Jump to content

HUAWEI TalkBand B2

dark_master
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κόσμημα ? Πολυεργαλείο ? Trend?

Νομίζω ότι αξίζει και με το παραπάνω τα 134.99$ που ζητάει

http://consumer.huawei.com/ucmf/groups/public/documents/webasset/hw_415653.jpg

Specifications

General

Brand: HUAWEI

Bluetooth version: Bluetooth 3.0

People: Unisex table

Waterproof: YES

Waterproof Rating: IP57

Colors: Black, Gold, Silver

Screen: YES

Screen Type: OLED

Battery capacity: 90mAh

Standby time: About 12 days

Language: English

Special Features

Functions: Alarm clock, Calories burned measuring, Steps counting, Incoming calls show, Sleep management, Find your phone

Dial and Band

Shape of the dial: Rectangle

Case material: Metal

Band material: Genuine leather

Weight and Size

The Dial Thickness: 1.2 cm / 0.47 inches

The Dial Diameter: 4.6 x 2.0 cm / 1.81 x 0.79 inches

The Band Width: 1.6 cm / 0.63 inches

Product Weight: 0.031 kg

Package Weight : 0.296 kg

Product Size (L x W x H): 24 x 2 x 1.2 cm / 9.43 x 0.79 x 0.47 inches

Package Size (L x W x H): 8.8 x 7.3 x 8.4 cm / 3.46 x 2.87 x 3.30 inches

Package Contents

Package Contents: 1 x HUAWEI TalkBand B2 Bluetooth Wristband Headset, 1 x USB Cable, 1 x English Manual, 1 x Security Manual, 2 x Earbud, 1 x Box

Αυτή τη στιγμή η καλύτερη τιμή παίζει στο Gearbest , ξεκινά από 134.99$ για White and black με το κουπόνι GB2B και φτάνει ως και 155.99$ για το gold με το κουπόνι GBB2L

Edited by dark_master
Mi Note 3

προσπαθώ να πείσω τη σύζυγο να μπει στον κόσμο των wearables με αυτή τη συσκευή. έτσι κι αλλιώς χρειάζεται ένα bt headset, αλλά φοβάμαι μην καταλήξει απλά να χρησιμοποιείται ως ένα πολύ ακριβό headset και τίποτα άλλο:)

το ακριβό μοντέλο με το δερμάτινο λουράκι έρχεται και με πλαστικό λουράκι στη συσκευασία

Δε νομιζω να γίνει μόνο hands free, από οτι βλέπω στην υπογραφή σου είσαι super γνώστης του αντικειμένου:)

Άποψη μου είναι ότι βολεύει ποιο πολύ απο όλα γιατί είναι 2 σε 1 , συνήθως πρέπει να θυμάσαι να κουβαλάς και τα 2. Προσωπικά ξεχνάω συνέχεια το hands free :lol:

Και να μιλάς με τον ΚΙΤ στο ρολόι φαίνεται κάπως στους γύρω

Mi Note 3

Δε νομιζω να γίνει μόνο hands free, από οτι βλέπω στην υπογραφή σου είσαι super γνώστης του αντικειμένου:)

Άποψη μου είναι ότι βολεύει ποιο πολύ απο όλα γιατί είναι 2 σε 1 , συνήθως πρέπει να θυμάσαι να κουβαλάς και τα 2. Προσωπικά ξεχνάω συνέχεια το hands free :lol:

Και να μιλάς με τον ΚΙΤ στο ρολόι φαίνεται κάπως στους γύρω

Ακριβώς, δείχνει καλή λύση για όσους βαριούνται ή ξεχνάνε να κουβαλάνε handsfree. Από αυτονομία τι λέει να μάθουμε...

Philips Twist -- Sony Ericsson K770i ---HTC Desire - -- HTC Sensation XE

• 2 months later...
Το γλυκοκοιτάζω μπορώ να πω. Απλά η απορία μου είναι αν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να βλέπεις ποιος σε καλεί από τον κατάλογο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...

Το ειχα δει παλιοτερα και μου αρεσε παρα πολυ. Συνεχιζει ακομα να μου αρεσει αλλα την τιμη του την θεωρω ψιλοαπαγορευτικη για ενα bluetooth ακουστικο που φοριεται στο χερι.

Εχω φαει το internet να ψαχνω για αντιστοιχα bluetooth ακουστικα τα οποια να φοριουνται με λουρακι στο χερι αλλα το ακουστικο να ειναι αποσπωμενο ωστε να το βγαζεις κ να το βαζεις στο αυτι να μιλας. Δεν βρισκω τιποτα ομως. Βασικα δεν ξερω κ με ποια λεξη να το ψαξω. Με το wristband στο google βγαζει απλα λουρακια με ενσωματωμενες οθονουλες που δεν θελω τετοιο ομως.

Εχει βρει κανεις καποιο παρομοιο αλλα με πιο λογικη τιμη? Αν οχι, τουλαχιστον αν μπορειτε να με βοηθησετε πως να τα ψαξω, αν υπαρχουν βεβαια.

Καλο και χρυσο το talkband b2 της huawei αλλα το θελω μονο για χρηση ως ακουστικο. Οι υπολοιπες λειτουργιες που εχει δεν με ενδιαφερουν.

• 2 weeks later...
Το ειχα δει παλιοτερα και μου αρεσε παρα πολυ. Συνεχιζει ακομα να μου αρεσει αλλα την τιμη του την θεωρω ψιλοαπαγορευτικη για ενα bluetooth ακουστικο που φοριεται στο χερι.

Εχω φαει το internet να ψαχνω για αντιστοιχα bluetooth ακουστικα τα οποια να φοριουνται με λουρακι στο χερι αλλα το ακουστικο να ειναι αποσπωμενο ωστε να το βγαζεις κ να το βαζεις στο αυτι να μιλας. Δεν βρισκω τιποτα ομως. Βασικα δεν ξερω κ με ποια λεξη να το ψαξω. Με το wristband στο google βγαζει απλα λουρακια με ενσωματωμενες οθονουλες που δεν θελω τετοιο ομως.

Εχει βρει κανεις καποιο παρομοιο αλλα με πιο λογικη τιμη? Αν οχι, τουλαχιστον αν μπορειτε να με βοηθησετε πως να τα ψαξω, αν υπαρχουν βεβαια.

Καλο και χρυσο το talkband b2 της huawei αλλα το θελω μονο για χρηση ως ακουστικο. Οι υπολοιπες λειτουργιες που εχει δεν με ενδιαφερουν.

μπορείς να δεις και το προηγούμενο μοντέλο το B1 αν το βρεις κάπου φτηνά, ή αν θέλεις είδα ότι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο αυτό

http://www.banggood.com/Sport-Bluetooth-4_0-Headset-0_91inch-OLED-Touch-Screen-Separation-Smart-Bracelet-For-Smartphone-p-1024471.html

το θέμα είναι αν υποστηρίζει ελληνικά για να έχεις σωστή αναγνώριση κλήσεων

Ευχαριστω για την απαντηση. :D

Δεν το λες και ασχημο αυτο. Τρωγεται. Αλλα οντως αυτο που ειπες για τα ελληνικα δεν το ειχα σκεφτει. Θα συνεχισω το ψαξιμο κ οταν γινει διαθεσιμο αυτο θα τους ρωτησω μηπως ξερουν αυτοι να μου πουν.

Το εχω δει και το προηγουμενο μοντελο της huawei το b1. Ειναι πιο φτηνο απο το b2 αλλα ελεγα να κανω και μια ερευνα πρωτα μηπως βρω και κατι αλλο αξιολογο.

• 1 year later...

Καλησπερα κ καλη ανασταση να έχουμε.

Ξερει καποιος να μου πει αν γινεται να βλεπω ποιος με καλει;μου βγαζει μονο αριθμο χωρις την ονομασια της επαφης.οταν μου στελνουν μνμ ειτε viber ειτε κανονικο μου εμφανιζει το ονομα κανονικα στα ελληνικα.στις κλησεις γινεται;