Efthimis Δημοσιεύτηκε December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2004 Pistevete oti ena cell phone me mp3 player mporei na antikatastisei ena mp3 player, an nai kata poso vathmo kai giati? P.S. sorry stoys moderators an einai off topic Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/efthimis_2/29662/350010/1/palastijns+mobieltje222.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Pisteuo pos nai.Ena kinito me stereo MP3 kai megalis xoritikotitas kartes mnimis mporei na eukola na antikatastasei ena MP3...Alloste gia auto kai den prokeitai pote na agoraso MP3.Tha agoraso apla ena kinito me MP3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Ισως για κάποιον που η ποιότητα και η ένταση του ήχου δεν τον ενοχλει Εγώ πιστεύω πως ενώ έχουν λύσει το πρόβλημα της χωρητικότητας, έχουν πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουν για να φτάσουν τον ήχο που βγάζει ένα ηχητικό μηχάνημα, όπως ένα "καθαρό" mp3 player ... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Μερικά κινητά όπως το Motorola A925 kai Motorola A1000 έχουν καταπληκτικό mp3 player και αντικαταστούν άνετα ένα mp3 player. Το μειονέκτιμα είναι όμως η μπαταρία τους. Απο ποιότητα όμως σκίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 oso yparxoun mhxanhmata mp3 players ta kinhta den tha ta ftasoun se poiothta....an kapote stamathsoun giati tha enswmatwthoun se syskeves pashs fysews..tote paso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Nαι μπορούν. Π.χ. Αν κάποιος έχει ακόμα ένα SL45 στο συρτάρι μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει μια MMC μέσα και να το δουλέψει και χωρίς SIM. Αλλά και πιο καινούρια κινητά όπως π.χ. το 6230 ή το Qtek 8080 παίζουν άνετα αυτόν τον ρόλο. Εξαιρούνται τα Nokia smartphones. Eκεί η στερεοφωνία είναι κάτι άγνωστο. Αλλά και άγνωστο να μην είναι π.χ. 6630, δεν έχουν τα αναλόγα αποθηκευτικά μέσα... :alien: Επίσης, μην ψάχνετε λεπτομέρειες όπως ποιότητα ήχου από φορητή συσκευή, εκτός αν έχετε βιονικό αυτί! :p Όταν μιλάμε για χωρητικότητες της τάξης του 1 GB σαν ψωμοτύρι και υποστήριξη αλγόριθμων όπως ogg, AAC, WMA και πλήρη στερεοφωνία (Μάλιστα το Ε398 υποστηρίζει και στερεοφωνία σε ανοιχτή ακρόαση) δεν βλέπω γιατί να μην μπορούν να παίξουν τον ρόλο του ΜΡ3 player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 To NOKIA 6630 exei poli kali poiothta hxou. Den vlepo to logo na protimiso na agoraso ena MP3 player,otan mporo na agoraso dinontas kati parapano to MOTOROLA E980. Otan ena kinito exei STEREO MP3 kai ipodoxi gia kartes mnhmhs,ti tha mporouse na zilepsei apo ena MP3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (30 Δεκ. 2004 , 00:57) To NOKIA 6630 exei poli kali poiothta hxou. Den vlepo to logo na protimiso na agoraso ena MP3 player,otan mporo na agoraso dinontas kati parapano to MOTOROLA E980. Otan ena kinito exei STEREO MP3 kai ipodoxi gia kartes mnhmhs,ti tha mporouse na zilepsei apo ena MP3; Tην αυτονομία ίσως; Όταν το mp3 player μου βγάζει 5 ώρες και πάιρνει και κανονικές μπαταρίες σε περίπτωση που αδειάσουν οι δικές του, τι να το κάνω το κινητό στο ταξίδι; Βασικά είναι ανάλογα την περίσταση. Για την πόλη και τα αστικά καλά είναι τα κινητά, αλλά για μεγάλα και πολύωρα ταξίδια δεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Μια αξιόπιστη αντικατάσταση mp3 player με κινητό ειναι αυτή του N-Gage... ;) Τέλειος στερεοφωνικός κρυστάλινος ήχος και μέχρι 1GB MMC... :cool: Υ.Γ. BTW Για όποιον ενδιαφέρει mp3 player ένα n-gage είναι μια πολύ καλή λύση :happy: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (31 Δεκ. 2004 , 03:15) Tην αυτονομία ίσως; Όταν το mp3 player μου βγάζει 5 ώρες και πάιρνει και κανονικές μπαταρίες σε περίπτωση που αδειάσουν οι δικές του, τι να το κάνω το κινητό στο ταξίδι; Έλα ρε. 5 ώρες είναι λίγο. Δεν φτάνουν ούτε για ζήτω! Το εσελάκι χωρίς την Sim κράταγε με την μικρή μπαταρία πάνω από 8 ώρες. :p Χωρίς πλάκα, στις διακοπές μου το καλοκαίρι αυτό πήρα :D Eπιπλέον η μπαταρία ενός κινητού είναι επαναφορτιζόμενη εξ ορισμού. Πάντως αν πήγαινα ταξίδι όπως λες, και έπαιρνα ξεχωριστό ΜΡ3 player, οπωσδήποτε θα έπαιρνα μαζί μου φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Αφού μάλλον θα είχα και την ψηφιακή μου μαζί. Να αγοράζω κάθε 10 λεπτά αλκαλικές; Δεν λέει... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 μα δεν έχει γίνει?...με 512mb τώρα που έχω στο p900 που παίζει τα mp3 φοβερα...τι να το κάνω το ξεχωριστό? και αν κλείσω το σήμα και το φωτισμό κρατάει αιώνες.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 512 ΜΒ στο Ρ900; Μήπως εννοείς στο Ρ910; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (31 Δεκ. 2004 , 10:18) Έλα ρε. 5 ώρες είναι λίγο. Δεν φτάνουν ούτε για ζήτω! Το εσελάκι χωρίς την Sim κράταγε με την μικρή μπαταρία πάνω από 8 ώρες. :p Χωρίς πλάκα, στις διακοπές μου το καλοκαίρι αυτό πήρα :D Eπιπλέον η μπαταρία ενός κινητού είναι επαναφορτιζόμενη εξ ορισμού. Πάντως αν πήγαινα ταξίδι όπως λες, και έπαιρνα ξεχωριστό ΜΡ3 player, οπωσδήποτε θα έπαιρνα μαζί μου φορτιστή και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Αφού μάλλον θα είχα και την ψηφιακή μου μαζί. Να αγοράζω κάθε 10 λεπτά αλκαλικές; Δεν λέει... :o Το SLάκι ήταν ασπρόμαυρο και δεν είχε τρελές απαιτήσεις σε αυτονομία όπως τα σημερινά. Και ναι, οι 5 ώρες δεν είναι πολλές, αλλά πάντα μου αρκούν για το ταξίδι. Για παν ενδεχόμενο εξάλλου έχω κι ένα ζευγάρι αλκαλικές μαζί (δεν τις έχω χρειαστεί ποτέ). Αν δοκίμαζα να ακούσω τόσες ώρες mp3 από το κινητό, δε θα έφτανε ούτε για πλάκα η μπαταρία, αν σκεφτείς οτι θέλοντας και μη θα το χρησιμοποιήσω στο ταξίδι, είτε για κλήσεις είτε για κανά game ή σκάλισμα για να περάσει η ώρα. Γι' αυτό λέω, οτι πάει ανάλογα τις ανάκες του καθενός... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (31 Δεκ. 2004 , 12:31) 512 ΜΒ στο Ρ900; Μήπως εννοείς στο Ρ910; to exei kanei anabathmish se p910i menu, kai etsi pernei panw apo 1gb. :) pantos to p900 k p910i exoun fobero hxo sta mp3 opoios exei akousei me ta stereo akoustika kserei! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagual Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα ως προς τη λειτουργικότητα. Ένα κινητό μπορεί (λειτουργικά) να αντικαταστήσει άνετα έναν mp3 player. Ο μόνος αρνητικός παράγοντας είναι η τιμή... Επίσης, μερικοί φίλοι μου πιστεύουν ότι ίσως είναι επικίνδυνο να φοράς ακουστικά συνδεδεμένα στο κινητό συνέχεια (δεν ξέρω αν δικεολογείται αυτός ο φόβος) Παράθεση always look on the bright side of life :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts