RAVER Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 den hmoun fanatikos sta 4, alla otan arxizeis na mathaineis kati/kapoion arxizeis k perneis tin istoria tou apo tin arxi!:happy: (tespa k h eirwneia digma sevasmou einai mallon!:rolleyes: ) k pws mporw na xaraktirisw ton tzimi?!? Prwtoporiako, panexupno, polumixano k.a. paremferei?!?nomizw oti anoigontas tin tileorasi mporeis na akouseis poikilia tetoiwn xaraktirismwn gia ton tzimi, alla k gia ton opoiodipote...apla tin gnwmi mou postara.... θα μπορουσες να την πεις με πιο κοσμιοτατο τροπο.παντως πρωτη φορα συνανταω ανθρωπο φανατικο με κατι και παραλληλα απογοητευμενο με το ιδιο "κατι":blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 ΟΛΟΙ οι άνθρωποι αλλάζουν, λίγο η δημοσιότητα, λίγο τα λεφτά, λίγο το πέρασμα του χρόνου και συνειδητοποιείς ότι τα ιδανικά που είχες στα νειάτα σου είναι λίγο .... ουτοπικά ή απλά απραγματοποίητα :confused: Παρόλη την "αλλαγή" ο Τζιμάκος παραμένει καυστικός και με μοναδική αίσθηση του χιούμορ. Το καλύτερο της εκπομπής ήταν η προσωπική ερώτηση στην Στάη "Εσυ προτιμάς κλειτ***** ή κολ**** οργ****;" 'οπως και το σχόλιο για τον Κοντομηνά (Condom in ass) :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Έγραψα την εκπομπή και σε 1-2 μέρες θα την έχω περάσει στον υπολογιστή.... :D Όποιος ενδιαφέρεται ας μου δώσει mail να του στείλω Ή πείτε μου πού μπορώ να τα ανεβάσω...... Στο rapidshare γίνεται? edit:Mόλις την βρήκα στο dc(dark angel)αλλά είναι κοντά 1giga!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Την κατέβασα χθες την εκπομπή και την είδα.Απολαυστικός όπως πάντα ο Τζίμης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Στο rapidshare γίνεται? edit:Mόλις την βρήκα στο dc(dark angel)αλλά είναι κοντά 1giga!! Δυστυχώς εμένα μου βγήκε ακόμα μεγαλύτερη!!! Γι'αυτό άλλωστε και κάνω την πάπια τόσες μέρες :p Είμαι σε αναζήτηση ενός προγράμματος που θα του δώσει ένα φυσιολογικό μέγεθος. Η υπομονή είναι αρετή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Λοιπόν, ταραταταααααααααααμ! Η ταινία είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έτοιμη!! :rolleyes: Έβαλα τα δυνατά μου να την κάνω όσο πιο μικρή γίνεται και τελικά βγήκε 271ΜΒ. Την ψάχνετε ακόμα ή τη βρήκατε αλλού? Γιατί θέλει περίπου 30 ώρες για να ανέβει στο RapidShare :( :knife: (Καταρραμένο dial-up!). Α, και οφείλω να σας πω ότι λείπουν τα πρώτα 2-3 λεπτά :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Λοιπόν, ταραταταααααααααααμ! Η ταινία είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έτοιμη!! :rolleyes: Έβαλα τα δυνατά μου να την κάνω όσο πιο μικρή γίνεται και τελικά βγήκε 271ΜΒ. Την ψάχνετε ακόμα ή τη βρήκατε αλλού? Γιατί θέλει περίπου 30 ώρες για να ανέβει στο RapidShare :( :knife: (Καταρραμένο dial-up!). Α, και οφείλω να σας πω ότι λείπουν τα πρώτα 2-3 λεπτά :O :rolleyes: bravo :yahoo: .οταν με το καλο ανεβει στειλε μου ενα pm για να την κατεβασω.επισης εαν θελεις το καινουργιο live απο Θεσσαλονικη του τζιμακου πεσμου να σου το δωσω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 :rolleyes: bravo :yahoo: .οταν με το καλο ανεβει στειλε μου ενα pm για να την κατεβασω.επισης εαν θελεις το καινουργιο live απο Θεσσαλονικη του τζιμακου πεσμου να σου το δωσω! Υπάρχει πουθενά για κατέβασμα αυτό το live? Θενξ :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatanohtos Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 ανεβηκε τελικα η οχι ακομα ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 30 wres thee mou !!! Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Υπάρχει πουθενά για κατέβασμα αυτό το live? Θενξ :) ;) δες τα pm σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Δεν στελνετε και απο εδω ενα pm? :) Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Δεν στελνετε και απο εδω ενα pm? :) Thnx το μηνυμα σταλθηκε! δες τα pm σου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Άντε τυχερούλια! Το πρώτο μέρος ανέβηκε!!! :yahoo: http://rapidshare.de/files/16837857/__ss___________________________.part01.rar.html (Τζίμης Πανούσης στην Έλλη Στάη.part01.rar - 46,9ΜΒ) Απομένουν άλλα 5 :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Άντε τυχερούλια! Το πρώτο μέρος ανέβηκε!!! :yahoo: http://rapidshare.de/files/16837857/__ss___________________________.part01.rar.html (Τζίμης Πανούσης στην Έλλη Στάη.part01.rar - 46,9ΜΒ) Απομένουν άλλα 5 :up: :rolleyes: Ευχαριστω πολυ :p :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Για όσους δεν θέλουν όλη την εκπομπή αλλά τα καλύτερά της στιγμιότυπα.... http://rapidshare.de/files/17113367/__ss____________________________Highlights.zip.html Τζίμης Πανούσης στην Έλλη Στάη Highlights: 10 βιντεάκια (31667 KB) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 telika auti i ekpompi afise epoxi Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 :yahoo: :up: Άντε πάρτε και το δεύτερο μέρος :yahoo: :up: http://rapidshare.de/files/17147876/__ss___________________________.part02.rar.html (Τζίμης Πανούσης στην Έλλη Στάη.part02.rar - 46,9ΜΒ) Και ως γνωστόν..............άλλα 4 απομένουν!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 :yahoo: :up: Άντε πάρτε και το δεύτερο μέρος :yahoo: :up: http://rapidshare.de/files/17147876/__ss___________________________.part02.rar.html (Τζίμης Πανούσης στην Έλλη Στάη.part02.rar - 46,9ΜΒ) Και ως γνωστόν..............άλλα 4 απομένουν!!! :) κατεβασα το α) μερος αλλα οταν παω να το κανω extract,το κανει μεχρι 16% και μετα βγαζει σφαλμα. για τσεκαρε'το! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 κατεβασα το α) μερος αλλα οταν παω να το κανω extract,το κανει μεχρι 16% και μετα βγαζει σφαλμα. για τσεκαρε'το! Εχμ.....δεν το διευκρίνισα ε? Λάθος μου! :O Το έσπασα με το WinRar, δηλαδή άμα δεν υπάρχουν ΚΑΙ τα 6 parts δεν θα κάνει extract.... :( Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και τα υπόλοιπα μέσα στην εβδομάδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Καμια ιδεα, για το που θα βρουμε την εκπομπη ολοκληρη; Στο DC++ δεν υπαρχει κατι...και απο torrents το greek tracker δεν το εχει(οχι δεν εχω προσβαση στο bluewhite) Το anarxaki κανει φιλοτιμη προσπαθεια, ομως δυστυχως το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο. Edit : Κατι βρηκα τελικα στο DC++ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Εχμ.....δεν το διευκρίνισα ε? Λάθος μου! :O Το έσπασα με το WinRar, δηλαδή άμα δεν υπάρχουν ΚΑΙ τα 6 parts δεν θα κάνει extract.... :( Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και τα υπόλοιπα μέσα στην εβδομάδα ok :) .παντως κατεβασα και το αλλο που ανεβασες με τα καλυτερα αποσπασματα και πραγματικα δεν χορταινω να το βλεπω :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Το anarxaki κανει φιλοτιμη προσπαθεια, ομως δυστυχως το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο. Μπορώ να το κάνω ακόμα πιο μικρό αλλά μετά θα πρέπει να θυσιάσουμε κάτι από την ποιότητα.... Ή να το βλέπεις με μεγεθυντικό φακό :p :cool: Βέβαια.......άμα εσένα δε σε πειράζει εμένα δε μου πέφτει λόγος!! :rolleyes: Ελπίζω να το έχεις βρει ήδη, αλλιώς μη διστάσεις να στείλεις pm :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Και το thriller συνεχίζεται..... Ανέβηκε και το τρίτο μέρος :yahoo: :up: http://www.sendspace.com/file/vvyaty :up: :yahoo: (Τζίμης Πανούσης στην Έλλη Στάη.part03.rar 49ΜΒ) Είμαστε κιόλας στα μισά!!! Υ.Γ.: Λέω να κάτσω το ΣΚ 15 ώρες σερί και να τα ανεβάσω όλα, γιατί αν ήμουν στη θέση σας θα μου είχα σπάσει τα νεύρα! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Και το thriller συνεχίζεται..... Ανέβηκε και το τρίτο μέρος :yahoo: :up: http://www.sendspace.com/file/vvyaty :up: :yahoo: (Τζίμης Πανούσης στην Έλλη Στάη.part03.rar 49ΜΒ) Είμαστε κιόλας στα μισά!!! Υ.Γ.: Λέω να κάτσω το ΣΚ 15 ώρες σερί και να τα ανεβάσω όλα, γιατί αν ήμουν στη θέση σας θα μου είχα σπάσει τα νεύρα! :mad: εγω στην θεση σου οπως και εγω το κανω .θα πηγαινα σε ενα νετ-καφε και θα καθομουνα κανενα 2ωρο και θα τα ανεβαζα ολα με την μια.μην καθεσαι και παλευεις με την pstn και με τα νευρα σου :cry: ,κανε αυτο που σου λεω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts