flandra Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Θα πάρει τις μικρές και μετά τη μεγάλη, έτσι έκανε και εμένα πάντως Με τη χρονική διαφορά ? Θυμάσαι ? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ρώτησα σήμερα στην εξυπηρέτηση πελατών γιατί δεν ήρθε στο δικό μου η αναβάθμιση. Μου απάντησαν ότι για τα ελληνικά G4 c δεν έχει βγει ακόμη η 6. Όσα την πήραν ήταν άλλων χωρών. Επίσης δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει και στα δικά μας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ρώτησα σήμερα στην εξυπηρέτηση πελατών γιατί δεν ήρθε στο δικό μου η αναβάθμιση. Μου απάντησαν ότι για τα ελληνικά G4 c δεν έχει βγει ακόμη η 6. Όσα την πήραν ήταν άλλων χωρών. Επίσης δεν γνωρίζουν πότε θα έρθει και στα δικά μας. μα το παλικάρι λίγα ποστ ποιο πίσω σου λέει πως το κινητό του είναι αγορασμένο από γερμανό . μάλλον δεν ξέρουν τη τους γίνετε στην εξυπηρέτηση πελατών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Και μένα από γερμανό αγορασμένο Με τη χρονική διαφορά ? Θυμάσαι ? Κάνει την μικρή, επανεκκίνηση, βγάζει για τη μεγάλη Και την κάνει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Και μένα από γερμανό αγορασμένο Κάνει την μικρή, επανεκκίνηση, βγάζει για τη μεγάλη Και την κάνει Όχι σε εμένα μόνο τη μικρή έκανε. Τουλάχιστον φαίνεται πιο γρήγορο. Ήταν τραγικααααα αργο.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 μα το παλικάρι λίγα ποστ ποιο πίσω σου λέει πως το κινητό του είναι αγορασμένο από γερμανό . μάλλον δεν ξέρουν τη τους γίνετε στην εξυπηρέτηση πελατών Τι να πω, δεν ξέρω. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, κάποιοι είχαν πει ότι τις Πέμπτες βγαίνουν οι αναβαθμίσεις, λέτε αύριο να είμαστε τυχεροί; :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Τι να πω, δεν ξέρω. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, κάποιοι είχαν πει ότι τις Πέμπτες βγαίνουν οι αναβαθμίσεις, λέτε αύριο να είμαστε τυχεροί; :) να σου πω κάτι . εμένα δεν μου ηρθε μέσω OTA μου έλεγε πως έχω την τελευταία έκδοση . μόλις σύνδεσα το κινητό μου στον υπολογιστή με το LG BRIDGE http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-LGH815 και πάτησα ενημέρωση μου το έβγαλε με την μια και το έκανα δοκίμασε το μια και πες μας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 να σου πω κάτι . εμένα δεν μου ηρθε μέσω OTA μου έλεγε πως έχω την τελευταία έκδοση . μόλις σύνδεσα το κινητό μου στον υπολογιστή με το LG BRIDGE http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-LGH815 και πάτησα ενημέρωση μου το έβγαλε με την μια και το έκανα δοκίμασε το μια και πες μας Μόλις το δοκίμασα και τίποτε: "Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο". Αυτό μου έβγαλε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisaios2006 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 αγορασμενο απο vodafone πριν τα χριστουγγενα ειναι λεει η τελευταια εκδοση αυτη που εχει 5,0,2.αναμενουμε στο ακουστικο μας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 αγορασμενο απο vodafone πριν τα χριστουγγενα ειναι λεει η τελευταια εκδοση αυτη που εχει 5,0,2.αναμενουμε στο ακουστικο μας!!! Ακριβώς αυτήν έχω κι εγώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Έκδοση Android 6.0 Έκδοση Λογισμικού V20a-EUR-XX done! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Έκδοση Android 6.0 Έκδοση Λογισμικού V20a-EUR-XX done! OTA ή μέσω pc? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 OverTheAir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Έκδοση Android 6.0 Έκδοση Λογισμικού V20a-EUR-XX done! Εντυπώσεις από την 6; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εντυπώσεις από την 6; Τι να πω ρε παιδιά; Δεν έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής κάποια ιδιαίτερη διαφορά. - είδα στο σημείο με τις εφαρμογές ότι έχει μια διαφοροποίηση στον τρόπο που τις παρουσιάζει. Όχι κάτι περισσότερο από αυτό που λέω. - είδα ένα σημείο "Μνήμη" που σου δείχνει ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τη RAM του κινητού. - αν πας να κάνεις share χ. μια φωτογραφία, πριν από τις εφαρμογές (mms, facebook, κλπ) εμφανίζει επαφές που θα μπορούσες να επιλέξεις για να γίνει αποστολή mms - λέει επίσης ότι πρόσθεσαν τη δυνατότητα να αυξομειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το φως περιβάλλοντος (εγώ για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι υπήρχε και πριν αυτή η λειτουργία). - έχω την εντύπωση ότι μειώθηκε (λίγο) ο χώρος που καταλαμβάνει το λειτουργικό στον αποθηκευτικό χώρο (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω ότι πριν είχα διαθέσιμα 300-400ΜΒ και μετά την αναβάθμιση πήγε κάπου στα 600-700ΜΒ. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο διαφορετικό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 όταν πάτε να μεταφέρετε μια εφαρμογή από το τηλέφωνο στην κάρτα sd στο marshmallow σας πετάει ένα μήνυμα "το android κάτι σταμάτησε να λειτουργεί" ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 (edited) όταν πάτε να μεταφέρετε μια εφαρμογή από το τηλέφωνο στην κάρτα sd στο marshmallow σας πετάει ένα μήνυμα "το android κάτι σταμάτησε να λειτουργεί" ? Είπα να το δοκιμάσω να σου πω τι μου βγάζει, αλλά πλέον δεν βρίσκω που είναι η επιλογή για μεταφορά στην κάρτα SD :lol: ok, το βρήκα 1. δοκίμασα να μεταφέρω την εφαρμογή vider. Μου έβγαλε μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί το android.com.settings, αλλά όταν πήγα να το δοκιμάσω πάλι δείχνει ότι η εφαρμογή έχει πάει στην κάρτα. 2. το ίδιο έγινε και με 2η εφαρμογή που δοκίμασα. Αυτή τη φορά έκανα πρώτα υποχρεωτική διακοπή της εφαρμογής, αλλά και πάλι έβγαλε μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί το com.android.settings, αλλά δείχνει ότι η εφαρμογή έχει πάει στην κάρτα. Edited April 4, 2016 by nkar72 update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Είπα να το δοκιμάσω να σου πω τι μου βγάζει, αλλά πλέον δεν βρίσκω που είναι η επιλογή για μεταφορά στην κάρτα SD :lol: ok, το βρήκα 1. δοκίμασα να μεταφέρω την εφαρμογή vider. Μου έβγαλε μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί το android.com.settings, αλλά όταν πήγα να το δοκιμάσω πάλι δείχνει ότι η εφαρμογή έχει πάει στην κάρτα. 2. το ίδιο έγινε και με 2η εφαρμογή που δοκίμασα. Αυτή τη φορά έκανα πρώτα υποχρεωτική διακοπή της εφαρμογής, αλλά και πάλι έβγαλε μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί το com.android.settings, αλλά δείχνει ότι η εφαρμογή έχει πάει στην κάρτα. καλημερα μια ερωτηση θελω να σας κανω με την καινουργια εκδοση λογισμικου 6.0 που εχεται υπαρχει η λειτουργια απαντηση κλησης βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Είπα να το δοκιμάσω να σου πω τι μου βγάζει, αλλά πλέον δεν βρίσκω που είναι η επιλογή για μεταφορά στην κάρτα SD :lol: ok, το βρήκα 1. δοκίμασα να μεταφέρω την εφαρμογή vider. Μου έβγαλε μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί το android.com.settings, αλλά όταν πήγα να το δοκιμάσω πάλι δείχνει ότι η εφαρμογή έχει πάει στην κάρτα. 2. το ίδιο έγινε και με 2η εφαρμογή που δοκίμασα. Αυτή τη φορά έκανα πρώτα υποχρεωτική διακοπή της εφαρμογής, αλλά και πάλι έβγαλε μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί το com.android.settings, αλλά δείχνει ότι η εφαρμογή έχει πάει στην κάρτα. άρα είναι θέμα του λογισμικού κάποιο bug γιατί στην αρχή νόμιζα είναι κάποιο θέμα της sd μου ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 καλημερα μια ερωτηση θελω να σας κανω με την καινουργια εκδοση λογισμικου 6.0 που εχεται υπαρχει η λειτουργια απαντηση κλησης βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι? το δοκίμασα αυτό που λες, αλλά όχι δεν απαντήθηκε η κλήση βάζοντας απλά το τηλέφωνο στο αυτί. Εκτός αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που εγώ την έχω απενεργοποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 το δοκίμασα αυτό που λες, αλλά όχι δεν απαντήθηκε η κλήση βάζοντας απλά το τηλέφωνο στο αυτί. Εκτός αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση που εγώ την έχω απενεργοποιημένη. πας ρυθμησεις συστηματος γενικες -χειρονομιες-πρεπει να εχει απαντηση κλησης κοιταξε το ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 πας ρυθμησεις συστηματος γενικες -χειρονομιες-πρεπει να εχει απαντηση κλησης κοιταξε το ? Αυτό ισχύει μόνο στην 6; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Δεν εχω το κινητο μπροστα μου για να σου πω 100% αλλα η LG το εχει σιγουρα απο την 4.4 τουλαχιστον, οποτε φανταζομαι θα ηταν και στη 5 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Στο μενού της δικής μου συσκευής πάντως, οι χειρονομίες δεν υπάρχουν... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 πας ρυθμησεις συστηματος γενικες -χειρονομιες-πρεπει να εχει απαντηση κλησης κοιταξε το ? Δε μπόρεσα να βρω πουθενα στις ρυθμίσεις κάτι σχετικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts