Jump to content

Επιλογή συσκευής 160-180 ευρώ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι σε αναζήτηση συσκευής στο εύρος τιμής που λέει και ο τίτλος και δε με πειράζει να είναι είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο. Το χρειάζομαι κυρίως για ίντερνετ οπότε θα προτιμούσα οθόνη από 5'' και πάνω ενώ θα ήθελα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα για να χρήματα αυτά. Έχω τσεκάρει ήδη τα Lumia 640-640XL εκ των οποίων το τελευταίο μου άρεσε αν και είναι λίγο άβολο σαν μέγεθος ,όπως και το 830 μεταχειρισμένο.Δεν έχω πρόβλημα με το λειτουργικό αρκεί το κινητό να είναι απροβλημάτιστο στη χρήση του.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Πολύ καλές επιλογές τα lumia. Δυστυχώς πάνω από τις πέντε ίντσες υπάρχουν μόνο τα 640 XL (που το προτείνω ενθουσιωδώς καθώς το έχω δουλέψει από φίλο) και το 1520 που σπανίζει ακόμα και ως μεταχειρισμένο (καινούριο μόνο από εξωτερικό το βρήκα σε υψηλή τιμή).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Κατάλαβα.Σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά όπως είπα και πιο πάνω κοιτάω απο 5 και πάνω.Οπότε και με μια πεντάρα δε θα είχα πρόβλημα.Ο κύριος λόγος που κοιτάω προς λούμια είναι ότι δουλεύω ήδη με το 820 και θεωρώ ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Αν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα android συσκευή ,ακόμα και απο Κίνα,με καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετά ικανοποιητική κάμερα είμαι ανοιχτός να την τσεκάρω

Το 830 είναι πολύ καλή επιλογή και με αλουμίνιο αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Αλλιώς κοιτάς και το φθηνότερο 640.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλημέρα.Κατα τη γνώμη σου δηλαδή δεν αξίζει να πάω σε android σε αυτά τα χρήματα ε?!

ισως μονο κανενα motorola moto g 2nd gen.απο κινα εχεις τρομερες επιπλογες φυσικα!αλλιως lumia δαγκωτο!

Δεν 'εχω πρόβλημα αρκεί να αξίζει.Γνωρίζεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που μπορώ να κοιτάξω; Με κάλη κάμερα και καλή σχετικά ποιότητα κατασκευής.

Από Κίνα, μια συσκευή με καλή κάμερα είναι το Jiayu S3 αλλά δε γνωρίζω από ποιότητα κατασκευής πως είναι.

Ναι η αλήθεια είναι οτί έχω δει που το προτείνουν αρκετοί αλλά το φοβάμαι λίγο από θέμα υποστήριξης μην κλαίω τα λεφτά μου στο τέλος.

Εγώ θα έλεγα αν πας προς Κίνα μεριά να δεις Meizu M2 Note σε αυτή την τιμή ως κάτι σαφώς πιο επώνυμο

Είναι νέο σε φάση προπαραγγελίας, παρόμοιο με το M1 Note, αλλά έχει +microSD slot πολύ σημαντικό για αρκετούς

Αν δεν σε ενδιαφέρει η microSD μπορείς να δεις και M1 Note

Σε ευχαριστώ πολύ.Το είδα μόλις και μου αρέσει αρκετά.Μπορεί να είναι χαζό αυτό που θα ρώτησω :P Στην επίσημη σελίδα γράφει "The MEIZU m2 note is equipped with Samsung 13 megapixels CMOS camera" αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί τη τεχνολογία που έχουν και τα Samsung και αν ναι θεώρεις ότι ισχυεί οντώς;Έχεις εμπειρία απο κάποιο κινέζικο κινητό;

Η κάμερα (ο αισθητήρας) που υπάρχει σε κάθε μοντέλο προέρχεται από κάποιον κατασκευαστή.

Οπότε αυτό που είδες σημαίνει ότι κατασκευαστής είναι η Samsung στην προκειμένη.

Τώρα αυτά σχετικά είναι, γιατί το θέμα είναι ποιος αισθητήρας είναι της Samsung και ακόμα η Samsung σε κάποιες συσκευές της, χρησιμοποιεί αισθητήρες από άλλους κατασκευαστές π.χ. Sony

Καλό είναι πάντως γιατί έχει κάποιον επώνυμο αισθητήρα και όχι κάποιον κινέζικο "της σειράς" έστω ας πούμε.

Εγώ είχα ένα Oppo Find 7a, δεν ξέρω αν πιάνεται για εμπειρία από κινέζικο, άριστη συσκευή θα έλεγα

Στην τιμή που κοιτάς πάντως το M2 Note θα το πρότεινα χαλαρά σε κάποιον γνωστό/φίλο μου που θέλει κάτι σε 5,5"

Για το M1 Note που μοιάζει πολύ μπορείς να δεις γνώμες στο αντίστοιχο thread εδώ μέσα, για να πάρεις μια ιδέα περί ποιότητας, κατασκευής κτλ

Meizu είναι από τις καλές/γνωστές κινέζικες πάντως

http://www.vickmall.com/meizu-m1-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html Πολύ όμορφο όντως και καλή περίπτωση αλλά εδώ βλέπω ξεφεύγει λιγάκι σε χρήματα.Οπότε αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ του S3 και του Lumia 640

Να σου πω την αλήθεια δεν ήθελα να δώσω τόσα χρήματα και ειδικά προς Κίνα.Βλακεία αλλά μια φοβία την έχω για το αν θα γίνουν όλα ομαλά

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m2-note-16gb

Από 154€ το m2 note

Το mi4 καλό αλλά στις 5", είναι τι θέλεις

Φίλε μου σε ευχαριστω πολύ.Δεν το είχα βρει αυτό.Νομίζω ότι θα κινηθώ προς αυτό