argi_7 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Το σερφάρισμα με Vf Live! Prepay στο ίντερνετ θα είναι τσάμπα μέχρι τέλη Ιουνίου. :up: Οι βιντεοκλήσεις και τα mms δεν είναι τσάμπα πλέον. :( γιατι τα mms τοσο καιρο ηταν τσαμπα?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 γιατι τα mms τοσο καιρο ηταν τσαμπα?? Οι βιντεο κλησεις σιγουρα ηταν τσαμπα, τα mms δεν ξερω αλλα νομιζω πως οχι. :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 ta mms pote den itan tsaba. tsaba htan mono oi videokliseis(tora xreononte kanonika.) kai tsaba einai to serfarisma mexri telos tou mina. paidia na rotiso kati kai egw... gia na dume live tv apo to 6630 mas prepei na pame se kapio nokia club gia kapia "sigekrimeni" anava8misi?? sto vodafone live den vlepw kan to eikonidio live tv Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Το σερφάρισμα με Vf Live! Prepay στο ίντερνετ θα είναι τσάμπα μέχρι τέλη Ιουνίου. :up: Και πλέον η Vodafone δίνει full speed στο 3G, κάθε φορά κατεβάζω απο 25-35kbps Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Και πλέον η Vodafone δίνει full speed στο 3G, κάθε φορά κατεβάζω απο 25-35kbpsΛεγε μου τετοια και με βλεπω να μπαινω ιντερνετ απο το κινητο με τετοια ταχυτητα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 re paidia gia na dw tv ti kanw?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Allazeis mallon kinito.(xa xa) kai perneis kapoio poy einai vodaf. Live kati san ta sharp Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Allazeis mallon kinito.(xa xa) kai perneis kapoio poy einai vodaf. Live kati san ta sharpΔε νομίζω να βοηθούν πολύ τέτοια σχόλια... marios1988, όπως έχει αναφερθεί, πήγαινε στο Live Menu, στο Fun And Info και θα μπορείς να δεις (ένα τουλάχιστον κανάλι). Προφανώς πρέπει να έχεις ενεργοπόιημένη την υπηρεσία Live 3G. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos7 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 re paintia exo ene 6630. moy exoyn stili kapia videakia apo 6600 3gp kai den moy ta pezi? xeri kanis giati? :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Καλησπερα σε ολους και σε ολές! Σωσ(τοστ) ο petran!!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει γιατί όταν πατάω το πλήκτρο φωνητικής κλήσης, μου πετάει το μήνυμα: "τηλέφωνο: σφάλμα συστήματος (-18)" :blink: Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει γιατί όταν πατάω το πλήκτρο φωνητικής κλήσης, μου πετάει το μήνυμα: "τηλέφωνο: σφάλμα συστήματος (-18)" :blink: To συγκεκριμενο σφαλμα (-18) σημαινει "Not ready" Εχεις ορισει φωνητικες κλησεις ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Ναι Μιχάλη, αλλά παρόλα αυτά επιμένει :( Ίσως να θέλει αναβάθμιση, τι να πω... (φοράει την 2.39.15 11-11-04 RM-1) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Ναι Μιχάλη, αλλά παρόλα αυτά επιμένει :( Ίσως να θέλει αναβάθμιση, τι να πω... (φοράει την 2.39.15 11-11-04 RM-1) Κανε κανενα φορματ ,αφου σωσεις τα δεδομενα σου, μηπως και ερθει στα ισια του :p . Και καμμια αναβαθμιση,καλη θα ηταν. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Θα του κάνω κι ένα φορμάτ ακόμα, δεν παθαίνει τίποτα, εδώ παιδεύτηκα με το MCFixer και του επανέφερα την κατεστραμμένη κάρτα μνήμης, το φορματάκι θα μας πειράξει; :p Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Παιδιά έχω πρόβλημα με το κινητό 6630, δεν μπορώ να τραβήξω video μου γράφει μη υποστηριζόμενη λειτουργία . Help me Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Παιδιά έχω πρόβλημα με το κινητό 6630, δεν μπορώ να τραβήξω video μου γράφει μη υποστηριζόμενη λειτουργία . Help meΠροφανως καποια εφαρμογη που εγκατεστησες φταιει βγαλε τη και αν δε διορθωθει κανε ενα φορματ στην μνημη τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 re paidia mporei kapoios na me boithisei? psaxno enan file explorer gia to 6630 mou alla poy egkathistatai ston pc. Dil exo file explorer sto 6630 alla thelo enan gia to 6630 pou egkathistatai sto pc opos einai o oxygen px . Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris K. Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 re paidia mporei kapoios na me boithisei? psaxno enan file explorer gia to 6630 mou alla poy egkathistatai ston pc. Dil exo file explorer sto 6630 alla thelo enan gia to 6630 pou egkathistatai sto pc opos einai o oxygen px . το nokia phone browser (pc-suite) μια χαρά λειτουργεί δεν φτάνει αυτό? Παράθεση http://www.sysprofile.de/images/userbar.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 :) Ευχαριστώ φίλε το πρόβλημα λύθηκε Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 παιδια ερωτησεις!!! 1) απο που μπορω να βρω themes gia 6630 και πως τα βαζω στο κινητο;; 2)εχω το sonic,κανενα αλλο καλο παιχνιδακι υπαρχει; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 παιδια ερωτησεις!!! 1) απο που μπορω να βρω themes gia 6630 και πως τα βαζω στο κινητο;; 2)εχω το sonic,κανενα αλλο καλο παιχνιδακι υπαρχει; Themes μπορεις να βρεις και στις υπογραφες μελων του myphone, η εγκατασταση γινεται κανονικα οπως ολες! Τα στελνεις στο τηλεφωνο και ακολουθεις τις οδηγιες! Μετα θα τα βρεις στο μενου "θεματα" στο φακελο "εργαλεια" :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 παιδια ερωτησεις!!! 1) απο που μπορω να βρω themes gia 6630 και πως τα βαζω στο κινητο;; 2)εχω το sonic,κανενα αλλο καλο παιχνιδακι υπαρχει; Για παιχνίδια καινούργια ψάξε στο irc.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 παιδια ερωτησεις!!! 1) απο που μπορω να βρω themes gia 6630 και πως τα βαζω στο κινητο;; 2)εχω το sonic,κανενα αλλο καλο παιχνιδακι υπαρχει; themes boreis na vreis kai edw Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 To βρίσκω κάπως άστοχο να αναφέρουμε μεμονωμένα sites στο παρόν θέμα, όταν υπάρχουν σχετικά ΕΠΙΣΗΜΑ θέματα, στα οποία αναφέρονται όλα τα γνωστά σχετικά sites. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts