Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paides thn kalhspera mou se olous.

8a h8ela na mou dwsete ta fwta sas se ena problhma pou dimiourgh8hke prosfata.

Arxizw loipon: Prin ligo diasthma ekana foritotita 'h metafora(opws legetai) logariasmou apo cosmote se vodafone.Mou steilane thn sim ths voda kai mou eipan pws 8a energopoih8ei se 15 ergasimes hmeres.Parepiptontws h sim einai 3g.Oi 15 hmeres perasan kai h cosmote mou akirwse thn sim cosmote.Bazw loipon thn sim ths voda sto N6630 alla apo diktyo tipota.Pernw thl sthn voda kai mou lene pws h sim exei energopoih8ei.Tn dokimazw se N3330 kai ontws douleyei kanonika,thn ksanabazw sto N6630 kanw epanafora ergostasikwn ru8misewn alla pali tipota.Ksanapernw thl thn voda kai tous to lew.Mou lene apo ekei oti h vodafone ekane oti eprepe na kanei kai ola einai 8ema suskeyhs.

Morei kapoios na mou pei ti mporei na symbainei ? Me update suskeyhs 8a bre8ei kamia lysh 'h na arxisw na klaiw apo twra ta 600 euro pou edwsa gia thn katapliktikh ayth syskeyh(mexri na mou bgei auto to problima)?

P.S. Exw egkatesthmeno kai to app OPERATOR kai allazw apo 3g se 2g mipws ftaiei to oti h perioxh mou den exei 3g diktyo,alla pali tipota.

η γνωμη μου ειναι οτι ηταν πολυ λαθος κινηση να αλλαξεις την cosmote

με vodafone ... ηδη αρχισαν τα προβληματα σου .

αν ηθελες οπωσδηποτε να αλλαξεις ας εβαζες ΤΙΜ που υποστηριζει

κανονικα το 6630 ,γιατι η vodafone προωθει τις "δικες της" συσκευες ....

Το θέμα φαίνεται να αλλάζει τροπή. Υπάρχουν και άλλοι, στους οποίους ΚΑΗΚΕ η κάρτα μνήμης του 6630?????????........

απειρα ατομα (και εγω μεσα),δεν ειναι καθολου σπανιο να καει η καρτα ,πολλες ηταν

προβληματικες και τις αλλαζει δωρεαν η ΝΟΚΙΑ ,αλλα το περιεργο ειναι

οτι εσενα εκαψε και τη δευτερη !!! αρα μαλλον φταιει το κινητο ή

απλα εχεις εγκαταστησει καποια εφαρμογη που τρεχει μεν σε 6630

αλλα ΔΕΝ ειναι φτιαγμενη για 6630 και καιει τις καρτες.

τωρα αν το κινητο κανει και αλλα "περιεργα" επρεπε απλα χωρις φασαριες

και καυγαδες να πας στο πιο κεντρικο nokia center και να το δωσεις για

επισκευη.

Λεγοντας "κεντρικο" εννοουμε το καταστημα που τα στελνει μονο του

στο εργαστηριο προς επισκευη ,οχι να τα στειλει σε αλλο,αυτοι σε αλλο κτλ

κτλ και να περασει απο 100 χερια ωσπου να φτασει στο service .

ετσι πετυχαινεις πιο γρηγορους χρονους παραδοσης, και παλι ομως ανετα

μπορει να κανει πανω απο μηνα ,εμενα για να μου δωσουν αλλη καρτα

περασαν 2+ μηνες .

Φίλε Gimme6630 η πολιτική της νοκια είναι γνωστή.Πούλα,τσίμπα τα λεφτά και γειά σου.Είναι μέχρι να σου πάρουν τα λεφτά.Αλλά δεν είναι αυτοί οι λαμάκες!λαμάκες είμαστε εμείς που τα βγάζουμε από τη τσέπη μας και τα ακουμπάμε στη νοκια.Πάντως σε ένα φίλο μου που είχε παρόμοιες ιστορίες με εσένα τους έστειλε ένα εξώδικο με δικαστικό κλητήρα και την επομένη τον πήραν τηλέφωνο και το πρόβλημα του λύθηκε.

Εγώ νομίζω είναι να μη σου τύχει... Έχω ακούσει ιστορίες και ιστορίες. Και μη μου πει κανέις ότι κάποια εταιρία είναι καλύτερη γιατί σε όλους έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και τα περισσοτέρα που έχω ακούσει εγώ είναι με siemens sx1! Πάντως κι εγώ είχα τρεξίματα με nokia με το προηγούμενο κινητό μου (6230) αλλά τελικά βρήκα άκρη... Ευτυχώς!! Κουράγιο σε όποιον χαλάσει το τηλεφωνάκι του.

mentorxxx, είμαι Σέρρες, δεν είναι και ότι πιο εύκολο με όλες τις υποχρεώσεις να τρέχω ΚΑΙ σε άλλες πόλεις κλπ.

Εξάλλου όπως ανέφερα και στην επιστολή αν διαβάσεις, το πήγα ο ΙΔΙΟΣ στην πόρτα τους στην Θεσσαλονίκη για την πρώτη επισκευή και δεν ήξεραν τι τους γίνεται. Στη δε δεύτερη φορά, δεν μπόρεσαν καν να "διαπιστώσουν το πρόβλημα" ζητώντας μου να το στείλουν στο εξωτερικό.

Για τη διαδικασία του ΕΞΩΔΙΚΟΥ, υπάρχει κανείς που μπορεί να με πληροφορήσει σχετικά, για διαδικασίες και κόστη;;;... Ευχαριστώ και πάλι...

Παιδιά όταν κάνω format ή περνάω καινούριο firmware στο 6630 πρέπει να μου ξαναστείλουν ρυθμίσεις για το Vodafone live για να μπορώ να έχω MMS?

Παιδιά όταν κάνω format ή περνάω καινούριο firmware στο 6630 πρέπει να μου ξαναστείλουν ρυθμίσεις για το Vodafone live για να μπορώ να έχω MMS?

Aν παρεις back-up στην καρτα την μνημη του τηλεφωνου ,σωζονται και οι ρυθμισεις ,δεν θα εχεις προβλημα,κανεις restore ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Aν παρεις back-up στην καρτα ,δεν θα εχεις προβλημα,κανεις restore ;)

Οι ρυθμίσεις αυτές δηλαδή κάθονται πάνω στην κάρτα μνήμης?Αν όχι πως τις παίρνω backup?

Οι ρυθμίσεις αυτές δηλαδή κάθονται πάνω στην κάρτα μνήμης?Αν όχι πως τις παίρνω backup?

Οχι στην μνημη του τηλεφωνου ειναι οι ρυθμισεις απλα εσυ θα κρατησεις ενα back up στην καρτα μνημης απο το μενου της καρτας.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Μενου/ατζεντα/μνημη/επιλογες/αντιγραφη μνημης τηλεφωνου :) Μην ανησυχεις το εχουμε δοκιμασει σχεδον ολοι και μετα την επαναφορα ειναι ολα στην θεση τους ;)

B L U E in G R E E N :cool:

Δεν μένουν στην Κάρτα. Θα κάνεις απο το Pc-Suite FULL backup, μαζί με τις ρυθμίσεις. Έτσι, μετά, θα τα επαναφέρεις όλα. Παιδιά, έχει βγει κι άλλη αναβάθμιση μετά την:

3.45.113

04-01-05

??????????????????

Δεν μένουν στην Κάρτα. Θα κάνεις απο το Pc-Suite FULL backup, μαζί με τις ρυθμίσεις. Έτσι, μετά, θα τα επαναφέρεις όλα. Παιδιά, έχει βγει κι άλλη αναβάθμιση μετά την:

3.45.113

04-01-05

??????????????????

Εχει δοκιμαστει απειρες φορες σε 6600,7610,6630 και με επαναφορα επανερχονται ολα ,αφου βεβαια εχει παρθει back up στην καρτα ;)

Οχι ,δεν εχει βγει αλλη αναβαθμιση.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

3.45.113

04-01-05

??????????????????

Οχι δεν νομιζω. εχει πολυ λιγο καιρο που κυκλοφορει η 3,45. Οταν βγει θα το μαθουμε!!! :)

re sys paidia tora pou eklise to aiva den iparxei kapoio tou "mege8ous"???

kai kati akoma paizi na kseklidoso to fscaller pou epitelous douleuei sto 6630 mou???

Never Settle 3...

kai kati akoma paizi na kseklidoso to fscaller pou epitelous douleuei sto 6630 mou???

irc καναλι #MOBiZONE

Εφαρμογές Series 60 στο IRC

Aξιζει τον κοπο να μαθεις να κατεβαζεις απο irc

&

Links σε δικτυακούς τόπους με εφαρμογές για κινητά Series 60

iPhone 5S Space Grey

paizei kai to allo

http://www.iphone-forum.org/index.php?sid=dc1448a8cee9aff894b1b020135a9615

Ανάλογου μεγέθους, (ίσως και μεγαλύτερου) είναι το Η**p://www.iphone-forum.org

(αμα δεν θέλεις να μπλέξεις με Irc...)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Γεια σας παιδια! Εχω το 6630 1 μηνα σχεδον και εδω και την τελευταια εβδομαδα μου βγαζει αυτο το μηνυμα σε τυχαια χρονικα διαστηματα:" there is not enough memory space to save sms messages please delete some data..". Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανενα μηνυμα ουτε στην καρτα αλλα ουτε στο κινητο! Λετε να ειναι κανεις ιος;;;Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι συμβαινει αυτο;;;

Γεια σας παιδια! Εχω το 6630 1 μηνα σχεδον και εδω και την τελευταια εβδομαδα μου βγαζει αυτο το μηνυμα σε τυχαια χρονικα διαστηματα:" there is not enough memory space to save sms messages please delete some data..". Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανενα μηνυμα ουτε στην καρτα αλλα ουτε στο κινητο! Λετε να ειναι κανεις ιος;;;Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι συμβαινει αυτο;;;

Εχουν τελικα προσωπικοτητα, κανουν οτι θελουν :blink: Φιλε μου πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο. Ιος δεν νομιζω να ειναι. Δεν χανεις και τιποτα βεβαια να βαλεις και ενα antivirus για να δεις και μονος σου. Εχεις την τελευταια εκδοση στο firmware του τηλεφωνου? Η τελευταια ειναι η 3.45.