nospa12 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Στο 4ο ποστ αυτης της σελιδας ειναι. https://forum.xda-developers.com/meizu-mx/orig-development/rom-lineageos-14-1-meizu-m2-note-t3551287/page56 Το φλασαρεις μεσω twrp. Για το build θα πας στις ρυθμισεις κατω κατω, σχετικα με τηλ και πληροφοριες. (Αν θυμαμαι καλα, γιατι το μενου της flyme ειναι λιγο διαφορετικο. Ok τα βρήκα, Ευχαριστώ πολύ. Καλή φαίνεται ως ρομ, αρκετά ολοκληρωμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskor74 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Έβγαλαν νέο update της beta 6 (6.7.4.11) θα μας τρελάνουν αυτοί ρεεεε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Έβγαλαν νέο update της beta 6 (6.7.4.11) θα μας τρελάνουν αυτοί ρεεεε...την εχω βαλει δε βλεπω διαφορα να πω την αληθεια μονο το app theme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskor74 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) την εχω βαλει δε βλεπω διαφορα να πω την αληθεια μονο το app theme Από μπαταρία πως παει φίλε μου? Εάν πάει έτσι χάλια και η stable γυρνάω σε 5.1.12. Υπομονή ,για να δούμε αν άξιζε τελικά η αναμονή 4 μηνών? Edited April 16, 2017 by taskor74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Από μπαταρία πως παει φίλε μου? Εάν πάει έτσι χάλια και η stable γυρνάω σε 5.1.12. Υπομονή για να δούμε θα άξιζεε τελικά η αναμονή 4 μηνών?νομιζω οτι στην 5.1.12 η μπαταρια πηγαινε καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Θα συμφωνήσω. 5.1.12 ήταν καλύτερη Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Η 5 είχε όντως καλύτερη αυτονομία μπαταρίας... Αλλά που να τρέχεις τώρα να αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Η μπαταρία είναι για μένα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του κινητού. Θα την ήθελα τουλάχιστον 50% πιο ανθεκτική. Με αυτά που λέτε με βλέπω στη 5 για πάντα. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 πιστευω οτι καποια στιγμη η meizu σε επομενες ενημερωσεις θα το βελτιωσει το θεμα με την μπαταρια και στην flyme 6 αλλα ποτε θα ερθει αυτη η στιγμη δεν ξερω αφου οι ενημερωσεις της πανε με την μορφη χελωνας μην πω και ακομη χειροτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ποιο αργοι και απο το θανατο ειναι ειχαν πει οτι η Flyme 6 stable θα την εδιναν το πρωτο δεκαημερο του απριλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Παιδιά εξαφανίστηκε η δυνατότητα της διαχείρισης εφαρμογών όταν σύρεις προς τα πάνω στο κάτω μέρος της οθόνης. Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit : βασικά έχασα το touch στο κάτω μέρος της οθόνης...δεν μου έπεσε, γιατί? Πως το φτιάχνω? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ως εδώ πάει : Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Περιέγραψε το λίγο πιο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Περιέγραψε το λίγο πιο απλά. Η γραμμή ( που δείχνει την πορεία του δαχτυλου στην οθόνη ) , σταματάει 3-4 χιλιοστά πάνω από το κάτω περιθώριο. Μπορεί κάποιος να κάνει το τεστ ώστε να επιβεβαιώσει ότι όντως έχω θέμα ? ( Προσβασιμότητα -> επιλογές προγραμματιστή -> θέση δείκτη ) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infamous2456 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Η γραμμή ( που δείχνει την πορεία του δαχτυλου στην οθόνη ) , σταματάει 3-4 χιλιοστά πάνω από το κάτω περιθώριο. Μπορεί κάποιος να κάνει το τεστ ώστε να επιβεβαιώσει ότι όντως έχω θέμα ? ( Προσβασιμότητα -> επιλογές προγραμματιστή -> θέση δείκτη ) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαν προσωρινή λύση, στην flyme 6 τουλάχιστον μπορείς να ανοίξεις το μενού multitasking με swipe απο δεξιά προς αριστερά, εχει την επιλογή στις ρυθμίσεις..τώρα για το θέμα του κινητού, σίγουρα δεν ειναι software bug ?? Κάνε ένα reboot και αν δεν στρώσει φλασαρε ξανα τη Ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Είδες κάποια διαφοροποίηση στη διάρκεια της μπαταρίας? Στην απόκριση της συσκευής? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σχεδόν 20 μερες μετα, να τα αποτελέσματα http://i67.tinypic.com/5549oh.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ειναι κανεις απο αθηνα να μου περασει και μενα αυτη την εκδοση που λετε ποιο πανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μου ήρθε ειδοποίηση για την beta και την έβαλα Αυτή είναι η τελευταία? Επίσης που πήγε η επιλογή για προγραμματιστές? Ήταν στην προσβασιμότητα. Τώρα δεν την βλέπω Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Μου ήρθε ειδοποίηση για την beta και την έβαλα Αυτή είναι η τελευταία? Επίσης που πήγε η επιλογή για προγραμματιστές? Ήταν στην προσβασιμότητα. Τώρα δεν την βλέπω Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έβαλα και εγώ. Η μπαταρία με το ζόρι να βγάλει μια μέρα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Η μπαταρία είναι όντως προβληματική στην beta. Βαριέμαι να κάνω clean install να περάσω ξανά την 5. :mad: Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Τότε μη κάνεις CLean install. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Άλλαξε Launcher! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Άλλαξε Launcher! Πως? Να βάλω μία νέα εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Πως? Να βάλω μία νέα εφαρμογή? Κατέβασε από play store τον nova launcher. Είναι ο πιο παραμετροποιησιμος Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Κατέβασε από play store τον nova launcher. Είναι ο πιο παραμετροποιησιμος Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts