tsicrete Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Λοιπον το κινητο δεν ειναι τελειο, αλλα για τα λεφτα του τα σπαει. Αναλυτικα 1)Η μπαταρια αδειαζει πολυ δυσκολα, μου εχει βγαλει και 10ωρες screen on παρολα αυτα εχω την εντυπωση οτι θα μπορουσε να τα παει και καλυτερα, επηρεαζομενο απο θεμα λογισμικου 2)Η καμερα ειναι συμπαθητικη οσο υπαρχει δυνατο φως. Το φλας καιει την φωτο, οπότε βαζω εκθεση -2 και ολα καλα. Στο ημιφως η ποιοτητα πεφτει κατακορυφα. Εμφανίζονται μικρες γραμμες στην εικονα εαν κανεις zoom την φωτογραφια, οποτε δεν ξερω εαν παιζει θεμα drivers της καμερας ή εαν τα MP δεν ειναι πραγματικα αλλα μεσω interpolation. (Ισως επειδη βγαζω φωτο μονο με dslr να μην ειμαι πολυ δικαιος σε αυτο το κομματι) 3)To gps ειναι αξιοπρεπες, κλειδωνει γρηγορα όμως είχα αρκετές φορές θέμα με την πυξίδα, εντος αυτοκινητου όμως με συνδεδεμενο δευτερο κινητο στο media player του αυτοκινητου, οποτε ισως να επηρεάζει αυτο 4)Η οθονη πολυ καλη, σε αυτα τα λεφτα περιμενα κατι χειροτερο. Πολυ φωτεινη, ακομη και στο χαμηλοτερο επιπεδο φωτεινοτητας (θα την ηθελα πιο σκοτεινη). Η αποδοση χρωματων ειναι ετσι οπως πρεπει, ουτε undersaturated ουτε samsung 5)Fingerprint sensor Μπορουν να καταχωρηθουν εως 5 διαφορετικα αποτυπωματα, και με διαφορετικη λειτουργια. Πχ δεικτης για ξεκλειδωμα, μεσος για εκκινηση καποιας εφαρμογης κλπ. Εαν γινει σωστα η καταχωρηση αποτυπωματος, 8 στις 10 θα δουλεψει οκ. Υποψιν οτι μεγαλες διαφορες θερμοκρασιας ή έαν πέσει κάποιου είδους κρέμα στα δάχτυλα θα ζορισει τον αισθητηρα αποτυωματων και θα αυξηθουν τα λαθη. Επισης ειναι το σημειο του κινητου που ζεστενετε πιο πολυ (Λογω CPU + μεταλλικης κατασκευης αισθητηρα αποτυπωματων) 6)Το ηχειο ειναι δυνατο, πολυ δυνατο, δεν ειναι ποιοτικος ο ηχος αλλα ειναι δυνατος. Δυστυχως το ηχειο βρισκετε στην πισω πλευρα του κινητου. 7)Με το ΟΤΑ update α) το μενου των ειδοποιησεων LED μετακινηθηκε και αφαιρεθηκε η επιλογη χρωματος ειδοποιησης για διαφορες λειτοργιες β)Καποια σημεια που ηταν στα αγγλικα μεταφραστηκαν γ)αλλαξε το charging animation οταν το κινητο ειναι off 8)H ROM ειναι 32bit. Η αναβαθμιση σε android 6 ηταν προγραμματισμενη για 32bit αλλα μετα το κραξιμο που επεσε το γυρισαν σε 64bit 9) Οι υπερυθρες λειτουργουν αψογα 10)Το σημα 3G/4G ειναι ΠΟΛΥ δυνατο. Το κινητο ειναι δικαρτο με επιλογη: 1Καρτα σε 3G/4G & 1καρτα 2G ή 1καρτα sim+1 microSD Ο καθενας αγοραζει ο,τι τον βολευει! Εγω ειμαι ικανοποιημενος γιατι ηθελα ενα κινητο με α)μεγαλη μπαταρια επειδη ακουω μουσικη μεσω bluetooth β)υπερυθρες γιατι τις χρησιμοποιω με την dslr γ)Δακτυλικο αποτυπωμα λογω ευκολιας Edited February 23, 2016 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 3) Προσπάθησε να κανείς calibration την πυξίδα; Πολλά άτομα την πατάνε εκεί... 8) Το θέμα είναι όντως να άλλαξε σε 64bit και να μη το αλλάξανε αυτοί απλά να φαίνεται και καλά 64bit. Έχουν βρώμικο παρελθόν στην ulefone. Το be touch 2 όπου και κατέχω είναι πραγματικά 5.0 lollipop και αυτοί το αλλάανε σε 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) 3) Προσπάθησε να κανείς calibration την πυξίδα; Πολλά άτομα την πατάνε εκεί... 8) Το θέμα είναι όντως να άλλαξε σε 64bit και να μη το αλλάξανε αυτοί απλά να φαίνεται και καλά 64bit. Έχουν βρώμικο παρελθόν στην ulefone. Το be touch 2 όπου και κατέχω είναι πραγματικά 5.0 lollipop και αυτοί το αλλάανε σε 5.1. Εαν callibration εννοεις να κανω 8αρακια στο κινητο ναι εχω κανει. 50-50 ομως η περιπτωση να δειχνει οτι να ναι. Να σημειωσω οτι το προβλημα ειναι πιο εντονο με google maps και σχεδον ανυπαρκτο με nokia maps. Μετα απο 2-3λεπτα επανερχεται στα κανονικα της Αυτο θα φανει οταν ερθει το update, εαν υπαρχουν αρχεια lib σε 64 η 32bit στο file system Edited February 23, 2016 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ρε φιλέ για την πυξίδα δε μιλάμε; Ποια μπαταρία μου λες και 8ώρα; Όπως είσαι στην πυξίδα πάτα το κουμπί επιλογών και πάρα calibration. Πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις με το χέρι για να καλιμπραριστεί. Δείχνει και σε σχέδιο όταν το επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ρε φιλέ για την πυξίδα δε μιλάμε; Ποια μπαταρία μου λες και 8ώρα; Όπως είσαι στην πυξίδα πάτα το κουμπί επιλογών και πάρα calibration. Πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις με το χέρι για να καλιμπραριστεί. Δείχνει και σε σχέδιο όταν το επιλέξεις. <<Ρε φιλέ>> 8αρακια γραφω, οχταρακια, το σχημα του οκτω; Η κινηση του κινητου σε σχημα 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 <<Ρε φιλέ>> 8αρακια γραφω, οχταρακια, το σχημα του οκτω; Η κινηση του κινητου σε σχημα 8; OK γράψε λάθος. Κατάλαβα αλλιώς. Κάνε τα 8αράκια με το wifi ανοιχτό μήπως παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canadas1972 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ακούστηκε τίποτα για την αναβαθμηση σε 6 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 18-2-2016 Dear users of Ulefone Power With the build number of 201602xx, the update will solve 2 problems. 1. LED notification malfunction fixed. 2.Chipset information on CPU-Z corrected. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μολις σήμερα παρέλαβα κ εγώ. Θα ήθελα την γνώμη σας για την πρώτη φόρτιση....Υπάρχει κάποιο post ? Εμένα βασικά είχε 91% αρχική τιμή μπαταρίας. Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μολις σήμερα παρέλαβα κ εγώ. Θα ήθελα την γνώμη σας για την πρώτη φόρτιση....Υπάρχει κάποιο post ? Εμένα βασικά είχε 91% αρχική τιμή μπαταρίας. Παίξε μαζί τουκαι άφησέ το να τελειώσει τελείως, να κλείσει δηλαδή και μετά κάνε μία πλήρη φόρτιση με το τηλέφωνο κλειστό χωρίς να διακόψεις την φόρτιση ενδιάμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Εδώ είναι η ρομ : http://www.needrom.com/download/ulefone-power/ και εδώ η recovery : http://www.needrom.com/download/twrp-2-8-7-3-megthebest-6/ μέσα στο twrp έχει οδηγία και για root. Και εδώ η οδηγία για να μη χάσεις τα δεδομένα σου όταν φλασάρεις αναβάθμιση : "If you came from old version and you want to maintain data and apps, only flash system partition, unticking all others in flashtool" 1) Θα αναφερθώ για την αναβάθμιση μέσω Flash-Tool κ θα ήθελα την γνώμη σου για να διευκρινίσω τα τικ που κάνω για να μην χάσω δεδομένα, apps, επαφές κλπ Οι επιλογές που μου βγάζει είναι -> preloader , lk , boot, recovery , logo, secro, tee1 , tee2 , system, cache, userdata Επίσης στο Need Rom δίνει το SPMDT αλλά το BitDefender δεν μου αφήνει να το τρέξω.... Το χρησιμοποίησες? 2) Κατά την γνώμη μου το wireless update προκαλεί softbrick...οπότε δεν το προτιμώ αφού γνωρίζω ότι λύνεται με το Flash-Tool το Update. To OTA update πως γίνεται? Στο xda αναφέρουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα. XDA Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canadas1972 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Με αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ ποτέ δεν είχα πρόβλημα.μέσω flashtool παλαιότερα σε αλλά τηλέφωνα έχασα τα imei.προτιμώ το ΟΤΑ.το θεωρώ πιο ασφαλή.άλλοι εδώ μπορούν να σου πουν καλύτερα που ειναι πιο χαχμενοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) Με αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ ποτέ δεν είχα πρόβλημα.μέσω flashtool παλαιότερα σε αλλά τηλέφωνα έχασα τα imei.προτιμώ το ΟΤΑ.το θεωρώ πιο ασφαλή.άλλοι εδώ μπορούν να σου πουν καλύτερα που ειναι πιο χαχμενοι Όταν περνατε ρομ μέσω flash tools ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ Format+ upgrade, Αλλά ΜΟΝΟ UPGRADE FIRMWARE Edited February 27, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Όταν κάνετε flash μία rom με το Flashtool καλό είναι να διαγράφετε τα πάντα. Ακόμα και τα userdata. Μπορείτε να πάρετε ένα backup από τις επαφές σας πριν κάνετε flashing. Αν κατα λάθος κάποιος κάνει format στο flashtool μην πάθετε καρδιά. Το πιο πιθανό είναι να ανοίξει το κινητό σας με την νέα rom αλλά χωρίς τα imei (που σημαίνει πως δε μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο). Ακόμα και αυτό διορθώνεται σε 2 λεπτά αρκεί να είστε root. Υπάρχουν άπειρα βίντεο στο youtube που δείχνουν τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παίξε μαζί τουκαι άφησέ το να τελειώσει τελείως, να κλείσει δηλαδή και μετά κάνε μία πλήρη φόρτιση με το τηλέφωνο κλειστό χωρίς να διακόψεις την φόρτιση ενδιάμεσα. Όταν περνατε ρομ μέσω flash tools ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ Format+ upgrade, Αλλά ΜΟΝΟ UPGRADE FIRMWARE Download only ή Firmware Upgrade ? Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 το Update να γινεται χωρις την καρτα μνημης μεσα γιατι κανει λεει swap το χωρο μνημης οταν μπαινει καρτα μνημησ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Download only ή Firmware Upgrade ? Download only διαλέγουμε. Σε περίπτωση που μας βγάζει ένα μήνυμα για το PMT και δε προχωράει τότε διαλέγουμε firmware udgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Τα update απο το needrom τα περνάω με την σειρά ή μπορώ να "πάω" απευθείας στο τελευταίο? (Καταλαβαίνω πως το 1ο είναι η αρχική stock rom) needrom Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Παιδιά νέο ελληνικό παιχνίδι βγήκε. Λέγεται angry Greek . Δοκιμάσετε το και πείτε μου την γνώμη σας κ πως συμπεριφέρεται στο συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Τι γνώμη έχετε σχηματίσει με την μπαταρία του? Εχει κανένας μετρητή mha όπως στην photo για να κάνουμε συγκρίσεις? Η πρώτες φορτίσεις είναι καθοριστικές. Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Η μπαταρία του είναι συγκινητική. Πρέπει να βγάζει πάνω από 8 με 9 ώρες οθόνη. Τώρα είμαι στις 5.30 με 3 ωρες ίντερνετ ράδιο και 1 ώρα πλοήγηση με 4g και είναι στο 42% .. Και όλα ανοιχτά εννοείται με 4g Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Η μπαταρία του είναι συγκινητική. Πρέπει να βγάζει πάνω από 8 με 9 ώρες οθόνη. Τώρα είμαι στις 5.30 με 3 ωρες ίντερνετ ράδιο και 1 ώρα πλοήγηση με 4g και είναι στο 42% .. Και όλα ανοιχτά εννοείται με 4g Με πόσες ωρες αναμονή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αν θυμάμαι γύρω στις 15. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Προσπαθώ να κάνω flashing το τελευταίο update απο το needrom όπως έχουμε προαναφέρει αλλά λαμβάνω μήνυμα λάθους στο flashtool όταν τοποθετώ το scatter file. PHOTO Να αναφέρω πως δέν μου εμφάνισε τέτοιο μήνυμα όταν έκαν flash TWRP και την stock-rom. Εγώ δοκίμασα τα δύο τελευταία update. Ulefone Power - Update 01/30/2016 Ulefone Power - Update 02/23/2016 Θα μου πείτε γιατί δεν δοκιμάζεις το SPMDT....Το θέμα μου είναι κάνω flash και μην χάσω τις ρυθμίσεις τα apps κλπ Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μέσα στην ROM που κατεβάσεις σουεχει μήπως κάποιο αρχείο που πρέπει να τρέξεις σχετικό με το checksum που να το διορθώνει; Αν όχι θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του flash tool και να ενεργοποιήσεις το checksum. Επίσης δοκίμασε να διαλέξεις firmware update αντί download. Αλλά ποτέ μη διαλέξεις format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts