Guest RouKouNas Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Καλημέρα σας.. Σήμερα κηδεύουμε το 6630 του φίλτατου sakisk που άδοξα έπεσε στην μάχη της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ!!! Ο φίλος sakisk που από εμένα αγόρασε το ΙΤΑΛΙΚΟ 6630 που του πούλησα, εχθές το μεσημέρι το πήγε στο Club Nokia για να του περάσουν το ελληνικό fw.. Μετά από περίπου 6 ώρες προσπάθειας ο τεχνικός του ανακοίνωσε ότι το 6630 του ΔΕΝ λειτουργούσε πια και πως την στιγμή της αναβάθμισης κόλλησε και δεν ξανά ξεκινούσε πλέον. Ενημερωτικά το κινητό αυτό είχε την : V 2.39.15 11-11-04 RM-1 Αλλά χωρίς ελληνικά και με τα γνωστά Ιταλικά screensavers της ΤΙΜ κλπ κλπ. Το ζήτημα είναι πως και στο δικό μου ο ΙΔΙΟΣ τεχνικός του έκανε την αναβάθμιση και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Η μόνη διαφορά ήταν ότι όταν ήρθε το δικό μου από Ιταλία φορούσε το προηγούμενο fw που αν θυμάμαι καλά το μόνο που ήταν διαφορετικό ήταν η ημερομηνία. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι ο φίλος sakisk δεν είχε υπογράψει κανένα χαρτί σαν αυτά που ζητάνε στην Αθήνα και έτσι το κινητό φεύγει για Γερμανία για αντικατάσταση. Σε 2 εβδομάδες περίπου που θα επιστρέψει θα σας πω τι έγινε τελικά με αυτήν την υπόθεση... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΙ :angry: ^$#@*%^* :angry: ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ!!! :!: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ fw: :!: V 2.39.15 11-11-04 RM-1 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ fw!!!! Υπάρχει η επιλογή αν θέλετε ελληνικά να σας περάσουν ΜΟΝΟ την γλώσσα χωρίς να πειράξουν το λογισμικό και με αυτόν τον τρόπο να ΜΗΝ χάσετε και ότι έχετε βάλει μέχρι τότε στο κινητό (επαφές, φωτογραφίες, βιντεάκια, εφαρμογές κλπ κλπ) Αυτά προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Global moderator Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει 450-500 ευρώ για να πάρει 6630 ΜΟΝΟ για βγάζει φωτογραφίες..Με τόσα λεφτά αγοράζεις μια πρώτης τάξεως compact ψηφιακή και κάνεις την δουλεία σου. Όχι, κ βέβαια δεν θα δωσει τόσα για να πάρει το 6630 κ να το έχει σαν ψηφιακή... Απλά είναι πιστευω ένα απ τα χειροτερα κινητά όσον αφορά την ψηφιακή του...Τί να το κάνεις το 1.3MP (που ούτε τόσο είναι... ) και να βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες... Τουλάχιστον η sharp με το gx30 που έχω δοκιμάσει βγάζει φωτογραφίες!Έτσι για να λέμε κ τα πραγματα με το ονομα τους... Κ για να μην παρεξηγηθώ με κάποιον απ το forum,ξαναλέω:Το 6630 ειναι το κινητο που μου αρεσει πιο πολύ απο κάθε αλλο αυτη τη στιγμη, αλλά απο άποψη φώτο. , είναι μάπα... Ά ρε nokia... RouKouNas Καλημέρα σας.. ... Υπάρχει η επιλογή αν θέλετε ελληνικά να σας περάσουν ΜΟΝΟ την γλώσσα χωρίς να πειράξουν το λογισμικό και με αυτόν τον τρόπο να ΜΗΝ χάσετε και ότι έχετε βάλει μέχρι τότε στο κινητό (επαφές, φωτογραφίες, βιντεάκια, εφαρμογές κλπ κλπ) Αυτά προς το παρόν.. Και πώς γινεται αυτό φίλε μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Και πώς γινεται αυτό φίλε μου ; Οι τεχνικοι της Νοκια εχουν την δυνατοτητα να το κανουν :) Το ιδιο εκαναν και σε μενα οταν το πρωτοπηγα στα κεντρικα στην Βουλιαγμενης. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Οι τεχνικοι της Νοκια εχουν την δυνατοτητα να το κανουν :) Το ιδιο εκαναν και σε μενα οταν το πρωτοπηγα στα κεντρικα στην Βουλιαγμενης. Α ρε nervous με πρόλαβες... Το έχω κάνει και στο παρελθόν σε ένα 6600 που είχα. Γίνεται σίγουρα αυτό.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Σε κάποιες από τις επαφές μου έχς βάλει και ημερομηνία γενεθλίων. Θα χτύπησει κάποια υπενθύμιση εκείνη τη μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi375 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Gia olous pou endiaferontai gia to Vsun: http://www.vampent.com/forum/viewtopic.php?t=164&sid=593ca1c0cf22958281871d2cdd85d85a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Σε κάποιες από τις επαφές μου έχς βάλει και ημερομηνία γενεθλίων. Θα χτύπησει κάποια υπενθύμιση εκείνη τη μέρα; Δεν το νομιζω-δεν το εχω τσεκαρει κιολας- ,αν δεν το εχεις περασει στο ημερολογιο Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Οι τεχνικοι της Νοκια εχουν την δυνατοτητα να το κανουν :) Το ιδιο εκαναν και σε μενα οταν το πρωτοπηγα στα κεντρικα στην Βουλιαγμενης. Το FW αποτελειται απο MCU+PPM όπου MCU=master control unit (το λειτουργικο) και PPM=Post Programable Memory (το πακετο με τις γλωσσες). Τα χαμε αναλυσει αυτα πριν καποια χρονακια,τωρα τ αφησαμε :P Οποτε οταν πας για ελληνικα δε σου κανουν αναβαθμιση.Μονο το PPM σου αλλαζουν κι επειδη το PPM δεν σχετιζεται αμεσα με την EEPROM οι τεχνικοι δε κανουν Hard reset ωστε να χαθουν ολα.Αντιθετα οταν γινεται αναβαθμιση αλλαζει και η MCU και η PPM οποτε πρεπει να γινει ενα hard reset στην eeprom. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Ψαχνω για θηκη του 6630 αλλα οχι αυτες που ειναι "βαλιτσακια"... Θελω αυτες που ειναι μπροστα διαφανες και μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο εχοντας το μεσα στη θηκη... Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω; Σας παρακαλω αν εχετε και καποιο link ωστε να τις δω... Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs_gorjos Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Ψαχνω για θηκη του 6630 αλλα οχι αυτες που ειναι "βαλιτσακια"... Θελω αυτες που ειναι μπροστα διαφανες και μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο εχοντας το μεσα στη θηκη... Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω; Σας παρακαλω αν εχετε και καποιο link ωστε να τις δω... Ευχαριστω προκαταβολικα :) Λοιπόν, έχουμε κια λέμε: Genuine Nokia Leather Case CNT-654 for Nokia 6630 http://www.mobilefun.co.uk/product/4640.htm και Nokia 6630 Krusell Premium Leather Case http://www.mobilefun.co.uk/product/5183.htm Ελπίζω να σε βοήθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Παιδιά είμαι και εγώ από χθες ένας πανευτυχής κάτοχος του Nokia 6630. Η συσκευή είναι τέλεια, αλλά διαπίστωσα πως κάτι δεν πάει καλά με την mmc. Συγκεκριμένα ενώ είναι μέσα, δεν μου την αναγνωρίζει, και όταν την βγάλω και την ξαναβάλω την αναγνωρίζει για λίγο και μετά πάλι δεν την βρίσκει. Τι να κάνω? Και κάτι ακόμα. Το slot για την mmc φαίνεται πως δεν είναι αρκετά σφιχτό όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να ανοίγει σιγά σιγά. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό? Ευχαριστώ. Φιλε scal και εγω εχω το ιδιο προβλημα και το εχω αναφερει εδω και πολυ καιρο αλλα οι φιλοι στο site με εδιναν την ιδια απαντηση.Φυσικα δεν ειναι αυτη η λυση γιατι και την πιεζα και εκανε και το χαρακτηρηστικο κλικ,αλλα συνεχειζε τα ιδια.Μετα απο πολυ λιγο διαστημα που ετρεχα το μενου δεν μου την αναγνωριζε.Το εστειλα λοιπον στην νοκια το κανανε αναβαθμιση αλλα παλι τα ιδια.(το εστειλα χωρις την καρτα) Η επιστροφη εγινε μετα απο εναν μηνα τους το ξαναεστειλα αυτην την φορα με την καρτα μπας και καταλαβουν τι τους γινεται γιατι πραγματικα δεν ξερουν τι τους γινεται. Το προβλημα αυτο ειναι γνωστο στην νοκια. Καλα μας ξεμπερδεματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 paidia simera sta kala kathoume i memory card mou stamatise na doulevei. mipos exei kaneis to idio provlima me mena???????? και εμενα μου καηκε πριν 3-4 μερες , απο το κινητο δεν την εβλεπε καθολου,μολις την εβαζα κολλουσε . Αγορασα card reader μηπως γινει απο εκει format αλλα τιποτα ,την εβλεπε το pc αλλα εβγαζε συνεχεια errors και ενω ξεκινουσε το format παντα κολλουσε στη μεση και σταματουσε. την πηρα σε nokia center για αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Ψαχνω για θηκη του 6630 αλλα οχι αυτες που ειναι "βαλιτσακια"... Θελω αυτες που ειναι μπροστα διαφανες και μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο εχοντας το μεσα στη θηκη... Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω; Σας παρακαλω αν εχετε και καποιο link ωστε να τις δω... Ευχαριστω προκαταβολικα :)Πήγαινε σε ένα κατάστημα ΤΙΜ και ρώτησε. Εγώ αγόρασα μία body Glove (αυτές που έχουν σήμα ένα χέρι) 12 Ευρώ από ΤΙΜ στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι αποκλειστικά για 6630 με μειονέκτημα ότι δεν έχει στο πλάι άνοιγμα για την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monosandalos Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 ...Τί να το κάνεις το 1.3MP (που ούτε τόσο είναι... ) και να βγάζεις τέτοιες φωτογραφίες... Τουλάχιστον η sharp με το gx30 που έχω δοκιμάσει βγάζει φωτογραφίες!Έτσι για να λέμε κ τα πραγματα με το ονομα τους... Κ για να μην παρεξηγηθώ με κάποιον απ το forum,ξαναλέω:Το 6630 ειναι το κινητο που μου αρεσει πιο πολύ απο κάθε αλλο αυτη τη στιγμη, αλλά απο άποψη φώτο. , είναι μάπα... Ά ρε nokia... Εγώ διαφωνώ. Επειδή είχα το GX30 της Sharp πριν πάρω το 6630, οι φωτογραφίες του GX30 είναι κατώτερης ποιότητας. Έχει και 250,000 pixel λιγότερα η κάμερα του GX30. H βασική διαφορά όμως είναι οτι η οθόνη του είναι καλύτερη και οι φωτογραφίες φαίνονται καλύτερα στη συσκευή. Άμα τις περάσεις σε υπολογιστή όμως δεν υπάρχει σύγκριση. Μόνο ίσως στην αίσθηση των χρωμάτων. Απο κει και πέρα δυστυχώς το Sharp χάνει κατα κράτος. Παράθεση Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Λοιπόν, έχουμε κια λέμε: Genuine Nokia Leather Case CNT-654 for Nokia 6630 http://www.mobilefun.co.uk/product/4640.htm και Nokia 6630 Krusell Premium Leather Case http://www.mobilefun.co.uk/product/5183.htm Ελπίζω να σε βοήθησα :) poly kales.Yparxoy kai sta ellinika club nokia h mono apo to internet? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs_gorjos Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 poly kales.Yparxoy kai sta ellinika club nokia h mono apo to internet? Φίλε μου, δεν γνωρίζω αν θα τις βρεις σε ελληνικά club nokia. Έχω παρατηρήσει πως η nokia δεν είναι τόσο συνεπής χρονικά με τα αξεσουάρ της. Πιστεύω πως θα καθυστερήσει ακόμα να τις φέρει στην ελληνική αγορά, δίχως να είμαι απόλυτος όμως, έτσι; Πάντως από όσο εγώ γνωρίζω το πιο ενημερωμένο club nokia είναι αυτό στην Συγγρού (και κάποιο στην Βουλιάγμενη, έχω ακούσει αλλά δεν έχω πάει) Πάρε ένα τηλ στο 800-11-nokia (800-11-66542) όπου θα μπορέσεις να μάθεις περισσότερα για τις διευθύνσεις. Ίσως θα μπορούσες με τους κωδικούς των αξεσουάρ να μάθεις αν κυκλοφορούν και εδώ οι θήκες πάλι ρωτώντας στο nokia careline. Για ρώτα και πες μας κιόλας. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Λοιπόν, έχουμε κια λέμε: Genuine Nokia Leather Case CNT-654 for Nokia 6630 http://www.mobilefun.co.uk/product/4640.htm και Nokia 6630 Krusell Premium Leather Case http://www.mobilefun.co.uk/product/5183.htm Ελπίζω να σε βοήθησα :) Thanks φιλε μου :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Πήγαινε σε ένα κατάστημα ΤΙΜ και ρώτησε. Εγώ αγόρασα μία body Glove (αυτές που έχουν σήμα ένα χέρι) 12 Ευρώ από ΤΙΜ στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι αποκλειστικά για 6630 με μειονέκτημα ότι δεν έχει στο πλάι άνοιγμα για την κάρτα μνήμης. Σ'ευχαριστω φιλε μου, θα παω αυριο να ρωτησω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 οσοι εχετε παρει θηκες για το 6630 μπορειτε να μας κανετε post καμια φωτογραφια με το 6630 μεσα στη θηκη να δουμε πως ειναι στην πραγματικοτητα ; γιατι απο το ιντερνετ βρισκεις μονο "φτιαγμενες" διαφημιστικες φωτογραφιες και φαινονται ολες σιγουρα πολυ πιο ωραιες απ'οτι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Δεν βάζεις λέω εγω το προγρμμα operator και να αφησεις τους ανθρώπους στην ησυχια τους, να βρεις και εσυ την δικιά σου ησυχια!! Ολοι ξέρουμε οτι το 3g ειναι ακομα στα σπαργανα εδω στην ελλαδα. γι'αυτο λοιπόν οσοι δεν εχετε σήμα Δυνατο βάλτε το operator και κλειδώστε το στο 2g. :p :lol: πολύ καλο αλλα εισαι εκτος θέματος, το thread με τα ανεκδοτα ειναι στο chat and fun. Γιούργια ωρε λεβέντες... :lol: an diavazes pio prosektika tha katalavenes oti chrisimopio to operator kai fenete pos den exis katalavi pos ta provlimata tous ine prota apola provlimata dika mas den 3ero ta dika sou ta provlimata an ta exis katalavi..... Παράθεση Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af8artos Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 θα μπορουσε να με βοηθησει κάποιος σε ενα προβλημα που αντιμετωπίζω με το 6630?το αγορασα πριν από 3 βδομάδες,ειναι με sim vodafone και από τότε εκτός από μερικά κοληματάκια και κάποια ξαφνικά restart με κάποιες εφαρμογές και παιχνιδια που τις θεωρώ φυσιολογικές(είχα 14 μήνες το 6600) προχθές άρχισε να μου κάνει το εξής πρόβλημα.όταν δέχομαι κλήση και απαντάω,για 2-3 Δευτερόλεπτα μιλάω κανονικά και μετά αρχίζει και κάνει παράσιτα όπως όταν δεν έχει σήμα(ενώ έχει 2-3 γράμμες) ώσπου τελικά τερματίζει την κλήση από μόνο του.δοκίμασα να πάρω και εγώ καποια κλήση και κάνει το ίδιο και χειρότερα.μέσα στο μένου όλα δουλευουν κανονικά(εφαρμογές και παιχνίδια),όπως επίσης και τα μηνύματα(αποστολή και λήψη).ενημερώνω οτι δεν έχω βάλει 3G sim,έχω την παλιά που είχα στο 6600 και σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό,επίσης πολλές φορές δεν έχω καλό σήμα ενώ η κοπέλα μου που είναι δίπλα μου έχει κανονικά(λογικά αυτό πρέπει να οφείλεται στο οτι θέλει 3G sim έτσι?).Αν φταίει η sim για τις κλήσεις γιατι δεν μου το έκανε από την αρχή?δοκίμασα την sim(2G και αυτή) της κοπέλας μου και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα.κοντεύω να τρελαθώ.....ξέρει κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 θα μπορουσε να με βοηθησει κάποιος σε ενα προβλημα που αντιμετωπίζω με το 6630?το αγορασα πριν από 3 βδομάδες,ειναι με sim vodafone και από τότε εκτός από μερικά κοληματάκια και κάποια ξαφνικά restart με κάποιες εφαρμογές και παιχνιδια που τις θεωρώ φυσιολογικές(είχα 14 μήνες το 6600) προχθές άρχισε να μου κάνει το εξής πρόβλημα.όταν δέχομαι κλήση και απαντάω,για 2-3 Δευτερόλεπτα μιλάω κανονικά και μετά αρχίζει και κάνει παράσιτα όπως όταν δεν έχει σήμα(ενώ έχει 2-3 γράμμες) ώσπου τελικά τερματίζει την κλήση από μόνο του.δοκίμασα να πάρω και εγώ καποια κλήση και κάνει το ίδιο και χειρότερα.μέσα στο μένου όλα δουλευουν κανονικά(εφαρμογές και παιχνίδια),όπως επίσης και τα μηνύματα(αποστολή και λήψη).ενημερώνω οτι δεν έχω βάλει 3G sim,έχω την παλιά που είχα στο 6600 και σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό,επίσης πολλές φορές δεν έχω καλό σήμα ενώ η κοπέλα μου που είναι δίπλα μου έχει κανονικά(λογικά αυτό πρέπει να οφείλεται στο οτι θέλει 3G sim έτσι?).Αν φταίει η sim για τις κλήσεις γιατι δεν μου το έκανε από την αρχή?δοκίμασα την sim(2G και αυτή) της κοπέλας μου και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα.κοντεύω να τρελαθώ.....ξέρει κανείς τίποτα? η sim της κοπελας σου ηταν 3G ;τι κινητο εχει ; οπως και να εχει λογικα φταιει η καλυψη της vodafone ,σε πολλα σημεια δημιουργει προβληματα αν εχεις 3G κινητο. Το ιδιο προβλημα ειχε και η ΤΙΜ αλλα το διορθωσε εδω και αρκετο καιρο . Νομιζω οτι ειναι θεμα αναβαθμισης των κυψελων . Οπως και να εχει ενας τροπος υπαρχει να βρεις αν πραγματι εχει προβλημα το κινητο σου ή οχι . Να βρεις καποιον με 6630 και στο ιδιο σημειο που εσυ εχεις προβληματα να βαλεις την καρτα σου στο κινητο του και να δεις αν γινεται το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Ορίστε 3 φωτογραφίες με τη θήκη http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=5463&stc=1 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=5464&stc=1 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=5465&stc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 ρε συ γιάννη δεν μπορεί να σου κάνει restarts!! μα τι του κάνεις ποια??? κατ'αρχήν εχεις περάσει την Ελληνική .ver ή εχεις ακόμα την Ιταλική??Αν όχι πρεπει οποσδήποτε να την περάσεις, διαφορετικά κανε ενα καλό Φορματ και ολλα θα λυθουν. εγω το εχω συνεχεια στο 3g και δεν εχω κανένα προβλημα. ean hreiasto na kano format 2-3 fores to mina tote heireta mas ton platona,poly mpelas!! Palia me format ola ta provlimata lythikane ,meta apo ligo kairo xana emfanizontai ta provlimata kai xana format ktl ktl....poly fasaria gia ena kinito...thelei anavathmisei oposdipote to 6630 einai unstable Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 θα μπορουσε να με βοηθησει κάποιος σε ενα προβλημα που αντιμετωπίζω με το 6630?το αγορασα πριν από 3 βδομάδες,ειναι με sim vodafone και από τότε εκτός από μερικά κοληματάκια και κάποια ξαφνικά restart με κάποιες εφαρμογές και παιχνιδια που τις θεωρώ φυσιολογικές(είχα 14 μήνες το 6600) προχθές άρχισε να μου κάνει το εξής πρόβλημα.όταν δέχομαι κλήση και απαντάω,για 2-3 Δευτερόλεπτα μιλάω κανονικά και μετά αρχίζει και κάνει παράσιτα όπως όταν δεν έχει σήμα(ενώ έχει 2-3 γράμμες) ώσπου τελικά τερματίζει την κλήση από μόνο του.δοκίμασα να πάρω και εγώ καποια κλήση και κάνει το ίδιο και χειρότερα.μέσα στο μένου όλα δουλευουν κανονικά(εφαρμογές και παιχνίδια),όπως επίσης και τα μηνύματα(αποστολή και λήψη).ενημερώνω οτι δεν έχω βάλει 3G sim,έχω την παλιά που είχα στο 6600 και σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό,επίσης πολλές φορές δεν έχω καλό σήμα ενώ η κοπέλα μου που είναι δίπλα μου έχει κανονικά(λογικά αυτό πρέπει να οφείλεται στο οτι θέλει 3G sim έτσι?).Αν φταίει η sim για τις κλήσεις γιατι δεν μου το έκανε από την αρχή?δοκίμασα την sim(2G και αυτή) της κοπέλας μου και έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα.κοντεύω να τρελαθώ.....ξέρει κανείς τίποτα? Εϊχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με sim 2G της ΤΙΜ. Όταν εγκατέστησα το orerator λήθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts