Jump to content

Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Ευρώπη-ΗΠΑ!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και οχι μονο ειναι δωρεαν τα σταθερα, αλλα και τα κινητα!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και οχι μονο ειναι δωρεαν τα σταθερα, αλλα και τα κινητα!

Διόρθωση, προς Καναδά πριν λίγο καιρό ήταν χωρίς χρέωση, πλέον δεν ισχύει.

Στην Αμερική τα κινητά έχουν αστική χρέωση, γι'αυτό και είναι επίσης δωρεάν.

Εχει καμμια διαφορα;

kaliteri antapokrisi me mideniki kathisterisi apo PC se tilefono kai eos 4 sec (an kai merikes fores einai kai parapano) apo tilefono se PC....veltionete...

Παιδιά για διαβάστε το παρακάτω λινκ. Επίσημα η Forthnet αναγνωρίζει το πρόβλημα και της αξίζουν πολλά μπράβο διότι είναι η μόνη που έβγαλε ανακοίνωση επί του θέματος.

http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=10003817

Πιστευετε οτι τα προβληματα τωρα τα καταλαβαν?

Οτι δεν τα ηξεραν?

Οτι θα προσπαθησουν να τα λυσουν?

Τοτε γιατι η Hellas on line που εχει δικη της υπηρεσια για τηλεφωνηματα μεσω ιντερνετ τοσο καιρο δεν εχει κανει τιποτα?Για να γινετε ρεζιλι και να μην πουλαει την δωρεαν τηλεφωνια που δεν δουλεψε ποτε(ικανοποιητικα εννοω), ενω ειχε κανει τοσες διαφημισεις στην TV?

Mηπως φταιει μονο ο ΟΤΕ?

Νεα version 2.07 build 199 για το VoipBuster!

Το μεγεθος της ειναι 4625kb.

Και παλι καμια (εμφανη) διαφορα!

Aληθεια, εχει κανεις ακομη το νουμερο που εδινε το VoipBuster στην αρχη; Σε εμενα εμφανιζεται κανονικα στην σελιδα αλλα δε μπορω να το καλεσω!

Επισης! Αν πατησετε Tools, Options, Edit my VoipBuster Profile, εχει επιλογη για αποκρυψη του αριθμου σας οταν καλειτε καποιον!

Νεα version 2.07 build 199 για το VoipBuster!

Το μεγεθος της ειναι 4625kb.

Και παλι καμια (εμφανη) διαφορα!

Aληθεια, εχει κανεις ακομη το νουμερο που εδινε το VoipBuster στην αρχη; Σε εμενα εμφανιζεται κανονικα στην σελιδα αλλα δε μπορω να το καλεσω!

Επισης! Αν πατησετε Tools, Options, Edit my VoipBuster Profile, εχει επιλογη για αποκρυψη του αριθμου σας οταν καλειτε καποιον!

Στην 198 δεν άκουγε καθόλου η άλλη γραμμή που μιλούσα. Στην 199 διορθώθηκε το πρόβλημα. Όμως παραμένει το πρόβλημα με τα πακέτα UDP (πολύ υψηλά pings με αποτέλεσμα να με ακούνε με καθυστέρηση εώς και 10 δευτερολέπτων!!!), δήλωσα την βλάβη στον ΟΤΕ και θα με ειδοποιήσουν εντός 2 εργασίμων ημερών.

ΕΧΩ: VOIPBUSTER 2.07 BUILD 199

ADSL 384/128 HOL

MODEM ROUTER 3 COM OFFICE CONNECT

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ VOIPBUSTER ΚΑΝΕΙ RINGING ΓΙΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "SORRY, NO DATA HAS BEEN RECEIVED FROM THE OTHER PARTY" ΚΑΙΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "CALL ENDED (CONNECT)".... ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΒΑΛΩ HIGH SPEED INTERNET Ή DIALUP INTERNET CONNECTION;

ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ HIGH SPEED INTERNET ΛΟΓΩ ADSL

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Παιδιά για διαβάστε το παρακάτω λινκ. Επίσημα η Forthnet αναγνωρίζει το πρόβλημα και της αξίζουν πολλά μπράβο διότι είναι η μόνη που έβγαλε ανακοίνωση επί του θέματος.

Μα στο παραπάνω link, μεταθέτει την ευθύνη στον ΟΤΕ, που μπορεί να είναι όντως εκεί.

Θα την παραδεχόμουν, αν το πρόβλημα ήταν δικό της, και έβγαζε ανακοίνωση έως να το λύσει.

Μα στο παραπάνω link, μεταθέτει την ευθύνη στον ΟΤΕ, που μπορεί να είναι όντως εκεί.

Θα την παραδεχόμουν, αν το πρόβλημα ήταν δικό της, και έβγαζε ανακοίνωση έως να το λύσει.

Σ'αυτό το λινκ ουσιαστικά αποδέχεται ότι υπάρχει θέμα με τα πακέτα UDP και λέει ότι σε συνεργασία με τον ΟΤΕ καταβάλει προσπάθειες για την επίλυσή του. Τι άλλο να έκανε; Αφού όντως δε φταίει η Φορθνετ.

Εγώ με HOL ενημέρωσα σήμερα και το 121 του ΟΤΕ, αργότερα με ξαναπήραν και μου είπαν ότι θα προωθηθεί το αίτημά μου στα κεντρικά. Όποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα δεν είναι τίποτα να ενημερώσει το 121 (ατελώς). Αλλιώς μην περιμένει να λυθεί "εξ ουρανού" το πρόβλημά του. Από ότι καταλαβαίνω μάλλον μεμονωμένα θα το λύνουν το θέμα και θα ξεμπλοκάρουν τις γραμμές... :mad: Για όποιον δε φωνάξει, τίποτα...

Πάντως στη Θεσσαλονίκη υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας του bbras για αναβάθμιση http://adslgr.com/news.php?newsid=1515 . Ας ελπίσουμε να καλυτερεύσουν τα πράγματα..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει κανεις που εχει ειδοποιησει τον ΟΤΕ και μετα παιρνει κανονικα τηλεφωνα με DSL?

Nαι ένα παιδί όπως δηλώνει σε άλλο φόρουμ, έχει βελτιώσει την σύνδεσή του μετά από παράπονα στον ΟΤΕ.

Θα σας ενημερώσω τι θα γίνει και με τη δική μου αίτηση βλάβης στις Voip κλήσεις μόλις έχω νεότερα από ΟΤΕ.

Μόνο που το πρόβλημα δεν έιναι εδώ και μέρες.

Είναι πολύ παλιό, και υπάρχει και άτομο που έχει παραπονεθεί εδώ και μήνες ξανά και ξανά, και υποχρεώθηκε να αλλάξει εταιρεία επειδή δεν είδε λύση.

Καλή η ανακοίνωση από το καθόλου, αλλά όχι και να μας λένε "τις τελευταίες μέρες"

Μόνο που το πρόβλημα δεν έιναι εδώ και μέρες.

Είναι πολύ παλιό, και υπάρχει και άτομο που έχει παραπονεθεί εδώ και μήνες ξανά και ξανά, και υποχρεώθηκε να αλλάξει εταιρεία επειδή δεν είδε λύση.

Καλή η ανακοίνωση από το καθόλου, αλλά όχι και να μας λένε "τις τελευταίες μέρες"

Το ίδιο λινκ δεν είχα δώσει κι εγώ λίγα ποστ πιο πριν; :confused:

Εσείς ο καθένας σας μεμονωμένα τι κάνει για αυτό; Έχω λυσσάξει να σας λέω ότι όποιος έχει πρόβλημα οφείλει να το δηλώσει με mail στον ISP του και με βλάβη στο 121. Αλλιώς ουρανοκατέβατα δεν θα έρθει επιδιόρθωση. Μη γκρινιάζουμε μόνο. Να ξέρουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.

Με ενα update VoipBuster αποκτας 3 νεες γλωσσες. Γερμανικα, Γαλλικα και Ολλανδικα!

Το ίδιο λινκ δεν είχα δώσει κι εγώ λίγα ποστ πιο πριν; :confused:

Εσείς ο καθένας σας μεμονωμένα τι κάνει για αυτό; Έχω λυσσάξει να σας λέω ότι όποιος έχει πρόβλημα οφείλει να το δηλώσει με mail στον ISP του και με βλάβη στο 121. Αλλιώς ουρανοκατέβατα δεν θα έρθει επιδιόρθωση. Μη γκρινιάζουμε μόνο. Να ξέρουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.

Πολύ σωστά αυτά που λες.

Στο μηνυμά μου αναφέρθηκα, στο ότι η FORTHnet λέει τις τελευταίες μέρες ότι γνωρίζει το πρόβλημα, πράγμα που δεν είναι αλήθεια, γιατί της έχουν κάνει παράπονα μήνες πριν.

Πολύ σωστά αυτά που λες.

Στο μηνυμά μου αναφέρθηκα, στο ότι η FORTHnet λέει τις τελευταίες μέρες ότι γνωρίζει το πρόβλημα, πράγμα που δεν είναι αλήθεια, γιατί της έχουν κάνει παράπονα μήνες πριν.

Εντάξει σίγουρα κι αυτή έχει λερωμένη τη φωλιά της. :p Αλλά από το τίποτα, καλή και αυτή η ανακοίνωση. Από τους υπόλοιπους ISP τίποτα δεν ακούστηκε, γράφτηκε.

Σε μένα είναι πολύ εκνευριστικό, γιατί εκτός των Voip μου κόβει πολύ και στον Αζουρέους (στα τόρεντς μου). Μηδενικά απλοαντ και ντάουν πολύ ασταθή. Και όλα αυτά λόγω ανευθυνότητας του ΟΤΕ. :mad:

ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...........................

ADSL 384/128 HOL

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ VOIPBUSTER ΚΑΝΕΙ RINGING ΓΙΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "SORRY, NO DATA HAS BEEN RECEIVED FROM THE OTHER PARTY" ΚΑΙΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "CALL ENDED (CONNECT)".... ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΒΑΛΩ HIGH SPEED INTERNET Ή DIALUP INTERNET CONNECTION;

ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...........................

ADSL 384/128 HOL

Προφανώς για να μη λάβεις απάντηση φίλε μάλλον κανείς δεν ξέρει να σου απαντήσει. Οπότε θα μπούμε σε υποθέσεις.

Καταρχάς ξεκινώντας από το τελευταίο ερώτημα δε μας απασχολεί ποια διαφορά έχει, εγώ και νομίζω οι περισσότεροι το έχουμε στο High Speed Internet Connection.

Γενικά το Voipbuster δεν χρειάζεται καθόλου ρυθμίσεις και ούτε χρειάζεται να ανοίξεις κάποια πόρτα στον ρούτερ.

Μπορείς να στείλεις κάποιο screenshot του προβλήματος; Ποιος εμφανίζει αυτό το μήνυμα λάθους; Το πρόγραμμα ή τα Windows; Πρώτη φορά το ακούω αυτό το πρόβλημα.

Μισό λεπτό βρε παιδιά. Όλοι λέτε ότι πρέπει να πληρώσω ένα ευρώ για να έχω απεριόριστες αστικές αλλά όταν πάω να αγοράσω μου λέει για πέντε και για δέκα ευρώ μόνο.
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα