Zacharopoulos Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 paidia exw kai kapoies alles apories me to 6630. 1on: iparxei mia leitourgia pou legetai sinomilia alla den katalavainw pou xrisimeveiei...prepei na eimai sindedemenos me gprs gia na tin ekmetaleftw etsi den einai? 2on: To email to exei leitourgisei kaneis sas?exw cosmote alla exw apenergopoiisei to 3G me ena programma pou diavasa kapou sto forum.an kai prospathisa na to ftiaksw den ginetai na sindeethei me gprs.exw valei gia yahoo ta stoixeia mou pou exw ena account alla thelw na valw to email pou exw sto hotmail alla den kserw ta stoixeia tou diakomisti POP3.an borei kapoios na mou ta pei kai na me voithisei me afto to thema.efxaristw. pou borw na vrw tis rithmiseis gia cosmote internet?epeidi den to exw ftiaksei pote.exw mono cosmote -mms kai cosmote gprs. To POP3 mail den einai to idio mail pou exoume sto internet alla sto kinito?(ekana ilithia erwtisi e?)den gnwrizw kai polla gia afto. gia pop3 mail prepei na ftiaksw allo? eseis to leitourgeite?peite mou leptomereies an einai. kai kati teleftaio.panw deksia sto kinito pou exei kati san labaki ti einai afto?eida sto manual oti einai light sensor alla den exw vrei akomi pou xrisimevei... thanks (ksanaevala to minima giati den apantise kaneis tin proigoumeni fora) 1ον το Light sensor απο οτι εχω καταλαβει ειναι για να αναβοσβηνει το φως στο πληκτρολογιο και ετσι να εξοικονομει μπαταρια. 2ον POP3 ειναι ο τυπος του γραμματοκιβωτιου, αλλα σαν incoming και outgoing mail servers θα βαλεις οτι εχεις και στον υπολογιστη Εχω προσπαθησει και εγω να το λειτουργησω αλλα δεν τα καταφερα , αμα βρεις χρονο μαθε τις ρυθμισεις του e-mail απο την cosmote , παρε τηλεφωνο (μετα τις θελω και εγω ) . Εμενα μου γραφει δεν υπαρχουν πακετα δεδομενων. Νομιζω οτι μπορεις να βρεις περισσοτερες πληροφοριες στο [ΕΠΙΣΗΜΟ] Νokia 7610 Οτιδηποτε μαθεις θελω να μου πεις και εμανα γιατι δεν βρηκα ακρη... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monosandalos Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 paidia exw kai kapoies alles apories me to 6630. 1on: iparxei mia leitourgia pou legetai sinomilia alla den katalavainw pou xrisimeveiei...prepei na eimai sindedemenos me gprs gia na tin ekmetaleftw etsi den einai? 2on: To email to exei leitourgisei kaneis sas?exw cosmote alla exw apenergopoiisei to 3G me ena programma pou diavasa kapou sto forum.an kai prospathisa na to ftiaksw den ginetai na sindeethei me gprs.exw valei gia yahoo ta stoixeia mou pou exw ena account alla thelw na valw to email pou exw sto hotmail alla den kserw ta stoixeia tou diakomisti POP3.an borei kapoios na mou ta pei kai na me voithisei me afto to thema.efxaristw. pou borw na vrw tis rithmiseis gia cosmote internet?epeidi den to exw ftiaksei pote.exw mono cosmote -mms kai cosmote gprs. To POP3 mail den einai to idio mail pou exoume sto internet alla sto kinito?(ekana ilithia erwtisi e?)den gnwrizw kai polla gia afto. gia pop3 mail prepei na ftiaksw allo? eseis to leitourgeite?peite mou leptomereies an einai. kai kati teleftaio.panw deksia sto kinito pou exei kati san labaki ti einai afto?eida sto manual oti einai light sensor alla den exw vrei akomi pou xrisimevei... thanks (ksanaevala to minima giati den apantise kaneis tin proigoumeni fora) Λοιπόν ένα ένα: 1. Ρυθμίσεις για Cosmote Internet: Υπάρχει στο site της Nokia ενα πρόγραμμα που μπορείς να κατεβάσεις που φτιάχνει όλες τις ρυθμίσεις μόνο του, αλλα δεν θυμάμαι πως λέγεται. (Τελικά το βρήκα, λέγεται Nokia Setting Wizard και μπορείς να το κατεβάσεις απο το site της Nokia και πιό συγκεκριμένα απο εδώ) 2. Ο pop3 mail server είναι ενας συγκεκριμένος για κάθε email service. Δηλαδη έναν pop server έχει το Yahoo! mail, έναν pop3 server έχει το Hotmail κτλ κτλ. Τώρα έχω την εντύπωση οτι για να βλέπεις τα email στο κινητό σου πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία της Cosmote. Δεν είμαι όμως σίγουρος οπότε καλό θα είναι να ψάξεις και στο: myPhone Community > My Networks > Cosmote 3. Το Light Sensor όπως σωστά διάβασες μετράει την φωτεινότητα του περιβάλλοντος και ρυθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης και επίσης καθορίζει αν θα ανάβει το φώς των πλήκτρων. Αυτό γίνεται για να έχει πάντα μια σχετική ευκρίνεια η οθόνη αλλα και για να μην χρησιμοποιείται άσκοπα η μπαταρία για να ανάβει το φως των πλήκτρων κατα την διάρκεια της ημέρας όταν το πληκτρολόγιο φαίνεται καθαρά έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Λοιπόν ένα ένα: 1. Ρυθμίσεις για Cosmote Internet: Υπάρχει στο site της Nokia ενα πρόγραμμα που μπορείς να κατεβάσεις που φτιάχνει όλες τις ρυθμίσεις μόνο του, αλλα δεν θυμάμαι πως λέγεται. 2. Ο pop3 mail server είναι ενας συγκεκριμένος για κάθε email service. Δηλαδη έναν pop server έχει το Yahoo! mail, έναν pop3 server έχει το Hotmail κτλ κτλ. Τώρα έχω την εντύπωση οτι για να βλέπεις τα email στο κινητό σου πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία της Cosmote. Δεν είμαι όμως σίγουρος οπότε καλό θα είναι να ψάξεις και στο: myPhone Community > My Networks > Cosmote Το προγραμμα που λες λεγεται setting wizard αν θυμαμαι καλα αλλα δεν βοηθαει...... και νομιζω οτι το κινητο το εχει μεσα , δεν χρειαζεται να το κατεβασεις. Κια δεν ξερω αν τελικα η cosmote στο παρεχει αυτο . πριν απο λιγο ρωτησα στο site της και περιμενω απαντηση.... θα ενημερωσω τους ενδιαφερομενους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Διαβάστε την υπογραφή μου...:mad: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Διαβάστε την υπογραφή μου...:mad: Και γιατι αυτο παρακαλω??? :mad: :mad: :!: Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Yπάρχουν και ΠΜ :!: Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Παιδιά είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε η vodafone... Γιατί απεχθάνεται τόσο τα nokia;; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Πού το διάβασες αν επιτρέπεται? Υπάρχουν 2 Vf Live!? είχα την εντύπωση ότι ήταν 1, απλά τα 3G τηλέφωνα είχαν πολύ γρηγορότερη πρόσβαση.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Παιδια τοσο καιρο βλεπω σε πολλες απαντησεις σας το εξης : Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αλλα δεν ρωταγα πως γινεται , μηπως ηρθε η ωρα αν μου πειτε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Παιδια τοσο καιρο βλεπω σε πολλες απαντησεις σας το εξης : Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αλλα δεν ρωταγα πως γινεται , μηπως ηρθε η ωρα αν μου πειτε?? Κοιτα τι εχω κανει bold.Οσοι το εχουν αυτο μπαινουν και ποσταρουν απο το κινητο τους. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Κοιτα τι εχω κανει bold.Οσοι το εχουν αυτο μπαινουν και ποσταρουν απο το κινητο τους. ;) Τι εννοεις ??? Το wirelessly posted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Πού το διάβασες αν επιτρέπεται? Υπάρχουν 2 Vf Live!? είχα την εντύπωση ότι ήταν 1, απλά τα 3G τηλέφωνα είχαν πολύ γρηγορότερη πρόσβαση.. δεν το διαβασα πουθενα. παλιοτερα οταν εμπαινες στο live σου έλεγε πως η συσκευή δεν υποστηρίζετε απο to live. απο χθές το βράδυ μπορείς να μπαίνεις αλλα δεν εχεις προσβαση στις υπηρεσίες τρίτης γενιάς, όπως είναι το κατέβασμα mp3 και το streaming TV. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Τι εννοεις ??? Το wirelessly posted οταν κάποιος γράφει απο το κινητό του μπαίνοντας μέσω wap στη διευθυνση του myphone wap.myphone.gr ;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Re paidia eisaste na parageiloume kamia prosopsh apo to ebay??Briskoume to perissotero me 5 euro.Tis stelnoun se olo to kosmo apo to hong kong Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Παιδιά είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε η vodafone... Γιατί απεχθάνεται τόσο τα nokia;; επειδη μου την εχει δωσει και εμενα,τελικα τι θα γινει??πιστευω οτι ακομα δεν εχει τελειοποιηθει το live για 6630 ή κανω λαθος???.καθος δεν μπορεις να κατεβασεις ουτε βιντεο ουτε ρινκ τονε.αν ειναι το τελικο live ε τοτε ειναι πολυ *$@##$$@@# :mad: .δειτε αυτο : live.a1.net (γερμανικο) live.vodafone.co.uk και δειτε τι χανουμε :cry: :cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Παιδια γεια σας.Εχω προβλημα με το fs caller v3.02 το εχω στησει και σε 6600 και σε 6630 αλλα οταν παω να μπω στεις εικονες για να επιλεξω μια 'η μου βγαζει η εφαρμογη εκλεισε 6600, ή βγαινει αυτοματα εκτος προγραμματος τι φταιει μηπως δεν ειναι σπασμενο; ειναι του xxxxxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 οταν κάποιος γράφει απο το κινητό του μπαίνοντας μέσω wap στη διευθυνση του myphone wap.myphone.gr ;) Killing_u2 οταν μπαινεις στο wap.myphone.gr , ξερεις τι χρεωση εχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Killing_u2 οταν μπαινεις στο wap.myphone.gr , ξερεις τι χρεωση εχει??? OI perissoteroi mpainoun dwreran alla gia na deis ti xreiazetai des sto 8ema edw 6630 & Vodafone CU δωρεαν ιντερνετ Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 OI perissoteroi mpainoun dwreran alla gia na deis ti xreiazetai des sto 8ema edw 6630 & Vodafone CU δωρεαν ιντερνετ Το πεοβλημα ιεναι οτι εχω cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Το πεοβλημα ιεναι οτι εχω cosmote οπως επίσεις και σοβαρό προβλημα δυσλεξίας... :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 killing_you2 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από Zacharopoulos Το πεοβλημα ιεναι οτι εχω cosmote οπως επίσεις και σοβαρό προβλημα δυσλεξίας... :p :secret: :lol: :tease: :p Εχθες καποια στιγμη απολυτης ησυχίας , ακουσα οτι απο το 6630 προερχονται κατι περιεργοι θορυβοι. Δεν κανω πλάκα . Το έχει παρατηρήσει κανείς ; Δοκιμάστε να το βάλετε κοντά στο αυτί σας... κ πείτε αν έχετε παρατηρήσει κάτι. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 οπως επίσεις και σοβαρό προβλημα δυσλεξίας... :p ιακ οατυ τοσωσ :lol: Συγγνωμη , μισο λεπτο να τα βαλω στην σειρα " και αυτο σωστο" :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharopoulos Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Σοβαρα τωρα , υπαρχει κατι για την cosmote??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 υπάρχει... να πάρεις μια κάρτα Vodafone Cu, 15 euro κάνει. Μονο βιάσου γιατι μένει ένας νήμας νομο.:P Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 paidia epeigon. exw 6630 k mou epese katw k ragise i o8oni. xerete an ftiaxnete? opoios xerei pleaz na mou pei giati exw frikarei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts