ageranos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σήμερα τελικά παρέλαβα και εγώ. Έχω ήδη στήσει το κινητό και έχω ξεκινίσει το "σκάλισμα". Πρώτες εντυπώσεις άριστες και ή μπαταρία φαίνεται ατελείωτη. Περισσότερες λεπτομέρειες σε δύο τρεις ημέρες όταν θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Προς το παρόν όλα άψογα. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) εντυπωσεις-δειγματα μπροστινης καμερας σε φως και ημιφως?? :O Edited February 10, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 εντυπωσεις-δειγματα μπροστινης καμερας σε φως και ημιφως?? :O Συμπαθητικη καμερα αλλα οχι κατι τρελο. Ισως εχω καλομαθει με την dslr. Πολυ πιθανο οι drivers στην rom για την καμερα να μην ειναι ο,τι καλυτερο. Για skype κλπ ειναι μια χαρα. Μου φαινεται οτι η πισω καμερα εχει μια ταση να καιει τα προσωπα με το flash. Εχω βαλει exposure -2 και εστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Συμπαθητικη καμερα αλλα οχι κατι τρελο. Ισως εχω καλομαθει με την dslr. Πολυ πιθανο οι drivers στην rom για την καμερα να μην ειναι ο,τι καλυτερο. Για skype κλπ ειναι μια χαρα. Μου φαινεται οτι η πισω καμερα εχει μια ταση να καιει τα προσωπα με το flash. Εχω βαλει exposure -2 και εστρωσε ευχαριστω για την απαντηση tsicrete θα ηθελα καποια δειγματα (φωτογραφιες) της μπροστινης καμερας αν καποιος εχει χρονο Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 παιδια ψαχνω καιρο για smartphone high battery capacity Εχω ταλαιπωρηθει... ενα Cubot H1 ειχε κακο GPS και το εστειλα Ενα ΗΟΜΤΟΜ ΗΤ6 καηκε η οθονη του στο 7ημερο! ΤΟΥΤΟ το POWER ειναι αξιολογο? Θελω οθονη 2 ημερων 8 ωρες και ΣΟΥΠΕΡ GPS Kamera ψιλοαδιαφορη ποιοτητα ηχου κλησης και σημα επισης ΑΡΙΣΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αυτο για το GPS θα ήθελα να το μάθω και εγώ πως είναι η ακρίβεια αν χάνει το σήμα κ.τ.λ. Επειδή είναι mediatek και εχω άσχημες εμπειρίες με αυτόν τον συνδυασμό mediatek και GPS δεν δουλεύει ποτέ ή έχει ολο προβλήματα. Μερικά που πέρασαν απο τα χέρια μου και δεν δούλευε το GPS Zopo zp998 - THL 4000 - Inew v8 - THL 5000 - DOOGEE DG580. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 παιδια ψαχνω καιρο για smartphone high battery capacity Εχω ταλαιπωρηθει... ενα Cubot H1 ειχε κακο GPS και το εστειλα Ενα ΗΟΜΤΟΜ ΗΤ6 καηκε η οθονη του στο 7ημερο! ΤΟΥΤΟ το POWER ειναι αξιολογο? Θελω οθονη 2 ημερων 8 ωρες και ΣΟΥΠΕΡ GPS Kamera ψιλοαδιαφορη ποιοτητα ηχου κλησης και σημα επισης ΑΡΙΣΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ? Καλημέρα.Αν ψαχνεις κινητό με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας,εδώ είσαι. Εμένα στη πρώτη φόρτιση μου έβγαλε πάνω από δύο μέρες με περίπου 11 ώρες οθόνη εκ των οποίων οι 3 με 4 ήταν σε 4g και οι υπόλοιπες σε wi-fi. Με φωτεινότητα περίπου στο 30% αφού ή οθόνη του είναι αρκετά φωτεινή και μου είναι αρκετή αυτή ή φωτεινότητα. Επίσης είχαν περίπου 1 ώρα κλήσεις. Τώρα για το Gps δε μπορώ να σου πώ σίγουρα. Κατέβασα το Gps test από το store και κλείδωσε σχεδόν αμέσως σε δορυφόρους . Αλλά ή δοκιμή που του έκανα ήταν μέχρι εκεί. Σηκωσέ συνθήκες πραγματικής οδήγησης δε το έχω δοκιμάσει ακόμα για να σου πώ περισσότερα. Ή κάμερα είναι αρκετά αξιόλογη θα έλαγα και δε θα σε προβληματίσει αλλά ούτε και θα σε ενθουσιάσει. Γενικά το τηλ. είναι πολύ καλό για τα χρήματά του και μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία. Από τη Τετάρτη το απόγευμα που το πήρα του έχω κάνει μία φόρτιση μόνο. Ότι άλλο θέλεις μπορείς να ρωτήσεις. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αν μπορέσεις να το δοκιμάσεις και στον δρόμο το GPS και να μας πεις εντυπώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Λίγο δύσκολο γιατί κυκλοφορώ με μηχανή και όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο άβολο το Gps στη μηχανή. Στη πρώτη ευκαιρία πάντως που θα το χρησιμοποιήσω θα ενημερώσω. Υπάρχει στο youtube πάντως ένα βιντεάκι που τεστάρει το gps. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αξιόπιστο αλλά εκεί δείχνει να λειτουργεί σωστά. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι δυνατό το ηχείο στις κλήσεις, είτε με το τηλέφωνο στο αυτί, είτε με handsfree είτε με ανοικτή ακρόαση. Μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosplits Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 παιδια βρηκα ενα review και για οποιον θελει να δει τι φωτογραφιες βγαζει το κινητο ας τσεκαρει εδω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 παιδια βρηκα ενα review και για οποιον θελει να δει τι φωτογραφιες βγαζει το κινητο ας τσεκαρει εδω.. Δεν ξέρω πως φαίνονται στην οθόνη του υπολογιστή αλλά στο κινητό που της είδα μου άρεσαν αρκετά καλές... Αξιοπρεπεστατες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosplits Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ακριβως αυτο, εχει ακριβως αυτο που χρειαζεσαι για το κινητο, μια καλη καμερα που να βγαζει αξιοπρεπες φωτογραφιες! Ουτε Αθλιες ειναι αλλα ουτε και επαγγελματικες! Εμ δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα και τζαμπα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Aπο GPS πως είναι;; Το συγκεκριμένο θέμα με επειγει! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Aπο GPS πως είναι;; Το συγκεκριμένο θέμα με επειγει! Σήμερα το μεσημέρι θα σου πω τις εντυπώσεις μου γιατί θα το χρειαστώ σε 2 διαδρομές! :) Όλα οκ μάγκες με to gps!(Έχω εγκατεστημένο το navigon). Χωρίς ενεργά δεδομένα μόνο σαν πλοηγός εννοώ. Μέχρι να γράψω τη διεύθυνση που ήθελα να πάω, δηλαδή περίπου 6-7 δευτερόλεπτα, είχε βρει και κλειδώσει ήδη δορυφόρους! Το χρησιμοποίησα στη πρώτη διαδρομή κανένα 20λεπτο από Ίλιον Μαρούσι μέχρι να φτάσω και δεν έχασε σήμα πουθενά. Επειδή μέχρι τα τελευταία στενά ήξερα τη διαδρομή του άλλαζα συνέχεια διαδρομές και δε κολλούσε πουθενά. Συνέχεια είχε 15-19 κλειδωμένους δορυφόρους από 19-24 που έβλεπε! Και απόκλιση συνήθως έγραφε 1m μόνο!!! Στη δεύτερη διαδρομή στη Νίκαια του δούλεψα κανένα 5ο λεπτό μόνο και εκεί τέλειο! Από μπαταρία για όλο αυτό το περίπου μισάωρο κατανάλωσε 7%. Από 94% στο 87%. Edited February 16, 2016 by mixalis_kr Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το βιντεάκι που δείχνει μερικά κολπάκια... http://blog.ulefone.com/ulefone-power-some-features-you-may-not-notice/ Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι δυνατό το ηχείο στις κλήσεις, είτε με το τηλέφωνο στο αυτί, είτε με handsfree είτε με ανοικτή ακρόαση. Μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει εντυπώσεις; Κάποια άποψη για το παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Κάποια άποψη για το παραπάνω; Εκτός από handsfree που δε χρησιμοποιώ οπότε δε ξέρω τα άλλα 2 είναι μια χαρά φίλε... Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Βρήκα αυτήν την φωτογραφία στο XDA για την χωρητικότητα της μπαταρίας----> image Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Εκτός από handsfree που δε χρησιμοποιώ οπότε δε ξέρω τα άλλα 2 είναι μια χαρά φίλε... Ευχαριστώ πολύ, το παρήγγειλα κι εγώ τελικά από το gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Φίλε μου ακόμα κι αν δε μείνεις ικανοποιημένος από την εργοστασιακή ρύθμιση,υπάρχει τρόπος να μπείς στο κρυφό μενού της συσκευής και να αυξήσεις τις τιμές της έντασης όσο θέλεις. Εγώ αυτό έκανα(όχι πως πρίν δεν ήμουν ικανοποιημένος) και τώρα όλα ακούγονται πολύ πολύ δυνατά. Αν αντιμετωπίσεις θέμα,εδώ είμαστε. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Φίλε μου ακόμα κι αν δε μείνεις ικανοποιημένος από την εργοστασιακή ρύθμιση,υπάρχει τρόπος να μπείς στο κρυφό μενού της συσκευής και να αυξήσεις τις τιμές της έντασης όσο θέλεις. Εγώ αυτό έκανα(όχι πως πρίν δεν ήμουν ικανοποιημένος) και τώρα όλα ακούγονται πολύ πολύ δυνατά. Αν αντιμετωπίσεις θέμα,εδώ είμαστε. τι ρυθμισεις εβαλες αδερφε;;;;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Φίλε μου ακόμα κι αν δε μείνεις ικανοποιημένος από την εργοστασιακή ρύθμιση,υπάρχει τρόπος να μπείς στο κρυφό μενού της συσκευής και να αυξήσεις τις τιμές της έντασης όσο θέλεις. Εγώ αυτό έκανα(όχι πως πρίν δεν ήμουν ικανοποιημένος) και τώρα όλα ακούγονται πολύ πολύ δυνατά. Αν αντιμετωπίσεις θέμα,εδώ είμαστε. To power button --> vol + ή vol - (Ανάλογα τον συνδυασμό του bootmenu) Ετσι δεν είναι ...? Δώσε τα φώτα σου:rolleyes: Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Να γνωρίζετε πως πως πλέον οι mediatek επεξεργαστές με το θεμα GPS έχει διορθωθεί. Όλα τα κινητά που βγαίνουν πλέον έχουν κ GPS ( αμερικάνικο συστημα δορυφόρων) αλλά και glonass (ρώσικο σύστημα δορυφόρων). Ή απόκλιση είναι σχεδόν πάντα στο 1-4 μέτρα και δε χάνει ποτέ το σήμα του. Εγώ το είχα (Ulefone be touch 2) στην βάση του μοχλού ταχυτήτων κ έπιανε καμπάνα!!! Και χωρίς ανοιχτά δεδομένα. Μόνο GPS. Οπότε μη φοβάστε για την ακρίβεια του GPS. Εμένα μου αρέσει το κινητό αλλά με χαλάει ο επεξεργαστής που τρέχει στα 1.3 και λαγκαρει σε παιχνίδια. Με τέτοια μπαταρία γιατί φοβήθηκαν να βάλουν πιο καλά χρονισμένο επεξεργαστή; Τέλος πάντων. Το τηλέφωνο παρ'όλα αυτά αξίζει κ την τελευταία του δεκάρα. Και ή Ulefone σαν εταιρία για εμένα είναι μια χαρά και με γενικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα παρακαλώ!!! http://www.ulefone.com.gr/about-us.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Να γνωρίζετε πως πως πλέον οι mediatek επεξεργαστές με το θεμα GPS έχει διορθωθεί. Όλα τα κινητά που βγαίνουν πλέον έχουν κ GPS ( αμερικάνικο συστημα δορυφόρων) αλλά και glonass (ρώσικο σύστημα δορυφόρων). Ή απόκλιση είναι σχεδόν πάντα στο 1-4 μέτρα και δε χάνει ποτέ το σήμα του. Εγώ το είχα (Ulefone be touch 2) στην βάση του μοχλού ταχυτήτων κ έπιανε καμπάνα!!! Και χωρίς ανοιχτά δεδομένα. Μόνο GPS. Οπότε μη φοβάστε για την ακρίβεια του GPS. Εμένα μου αρέσει το κινητό αλλά με χαλάει ο επεξεργαστής που τρέχει στα 1.3 και λαγκαρει σε παιχνίδια. Με τέτοια μπαταρία γιατί φοβήθηκαν να βάλουν πιο καλά χρονισμένο επεξεργαστή; Τέλος πάντων. Το τηλέφωνο παρ'όλα αυτά αξίζει κ την τελευταία του δεκάρα. Και ή Ulefone σαν εταιρία για εμένα είναι μια χαρά και με γενικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα παρακαλώ!!! http://www.ulefone.com.gr/about-us.html καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπεια τις αγορες κινητων Ulefon απο κινα; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts