Guest RouKouNas Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Ορίστε 3 φωτογραφίες με τη θήκη http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=5463&stc=1 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=5464&stc=1 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=5465&stc=1 Super η θηκούλα!!! ;) Μπορείς φίλε μου να μας πεις τον κωδικό της? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Μήπως εγκατεστησες καποια εφαρμογή , μή συμβατή με το κινητό ; Ίσως στη νοκια να εννοούσαν οτι δεν υπαρχει νεο software απο αυτό που έχεις ήδη στο κινητό σου.Δείξ΄τους τί ακριβώς κάνει κ πες να στο φτιαξουν ή να σου δώσουν άλλη συσκευή... (Για δοκιμασε να κανεις ενα format... Ποτέ δεν ξέρεις... ) και πως θα κανω το φορματ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 ean hreiasto na kano format 2-3 fores to mina tote heireta mas ton platona,poly mpelas!! Palia me format ola ta provlimata lythikane ,meta apo ligo kairo xana emfanizontai ta provlimata kai xana format ktl ktl....poly fasaria gia ena kinito...thelei anavathmisei oposdipote to 6630 einai unstable Τελικά η ΝΟΚΙΑ με τα κινητά της μας κατάντησε... BETA TESTERS ( :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ) και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι το α-κρι-βο-πλη-ρώ-νου-με κι από πάνω το κινητό (αξία χοντροτσιμπιμένη λόγω "νέας" συσκευής), αντί να μας χαριστεί για να κάνουμε τα τεστ της :p :p :p Βέβαια δεν φταίει αυτή... ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ .... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 και πως θα κανω το φορματ; Υπάρχει ένας συνδιασμός πλήκτων που γίνεται αυτό αλλά ΧΑΝΕΙΣ ότι υπάρχει στο κινητό. Ο συνδιασμός αυτός είναι με κλειστή την συσκευή πατημένα τα πλήκτρα *(αστεράκι) 3 (το πλήκτο 3) Call Button (το πλήκτο που πατάμε για να απαντήσουμε) και τέλος το ΟN. Καλή επιτυχία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 και πως θα κανω το φορματ; Format code is *#7370#. (Works on all nokia symbians) αν κανω format στο 6630 μετα τι ακριβως θα χαθει ; το εχει δοκιμασει κανεις ; πχ. ο realplayer και τα αλλα προγραμματα που ηταν μεσα απο την αρχη σβηνονται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af8artos Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 πως εγκαθιστώ το operator?είναι καποιο προγραμμα ή μπαίνω στις ρυθμίσεις του δικτύου του κινητού και αλάζω κάτι εκεί?μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία?ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 πως εγκαθιστώ το operator?είναι καποιο προγραμμα ή μπαίνω στις ρυθμίσεις του δικτύου του κινητού και αλάζω κάτι εκεί?μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία?ευχαριστώ! πας στη nokia και κατεβαζεις το 6.41 nokia pc suite μετα απλα κανεις διπλο-κλικ στο αρχειακι του operator στο pc (ενω εχεις εννοειτε συνδεμενο το κινητο με το καλωδιο usb) και ξεκιναει αυτοματα η διαδικασια εγκαταστασης ,απλα οπου σε ρωταει πατα OK,YES,NEXT κτλ μεχρι να τελειωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Υπάρχει ένας συνδιασμός πλήκτων που γίνεται αυτό αλλά ΧΑΝΕΙΣ ότι υπάρχει στο κινητό. Ο συνδιασμός αυτός είναι με κλειστή την συσκευή πατημένα τα πλήκτρα *(αστεράκι) 3 (το πλήκτο 3) Call Button (το πλήκτο που πατάμε για να απαντήσουμε) και τέλος το ΟN. Καλή επιτυχία.:) το να γραψεις αυτο : *#7370# ειναι το ιδιο ; γιατι στο νοκια φορουμ αναφερουν μονο τον κωδικο που εγραψα πιο πανω. γενικα αν κανω format στο 6630 μετα τι ακριβως θα χαθει ; το εχει δοκιμασει κανεις ; πχ. ο realplayer και τα αλλα προγραμματα που ηταν μεσα απο την αρχη σβηνονται ; δεν λεω αυτα που εβαλα εγω (αυτα εννοειτε οτι χανονται) αλλα αυτα που ηταν ηδη μεσα στο κινητο οταν το ανοιξα για πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af8artos Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 xexexe.ευχαριστώ παιδιά.δεν ενοούσα πως κανω μία απλη εγκατάσταση ενός προγράμματος,έχω κανει άπειρες εγκαταστασεις προγραμμάτων με ***** και χωρίς *****.απλά δεν ήξερα τι είναι το operator και τι ρυθμίσεις κάνεις.τελικα το βρήκα από ένα link που είχε στο forum,το εγκατέστησα αλλά δεν ήξερα τι ρυθμίσεις να κάνω.τελικα δοκίμασα στην τύχη με βάση την λογική να πειράξω το menu 81.1 που αναφέρεται στο GSM,έβαλα την επιλογή 1 που αναφέρεται στο GSM και μετά το κινητό έκανε restart.όταν επανήλθε στο menu το 3G που έγραφε πάνω στην γωνία εξαφανίστηκε και ως δια μαγείας με το που με πήραν από ρόδο και απάντησα μιλούσα κανονικά χωρίς παράσιτα και δεν τερμάτισε η κλήση.αυτή ήταν η σωστή διαδικασία που έπρεπε να κάνω?τώρα θα λέιτουργει σωστα?αν κλείσω το τηλ θα πρεπει να το ξαναρυθμισω?και τελος,σε λιγες μέρες σκέφτομαι να πάω να βάλω καρτα 3G,θα έχω κανένα προβλημα επειδη το πείραξα με το operator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 xexexe.ευχαριστώ παιδιά.δεν ενοούσα πως κανω μία απλη εγκατάσταση ενός προγράμματος,έχω κανει άπειρες εγκαταστασεις προγραμμάτων με ***** και χωρίς *****.απλά δεν ήξερα τι είναι το operator και τι ρυθμίσεις κάνεις.τελικα το βρήκα από ένα link που είχε στο forum,το εγκατέστησα αλλά δεν ήξερα τι ρυθμίσεις να κάνω.τελικα δοκίμασα στην τύχη με βάση την λογική να πειράξω το menu 81.1 που αναφέρεται στο GSM,έβαλα την επιλογή 1 που αναφέρεται στο GSM και μετά το κινητό έκανε restart.όταν επανήλθε στο menu το 3G που έγραφε πάνω στην γωνία εξαφανίστηκε και ως δια μαγείας με το που με πήραν από ρόδο και απάντησα μιλούσα κανονικά χωρίς παράσιτα και δεν τερμάτισε η κλήση.αυτή ήταν η σωστή διαδικασία που έπρεπε να κάνω?τώρα θα λέιτουργει σωστα?αν κλείσω το τηλ θα πρεπει να το ξαναρυθμισω?και τελος,σε λιγες μέρες σκέφτομαι να πάω να βάλω καρτα 3G,θα έχω κανένα προβλημα επειδη το πείραξα με το operator? οχι το κραταει στη μνημη ,πριν βαλεις τη 3G καρτα κανε παλι τα ιδια απλα βαλε 0 εκει που εβαλες 1 . btw. και εσυ απο ροδο εισαι ; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 το να γραψεις αυτο : *#7370# ειναι το ιδιο ; γιατι στο νοκια φορουμ αναφερουν μονο τον κωδικο που εγραψα πιο πανω. γενικα αν κανω format στο 6630 μετα τι ακριβως θα χαθει ; το εχει δοκιμασει κανεις ; πχ. ο realplayer και τα αλλα προγραμματα που ηταν μεσα απο την αρχη σβηνονται ; δεν λεω αυτα που εβαλα εγω (αυτα εννοειτε οτι χανονται) αλλα αυτα που ηταν ηδη μεσα στο κινητο οταν το ανοιξα για πρωτη φορα. οχι δεν σβινεται ο real.θα ειναι οπως,οταν βγαλεις την mmc Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af8artos Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 ok.ευχαριστώ!ναι,από ρόδο είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 ok.ευχαριστώ!ναι,από ρόδο είμαι. Ασχετο: Αντε να μαζευονται κι αλλοι Ροδιτες μπας και κανουμε κανενα myPhone Rodos meeting !!! :D :cool: @ mentorxxx απο Ροδο εισαι κι εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Δε μπορώ να καταλάβω... To quicksheet δεν υποτίθεται ότι ανοίγει αρχεία excel??? γιατί εμένα μου βγάζει μια οθόνη "μετατροπή αρχείου" όταν πάω να το ανοίξω και μετά κλείνει το πρόγραμμα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Exo to exis provlima.Exo egatastisei kapoia games sto 6630 kai 8elo na ta diagrapso.Otan patao to "c" sto keyboard mou leei"adunamia diagarfhs tade".Pos mporo na sviso auta ta arxeia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Exo to exis provlima.Exo egatastisei kapoia games sto 6630 kai 8elo na ta diagrapso.Otan patao to "c" sto keyboard mou leei"adunamia diagarfhs tade".Pos mporo na sviso auta ta arxeia? Απο την διαχειρηση των εφαρμογων θα τα σβησεις φιλε μου Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemos Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 nervous me esoses.Se eyxaristo poli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Ασχετο: Αντε να μαζευονται κι αλλοι Ροδιτες μπας και κανουμε κανενα myPhone Rodos meeting !!! :D :cool: @ mentorxxx απο Ροδο εισαι κι εσυ; ναι και εγω απο Ροδο ,απλα σπουδαζω Ιταλια και αυτη τη στιγμη ειμαι Ρωμη, αλλα θα ερθω το Πασχα ,αρα αν θελετε και μαζευτουμε αρκετα ατομα κανουμε ενα αλλο topic και οργανωνουμε myphone Rodos meeting το πασχα :cool: btw. λογικα για να γραφεις σε αυτο το topic εχεις και εσυ 6630 ,σωστα ; λειτουργει σωστα Ροδο το 6630 ; υπαρχει κανενα νεο για την καλυψη 3G στη Ροδο ωστε να αξιοποιησουμε τα 6630 μας ; τελευταια φορα που ρωτησα στην ΤΙΜ αρχες Γεναρη μου ειπαν "προς το τελος του 2005" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Δε μπορώ να καταλάβω... To quicksheet δεν υποτίθεται ότι ανοίγει αρχεία excel??? γιατί εμένα μου βγάζει μια οθόνη "μετατροπή αρχείου" όταν πάω να το ανοίξω και μετά κλείνει το πρόγραμμα;;;; Καλή ερώτηση?? Κι εμένα το ίδιο κάνει... Έχει κανείς καμιά ιδέα πως βλέπουμε αρχεία exel στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2000 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 to idio eixa me to quick word evaza arxeia stin karta word doc kai den ta anoige afou to koitaksa ligo telika prepi na kaneis convert ta arxeia word doc se PDB format iparxoun progs sto net ta opoia einai plug in sto word kai kanoun to convert isos na simbenei to antoistixo Παράθεση http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 ναι και εγω απο Ροδο ,απλα σπουδαζω Ιταλια και αυτη τη στιγμη ειμαι Ρωμη, αλλα θα ερθω το Πασχα ,αρα αν θελετε και μαζευτουμε αρκετα ατομα κανουμε ενα αλλο topic και οργανωνουμε myphone Rodos meeting το πασχα :cool: btw. λογικα για να γραφεις σε αυτο το topic εχεις και εσυ 6630 ,σωστα ; λειτουργει σωστα Ροδο το 6630 ; υπαρχει κανενα νεο για την καλυψη 3G στη Ροδο ωστε να αξιοποιησουμε τα 6630 μας ; τελευταια φορα που ρωτησα στην ΤΙΜ αρχες Γεναρη μου ειπαν "προς το τελος του 2005" Μακαρι να ειμαστε αρκετοι ωστε να μπορεσουμε να εχουμε πληθωρα συσκευων και να ανταλλαξουμε κι αποψεις η εστω να πιουμε ενα καφεδακι... :) Οσο για το 3G, ακομα τιποτα στη Ροδο :( Απο την Cosmote μου ειπαν οτι αρχες 2005 θα εχουμε πληρη καλυψη αλλα τελικα δεν εχουν καλυψει ουτε το κεντρο της πολης... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 ρε παιδια καλο το τηλεφωνο για να μην πω τιποτα αλλο.αλλα δεν εχει ραδιοφωνο.μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια συσκευη ή τιποτα αλολο ωστε αυτο το γ@μ@το κινητο να πεζει ραδιο?μηπως γινεται μεσω internet αν μπεις σε καποια ιστιοσελιδα? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 ρε παιδια καλο το τηλεφωνο για να μην πω τιποτα αλλο.αλλα δεν εχει ραδιοφωνο.μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια συσκευη ή τιποτα αλολο ωστε αυτο το γ@μ@το κινητο να πεζει ραδιο?μηπως γινεται μεσω internet αν μπεις σε καποια ιστιοσελιδα? Υπαρχει αυτο το Radio Handsfree αλλα πολλοι λενε οτι δεν κανει καλα την "δουλεια" του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 αυτα τα ακουστικα νομιζω οτι διβασα στο site της νοκια οτι ειναι συμβατο μονο με 6100,3100,6020.σιγουρα εινα συμβατο με το 6630?κανεις αλλος δεν ξερει τιποτα αολλο.καμοια αλλη προταση? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts