dark_master Δημοσιεύτηκε June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 11, 2015 (edited) Κόσμημα ? Πολυεργαλείο ? Trend? Νομίζω ότι αξίζει και με το παραπάνω τα 134.99$ που ζητάει http://consumer.huawei.com/ucmf/groups/public/documents/webasset/hw_415653.jpg Specifications General Brand: HUAWEI Bluetooth version: Bluetooth 3.0 People: Unisex table Waterproof: YES Waterproof Rating: IP57 Colors: Black, Gold, Silver Screen: YES Screen Type: OLED Battery capacity: 90mAh Standby time: About 12 days Language: English Special Features Functions: Alarm clock, Calories burned measuring, Steps counting, Incoming calls show, Sleep management, Find your phone Dial and Band Shape of the dial: Rectangle Case material: Metal Band material: Genuine leather Weight and Size The Dial Thickness: 1.2 cm / 0.47 inches The Dial Diameter: 4.6 x 2.0 cm / 1.81 x 0.79 inches The Band Width: 1.6 cm / 0.63 inches Product Weight: 0.031 kg Package Weight : 0.296 kg Product Size (L x W x H): 24 x 2 x 1.2 cm / 9.43 x 0.79 x 0.47 inches Package Size (L x W x H): 8.8 x 7.3 x 8.4 cm / 3.46 x 2.87 x 3.30 inches Package Contents Package Contents: 1 x HUAWEI TalkBand B2 Bluetooth Wristband Headset, 1 x USB Cable, 1 x English Manual, 1 x Security Manual, 2 x Earbud, 1 x Box Αυτή τη στιγμή η καλύτερη τιμή παίζει στο Gearbest , ξεκινά από 134.99$ για White and black με το κουπόνι GB2B και φτάνει ως και 155.99$ για το gold με το κουπόνι GBB2L Edited June 11, 2015 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 προσπαθώ να πείσω τη σύζυγο να μπει στον κόσμο των wearables με αυτή τη συσκευή. έτσι κι αλλιώς χρειάζεται ένα bt headset, αλλά φοβάμαι μην καταλήξει απλά να χρησιμοποιείται ως ένα πολύ ακριβό headset και τίποτα άλλο:) το ακριβό μοντέλο με το δερμάτινο λουράκι έρχεται και με πλαστικό λουράκι στη συσκευασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. June 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Δε νομιζω να γίνει μόνο hands free, από οτι βλέπω στην υπογραφή σου είσαι super γνώστης του αντικειμένου:) Άποψη μου είναι ότι βολεύει ποιο πολύ απο όλα γιατί είναι 2 σε 1 , συνήθως πρέπει να θυμάσαι να κουβαλάς και τα 2. Προσωπικά ξεχνάω συνέχεια το hands free :lol: Και να μιλάς με τον ΚΙΤ στο ρολόι φαίνεται κάπως στους γύρω Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlis82 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Δε νομιζω να γίνει μόνο hands free, από οτι βλέπω στην υπογραφή σου είσαι super γνώστης του αντικειμένου:) Άποψη μου είναι ότι βολεύει ποιο πολύ απο όλα γιατί είναι 2 σε 1 , συνήθως πρέπει να θυμάσαι να κουβαλάς και τα 2. Προσωπικά ξεχνάω συνέχεια το hands free :lol: Και να μιλάς με τον ΚΙΤ στο ρολόι φαίνεται κάπως στους γύρω Ακριβώς, δείχνει καλή λύση για όσους βαριούνται ή ξεχνάνε να κουβαλάνε handsfree. Από αυτονομία τι λέει να μάθουμε... Παράθεση Philips Twist -- Sony Ericsson K770i ---HTC Desire - -- HTC Sensation XE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Το γλυκοκοιτάζω μπορώ να πω. Απλά η απορία μου είναι αν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να βλέπεις ποιος σε καλεί από τον κατάλογο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Το έχει φέρει κανένα ελληνικό κατάστημα παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Το ειχα δει παλιοτερα και μου αρεσε παρα πολυ. Συνεχιζει ακομα να μου αρεσει αλλα την τιμη του την θεωρω ψιλοαπαγορευτικη για ενα bluetooth ακουστικο που φοριεται στο χερι. Εχω φαει το internet να ψαχνω για αντιστοιχα bluetooth ακουστικα τα οποια να φοριουνται με λουρακι στο χερι αλλα το ακουστικο να ειναι αποσπωμενο ωστε να το βγαζεις κ να το βαζεις στο αυτι να μιλας. Δεν βρισκω τιποτα ομως. Βασικα δεν ξερω κ με ποια λεξη να το ψαξω. Με το wristband στο google βγαζει απλα λουρακια με ενσωματωμενες οθονουλες που δεν θελω τετοιο ομως. Εχει βρει κανεις καποιο παρομοιο αλλα με πιο λογικη τιμη? Αν οχι, τουλαχιστον αν μπορειτε να με βοηθησετε πως να τα ψαξω, αν υπαρχουν βεβαια. Καλο και χρυσο το talkband b2 της huawei αλλα το θελω μονο για χρηση ως ακουστικο. Οι υπολοιπες λειτουργιες που εχει δεν με ενδιαφερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Το ειχα δει παλιοτερα και μου αρεσε παρα πολυ. Συνεχιζει ακομα να μου αρεσει αλλα την τιμη του την θεωρω ψιλοαπαγορευτικη για ενα bluetooth ακουστικο που φοριεται στο χερι. Εχω φαει το internet να ψαχνω για αντιστοιχα bluetooth ακουστικα τα οποια να φοριουνται με λουρακι στο χερι αλλα το ακουστικο να ειναι αποσπωμενο ωστε να το βγαζεις κ να το βαζεις στο αυτι να μιλας. Δεν βρισκω τιποτα ομως. Βασικα δεν ξερω κ με ποια λεξη να το ψαξω. Με το wristband στο google βγαζει απλα λουρακια με ενσωματωμενες οθονουλες που δεν θελω τετοιο ομως. Εχει βρει κανεις καποιο παρομοιο αλλα με πιο λογικη τιμη? Αν οχι, τουλαχιστον αν μπορειτε να με βοηθησετε πως να τα ψαξω, αν υπαρχουν βεβαια. Καλο και χρυσο το talkband b2 της huawei αλλα το θελω μονο για χρηση ως ακουστικο. Οι υπολοιπες λειτουργιες που εχει δεν με ενδιαφερουν. μπορείς να δεις και το προηγούμενο μοντέλο το B1 αν το βρεις κάπου φτηνά, ή αν θέλεις είδα ότι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο αυτό http://www.banggood.com/Sport-Bluetooth-4_0-Headset-0_91inch-OLED-Touch-Screen-Separation-Smart-Bracelet-For-Smartphone-p-1024471.html το θέμα είναι αν υποστηρίζει ελληνικά για να έχεις σωστή αναγνώριση κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. :D Δεν το λες και ασχημο αυτο. Τρωγεται. Αλλα οντως αυτο που ειπες για τα ελληνικα δεν το ειχα σκεφτει. Θα συνεχισω το ψαξιμο κ οταν γινει διαθεσιμο αυτο θα τους ρωτησω μηπως ξερουν αυτοι να μου πουν. Το εχω δει και το προηγουμενο μοντελο της huawei το b1. Ειναι πιο φτηνο απο το b2 αλλα ελεγα να κανω και μια ερευνα πρωτα μηπως βρω και κατι αλλο αξιολογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbullakias Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Καλησπερα κ καλη ανασταση να έχουμε. Ξερει καποιος να μου πει αν γινεται να βλεπω ποιος με καλει;μου βγαζει μονο αριθμο χωρις την ονομασια της επαφης.οταν μου στελνουν μνμ ειτε viber ειτε κανονικο μου εμφανιζει το ονομα κανονικα στα ελληνικα.στις κλησεις γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts