Jump to content

Leagoo Elite 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τζίφος και στο safesales...διαθεσιμότητα μούφα σε Tempered Glass αλλά και σε Screen Protector...:mad:

Ξαναρωτάω, μήπως κάποιος φίλος Αθηναίος έχει διαθέσιμο κάνα περισσευούμενο Screen Protector έστω, να με εξυπηρετήσει και να του το αγοράσω ; Κρίμα να μένει η οθόνη εκτεθειμένη... :(

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τζίφος και στο safesales...διαθεσιμότητα μούφα σε Tempered Glass αλλά και σε Screen Protector...:mad:

Ξαναρωτάω, μήπως κάποιος φίλος Αθηναίος έχει διαθέσιμο κάνα περισσευούμενο Screen Protector έστω, να με εξυπηρετήσει και να του το αγοράσω ; Κρίμα να μένει η οθόνη εκτεθειμένη... :(

Φιλε μου,σε ενα που εχει ανηψι,δεν εχει κανει κατι η οθονη απο γρατζουνιες,οπως ειχε ερθει δεν ειχε καποια προστασια,(ειχα βαλει ενα,αλλα χαλαγε την ποιοτητα απεικονισεις οποτε βγηλε αμεσα),μαλλον ειναι απο καποιο καλο υλικο. Να φανταστεις ουτε θηκη δεν εχει.Μπορεις εαν θες να παρεις μια πιο μεγαλη,απο ενα tablet πχ,και να το κοψεις στα μετρα του κντ,ειναι ευκολο το εχω κανει πολλες φορες.

Και οντως ειναι εξειρετικη συσκευη,πολυ καλη επιλογη!!:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229406.html

Αυτη εχω παρει και ειμαι ευχαριστημενος. Ειναι κριμα τοσο ομορφο κινητο να το κλεισεις ερμητικα σε μια θηκη και να μην φαινεται!

Οσο για το Γκλασ που θελει ο φιλος συμφωνω μαζι του. Αλλη αισθηση ! :D

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

παντως υπαρχει και καλο tempered glass και θηκες 3 τυπων.

links: gearbest, vickmall, aliexpress και αλλου.

Θήκη είχε παραγγελθεί μαζί με την συσκευή οπότε είμαι κομπλέ από αυτό, τώρα για το tempered glass ψάχνω από Ελλάδα για άμεσα μιας και το Vickmall ξέχασε να βάλει στο πακέτο το screen protector...:(

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229406.html

Αυτη εχω παρει και ειμαι ευχαριστημενος. Ειναι κριμα τοσο ομορφο κινητο να το κλεισεις ερμητικα σε μια θηκη και να μην φαινεται!

Οσο για το Γκλασ που θελει ο φιλος συμφωνω μαζι του. Αλλη αισθηση ! :D

Εγώ πάντως επειδή έχω λόξα με τα πράγματά μου και τα προσέχω παααρα πολύ προτιμάω τις θήκες σιλικόνης σαν αυτή του Vickmall !Όσο για το tempered glass συμφωνώ απόλυτα είναι άλλη αίσθηση.

Edited by Stavros_P

Tempered εγω πηρα απο το banggood κ εκανα 13-15 μερες να μου ερθει μεχρι τοτε υπομονη κ προσοχη

Απο vickmall που πηρα την συσκευη εκανε 13 μερες απο κινα

Καλησπερα

@stavros

tempered glass εχει στο my24shop.gr αλλα επειδη γραφει

"κατοπιν παραγγελιας" ρωτησε τους ποτε θα το εχεις

@stavros

tempered glass εχει στο my24shop.gr αλλα επειδη γραφει

"κατοπιν παραγγελιας" ρωτησε τους ποτε θα το εχεις

Πριν λίγο ήρθα από το μαγαζί, έκανα την παραγγελία για το tempered glass και πήρα και μια μεμβάνη από άλλο 5.5" Leagoo για να την βάλω προσωρινά μέχρι να έρθει το τζαμάκι !;)

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την βοήθεια !

Σημερα μου ηρθε μια αναβαθμιση 45mb την εκανα.γνωριζει καποιος τι περιλαμβανει;

Την εκανα και εγω.Στην αναβαθμιση εγραφε Fixing bugs τιποτε αλλο.Ειναι η R29.

έχω θέμα με το wifi

όταν για παράδειγμα μπαίνω στο σπίτι κάποιες φορες συνδέεται αυτόματα και πολλές φορες δεν συνδέεται και μόλις το ξεκλειδώσω τότε συνδέεται

ένα άλλο που με έχει κουράσει και ο λόγος που άλλαξα τηλέφωνο και πήρα αυτό είναι ότι εφόσον έχω συνδεθεί στο wifi και το αφήσω το κινητό στην άκρη μετά από λίγο (δεν ξέρω ποσο) αν το πιάσω και πάω να μπω σε κάποιο site δεν μπαίνει

όμως το wifi δείχνει πως είναι συνδεδεμένο

πρέπει να κλείσω το wifi και να το ξανά ανοίξω για να δουλέψει

καμια βοήθεια σε αυτό το πρόβλημα?

έχω το keep wifi on στο allways

έχω θέμα με το wifi

όταν για παράδειγμα μπαίνω στο σπίτι κάποιες φορες συνδέεται αυτόματα και πολλές φορες δεν συνδέεται και μόλις το ξεκλειδώσω τότε συνδέεται

ένα άλλο που με έχει κουράσει και ο λόγος που άλλαξα τηλέφωνο και πήρα αυτό είναι ότι εφόσον έχω συνδεθεί στο wifi και το αφήσω το κινητό στην άκρη μετά από λίγο (δεν ξέρω ποσο) αν το πιάσω και πάω να μπω σε κάποιο site δεν μπαίνει

όμως το wifi δείχνει πως είναι συνδεδεμένο

πρέπει να κλείσω το wifi και να το ξανά ανοίξω για να δουλέψει

καμια βοήθεια σε αυτό το πρόβλημα?

έχω το keep wifi on στο allways

Μήπως έχει σχέση με τα δεδομένα της κινητής?Εχω παρατηρήσει οτι για να μου ανοιξουν πρέπει να κλείσω το wifi.Δοκίμασε να τα κλείσεις και να δεις αν θα σου κάνει αποσυνδέσεις.

3η ενημέρωση συστήματος νομίζω τους 6 μήνες που το χω,και εγινε χωρίς πρόβλημα

να το δεχτώ ότι έχει να κάνει με τα δεδομένα κινητής το πρώτο πρόβλημα που ανάφερα και ok θα τα κλείσω για λίγες μέρες να δω πως συμπεριφέρεται

αλλα γιατί ενώ έχω συνδεθεί στο wifi και συνεχίζει να είναι συνδεδεμένο σταματάει να στέλνει και να παίρνει δεδομένα?

αυτό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα

το viber για παράδειγμα αχρηστεύεται και ενώ εγώ νομίζω ότι είμαι ok και έχω wifi κανένας δεν μπορεί να με καλέσει

ενώ πριν που έγραψα το μήνυμα έκλεισα τα δεδομένα τις κάρτας και είχα κανονικά wifi τώρα που ξανά δοκιμάζω και ενώ το wifi έχει full σήμα στο chrome μου βγάζει you are offline και στο viber no service

να το δεχτώ ότι έχει να κάνει με τα δεδομένα κινητής το πρώτο πρόβλημα που ανάφερα και ok θα τα κλείσω για λίγες μέρες να δω πως συμπεριφέρεται

αλλα γιατί ενώ έχω συνδεθεί στο wifi και συνεχίζει να είναι συνδεδεμένο σταματάει να στέλνει και να παίρνει δεδομένα?

αυτό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα

το viber για παράδειγμα αχρηστεύεται και ενώ εγώ νομίζω ότι είμαι ok και έχω wifi κανένας δεν μπορεί να με καλέσει

Για τσέκαρε κάτι.

Πήγαινε ρυθμισεις->wifi->επιλογες στις 3 τελείες πάνω δεξιά->σύνθετα->να παραμενει ενεργοποιημένο το wifi κατα την αναστολή->τσεκαρε αν είναι κλικαρισμένο το "πάντα"

το έχω γράψει πιο πάνω ότι το έχω στο allways δηλαδή πάντα

το θέμα είναι ότι το wifi δεν κλείνει είναι ανοιχτό και το σήμα κανονικά στο full αλλα σταματάει να στέλνει και να παίρνει δεδομένα

sorry always με ένα l

Καλησπερα

Σε συζητηση με παλιο χρηστη android μου ειπε να κατεβαζω εφαρμογες απο το μπλακ μαρκετ κ οτι θα το βρω μεσα στο πλεη στορ σε αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τπτ , ξερει καοποιος γιατι?

Ευχαριστω

Καλησπερα

Σε συζητηση με παλιο χρηστη android μου ειπε να κατεβαζω εφαρμογες απο το μπλακ μαρκετ κ οτι θα το βρω μεσα στο πλεη στορ σε αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τπτ , ξερει καοποιος γιατι?

Ευχαριστω

επαναδιατυπωσε

επαναδιατυπωσε

Τι δεν καταλαβαινεις?

Μιλουσα με ενα φιλο μου που ειχε παλια android

Και μου ειπε να κατεβασω απο το playstore το blackmarket και να κατεβαζω απο εκει τις εφαρμογες μου

Η ερωτηση μου ειναι γιατι δεν το βρισκω στο playstore

Τι δεν καταλαβαινεις?

Και μου ειπε να κατεβασω απο το playstore το blackmarket και να κατεβαζω απο εκει τις εφαρμογες μου

Για ποιον ακριβως λογο σου ειπε να το κανεις αυτο??

Επίσης να προσθέσω και εγώ... Εννοείται ότι δεν θα βρεις το blackmarket στο play! Είναι market με σπασμένες εφαρμογές! Φυσικά και δεν θα υπάρχει εκεί

Επίσης να προσθέσω και εγώ... Εννοείται ότι δεν θα βρεις το blackmarket στο play! Είναι market με σπασμένες εφαρμογές! Φυσικά και δεν θα υπάρχει εκεί

Ε ναι κατι δεν καταλαβε προφανως καλα ο φιλος.:)

Καλησπερα

Ευχαριστω

Τι δεν καταλαβαινεις?

συγχωρα με ειμαι λιγο αργοστροφος και δεν καταλαβα τι ακριβως εννοουσες επειδη δεν ειχε τελειες κομματα και καπου καποια γραμματα σε καποιες λεξεις ειναι μπεδρεδεμνα και ηθελα να βεβαιωθω για το τι ακριβως ψαχνεις ωστε αν μπορεσω να σε βοηθησω εγω η καποιος αλλος αλλα το πιθανοτερο να ξερει ο φιλος σου που σου ειπε να ψαξεις στο μπλακ μαρκετ η σε αλλα warez και παρομοια σαιτ και θα ηταν καλο να τον ρωτησεις και εκεινον για ποιο λογο δε βρισκεις αυτο που σου ειπε και το ξερει εκεινος εφοσον σου το προτεινε και το εχει δοκιμασμενο ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω και ισως σου το κοβει καποιο αντιβαιρους επισης αν τελικα βρεις το απκ που θες μην ξεχασεις να ενεργοποιησεις την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες ωστε να το δεχθει το τηλεφωνο σου και καλο θα ηταν να το σκαναρεις για τροτζεαν και κατι τετοια εσυ καταλαβες ελπιζω να βοηθησα ευχαριστω κι εγω

Edited by telefoneri

συγχωρα με ειμαι λιγο αργοστροφος και δεν καταλαβα τι ακριβως εννοουσες επειδη δεν ειχε τελειες κομματα και καπου καποια γραμματα σε καποιες λεξεις ειναι μπεδρεδεμνα και ηθελα να βεβαιωθω για το τι ακριβως ψαχνεις ωστε αν μπορεσω να σε βοηθησω εγω η καποιος αλλος αλλα το πιθανοτερο να ξερει ο φιλος σου που σου ειπε να ψαξεις στο μπλακ μαρκετ η σε αλλα warez και παρομοια σαιτ και θα ηταν καλο να τον ρωτησεις και εκεινον για ποιο λογο δε βρισκεις αυτο που σου ειπε και το ξερει εκεινος εφοσον σου το προτεινε και το εχει δοκιμασμενο ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω και ισως σου το κοβει καποιο αντιβαιρους επισης αν τελικα βρεις το απκ που θες μην ξεχασεις να ενεργοποιησεις την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες ωστε να το δεχθει το τηλεφωνο σου και καλο θα ηταν να το σκαναρεις για τροτζεαν και κατι τετοια εσυ καταλαβες ελπιζω να βοηθησα ευχαριστω κι εγω

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κλαιω.......................................

In the down down of the writing we became robes...

Ωρε συγχωρεμενος εισαι

Οταν τον ρωτησα να μου εξηγησει τι ειναι αυτο κ ολα τα σχετικα σωστη απαντηση δεν πηρα

Οποτε θεωρησα σωστο να ρωτησω εδω για να εχω μια σφαιρικη εικονα

Μιλαμε για πειρατικη εφαρμογη που υπηρχε κ τωρα εχει αφαιρεθει και η οποια για να λειτουργισει εχει καποιες υποχωρησεις σε θεματα ασφαλειας

Καταλαβα καλα?