Mixahlid3 Δημοσιεύτηκε December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2004 Πριν απο καιρο ειχα θεσει καποιες ερωτησεις στην Vodafone μεσω e-mail και οπως ηταν φυσικο μου απηντησαν αμεσως. Το προβλημα μου ομως ειναι οτι δεν μπορω να διαβασω το e-mail τους. Δοκιμασα τα παντα στην κωδικοποιηση χαρακτηρων αλλα τιποτα. Υποψιαζομαι οτι η Vodafone χρησιμοποιει Windows NT. Εχει καποια σχεση αυτο με το προβλημα μου?Χρησιμοποιω XP. Please Help Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Το λειτουργικό δεν εχει καμία σχέση. Δεν νομίζω ότι θα έστελνε η VODAFONE όχι σωστά κωδικοποιημένο εμαιλ οπότε το προβλημα μάλλον είναι δικό σου. Τι ακριβώς έχει δοκιμάσει με την κωδικοποίηση? Από τον email client σου (υποθέτω Outlook Express) κανε ένα View- Encoding-Greek να δείς εάν θα αλλάξει κάτι. Εναλλακτικά εάν εχεις webmail δες το ίδιο στο View -Encoding από τον browser. Φιλικα V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Φιλε ευχαριστω για την επικοινωνια.Πολλες γνωσεις δεν εχω ακομη.Ισως για τι αρχισα να μαθαινω στα 50 μου.Μεσω Ιντερνετ explorer πληκτρολογω τη διευθυνση Webmail της panafonet και μπαινω στο Messeger Express της Microsoft.Το e-mail βγαινει σαν κειμενο με ερωτηματικα.Κανω κλικ στο προβολη μετα κωδικοποιηση και με βγαζει τις ενδειξεις <Αυτοματη Επιλογη-Δυτικης Ευρωπης (Windows)>.Απο εκει οτι κωδικοποιηση χαρακτηρων και να επιλεξω τα ερωτηματικα παραμενουν.Το outlook δεν το χρησιμοποιω.Μεχρι και το unicode εβαλα αλλα τιποτα.Σε κανενα αλλο απο τα δεκαδες e-mails που παιρνω δεν εχω παρομοιο προβλημα. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Δοκίμασες να βάλεις κωδικοποίηση Greek(ISO-8859-7); (Ίσως άκυρη η ερώτησή μου γιατί είπες πως δοκίμασες τα πάντα απο κωδικοποιήση, εκτός και αν δεν δοκίμασες το προφανές! :alien: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts