kst Δημοσιεύτηκε June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2015 Καλησπέρα, έχω εδώ και 2 μέρες το tablet αυτό και παρατήρησα ότι όταν γυρνάς την κυλινδρική βάση ώστε να στέκεται όρθιο, η οθόνη στην κάτω δεξιά γωνία (στην πλευρά που είναι η βάση) ,τη στιγμή που κουμπώνει η βάση στη θέση της ,φωτίζει έντονα στιγμιαια, όπως δηλαδή συμβαίνει όταν πιέζεις υπερβολικά μια οθόνη αφής. έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τετοιο στο tablet αυτό ή σε κάποιο άλλο yoga?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μια ερώτηση σε οποιον το έχει. Όταν το συνδέω στο πίσι δεν μπορώ να το δω. Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apanemos10 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλησπέρα, έχω εδώ και 2 μέρες το tablet αυτό και παρατήρησα ότι όταν γυρνάς την κυλινδρική βάση ώστε να στέκεται όρθιο, η οθόνη στην κάτω δεξιά γωνία (στην πλευρά που είναι η βάση) ,τη στιγμή που κουμπώνει η βάση στη θέση της ,φωτίζει έντονα στιγμιαια, όπως δηλαδή συμβαίνει όταν πιέζεις υπερβολικά μια οθόνη αφής. έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τετοιο στο tablet αυτό ή σε κάποιο άλλο yoga?? :wacko: Εχω εδώ και 1,5 χρόνο το ίδιο τάμπλετ της πρώτης γενιάς , κάνει ακριβώς το ίδιο όπως το περιέγραψες. Προφανώς είναι κάποια κατασκευαστική πατάτα, μάλλον πιέζει ο μηχανισμός την οθόνη καθώς περιστρέφεται. Πάντως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, τόσο καιρό που το έχω δουλεύει άψογα μη το φοβάσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts