Jump to content

Παροχή εμφάνισης αριθμού σε κλήσεις προς κινητα απο tp

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή ιδέα αυτή με το χρονόμετρο! :p

Παρεπιπτόντως στο μαιλ διαμαρτυρίας που τους έστειλα εδώ και πάνω από 45 μέρες ακόμα να απαντήσουν.....

Είναι αυτό που λέμε σεβασμός στον πελάτη; :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (13 Δεκ. 2004 , 15:02)

Τι να επιλέξει; Tellas, Lannet ή TeleDome με ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό :eek: :eek: :wacko:

Προσωπικά εμένα με συμφέρει απόλυτα η TelePassport επειδή οι περισσότερες κλήσεις μου σε κινητά είναι μικρότερες απο 30sec. Ετσι πληρώνω ΜΑΚΡΑΝ, με την φθηνότερη χρέωση.

Εγω ποτέ δεν είπα οτι ο νέος ρυθμός χρέωσης τους συμφέρει όλους.

Συμφέρει όμως τους περισσότερους.

Πόσο μακράν δηλαδή; Πόσο % φθηνότερη είναι η Telepassport από την Q; Και πόσο % είναι φθηνότερη η Q αν τολμήσεις να μιλήσεις 31 δευτερόλεπτα;

Βέβαια εσύ προτιμάς να συγκρίνεις την Telepassport με τη Lannet και την Tellas. Μαγκιά σου. Έτσι πείθεις τον εαυτό σου και τους πελάτες σου ότι δεν σας πιάνουν κότσους.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (13 Δεκ. 2004 , 15:02)

Τι να επιλέξει; Tellas, Lannet ή TeleDome με ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό :eek: :eek: :wacko:

Ακόμα και ΟΤΕ να επιλέξεις για κλήσεις π.χ. 31'',61'',91'' κλπ, μιλάς σαφώς πιο άνετα και χωρίς το χρονόμετρο στο χέρι... :whistle:

Η Q φυσικά παραμένει η πλέον συμφέρουσα, διότι έχει:

- Ελάχιστη χρέωση 30'' και μετά χρέωση ανά 1''.

- Εμφάνιση του αριθμού στο κινητό πάντα και χωρίς επιπλέον χρέωση .

- Άριστη ηχητική ποιότητα (και γρήγορη σύνδεση).

- Ενιαία χρέωση προς όλα τα κινητά.

- Q Family με επιπλέον έκπτωση.

- Εξόφληση χωρίς χρέωση όπου κι αν είσαι (παντού υπάρχουν ταχυδρομεία...).

- Έκπτωση στις κλήσεις προς κινητά για κάποιες ώρες και για διάρκεια πάνω από κάποιο όριο.

Τί άλλο θες να πω? :!:

Ημουνα απο τους πρώτους που αντέδρασα για τον νεο ρυθμό χρέωσης και συνεχίζω να τους διαμαρτύρομαι.

Δεν είπα ΠΟΤΕ οτι μου αρέσει αυτός ο ρυθμός χρέωσης. Δεν είμαι τρελλός... :wacko:

Απλά λέω οτι με βάση τον αναλυτικό λογαριασμό που λαμβάνω και την χαμηλή ονομαστική τιμή υπολόγισα οτι τώρα πληρώνω ακόμα λιγότερα.

Το ίδιο συνέβη με αρκετούς πελάτες μου που αρχικά διαμαρτυρήθηκαν.

ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ αλλα τους περισσότερους.

Επίσης πάντα έλεγα οτι και η Q-telecom είναι απο τις φθηνότερες.

Πάντως αυτή η TelePassport δεν θα μας αφήσει σε ησυχία.

Αρχικά η ποιότητα που ήταν χάλια και η μη παροχή αστικής. Και πάνω που λύθηκαν αυτά... πάρε ωραιότατο ρυθμό χρέωσης.

Μήπως βγήκαμε off-topic...; :o

Καταλαβαινεις οτι αυτα που λες αλληλοαναιρουνται?

Ημουνα απο τους πρώτους που αντέδρασα για τον νεο ρυθμό χρέωσης και συνεχίζω να τους διαμαρτύρομαι.Δεν είπα ΠΟΤΕ οτι μου αρέσει αυτός ο ρυθμός χρέωσης. Δεν είμαι τρελλός...

Μαλιστα...

Απλά λέω οτι με βάση τον αναλυτικό λογαριασμό που λαμβάνω και την χαμηλή ονομαστική τιμή υπολόγισα οτι τώρα πληρώνω ακόμα λιγότερα.

Αφου λοιπον σου ερχεται φθηνοτερα και εσενα

Το ίδιο συνέβη με αρκετούς πελάτες μου που αρχικά διαμαρτυρήθηκαν.ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ αλλα τους περισσότερους.

αλλα και στους περισσοτερους πελατες σου. Μηπως τελικα εισαι τρελος που διαμαρτυρεσαι? :rolleyes: Ή μηπως τελικα δεινει δωρο το χρονομετρο η Tps? :alien:

Διαμαρτύρομαι γιατί ο πελάτης όταν αρχικά το βλέπει στραβώνει και χρειάζομαι να κάνω αναλύσεις στον αναλυτικο λογαριασμό του για να βγάλουμε άκρη... Μου κάνουν την δουλειά μου πιό δύσκολη.

Αυτό εννοώ.

:whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (15 Δεκ. 2004 , 16:28)

Μου κάνουν την δουλειά μου πιό δύσκολη.

Αυτό εννοώ.

Βασικά η Telepassport σου κάνει τη δουλειά πιο δύσκολη, αφού με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί τελευταία πρέπει να κάνεις μεγαλύτερη προσπάθεια από παλιότερα για να κρατήσεις τους συνδρομητές της...