Jump to content

XP σε χαμηλο επεξεργαστη

sadiagraxa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω εναν P3 στα 667, λετε να αντεξει τα XP η να μην το σκεφτομαι καθολου;

Θα αντέξει.

Είναι περισσότερο θέμα μνήμης παρά επεξεργαστή,οπότε αμα έχεις σεβαστή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Τώρα είμαι σε PIII504MHz@192MB RAM

Φιλικά

V.

Opinions are like assholes.... everybody has one!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NikTG ( 9 Δεκ. 2004 , 10:43)

Εγώ έχω βάλει και σε PII 300MHz με 192ΜΒ Ram και μιά χαρά πηγαίνει το μηχάνημα...

To idio akrivws ekana kiegw....kai ola itan ok :) ara esi mporeis na to kaneis aneta...

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

AMD Athlon XP 1600+ MHz (πραγματικά 1,41 GHz) με 512 MB ram. Πετάει το pc. Ειδικά αν συντηρείται και προστατεύεται σωστά (έλεγχοι δίσκου για σφάλματα, ανασυγκρότηση, έλεγχος για ιούς, spyware κ.λ.π. , καθαρισμός της registry με ειδικά προγράμματα, χρήση firewall) θα είναι για πολύ καιρό εντάξει χωρίς να χρειαστεί format ή άλλα δραστικά μέτρα :D

EDIT

Τα παιδιά παραπάνω έχουν δίκιο. Χρειάζεται περισσότερο η μνήμα ram. Παρόλο που η microsoft λέει ότι με 256 MB ram είσαι εντάξει στην πραγματικότητα χρειάζεσαι 512 MB ram (μην πω και παραπάνω) για να είσαι πραγματικά εντάξει. Εμένα όσο καιρό είχα 256 MB ram ψιλοσερνόταν το pc. Μόλις έβαλα άλλα 256 MB ram πέταγε το μηχάνημα. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε κάτι στο pc σας και να αξίζει πραγματικά η αναβάθμιση (δηλαδή να αυξάνονται αισθητά οι επιδόσεις) , αναβαθμίστε την μνήμη ram. Αυτή η αναβάθμιση θα είναι χρήσιμη και εφόσον θέλετε να παίζετε παιχνίδια τα οποία έχουν υψηλές απαιτήσεις σε μνήμη ram (και φυσικά σε κάρτα γραφικών) , αν θέλετε να επεξεργάζεστε φωτογραφίες, βίντεο κ.λ.π.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa ( 9 Δεκ. 2004 , 09:58)

To "θα αντέξει" είναι σχετικό. Θα φορτώνει το λειτουργικό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολεύει εσένα. Δοκίμασε Windows 2000 που έχουν και λιγότερες απαιτήσεις σε μνήμη. Έχω βγάλει δύο χρόνια με Celeron 333 με 128ΜΒ έτσι... ;)

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Toulaxiston na exeis RAM 512... sta XP Allios arga h grigora to pc tha sou meinei sto xeri....
:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Όπως ήδη αναφέρθηκε, κανένα πρόβλημα.

Φρόντισε όμως να εγκαταστήσεις πολύ μνήμη, τουλάχιστον 256ΜΒ.

Εγώ λειτουργώ έναν Ρ2 - 400ΜΗz με 160ΜΒ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (internet + office μόνο, έτσι;), ο οποίος αν είχε 256ΜΒ πιστεύω να πετούσε.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 9 Δεκ. 2004 , 11:40)

AMD Athlon XP 1600+ MHz (πραγματικά 1,41 GHz) με 512 MB ram. Πετάει το pc. Ειδικά αν συντηρείται και προστατεύεται σωστά (έλεγχοι δίσκου για σφάλματα, ανασυγκρότηση, έλεγχος για ιούς, spyware κ.λ.π. , καθαρισμός της registry με ειδικά προγράμματα, χρήση firewall) θα είναι για πολύ καιρό εντάξει χωρίς να χρειαστεί format ή άλλα δραστικά μέτρα :D

EDIT

Τα παιδιά παραπάνω έχουν δίκιο. Χρειάζεται περισσότερο η μνήμα ram. Παρόλο που η microsoft λέει ότι με 256 MB ram είσαι εντάξει στην πραγματικότητα χρειάζεσαι 512 MB ram (μην πω και παραπάνω) για να είσαι πραγματικά εντάξει. Εμένα όσο καιρό είχα 256 MB ram ψιλοσερνόταν το pc. Μόλις έβαλα άλλα 256 MB ram πέταγε το μηχάνημα. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε κάτι στο pc σας και να αξίζει πραγματικά η αναβάθμιση (δηλαδή να αυξάνονται αισθητά οι επιδόσεις) , αναβαθμίστε την μνήμη ram. Αυτή η αναβάθμιση θα είναι χρήσιμη και εφόσον θέλετε να παίζετε παιχνίδια τα οποία έχουν υψηλές απαιτήσεις σε μνήμη ram (και φυσικά σε κάρτα γραφικών) , αν θέλετε να επεξεργάζεστε φωτογραφίες, βίντεο κ.λ.π.

SIMFWNW APOLITA :happy:

Sorry, ρε παιδιά, εγώ κορόϊδο είμαι? Με P4 2GHz, 768ΜΒ ραμ, σέρνεται... μαζί με το φορμάτ θα πάει για αναβάθμιση μοτ φαίνεται... :)
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

εχμμ, αυτό είναι άλλο θέμα :P Πάντως το φορμάτ δε το γλυτώνει αυτήν την εβδομάδα!
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa ( 9 Δεκ. 2004 , 09:58)

Κι εγώ :alien:

Και όπως είδα αρκετοί τον έχουν ακόμα και δεν το έχουν πετάξει. Φυσικά τον έχω σαν δεύτερο. Αλλά είναι σκυλί. Του έχω βάλει τα XP από όταν βγήκαν και δεν κατάλαβε τίποτα η μάλλον κατάλαβε ότι βρήκε την υγεία του επιτέλους. :rolleyes:

Μνήμη του έχω 756 τώρα αλλά και στα 512 μια χαρά πήγαινε. Και με μνήμες τις πλάκας :cool:

Τώρα για το αν πετάει η όχι θα σας πώ ότι και το καινούργιο μου PC που είναι pentium 2.667 μετά από 8 μήνες που το είχα φρεσκάρει άρχισε τα συρσίματα. Όμως του έχω ρίξει και ότι βρίσκω μπροστά μου. Δεν φταίει αυτό αλλά εγώ αποκλειστικά.

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Στη σχολή πάντως μας βάλανε τα ΧΡ σε κάτι παλιούς υπολοσιστές (pentium 3-550 με 128 ΜΒ) και ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ (αλλά φυσικά είναι και φορτωμένοι με πολλά προγράμματα).

Πρώτα είχαν τα 2000.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστω ολους ρε παιδια... :) Χαιρομαι που μου απαντησατε τοσοι πολλοι και ακομα περισσοτερο οτι δεν ειμαι ο μονος με "παλιατζουρα" υπολογιστη... :o

Λοιπον, θα κανω format, θα εγκαταστησω τα XP και αν δεν ξαναpostαρω τοτε θα ξερετε οτι "εκαψα" τον υπολογιστη μου !!! :!:

Ευχαριστω και παλι παιδες :cool:

Αφου ξαναpostαρα ειμαι καλα !!! :p

Μια χαρα μπηκανε και ολα πανε καλα μεχρι στιγμης :)

Σας ευχαριστω και παλι ;)

Τα service packs που δινει η microsoft ειναι 2, το sp1a και το sp2...

Ποιο να κατεβασω; Για το sp2 μου λεει να κανω automatic update και κατι τετοια...

Mα και βέβαια το sp2 (έχει και όσα είχαν συμπεριληφθεί στο sp1) αλλά πρόσεχε γιατί σε μένα τουλάχιστον ο φάκελος WINDOWS καταλαμβάνει 10,5Gb...εάν έχεις μεγάλο δίσκο προχώρα άφοβα!
Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 9 Δεκ. 2004 , 11:40)

Παρόλο που η microsoft λέει ότι με 256 MB ram είσαι εντάξει...

Βασικά η Microsoft λέει όχι κάτω από 128 ΜΒ (256 recomended). Όλα τα περιοδικά πληροφορικής κοι οι σχετικοί χρήστες λένε όχι κάτω από 256 ΜΒ (512 recomended) και το Πλάισιο κυκλοφόρησε κάποια στιγμή σύνθεση υπολογιστή με (κρατηθείτε) 64 ολόκληρα ΜΒ στο "φτηνότερο PC της αγοράς"!!! Που φυσικά είχε ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών που έτρωγε και αυτό από την κύρια μνήμη του συστήματο...Όλεεεεεε!!!

Αναρωτιέμαι... ξεκίναγε αυτό το PC;

Ego icha notebok sta 400 celeron me 64MB den ypirxe problima mechri pou ebala antivirus norton den anige tou ebala akoma 64MB. tora echo 128MB me antivirus bitefender 8 pro kai diafora programata mikra tora petai .

Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών»

http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png

Πως μπορω να δω αν μπηκε σωστα το SP2;

Νομιζω οτι δεν το κατεβασε αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (10 Δεκ. 2004 , 14:24)

Πως μπορω να δω αν μπηκε σωστα το SP2;

Νομιζω οτι δεν το κατεβασε αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...

Eνας τρόπος είναι μέσω του Μy Computer.

Πας στο εικονίδιο του My Computer (o Υπολογιστής μου), δεξί κλικ, Properties (Ιδιότητες), στην καρτέλα Γενικά πρέπει να σου γράφει την εικόνα που επισυνάπτω από κάτω.

Πάντως αν βάλεις το Service PAck 2 ίσως δεις το PC σου να τα παίζει.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαρτάται, στα 2 μου laptop που το εγκατέστησα πήγαν όλα μια χαρά.

είναι πολύ σημαντικό να τοποθετηθεί γιατί μπαλώνει πολλές τρύπες στα xp.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (10 Δεκ. 2004 , 12:18)

Mα και βέβαια το sp2 (έχει και όσα είχαν συμπεριληφθεί στο sp1) αλλά πρόσεχε γιατί σε μένα τουλάχιστον ο φάκελος WINDOWS καταλαμβάνει 10,5Gb...εάν έχεις μεγάλο δίσκο προχώρα άφοβα!

Νομίζω πως 10,5GΒ είναι παρα πολλά για το Folder των Windows... Καλύτερα να το ψάξεις μπας και είναι κάτι άλλο. Εμένα για παράδειγμα είναι μόνο 2GB και είναι από τα μεγαλύτερα που έχω συναντήσει...