andreas730 Δημοσιεύτηκε December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 6, 2004 γεια σας παιδια.... εχω ενα tosbiba a60, με τα εξης χαρακτηριστικα... celeron 1800 ram 256+μια 512 που εχω προσθεσει ΑΤΙ ΜΟΒΙLITY RADEON 7000AGP windows xp, sp2 το προβλημα μου ειναι οτι ειναι πολυ αργο, για παραδειγμα κανει να ανοιξει το WMP περιπου 7 δευτερολεπτα.επισης, για παραδειγμα οταν προσπαθησα να παιξω το NFS Underground1, σερνοτανε ακομα και με τις ελαχιστες ρυθμισεις (640χ480) και με την καρτα ρυθμισμενη σε 128 ΜΒ, με περιπου την ιδια αποδοση με το παλιο μου laptop, ενα compac ea918, που αν θυμαμαι καλα ειχε καρτα γραφικων 16MB και επεξεργαστη athlon 1800+ με 256 RAM. συνηθως εχω 26-28 prosseces να τρεχουν, και εχω κανει ηδη ανασυγκροτηση καμμια ιδεα γιατι ειναι τοσο αργο?εχει κανεις το ιδιο? επισης υπαρχει καποιο site Που μπορω να κανω on-line μετρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 kane elegcho gia spyware. Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Poso kairo exeis na kaneis format?Mporei na trexoun polla programata tautoxrona.mporei na thes anavathmisi stous drivers.Mporei na exeis spyware.....kai polla alla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 to format einai to giatriko... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts