ταξιδιωτης22 Δημοσιεύτηκε December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2004 και οι 5 πολλοι γνωστοι και με πολλες επιτυχιες που εγιναν σταθμος,ολοι τους διαθετουν στο ρεπερτοριο τους μουσικη ολων των ειδων λαικα,ψιλοροκ και ερωτικα με πολλες επιτυχιες στα διαφορα cd που χουν κυκλοφορησει εδω και χρονια ας ψηφισουμε λοιπον τον τραγουδιστη που πιστευουμε οτι ειναι πιο καλος και γενικα ας γραψουμε οτι πιστευουμε για τον καθεναν απο αυτους τους 5 :) που τουλαχιστον για μενα μου αρεσουν και οι 5 πιο πολυ στα σιγανα τους κομματια ;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Μου αρεσει ο Γονιδης αρκετα.Τα παλιοτερα τραγουδια του ιδιαιτερα.. ''Φωτογραφεεεε,τραβα μια φωτογραφια...'' Τι να κανω ρε παιδια,μ αρεσουν τα σκυλοκαψουροτραγουδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 ο γονιδης γενικα ειναι παρα πολυ καλος πιο ταργουδι να πρωτοθυμηθω το ολα τα ξεχνας η το αλλο το μια αγαπη δε τελειωνει με εναν χωρισμο αστα να πανε τραγουδια που σε κανουν κομματια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Ο Καλλίρης μέτριος, αλλά πέθανε πλέον Ο Κυριαζής το ίδιο (καλύτερα να έμενε στα επιπλα του) Ο Γονίδης που κολλάει; Ο Ρόκκος αρκετά καλός, αλλά κι αυτός φυτοζωεί Ο Σαββιδάκης μέτριος, αλλά κι αυτός ψοφάει Ψηφίζω Ρόκκο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 χα μου αρεσε το μηνυμα σου ειδικα αυτο το φυτοζωει.ο κυριαζης δεν εχει πεθανει ακομα εκει που χανετε ξαφνικα κανει ενα μεγαλο μπαμ και ξαναβγαινει στην επιφανεια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 giati exete mia tash na sygrinete anomoious kalitexnika tragoudistes? px o gonidhs leei skulo-kapsouro-tragouda..exete akousei ton savidakh na leei? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 βασικα εβαλα αυτους τους τραγουδιστες φιλε μου γιατι και οι 5 διαθετουν στο ρεπερτοριο τους πολυ ωραια αισθηματικα τραγουδια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 (edited) Emena mou aresei perissotero o Giannis Savidakis.Exei poli kali foni kai ta tragoudia tou einai panta kalodoulemena kai poli aisthimatika. Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 o filos sou ego eimai ??? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 ο φιλος σου εγω ειμαι?ποιο ειναι αυτο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 ( 5 Δεκ. 2004 , 01:57) ο κυριαζης δεν εχει πεθανει ακομα εκει που χανετε ξαφνικα κανει ενα μεγαλο μπαμ και ξαναβγαινει στην επιφανεια Το τελετευταίο "μπαμ" (...και κάτω) ήταν το Ημεροβίγλι. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τπτ άλλο. :worry: Respect πάντως για το "Βράδυ Σαββάτου". Μόνο εκεί τον παραδέχτηκα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Kανένας. Πλέμπες και δευτεράτζες είναι όλοι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 5 Δεκ. 2004 , 01:48) Ο Καλλίρης μέτριος, αλλά πέθανε πλέον Ο Κυριαζής το ίδιο (καλύτερα να έμενε στα επιπλα του) Ο Γονίδης που κολλάει; Ο Ρόκκος αρκετά καλός, αλλά κι αυτός φυτοζωεί Ο Σαββιδάκης μέτριος, αλλά κι αυτός ψοφάει Ψηφίζω Ρόκκο Θα συμφωνήσω σε όλα με τον φίλτατο! :D Και φυσικά... Ρόκκος! Βέβαια, έχω πολύ πολύ καιρό να ακούσω κάτι δικό του, αλλά ό,τι είχε βγάλει μέχρι το 1999-2000 ήταν αξιόλογα τα πιο πολλά από αυτα. Πάντως, πού τους ξέθαψες όλους αυτούς βρε ταξιδιωτης22; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 gkr41 o kyriazhs ebgale ena tragoudaki kainourgio prosfata alla de sygrinete me to hmerobigli.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 που τους ξεθαψα?ολοι τους ειναι λιγοι απο τους αγαπημενους μου τραγουδιστες Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 S.Gonidis poli oreos einai o atimos......... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 και ωραιος και καψουροτραγουδιστης αχ μια αγαπη δε τελειωνει με εναν χωρισμο ελεγε καποτε και ο χρηστος εχω κλαψει για πολλες γυναικες,και ποιος δεν εχει κλαψει ομως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts