Avadonmod Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εγώ πάντως βρίσκω την Flyme 5 πιο smooth...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με την τηλεόραση και να βλέπω εκεί ότι βλέπω και στο m2 note? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα ! Είμαι σε έκδοση 6.0.2.0Α και στο playstore μου βγάζει για ελεγχο ταυτότητας.. Έβγαλα το google account και το ξαναεβαλα και έπιασε για 2 λεπτά και μετά πάλι τα ίδια..Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Λοιπόν, πέρα από την λειτουργία της κάμερας , η οποία είναι πλουσιότερη σε ρυθμίσεις και δυνατότητες, η ρομ φαίνεται ταχύτερη και σταθερή. Σαφώς και είναι βελτιωμένη, ακόμη και στη σταθερότητα του bloutooth.Ο ήχος καλός, τα χρώματα και το interface. Θαρρώ πως τρώει μπαταρία, αλλά είναι νωρίς για να κρίνω. Είναι βασισμένη σε android 5.1, έτσι λέει στο σχετικά με το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 απο μπαταρια και γω νομιζω οτι εχει λιγο παραπανω καταναλωση, εχει βεβαια λειτουργιες για εξοικονομηση μπαταριας αλλα δεν μπηκα στον κοπο να το κοιταξω μου εκανε κανα δυο γερα κρασαρισματα ανοιγοντας καποιες εφαρμογες και παγωσε τελειως για καμια 15-20 δευτερολεπτα και δεν λειτουργουσε ουτε το home button και ξεκρασαρε μονο του αυτο δεν μου το εχει ξανακανει στην 5 ουτε στην 4.5 παλιοτερα επισης σε κανα δυο restart στο τηλεφωνο αργει παρα πολυ να μπει σε σημειο που νομιζα οτι επαθε bootloop αυτα ειναι τα αρνητικα που συναντησα ως τωρα δεν ξερω αν εχει τυχει σε καποιον αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 απο μπαταρια και γω νομιζω οτι εχει λιγο παραπανω καταναλωση, εχει βεβαια λειτουργιες για εξοικονομηση μπαταριας αλλα δεν μπηκα στον κοπο να το κοιταξω μου εκανε κανα δυο γερα κρασαρισματα ανοιγοντας καποιες εφαρμογες και παγωσε τελειως για καμια 15-20 δευτερολεπτα και δεν λειτουργουσε ουτε το home button και ξεκρασαρε μονο του αυτο δεν μου το εχει ξανακανει στην 5 ουτε στην 4.5 παλιοτερα επισης σε κανα δυο restart στο τηλεφωνο αργει παρα πολυ να μπει σε σημειο που νομιζα οτι επαθε bootloop αυτα ειναι τα αρνητικα που συναντησα ως τωρα δεν ξερω αν εχει τυχει σε καποιον αλλοοντως καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια ελπιζω να αλλαξει σε νεοτερη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς εάν μπορώ να συνδέσω το κινητό μου με την τηλεόραση και να βλέπω εκεί ότι βλέπω και στο m2 note? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μπραβια Sony smart TV το κανω. Ρυθμίσεις - περισσοτερα -ασυρματη προβολή. Και όχι ξινό παίζει καλά αλλά βλέπεις μέχρι και ταινία δράσης. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οντως καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια ελπιζω να αλλαξει σε νεοτερη εκδοση Για θέμα μπαταρίας έχουμε ένα θέμα νομίζω. Για ένα μικρό κόλλημα για 20 δευτερόλεπτα είχα και εγώ μια φορά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Σε widget που ανανεώνει feeds έχω κόλημα πλέον στην Beta 6.3.3G. Είτε δεν ανανεώνει, ή δε φαίνονται καν τα thumbnails. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Αν αυτό με τη μπαταρία που λέτε ισχύει, με βλέπω να μένω με την 5. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Σε μπραβια Sony smart TV το κανω. Ρυθμίσεις - περισσοτερα -ασυρματη προβολή. Και όχι ξινό παίζει καλά αλλά βλέπεις μέχρι και ταινία δράσης. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για θέμα μπαταρίας έχουμε ένα θέμα νομίζω. Για ένα μικρό κόλλημα για 20 δευτερόλεπτα είχα και εγώ μια φορά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή. Ξέχασα να γράψω ότι θέλω να το συνδέσω με καλώδιο. Η τηλεόραση μου δεν είναι smart Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή. Ξέχασα να γράψω ότι θέλω να το συνδέσω με καλώδιο. Η τηλεόραση μου δεν είναι smart Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένα απλό καλώδιο νομίζω hdmi http://m.ebay.com/itm/112071741675 Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 καλωδιο με ανταπτορα ο ανταπτορας μας ενδιαφερει πιο πολυ γιατι απλο καλωδιο βρισκεις ευκολα και εδω ΥΓ Does not ship to Greece λεει το λινκ του ebay που εβαλες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slefkogr Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταφέρει κανένας να rootάρει το τηλέφωνο. Προσπαθώ μέρες, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι; Είναι αναβαθμισμένο στην flyme 5.1.11.0G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Eίναι ήδη root από το εργοστάσιο , δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskor74 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση και όλα καλά μέχρι στιγμής με την Beta. Λίγο παραπάνω μνήμη τσιμπάει αλλά μπορεί να είναι και λόγο αυτού που προαναφερα.Ωραια χρώματα, πολύ καλό multi tasking. Αντε να βγει και η stable να δούμε... Πάντως αυτό με τα πολλαπλά παράθυρα μου αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slefkogr Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Eίναι ήδη root από το εργοστάσιο , δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι... Ευχαριστώ για την απάντηση. Πως μπορώ να flashαρω μια custom rom; Έχω δει άπειρα βίντεο με οδηγίες και προσπαθώ να περάσω το twrp, αλλά το flashtool όταν πατάω το download δεν κάνει κάτι. Κάνω κάποιο λάθος; Έχω περάσει drivers στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Aν δεν κάνω λάθος θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader για να περάσεις TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slefkogr Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Aν δεν κάνω λάθος θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader για να περάσεις TWRP Είχα δυσκολία και σε αυτό, αλλά τελικά έβγαλα άκρη. Ξαναεγκατέστησα τους drivers και έκανα όλη τη διαδικασία από την αρχή και όλα καλά!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση και όλα καλά μέχρι στιγμής με την Beta. Λίγο παραπάνω μνήμη τσιμπάει αλλά μπορεί να είναι και λόγο αυτού που προαναφερα.Ωραια χρώματα, πολύ καλό multi tasking. Αντε να βγει και η stable να δούμε... Πάντως αυτό με τα πολλαπλά παράθυρα μου αρέσει...ποια πολλα παραθυρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskor74 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Επιλέγεις από το task να ανοίξεις κι άλλη εφαρμογή συγχρόνως. Η μισή εφαρμογή φαίνεται στο επάνω μέρος της οθόνης και ξη άλλη στο κατω ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- %5Bimg%5Dhttp%3A//i65.tinypic.com/a85tk.jpg[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Επιλέγεις από το task να ανοίξεις κι άλλη εφαρμογή συγχρόνως. Η μισή εφαρμογή φαίνεται στο επάνω μέρος της οθόνης και ξη άλλη στο κατω ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- %5Bimg%5Dhttp%3A//i65.tinypic.com/a85tk.jpg[/img]πως γινεται αυτο ?δε το ηξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskor74 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 πως γινεται αυτο ?δε το ηξερα Ανοίγεις task manager, σέρνεις προς τα κάτω την καρτέλα και βλέπεις αυτο... %5Bimg%5Dhttp%3A//i65.tinypic.com/28j8t5k.jpg[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ανοίγεις task manager, σέρνεις προς τα κάτω την καρτέλα και βλέπεις αυτο... %5Bimg%5Dhttp%3A//i65.tinypic.com/28j8t5k.jpg[/img]να σου πω την αληθεια το ειχα δει αλλα δεν ειχα πατησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskor74 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 να σου πω την αληθεια το ειχα δει αλλα δεν ειχα πατησει Οποτε τωρα ξερεις...:p κανενα αλλο τιπ κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Και πως κλείνεις το διπλό παράθυρο να σου μείνει μόνο το ένα από τα δύο Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα.... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts