Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και το ρωτας; αυτο λογικα θα φταιει. το'χω παθει κι εγω :lol:

αν επαιζαν καλα και πριν φτιαξεις το εικονιδιο, τοτε απλως βαλε το παλιο εικονιδιο.

ή βεβαια μπορει να'ναι και αυτο που λεει ο Spectacularrrrrr(πολλα rrrrrr) :p

Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι ? Οταν το παίρνεις καινούργιο to 6630 εχει την τελευταία έκδοση πάνω περασμένη firmware ? ?

Και άν όχι η εγγύηση 2 χρόνων που λέει οτι έχει η vodafone καλύπτει αναβάθμιση firmware ??

Thanks

Το περίεργο είναι ότι με αναζήτηση για Ole32.dll ΔΕΝ περιλαμβάνεται στα αποτελέσματα το post σου! Δοκίμασέ το αν θέλεις...:confused:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι ? Οταν το παίρνεις καινούργιο to 6630 εχει την τελευταία έκδοση πάνω περασμένη firmware ? ?

Και άν όχι η εγγύηση 2 χρόνων που λέει οτι έχει η vodafone καλύπτει αναβάθμιση firmware ??

Thanks

Sto proto erotima, nomizo den exei tin teleytaia teleytaia. Pezei malista na exei kai ti mamisia ekdosi (i am not totally sure:O ).

Oson afora to deytero, nai i eggisi (toy kinitoy) tin kalyptei, mporeis na pas kai na anabathmiseis to kinito sou me to poio prosfato firmware dorean.

An theleis na pas gia anabathmisi, sinisto na pas prota edo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928

gia na deis ti problimata pezoun me ta nokia shop kai pos na MIN tin patiseis:D !!!

Thanks

τωρα εχει και η νοκια 2 χρονια εγγυηση, οποτε μην ανησυχεις. για το firmware ειναι οπως σου κατσει, αναλογα ποτε εισηχθηκε στην ελλαδα η συσκευη, μπορει να ειναι και αποθεμα.

εμενα το 6600 πριν 1 χρονο+ ειχε την τελευταια :)

thanks για τις απαντήσεις spectacular & nikoscat.

Σημερα πηγα σε vodafone shop και μου τα "μασαγανε" οσον αφορα τη διαθεσιμότητα της συσκευής...Και λέω <<Μα αφου στην κεντρική σελίδα υπάρχει στο Νετ οπότε αποκλείεται να μην έχετε απόθεμα...>>

Μετα μου λένε ..<<Διαθεσιμότητα: Ικανοποοιητική>> ...Εντάξει λέω , οραία..

Μετα απο κάνα 10 λεπτο και ενω ήταν έτοιμος να το παραγείλει πετάγεται μια χοντρή απο μέσα και λέει <<Γιατι δεν παιρνεις το Ν70 παιδί μου? και έχεις κολλήσει με το 6630??>>

Τις λέω οτι αυτο θέλω και είμαι έτοιμος να εκραγώ.. Εν τέλει μου λέει αυτος που έκανε την παραγγελεία οτι δεν μπορεί να την κάνει τωρα το πρωί γιατι κάτι έχει η σελίδα και δεν μπορούν να παραγγείλουν τίποτα..Και οτι θα την κάνει το απόγευμα και απο εβδομάδα θα είναι εδω η συσκευή..

Μετα απο όλα αυτά εγω αναρωτιέμαι

1ον)<<Τόσο παλιά είναι η συσκευή 6630 και δέν θέλουν να την διαθέτουν άλλο..??>>

2ον)<<Οποια συσκευή και να πάρει κανείς το ίδιο δεν είναι για αυτούς ή θέλουν να δίνουν τις καινούργιες και να σε παίθουν να πάρεις και το τελευταίο μοντέλο...??>>

3ον)Αν είναι ρε παιδιά να τρέχω κάνα 2 εβδομάδες μέχρι να πάρω το τηλέφωνο στα χέρια μου να το πάρω απτο Online Shop καλύτερα της Vodafone , να στείλω τα χαρτιά μου και να μου το στείλουν απο εκεί κατευθείαν.. Ξέρει κανεις περίπου πόσο χρόνο κάνουν να ελέγξουν τα χαρτιά για νέα σύνδεση και να στείλουν το κινητό απτο Online Shop? ? ?

Αυτα τα λίγα για σήμερα

thanks για τις απαντήσεις spectacular & nikoscat.

Σημερα πηγα σε vodafone shop και μου τα "μασαγανε" οσον αφορα τη διαθεσιμότητα της συσκευής...Και λέω <<Μα αφου στην κεντρική σελίδα υπάρχει στο Νετ οπότε αποκλείεται να μην έχετε απόθεμα...>>

Μετα μου λένε ..<<Διαθεσιμότητα: Ικανοποοιητική>> ...Εντάξει λέω , οραία..

Μετα απο κάνα 10 λεπτο και ενω ήταν έτοιμος να το παραγείλει πετάγεται μια χοντρή απο μέσα και λέει <<Γιατι δεν παιρνεις το Ν70 παιδί μου? και έχεις κολλήσει με το 6630??>>

Τις λέω οτι αυτο θέλω και είμαι έτοιμος να εκραγώ.. Εν τέλει μου λέει αυτος που έκανε την παραγγελεία οτι δεν μπορεί να την κάνει τωρα το πρωί γιατι κάτι έχει η σελίδα και δεν μπορούν να παραγγείλουν τίποτα..Και οτι θα την κάνει το απόγευμα και απο εβδομάδα θα είναι εδω η συσκευή..

Μετα απο όλα αυτά εγω αναρωτιέμαι

1ον)<<Τόσο παλιά είναι η συσκευή 6630 και δέν θέλουν να την διαθέτουν άλλο..??>>

2ον)<<Οποια συσκευή και να πάρει κανείς το ίδιο δεν είναι για αυτούς ή θέλουν να δίνουν τις καινούργιες και να σε παίθουν να πάρεις και το τελευταίο μοντέλο...??>>

3ον)Αν είναι ρε παιδιά να τρέχω κάνα 2 εβδομάδες μέχρι να πάρω το τηλέφωνο στα χέρια μου να το πάρω απτο Online Shop καλύτερα της Vodafone , να στείλω τα χαρτιά μου και να μου το στείλουν απο εκεί κατευθείαν.. Ξέρει κανεις περίπου πόσο χρόνο κάνουν να ελέγξουν τα χαρτιά για νέα σύνδεση και να στείλουν το κινητό απτο Online Shop? ? ?

Αυτα τα λίγα για σήμερα

το 6630 ειναι ενα χρονο μοντελο.εντεξει ισως να ηθελαν να σου δωσουν το n70 και να κερδισουν 100-150 ευρω απο τη διαφορα των 2 κινητων

το 6630 ειναι ενα χρονο μοντελο.εντεξει ισως να ηθελαν να σου δωσουν το n70 και να κερδισουν 100-150 ευρω απο τη διαφορα των 2 κινητων

Kai ayto, kai episis paizei na ithelan na sou dosoun to n70 pou to eixan etoimo, gia na xsemperdeyoun...:O

Μήπως έχει αποκτήσει κανείς το Nokia 6630 Music Edition; Έχει κάποιο διαφορετικό theme από το original με background το χέρι που κρατάει το κινητό πάνω στο τραπέζι;

Τι διαφορές έχει το Music Edition απτο κανονικό ??

Απλώς software ή και hardware?

Οπως εχει ειπωθει και παλιοτερα,

http://img528.imageshack.us/img528/9793/mwsnap1426zn.th.jpg

Καμμια διαφορα ,απλως το πακετο περιλαμβανει τον adaptor ad-15 & 250MB card

http://europe.nokia.com/nokia/0,,85808,00.html

(Βαλε και το αλλο χρωμα της προσοψης)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μήπως έχει αποκτήσει κανείς το Nokia 6630 Music Edition; Έχει κάποιο διαφορετικό theme από το original με background το χέρι που κρατάει το κινητό πάνω στο τραπέζι;

ανταπτορας.αλλη προσωψη mmc 256 αλλα και προεγκαταστημενη μια νεα εφαρμογη για αναπαραγωγη μουσικης .βεβαια αυτη η εφαρμογη εχει βγει και για το απλο 6630 αλλα δεν εχει καμια διαφορα απο την αρχικη

ανταπτορας.αλλη προσωψη mmc 256 αλλα και προεγκαταστημενη μια νεα εφαρμογη για αναπαραγωγη μουσικης .βεβαια αυτη η εφαρμογη εχει βγει και για το απλο 6630 αλλα δεν εχει καμια διαφορα απο την αρχικη

Πώς ονομάζεται αυτή η εφαρμογή για την αναπαραγωγή της μουσικής; Τελικά το theme στη φωτογραφία του nervous φαινεται να είναι αυτό του N90 ή κάνω λάθος;

Πώς ονομάζεται αυτή η εφαρμογή για την αναπαραγωγή της μουσικής; Τελικά το theme στη φωτογραφία του nervous φαινεται να είναι αυτό του N90 ή κάνω λάθος;

ειναι το n90 music player κυκλοφορει ελευθερα στο site της ΝΟΚΙΑ

ειναι το n90 music player κυκλοφορει ελευθερα στο site της ΝΟΚΙΑ

Thank you man. Μήπως ξέρεις αν το theme του Music Edition είναι διαφορετικό από το παλιό;

Thank you man. Μήπως ξέρεις αν το theme του Music Edition είναι διαφορετικό από το παλιό;

παλιο εννοεις του 6630 το θεμα??αν λες του ν90 ειναι το ιδιο

6630 Music Edition

Ena paketaki me to original theme tou N90 kai th nea version 1.53 tou N90 Music Player.

Etsi fadazomai thanai kai to 6630 Music Edition ;)

6630 Music Edition

Ena paketaki me to original theme tou N90 kai th nea version 1.53 tou N90 Music Player.

Etsi fadazomai thanai kai to 6630 Music Edition ;)

παντοε εμενα το mp3 του n90 στο 6630 δεν μου πολυ αρεσε

Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι...ξέρεται που μπορώ να βρώ πρόσοψη μαύρη εδώ ελλάδα για το 6630 ?? Σε γνήσια χλωμό ε?:lol:

για ελλαδα δεν ξερω παντος στο w**.e-bay.com με μια αναζοιτηση θα βρεις σιγουρα

για ελλαδα δεν ξερω παντος στο w**.e-bay.com με μια αναζοιτηση θα βρεις σιγουρα

Tin opoia mavri tin pira kai ego ekane na er8ei 15 meres kai otan ir8a itan sketi apogoiteusi... Xalia poiotita kamia sxesi me tis gnisies...

Never Settle 3...

Tin opoia mavri tin pira kai ego ekane na er8ei 15 meres kai otan ir8a itan sketi apogoiteusi... Xalia poiotita kamia sxesi me tis gnisies...

σε χρωμα ηταν χαλια,ή σε ποιτητα??ποσο εκανε??

kalispera..edo kai 2-3 vdomades mou kani ti ipertati patatia to 6630.

eno ola ine ok..otan paw na kanw klisi mesou ton epafon i mesou to log pataw to prasino koumpaki ala den kani tpt, dokimazw epiloges voice call ala pali tpt. eno otan grafw ton ari8mo tote kani tin klisi xwris kanena provlima!!

na simiosw oti an kaw reset tote ola ine pali kala..

dokimasa hard reset ktl.. evgala tis efarmoges ala tpt mou 3anakani to idi provlima..

trexw ta e3is apps sms counter kai vboy tpt alo , exw opanw to music player tis nokia kai to album..

exw version 4.3.38 na paw gia anafa8misi??