jonid1523 Δημοσιεύτηκε June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 9, 2015 Αν και υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα απο ότι είδα αναζητώντας λύση στο πρόβλημα, εδώ στο φόρουμ, ωστόσο επειδή είναι και παλαιότερο αρκετά, σκέφτηκα μήπως κανείς έχει τη λύση με απλά όμως βήματα στο ακόλουθο πρόβήμα με τη χρήση usb stick. Με δυο λόγια είχα συνδέσει το φλασάκι στον αποκωδικοποιητή της τηελεόρασης και δεν μπορούσα να δώ το βίντεο που είχα βάλει μέσα, τραβηγμένο απο το κινητό μου τηλέφωνο. Το αφαιρώ και το βάζω στο pc μου και εκεί μου βγάζει πως δεν μπορώ να κάνω καμμιά ενέργεια επειδή το φλασάκι έχει προστασία εγγραφής και πως πρέπει να την αφαιρέσω πρώτα αφού μου είχε βγάλει και ένδειξη πως χρειάζεται διαμόρφωση το usb την οποία εγώ ακύρωσα εκείνη τη στιγμή, κατόπιν οταν προσπάθησα να κάνω φορμάτ στο φλασάκι δεν το επέτρεπε η προστασία εγγραφής (υπόψην το φλασάκι το είχα χρησιμοποιήσει πάμμπολλες φορές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ώς τώρα). Πως μπορώ να το επιλύσω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Με ποιο λειτουργικό σύστημα προσπαθείς να κάνεις format; Για δες με Linux μήπως και γίνει δουλειά ( σε FAT 32 ή NTFS ). Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonid1523 Δημ. June 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Με ποιο λειτουργικό σύστημα προσπαθείς να κάνεις format; Για δες με Linux μήπως και γίνει δουλειά ( σε FAT 32 ή NTFS ). Χμ...αυτό είναι και το θέμα, πως δεν ξέρω πως ακριβώς να κάνω φορμάτ με λίνουξ. Αν μπορείς να παραθέσεις με απλά βήματα τα στάδια για αυτό το πράγμα θα βοηθούσε πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts