garfield Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Μου φαίνεται μάλλον απίθανο, αλλά είπα να ρωτήσω τους ειδήμονες :) Το "εγώ κι εσύ μαζί" Εγώ και εσύ μαζί, εγώ και εσύ μαζί όταν η τύχη σου θα 'ναι φευγάτη και εσύ μακριά από το ζεστό σου κρεβάτι τότε θυμήσου τη χρυσή συμβουλή Εγώ και εσύ μαζί ... όντως το λέει ο Πανούσης με τον Αλκίνοο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Μου φαίνεται μάλλον απίθανο, αλλά είπα να ρωτήσω τους ειδήμονες :) Το "εγώ κι εσύ μαζί" Εγώ και εσύ μαζί, εγώ και εσύ μαζί όταν η τύχη σου θα 'ναι φευγάτη και εσύ μακριά από το ζεστό σου κρεβάτι τότε θυμήσου τη χρυσή συμβουλή Εγώ και εσύ μαζί ... όντως το λέει ο Πανούσης με τον Αλκίνοο? Ναι. Και βρίσκεται στο soundtrack της ταινίας Toy Story. :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. September 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 garfield τόσο απίστευτο σου φαίνεται? :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Απλά είναι δύο τελείως διαφορετικοί καλλιτέχνες με τελείως διαφορετικό στυλ, αυτό είναι όλο. :) Μήπως το έχεις να μου το στείλεις? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Απλά είναι δύο τελείως διαφορετικοί καλλιτέχνες με τελείως διαφορετικό στυλ, αυτό είναι όλο. :) Μήπως το έχεις να μου το στείλεις? ;) Αν θέλεις στο στέλνω εγώ μέσω e-mail. 1.94mb είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Αν θέλεις στο στέλνω εγώ μέσω e-mail. 1.94mb είναι :) Thank you, thank you, thank you!!! :) Σου στέλνω το mail μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Χθές το μεσημέρι, ο Τζίμης Πανούσης χαιρέτησε για τελευταία φορά το κοινό του από την ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΙ 100,3. Τα ακραία τηλεπικοινωνιακά φαινόμενα τελείωσαν οριστικά. Περιμένουμε πλέον πια θα είναι η επόμενη ραδιοφωνική του στέγη. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Χθές το μεσημέρι, ο Τζίμης Πανούσης χαιρέτησε για τελευταία φορά το κοινό του από την ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΙ 100,3. Τα ακραία τηλεπικοινωνιακά φαινόμενα τελείωσαν οριστικά. Περιμένουμε πλέον πια θα είναι η επόμενη ραδιοφωνική του στέγη. Δηλαδή δεν θα ξανανυχτώσει χωρίς Ferrari; :w00t: :cry: :lol: :lol: In Jimmakos we trust! :D :up: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouk1 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ellpizo na xanavgi sto radio xeroume an tha pai se allo stathmo i stamatise gia panta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Ellpizo na xanavgi sto radio xeroume an tha pai se allo stathmo i stamatise gia panta? Δεν το νομίζω :) Λογικά θα βρει άλλο σταθμό. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouk1 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Θερμοπαρακαλώ όποιον εγραφε τις εκπομπές του να μου στειλει mail στο tsoukalas007@yahoo.gr θέλω την τελευταία επειδη πετουσα για το κολοΛονδινο και την έχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouk1 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Hail to JIMMYS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Για τις εκπομπές ενδιαφέρομαι κι εγώ.. : burned.penetrator@gmail.com Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 sas parakalw steilte ton neoellhna tou tzimakou sto hellangel10@gmail.com. den to vriskw pouthena Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 sas parakalw steilte ton neoellhna tou tzimakou sto hellangel10@gmail.com. den to vriskw pouthena Στο Dc++ στο hub του angelos0 υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Στο Dc++ στο hub του angelos0 υπάρχει. dystyxws den xrhsimopoiw dc++ . den exw kai arxeia na kanw share ...................steilte to Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 tnx se osous mou to steilan. na rwtisw kati ena tragoudi pou leei eimai klwssa psofia klwssa , o tzimakos to tragoudei ; Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 εμενα επεσε στα χερια μου το βιβλιο του οταν θα το διαβασω θα σας πω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 pou to vrikes ; Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 μου το εδωσαν αλλα κυκλοφορει πουστευε και μη ερευνα ο τιτλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 το ειδα σημερα το βιβλιο.. εχει φωτο απο graffiti.. http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1454624&prid=708985&deid=0 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Η "αφιλοκερδώς Α.Ε." παρουσιάζει δώστα όλα τζίμαρε! Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. February 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 Άκουσα ότι ο Τζιμάκος στην επόμενη ταινία της "Τριλογίας" του Αγγελόπουλου, θα έχει έναν μικρό ρόλο! :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. February 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2006 theos o anthropos Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts