Jump to content

Ελληνοτουρκικά, Ευρωπαική Ενωση, Γκρίζοι Λύκοι , κ.α.

EchiDNA
 Κοινοποίηση

Πρέπει η Τουρκία να μπει στην Ε.Ε.;  

159 members have voted

1. 1. Πρέπει η Τουρκία να μπει στην Ε.Ε.;

• Ναι!
      13
    • Ανάλογα...
      33
    • Όχι!
      109
    • Δεν με νοιάζει...
      4

Recommended Posts

Θα παρακολουθήσατε τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την συμπεριφορά των υποανάπτυκτων και "βάρβαρων" γειτόνων μας στα θέματα του Πατριαρχείου και της επίσκεψης του προέδρου της κομισιόν...

Τα σχόλιά σας παρακαλώ...

:mad: :mad: :mad:

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 306
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω ότι φταίνε αυτοί... Βρίσκουν και τα κάνουν...

Μια ζωή οι δικοί μας είναι:

-Πετάει ο γάϊδαρος;

-Πετάει!!!! Πετάει!!!

Να τους χαιρόμαστε...

Ευχαριστώ.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Eιναι θλιβερο το γεγονος.Ειδα καποιες δηλωσεις ενος μελους τους που κραυγαζε ''ΟΧΙ,δεν θα παρετε την πολη μας,αν χρειαστει θα πεθανουμε για να την υπερασπιστουμε'' και τετοιες αλλες ανοησιες.Δεν ξερω γιατι εχει ''ανεβει'' τον τελευταιο καιρο το ακροδεξιο κινημα στην Τουρκια...Εγω ο αφελης νομιζα πως η Τουρκια θα εκανε το ''καλο παιδι'' για να μπει στην Ε.Ε ενω κανει ακριβως το αντιθετο.ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...

Όπως εμείς έχουμε χρυσαυγίτες κλπ, αυτοί έχουν τους γκρίζους λύκους (μόνο που τους παίρνουν πιο πολύ στα σοβαρά)....

Ακούσατε το άλλο που έστειλε τελεσίγραφο ο Ερντογάν στους ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ και απαίτησε να μην επιβληθούν άλλοι όροι για τον ορισμό ημερομηνίας έναρξης διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Τουρκίας;

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Χρονια εχουν πολιτική οι τουρκοι και ξερουν τι κανουν....ετοιμαστειτε για ενα μεγαλο χαστούκι(μακαρι να ειναι μονο χαστουκι)!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 5 Δεκ. 2004 , 01:30)

Όπως εμείς έχουμε χρυσαυγίτες κλπ, αυτοί έχουν τους γκρίζους λύκους (μόνο που τους παίρνουν πιο πολύ στα σοβαρά)....

Μόνο που αυτοί είναι πολύ περισσότεροι, πολύ πιο οργανωμένοι και με πολύ μεγαλύτερο "ιστορικό" ενεργειών βλ. Κύπρο, Κων/πουλη κλπ

den ksero poso proxorimeno ine to zitima me ti EE kai turkia alla edo stin germania akouo pola pramatakia pou i ellines stin ellada den exoun idea ti etimazoun ta memetia. ti lete na gini an i memetides mboun stin EE??? 8a sas po ego.. pane ta nisakia mas siga siga 8a pigenoun kai 8a ka8ontne ( opos kanane i pakistani stou agious ) kai i nisiotes dromo....
Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!!

Εχω την εντύπωση ότι επαναστάσεις και πολέμους κάνουν αυτοί που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Παραδείγματα : Κούβα - Φιντέλ , Βιετνάμ - Κόκκινοι Χμερ, Ρωσσία - Λένιν ακόμα και Ελλάς 1821.

Εχω γνωρίσει αρκετούς Τούρκους στην Κων/πολη που έχουν τη δουλίτσα τους, το αμαξάκι τους, τη γκομενίτσα τους, το σπιτάκι τους και σας πληροφορώ ότι καμμία διάθεση για πολέμους και ιστορίες τέτοιες δεν έχουν.

Μήπως αν έμπαινε η Τουρκία στην ΕΕ και άρχιζαν να ρέουν κοινοτικά κονδύλια προς τα εκεί έτσι ώστε να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε και ζουν στο περιθώριο να ήταν καλύτερα;

Μήπως τότε ομάδες σαν τους Γκρίζους Λύκους θα είχαν το ειδικό βάρος που έχει η Λουκά όταν βγαίνει και λέει "Παπ go home! 666!" ;

Αναρωτιέμαι...

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

μα γιατι το κοιταμε μονοχνωτα?εχουμε καταλαβει για ποιον λογο μπαινει η Τουρκια στην Ε.Ε?

Τι συμφερει περισσοτερο? εργοστασια στην Κινα που ειναι παμφθηνη ή στην Τουρκια που τα καταφερνει το ιδιο καλα?

οσο για γκριζους λυκους....

εθνικισμος παντου.Οι λογοι που τον προκαλουν ειναι γνωστοι...

Ανεργια,φτωχεια,μιζερια...

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 5 Δεκ. 2004 , 01:30)

Kαλα,μη συγκρινουμε τωρα τη χρυση αυγη με τους Γκριζους Λυκους.Οι ''δικοι μας'' ειναι μια θλιβερη φασιστικη μειοψηφια που δεν εχει ουτε το 1/10 της δυναμης των γκριζων λυκων.Ακομα,αριθμητικα ειναι πολυ λιγοτεροι και δεν εχουν την υποστηριξη του κρατους οπως την εχουν καποιες φορες οι γκριζοι λυκοι.

εθνικισμος παντου.Οι λογοι που τον προκαλουν ειναι γνωστοι...

Ακριβώς! ;)

αληθεια ποιος απο εσας νομιζει οτι η τουρκια θα μπει στην ε.ε???

Εγω.Το ερωτημα ειναι:Αν μπει,τι γινεται?Εξευρωπαιζονται,ανεβαινει το βιοτικο επιπεδο τους και σταματουν οι συγκρουσεις μεταξυ μας ή θα κατακλυσουν την Ελλαδα οι Τουρκοι??Επισης,θα εχουν ηγετικο ρολο στην Ε.Ε?Η εισχωρηση 70 εκατομμυριων Μουσουλμανων θα αλλαξει τις ισορροπιες στην Ε.Ε??

Εγω,δυστυχως,δεν μπορω να απαντησω... :o

Θα μπει, δεν υπαρχει καλυτερο δωρο για την Ε.Ε να εχει στα ποδια της μια πληρως ανταγωνιστικη οικονομια οπως ειναι η Τουρκια. Δειτε τι συμβαινει! με το Ευρω στα 1.33 αυτη την στιγμη εναντι του δολαριου, επαψε ολη η Ευρωπη να ειναι ανταγωνιστικη τελευταια ελπιδα για φτηνα εργατικα χερια και αναπτυξη ειναι η Τουρκια και ισως καποιες απο τις χωρες του παλαι ποτε Σοβιετικου μπλοκ.Αυτη την στιγμη η Κωσταντινουπολη ειναι το μεγαλυτερο κεντρο εμποριου και βιομηχανικου συμπλεγματος στην βαλκανικη και την ευρυτερη περιοχη,ολοι οι κολοσσοι εχουν χτισει τους ουρανοξυστες τους γιατι οι προοπτικες ειναι τεραστιες.Μην ξεχναμε οτι η χωρα αυτη, συνορευει αμεσα με την περιοχη της μεσης ανατολης απο Ισραηλ μεχρι Κασπια και αντιπερα στο βορειο Ιρακ.Πως να το κανουμε... βολευει την Ε.Ε να ανοιχτει προς ανατολη....

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

αμα μπει καταστραφηκε οικονομικα η ε.ε διοτι μονο για να σταματησει την κοκα που ως γνωστον ειναι το κυριο εξαγωγικο τους εμπορευμα και πολλα αλλα θελει πολλα χρηματα η τουρκια για να γινει χωρα και δεν νομιζω να ειναι τοσο χαζη να ξοδευτει εφοσον ξερει οτι οσο και να δεινει χρηματα για να κανει κατι καλο παντα υπαρχει ο παραγων <κουρδοι> που ειναι μεγαλο κεφαλαιο αλλωστε η ευρωπη μπορει να ανοιχτει στην μεση ανατολη μεσω και της ρωσιας φυσικο αεριο πετρελαιο στρατιωτικη τεχνολογια και πολλα αλλα

8a mporouse kapoios apo esas na ginei pio safhs kai na pei kai se mena ti exei ginei?

eyxaristo :)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Aναφερομαστε στις αντιδρασεις των Γκριζων Λυκων οι οποιες εχουν πυκνωσει τον τελευταιο καιρο ιδιαιτερα.Οι αποδοκιμασιες τους εχουν βασικο αποδεκτη τον Πατριαρχη.Μαλιστα,τις προαλλες εκαψαν και ενα ομοιωμα του...

Όλες οι χώρες έχουν τους ακροδεξιούς τους (όπως και τους ακροαριστερούς και άλλες γραφικές ομάδες, π.χ. θρησκόληπτους μια και αναφέρθηκε η Λουκά). Το πόσο καλά θα «πιάσουν» στο λαό εξαρτάται κυρίως από το μορφωτικό και οικονομικό του επίπεδο. Από αυτή την άποψη χαίρομαι που ζω στην Ελλάδα, αν και έχουμε πολλά βήματα να κάνουμε ακόμη...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 5 Δεκ. 2004 , 09:56)

Εχω την εντύπωση ότι επαναστάσεις και πολέμους κάνουν αυτοί που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Παραδείγματα : Κούβα - Φιντέλ , Βιετνάμ - Κόκκινοι Χμερ, Ρωσσία - Λένιν ακόμα και Ελλάς 1821.

Εχω γνωρίσει αρκετούς Τούρκους στην Κων/πολη που έχουν τη δουλίτσα τους, το αμαξάκι τους, τη γκομενίτσα τους, το σπιτάκι τους και σας πληροφορώ ότι καμμία διάθεση για πολέμους και ιστορίες τέτοιες δεν έχουν.

Μήπως αν έμπαινε η Τουρκία στην ΕΕ και άρχιζαν να ρέουν κοινοτικά κονδύλια προς τα εκεί έτσι ώστε να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε και ζουν στο περιθώριο να ήταν καλύτερα;

Μήπως τότε ομάδες σαν τους Γκρίζους Λύκους θα είχαν το ειδικό βάρος που έχει η Λουκά όταν βγαίνει και λέει "Παπ go home! 666!" ;

Αναρωτιέμαι...

Συμφωνώ απόλυτα, και για αυτό είμαι υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, αλλά αφού εκπληρώσει κάποια κριτήρια (δε λέω όλα, δε λέω να περιμένουμε να γίνει Σλοβενία και μετά να τη δεχτούμε, αλλά όχι και να μπει έτσι όπως είναι τώρα). Και μέχρι να μπει καλό θα είναι να αναπτύσσονται όλο και πιο ισχυρές εμπορικές σχέσεις, να αρχίσουν να δίνονται κάποιες ενισχύσεις για να δει ο λαός που είναι το συμφέρον του (και αφήστε τους γκρίζους λύκους να ουρλιάζουν).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι γκρίζοι λύκοι καμία σχέση με την χρυσή αυγή. Η χρυσή αυγή όταν κατέβαινε στις εκλογές είχε μερικές εκατοντάδες ψήφους, και σήμερα μερικές δεκάδες ίσως λίγες εκατοντάδες μέλη. Η χρυσή αυγή δεν είναι οργανωμένη ούτε έχει κάποια δύναμη πέρα απο τους κάφρους που προκαλούν ζημιές και δέρνουν κόσμο.

Οι Γκρίζοι λύκοι είναι η νεολαία του MHP, ένα κόμμα με πολλά εκατομμύρια ψηφοφόρους. Ένα κόμμα που στις τελευταίες εκλογές πήρε το 8,3% των ψήφων! Αναλογικά, αν ήταν στην Ελλάδα, θα ήταν ένα κόμμα με 630 χιλιάδες ψηφοφόρους. Οι Γκρίζοι λύκοι έχουν οργάνωση, ιδεολογία, πρόγραμμα· χτυπάνε τακτικά και με σύστημα, έχουν παρατήματα σε πολλές ευρωπαικές χώρες και ολόκληρο δίκτυο δημοσίων σχέσεων.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia ( 5 Δεκ. 2004 , 17:20)

ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ

ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

Νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγονται τέτοια ποστς!

Δεν μπορούμε να βάζουμε έναν λαό στο ίδιο τσουβάλι εξαιτίας ορισμένων κάφρων!

Και μην ξεχνάς, άλλο κράτος, άλλο λαός! Άνθρωποι είναι κι αυτοί όπως όλοι μας!

Guest stelios nikaia
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johny-B ( 5 Δεκ. 2004 , 17:29)

Νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγονται τέτοια ποστς!

Δεν μπορούμε να βάζουμε έναν λαό στο ίδιο τσουβάλι εξαιτίας ορισμένων κάφρων!

Και μην ξεχνάς, άλλο κράτος, άλλο λαός! Άνθρωποι είναι κι αυτοί όπως όλοι μας!

Έχεις κάποιο δίκιο, αλλά σκέψου και το εξής :

Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι στην Τουρκία κουμάντο κάνει η Στρατιωτική Ηγεσία και όχι η Πολιτική .

Από τη στιγμή που ο Τουρκικός λαός , το δέχεται αυτό , δεν είναι συνένοχος / συνυπεύθυνος;

Guest stelios nikaia

Με το λαό τους δεν έχω κανένα πρόβλημα (αν και υπάρχουν πολλοί φανατισμένοι εναντίον μας). Οι περισσότεροι είναι φυσιολογικά ανθρωπάκια σαν εμένα και σαν εσένα. Προσπαθούν κάθε μέρα , να φτιάξουν τη ζωή τους, δεν περιμένουν την ώρα και τη στιγμή που θα σφαχτούμε.

Αλλά υπάρχουν και κάποιοι που ονειρεύονται τη Μεγάλη Τουρκία...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia ( 5 Δεκ. 2004 , 17:42)

Με το λαό τους δεν έχω κανένα πρόβλημα (αν και υπάρχουν πολλοί φανατισμένοι εναντίον μας). Οι περισσότεροι είναι φυσιολογικά ανθρωπάκια σαν εμένα και σαν εσένα. Προσπαθούν κάθε μέρα , να φτιάξουν τη ζωή τους, δεν περιμένουν την ώρα και τη στιγμή που θα σφαχτούμε.

Αλλά υπάρχουν και κάποιοι που ονειρεύονται τη Μεγάλη Τουρκία...

Γιατί δεν υπάρχουν δικοί μας που ονειρεύονται τη Μεγάλη Ελλάδα;

Ή μήπως οι Αλβανοί που ονειρεύονται τη Μεγάλη Αλβανία;

:wacko: :wacko: :wacko:

Δεν ξέρεις τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας... ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αυτά που λες τώρα είναι επιχειρήματα. Σωστά σε αρκετό βαθμό.

Αυτό που έγραψες προηγουμένως όμως, είναι σύνθημα και 100% λάθος και αντιβαίνει και τους ΟΠΧ.

Άλλο το ένα λοιπόν, κι άλλο το άλλο. ;)