Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Egkatesthsa to CameraFX 2.0 sto 6630.Moy einai poly dyskolo na po an einai kalytero h xeirotero apo thn proegkatesthmenh camera ths syskeyhs....

Sou einai dyskolo epeidh den vlepeis kala tis fotografies pou vgazei e! :D :D

To mono kalo auths ths efarmoghs einai ta efe pou vazei.

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό κι έλεγα για το 6630 αλλά 2 γνωστοί μου που το έχουν, αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία.Έχετε ακούσει τίποτα περί αυτού;Πάντως είμαι μεταξύ του 6630 και του Sony-Ericsson K-750.Ακούω απόψεις...
ΚΤΗΝΟΣ!!!!!!!!!!

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό κι έλεγα για το 6630 αλλά 2 γνωστοί μου που το έχουν, αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία.Έχετε ακούσει τίποτα περί αυτού;Πάντως είμαι μεταξύ του 6630 και του Sony-Ericsson K-750.Ακούω απόψεις...

Καταρχην φιλε μου καλως ηρθες . Εδω που ρωτας, φυσικα θα σου πουμε να παρεις το 6630 :) . Το θεμα της μπαταριας του 6630 ,οπως και αλλων 3g τηλεφωνων, εξαρταται απο την 3g καλυψη του καθε δικτυου.Υπαρχει λυση ομως αφου μπορεις να το γυρισεις μονιμα σε 2g.

Eξαρταται τι ζητας εσυ απο ενα κινητο.Οι διαφορες ειναι αρκετες,πχ το ενα ειναι smartphone με symbian S60 λειτουργικο-που σημαινει απειρες εφαρμογες & παιχνιδια,το αλλο οχι.

Θα σε βοηθουσε παντως να κανεις την ερωτηση σου στους Διαξιφισμούς

Απο οτι ειδα υπαρχει ηδη ενα θεμα ανοικτο: SE K750 ή Nokia 6630;

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Λέγοντας πρόβλημα εννοείς πρόβλημα διάρκειας, έτσι? Γιατί αν εννοείς λειτουργικό πρόβλημα (να χαλάσει) δε νομίζω να έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Παρακαλω μια βοηθεια και συγνωμη αν εχει υποθει πιο παλια.

Μετα απο hard reset που εκανα δεν μου παιζει το κινητο τα mp3, παρα μονο αν εγκαταστησω καποιον εξωτερικο mp3 player και να τα παιξω με αυτον.

Το κινητο το πηρα πριν 3 ημερες και δεν ειχα προβλημα, ανοιγα την Εκθεση πηγαινα στα κομματια και μου τα επεζε ολα τα mp3, ενω τωρα μου βγαζει αγνωστη μορφη αρχειου. Τι κανω λαθος?

Παρακαλω μια βοηθεια και συγνωμη αν εχει υποθει πιο παλια.

Μετα απο hard reset που εκανα δεν μου παιζει το κινητο τα mp3, παρα μονο αν εγκαταστησω καποιον εξωτερικο mp3 player και να τα παιξω με αυτον.

Το κινητο το πηρα πριν 3 ημερες και δεν ειχα προβλημα, ανοιγα την Εκθεση πηγαινα στα κομματια και μου τα επεζε ολα τα mp3, ενω τωρα μου βγαζει αγνωστη μορφη αρχειου. Τι κανω λαθος?

αν εχεις κανενα αντιγραφο ασφαλιας στην mmc επανεφερετο.αν δεν εχεις κανε κανενα φορματ ακομα μηπως λοιθει

Καταρχην φιλε μου καλως ηρθες . Εδω που ρωτας, φυσικα θα σου πουμε να παρεις το 6630 :) . Το θεμα της μπαταριας του 6630 ,οπως και αλλων 3g τηλεφωνων, εξαρταται απο την 3g καλυψη του καθε δικτυου.Υπαρχει λυση ομως αφου μπορεις να το γυρισεις μονιμα σε 2g.

αυτό συμβαίνει και σε μενα και σε καινουρια μπαταρια μαλιστα, αν παιζω παιχνιδια για αρκετη ωρα θέλει καθε μερα φορτισμα... :(

πως το αλλάζουμε σε 2g??? αυτό θα'ναι το μονο πλεονεκτημα με την αλλαγη??

αυτό συμβαίνει και σε μενα και σε καινουρια μπαταρια μαλιστα, αν παιζω παιχνιδια για αρκετη ωρα θέλει καθε μερα φορτισμα... :(

πως το αλλάζουμε σε 2g??? αυτό θα'ναι το μονο πλεονεκτημα με την αλλαγη??

Eαν δεν εχεις κανει καμμια αναβαθμιση απο την αρχικη τοτε με την εφαρμογη Operator Field Test

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=722023#post722023

Την βρισκεις εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=754158#post754158

Αλλιως,απο τις ρυθμισεις :Εργαλεια->Ρυθμισεις->Δικτυο->Λειτουργια δικτυου-> και διαλεγεις gsm αντι διπλη λειτουργια.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

αυτό το προγραμματάκι το ειχα στο pc αλλά δεν το ειχα περάσει γιατι δεν ηξερα τι εκανε.. :D

το αλλαξα απο τις ρυθμισεις τελικα,μου εκανε restart και τωρα οκ, οποτε το προγραμματακι θα μεινει εκει που ειναι.. :)

σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερη η καμερα fx 2 απο την μαμα.
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερη η καμερα fx 2 απο την μαμα.

Nai,telika exete dikio.H diafora fainetai kai apo megethos ton fotografion.450KB einai ayton ths CameraFX 2.0 kai 600KB ayton ths proegkatesthmenhs cameras toy 6630.

As elpisoyme oti mellontikos tha dhmioyrghthei kapoia efarmogh me camera anoterh apo ekeinh ths syskeyhs.

Ξέρει καποιος , τι προγραμμα μπορουμε να περασουμε στο κινητάκι μας για να εχουμε ενα ωραιο navigator για το αμάξι μας ; Είναι απαραιτητο κ ενα gps , έτσι δεν είναι ; Έχει ασχοληθεί κανείς σοβαρα με το θέμα , ώστε να ξέρει λεπτομέρειες , πχ αν υπάρχει χαρτης της Ελλάδας , κ της Ευρώπης γενικότερα , πόση μνήμη χρειάζεται το προγραμματάκι , κ αν τελικά αξίζει να γίνει αυτή η διαδικασία , από το να πάρει κάποιος ένα gps navigator ;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!

H diafora fainetai kai apo megethos ton fotografion.450KB einai ayton ths CameraFX 2.0 kai 600KB ayton ths proegkatesthmenhs cameras toy 6630.

καλα το μεγεθος των φωτο του 6630 ποικιλοι ειναι απο 150kb μεχρι και 750kb

Παίδες ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις όποιες κατευθύνσεις μου δώσατε.Πραγματικά με βοηθήσατε πολύ.Και πάλι ευχαριστώ.80% το Νοκια 6630 με βλέπω να παίρνω.Οπότε θα τα ξαναπούμε σύντομα ελπίζω.
ΚΤΗΝΟΣ!!!!!!!!!!

Τελικά τι έχει γίνει με το 6630 και το vodafone live??? Λειτουργεί το live tv?
Οχι και κατα πασα βεβαιοτητα δε θα λειτουργησει ποτε το live TV

Το περίεργο πάντως είναι πως προς το τέλος της δοκιμαστικής (δωρεάν) περιόδου του Live 3G, μπορούσες να δεις LiveTV από το 6630 (αν κι εμένα μου έκανε αρκετό buffering)... :confused:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Ναι κι εγώ είχα δει... Αλλά τώρα δεν βγαίνει καν στις επιλογές του vodafone live! Πολύ μου την έχει σπάσει η βόντα με αυτό το θέμα... :mad: :angry: :down:

Hello all!

Sorry prokatabolika gia to mikos tou post!

Exo to 6630 merikous mines. Den exo kanei anabathmisi (exo tin 2.39.15) afou mexri tora den mou exei bgalei kanena apolytos problima (oute epanekkiniseis oute tpt apo ta klassika pou mou lene alloi katoxoi 6630), ektos apo dio mikroproblimata, ta opoia den xsero an exoun amesi sxesi me to fw:

a)An to kinito den kleisei katholou gia arketes meres, kapou kapou xanete ligo me tis listes kliseon (anapantites, lifthises). Bgazei lathos ores kai xsexnaei na ananeosei tis listes. Meta apo ena reset(xeirokinito) ola ok.

b)To exo kanei gero crash test me oti efarmogi brisko. Paratiro oti merika programmata (opos to mame px) meta tin egatastasi tous, otan pao na mpo pane na xsekinisoun alla telika den kanoun apolitos tipota. Episis me merika programmata opos to miniGPS trexoun mono tin proti fora meta tin egatastasi tous(mexri na kleiso kai xsanaanoixso to kinito) alla tote den trexoun efarmoges opos i ekthesi!! :alien:

Ayto pou thelo na rotiso einai:

a)Poia einai i nea ekdosi firmware pou kikloforei sta nokia shops?

b)Exei paratirithei kanena problima apo kanenan pou tin exei xrisimopoiisei?

c)Kapoios mou anefere oti me tis kainouries ekdoseis fw, kleidonei to bt, i telos pantos kati ginetai me to bluetooth kai den mporeis na steileis... POia einai i alitheia peri tou thematos (me alla logia exei dikio i na ton briso??? :D )

Thanx!

H pio prosfath ekdosh firmware gia to 6630 einai h 4.03.38.

Oson afora to trito erothma soy,oles oi ekdoseis ths syskeyhs adynatoyn na aposteiloyn meso bluetooth kapoia sygkekrimena,kleidomena arxeia.

To bluetooth se kamia periptosh den einai oloklhrotika kleidomeno.

c)Kapoios mou anefere oti me tis kainouries ekdoseis fw, kleidonei to bt, i telos pantos kati ginetai me to bluetooth kai den mporeis na steileis... POia einai i alitheia peri tou thematos (me alla logia exei dikio i na ton briso??? :D )

Thanx!

Να προσθεσω

Σχετικα με το κλειδωμα αποστολης ορισμενων αρχειων απο την νοκια,διαβαζεις το θεμα Κλείδωμα αποστολής αρχείων που θα βρεις απο τα ΔΙΑΦΟΡΑ

στον *** ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ***,στο οποιο θα βρεις και την λυση.

iPhone 5S Space Grey

παιδια προβλημα!!

οταν παταω ενα πληκτρο του 6630 αναβεουν τα ledakia της οθονης αλλα ΟΧΙ των πληκτρων!!! εχει συμβει σε κανεναν απο σας; φτιαχνεται ευκολα αυτο αν το παω για σερβις;

Hamurabi

παιδια προβλημα!!

οταν παταω ενα πληκτρο του 6630 αναβεουν τα ledakia της οθονης αλλα ΟΧΙ των πληκτρων!!! εχει συμβει σε κανεναν απο σας; φτιαχνεται ευκολα αυτο αν το παω για σερβις;

Δεν ειναι προβλημα φιλε μου . υπαρχει light sensor για το πληκτρολογιο. :O

Δοκιμασε το σε σκοτεινο περιβαλλον ;)

iPhone 5S Space Grey

Παρατηρησα το εξης: Οταν βρισκομαι σε περιοχη που δεν εχει καλυψη δικτυου για πανω απο απο 10 λεπτα το τηλεφωνο μετα κανει restart! :(

Το εχετε παρατηρησει και εσεις? :worry: Εχω το τελευταιο firmware (4.03)...

B L U E in G R E E N :cool: