Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγκατέστησα το sp2, αλλά τζίφος. Συνδέω την συσκεύη με την θύρα usb μέσω του καλωδίου και δεν μου την αναγνωρίζει. Τι να κάνω?

Υπάρχει κανένας τρόπος για back up των sms στο pc?

Μήπως υπάρχει καμιά full έκδοση του Oxygen Phone Manager για το 6630?

Δοκίμασε να τα σώσεις σε ένα .txt με το messaga saver ή Message storer.

Η σίγουρη λύση.

το απολυτα κορυφαιο προγραμματακι για οσους εχουν bluetooth !!!

http://www.lim.com.au/PuppetMaster/

βρηκα και cra*k στο μεταξυ :D :cool:

Εκτός από την εγκατάσταση του προγράμματος στον υπολογιστή χρειάζεται να βάλω κάτι και στο κινητό???

Γιατί μου λέει το πρόγραμμα είναι σε αναμονή σύνδεσης με συσκευή...

scal

Παιδιά εγκατέστησα το sp2, αλλά τζίφος. Συνδέω την συσκεύη με την θύρα usb μέσω του καλωδίου και δεν μου την αναγνωρίζει. Τι να κάνω?

Εγκατέστησες το nokia pc suite ;Όταν λές δεν στην αναγνωρίζει , τί ακριβως γράφει;Γιατί βλεπει τη συσκευη , κ εγκαθιστά 4 με 5 φορές τους drivers.Ξαναδοκίμασε , γιατι καμια φορά μπορει να μην γίνει σωστή εγκατάσταση

Εκτός από την εγκατάσταση του προγράμματος στον υπολογιστή χρειάζεται να βάλω κάτι και στο κινητό???

Γιατί μου λέει το πρόγραμμα είναι σε αναμονή σύνδεσης με συσκευή...

πρεπει να ανοιξεις καινουργια com port (com 7 ) αν εχεις xp sp2 .

Format code is *#7370#. (Works on all nokia symbians)

αν κανω format στο 6630 μετα τι ακριβως θα χαθει ; το εχει δοκιμασει κανεις ;

πχ. ο realplayer και τα αλλα προγραμματα που ηταν μεσα απο την αρχη

σβηνονται ;

επισης υπαρχει κανενα προγραμματακι για pc που να κανει format

τις mmc μεσω ενος card-reader ; γιατι προσπαθησα να κανω format

μεσα απο τα xp αλλα επειδη η καρτα εχει errors δεν το κανει ...

Εγκατέστησες το nokia pc suite ;Όταν λές δεν στην αναγνωρίζει , τί ακριβως γράφει;Γιατί βλεπει τη συσκευη , κ εγκαθιστά 4 με 5 φορές τους drivers.Ξαναδοκίμασε , γιατι καμια φορά μπορει να μην γίνει σωστή εγκατάσταση

SORRY αλλά δεν καταλαβαίνω τι λεs.ποιους drivers? εγώ το μόνο που έκανα είναι να εγκαταστήσω το pc suite και να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή. Μόλις το κάνω αυτό, μου βγάζει μήνυμα από τα windows πως βρέθηκε νέα συσκευή, και βγάζει ένα παράθυρο για εγκατάσταση drivers για το κινητό στο οποίο βέβαια αν πατήσεις συνέχεια, σου βγάζει μήνυμα πως δεν μπόρεσε να βρει drivers. Τέλος, όταν ανοίγω το pc suite, όποια επιλογή και να κάνω, δεν βρίσκει το κινητό.... ti na kano?

plz help :(

επισης υπαρχει κανενα προγραμματακι για pc που να κανει format

τις mmc μεσω ενος card-reader ; γιατι προσπαθησα να κανω format

μεσα απο τα xp αλλα επειδη η καρτα εχει errors δεν το κανει ...

Επειδή είδα και το post σου στο thread για τις DVRSMMC σου γράφω και εδώ οτί αν έχεις το NOKIA 6630 μπορείς να πάρεις καινούρια κάρτα στα πλαίσια της εγγύησης.

Το ίδιο συνέβει και σε κάποιον γνωστό μου οπου απλά το κινητό σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα και έχασε και όλα τα βιντεάκια που είχε μεσα.

Αν τελικά πας για αντικατάσταση, γράψε μας εδώ ότι ενδιαφέρουσες πληροφορίες σου δώσουν

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

SORRY αλλά δεν καταλαβαίνω τι λεs.ποιους drivers? εγώ το μόνο που έκανα είναι να εγκαταστήσω το pc suite και να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή. Μόλις το κάνω αυτό, μου βγάζει μήνυμα από τα windows πως βρέθηκε νέα συσκευή, και βγάζει ένα παράθυρο για εγκατάσταση drivers για το κινητό στο οποίο βέβαια αν πατήσεις συνέχεια, σου βγάζει μήνυμα πως δεν μπόρεσε να βρει drivers. Τέλος, όταν ανοίγω το pc suite, όποια επιλογή και να κάνω, δεν βρίσκει το κινητό.... ti na kano?

plz help :(

Οι οδηγίες εγκατάστασης του PC Suite της Nokia λένε οτι κάνεις την εγκατάσταση του suite στον υπολογιστή πρίν συνδέσεις το κινητό για πρώτη φορά. Έτσι όταν συνδέεις το κινητό σου πρώτη φορά (μετα απο reboot) οι drivers είναι ηδη περασμένοι στα windows και πρέπει να τους βρίσκει αμέσως.

Αν ηδη ακολούθησες αυτή την διαδικασία τότε βεβαιώσου οτι έχεις εγκαταστήσει τα Service Pack 1 και 2 στα windows XΡ όπως έγραψε και κάποιος άλλος καμια 100αρια σελίδες πιο πίσω.

Σε ΄μενα δούλεψε κανονικά από την πρώτη φορά, όπως δούλεψε και με το Nokia 7610 με την πρώτη (αφού έκανε εγκατάσταση 4 ειδών drivers για το 7610, όπως είχε κάνει και για το 6630) Μου έτυχε όμως να μήν το βρίσκει συνδεδεμένο σε κάποια φάση παρόλο που ηταν το καλώδιο στην θέση του. Μετά από ενα restart του υπολογιστή και του κινητού επανήλθε η τάξη.

Δοκίμασε λοιπόν να κανεις απεγκατασταση του PC suite και επανεγκατάσταση, κάνε και ενα reboot στον υπολογιστή και το τηλέφωνο και ίσως με την καινούρια εγκατάσταση να σου δουλέψει, αρκεί να εχεις τα SP1&2 εγκατεστημένα γιατί παραπάνω ανέφερες οτί εγκατέστησες το SP2 χωρίς να αναφέρεις αν έχεις εγκαταστήσει το SP1.

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

Επειδή είδα και το post σου στο thread για τις DVRSMMC σου γράφω και εδώ οτί αν έχεις το NOKIA 6630 μπορείς να πάρεις καινούρια κάρτα στα πλαίσια της εγγύησης.

Το ίδιο συνέβει και σε κάποιον γνωστό μου οπου απλά το κινητό σταμάτησε να αναγνωρίζει την κάρτα και έχασε και όλα τα βιντεάκια που είχε μεσα.

Αν τελικά πας για αντικατάσταση, γράψε μας εδώ ότι ενδιαφέρουσες πληροφορίες σου δώσουν

ναι αυτο θα κανω .... θα σας πω ....

πρεπει να ανοιξεις καινουργια com port (com 7 ) αν εχεις xp sp2 .

Ναι έχω το sp2.

Πώς ανοιγώ νέα com port?

Από μέσα στο πρόγραμμα puppetmaster???

Επειδή μόνο com 1 έως 4 μου βγάζει....

Δεν υπάρχει .sis αρχείο που να πρέπει να

γίνει εγκατάσταση το κινητό?

μήπως γνωρίζει κανείς κανένα pdf reader για το κινητό ή καποιον τρόπο να μετατραπεί σε repligo αρχείο.Ο acrobat στο pc δεν μου εμφανίζει εικονίδιο για να το μετατρέψω σε repligo,εχει όμως επιλογή να κάνεις εκτύπωση σε repligo αλλά δεν γνωρίζω αν τα αποθηκεύει κάπου,όσο και αν έψαξα δεν βρίσκω κάτι.

Επειδή σήμερα το έψαξα κάπως το θέμα "repligo" (και κατέβασα διάφορα), διεπίστωσα ότι και σε μένα το ίδιο ακριβώς με το φίλο μου έκανε στο pc, ενώ στην αρχή μου εμφάνιζε το παράθυρο για convert του αρχείου (πχ. pdf) που ήθελα και μου ζητούσε που ακριβώς ήθελα αποθήκευση... Τελικά έπρεπε να εγκαταστήσω ξανα το πρόγραμμα στο pc για να δουλέψει κανονικά (και καλού κακού εγκατέστησα και τη νεώτερη έκδοση 2.0 που κατέβασα). Τώρα και τα pdf αρχεία τα μετατρέπει με τον "εκτυπωτή" κανονικά :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Ναι έχω το sp2.

Πώς ανοιγώ νέα com port?

Από μέσα στο πρόγραμμα puppetmaster???

Επειδή μόνο com 1 έως 4 μου βγάζει....

Δεν υπάρχει .sis αρχείο που να πρέπει να

γίνει εγκατάσταση το κινητό?

ναι υπαρχει, διαβασε το αρχειο .nfo για πληροφοριες

την com port την ανοιγεις απο το bluetooth interfase των xp sp2

ναι υπαρχει, διαβασε το αρχειο .nfo για πληροφοριες

την com port την ανοιγεις απο το bluetooth interfase των xp sp2

Thx για την βοήθεια...

To .nfo αρχείο που έχει δεν ανοίγει με την word. Πως το ανοιγω??? (είναι και 0kb)

μου ειπαν οτι η καρτα θα αντικατασταθει με καινουργια ,δυστυχως ομως

δεν γινεται αυτο στο μαγαζι αλλα πρεπει να την στειλουν στα κεντρικα

της nokia europe και θα εχω την καρτα μου (την καινουργια) σε 2-3 εβδομαδες :cry:

η καρτα κατα τη γνωμη μου καηκε απο το

Camera FX2.02

εβγαζα βιντεο και βγηκα απο το προγραμμα χωρις να το κλεισω ,μετα

ξεχασα οτι ετρεχε το camera fx και εκλεισα το κινητο ,προφανως

την στιγμη που εκλεινα το κινητο το camera fx διαβαζε ή εγραφε στην

mmc και την εκαψε ,αυτο ηταν κατα 99% το προβλημα ,παντα κατα τη

γνωμη μου.Γιατι μολις πριν καει δεν ειχα κανει κατι αλλο.

αρα μακρυα απο το camera fx , επισης νωριτερα ειχα κανει install και το

jojo.tube.athens.series60-j.rar αλλα δεν νομιζω να εχει αυτο καμια σχεση

με την καμενη mmc.

Thx για την βοήθεια...

To .nfo αρχείο που έχει δεν ανοίγει με την word. Πως το ανοιγω??? (είναι και 0kb)

δοκιμασε με το notepad ,αν και παλι δεν ανοιγει απλα ειναι corrupted ,αρα

δοκιμασε να το ξανακατεβασεις απο irc ,εγω απο εκει το βρηκα και δουλευει.

paidia simera mou hr8e na petaksw to kinito.Me prodwse oiktra i mpataria,efyga me sxedon gemath th mpataria,4-5 mpares eixa ena swro selides skonaki kai thn wra pou egrafa thn teleutaia askhsh gia na parw ena 5 kai na perasw sigoura mou teleiwse h mpataria kai den anoige me tipota.3 grammes i8ela kai polemousa 45 lepta na to anoiksw alla mataia
http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg

paidia simera mou hr8e na petaksw to kinito.Me prodwse oiktra i mpataria,efyga me sxedon gemath th mpataria,4-5 mpares eixa ena swro selides skonaki kai thn wra pou egrafa thn teleutaia askhsh gia na parw ena 5 kai na perasw sigoura mou teleiwse h mpataria kai den anoige me tipota.3 grammes i8ela kai polemousa 45 lepta na to anoiksw alla mataia

σου ξεφυγαν 2 πραγματα :

1. επρεπε να το ειχες φορτισει και ας εδειχνε 4/5

2. επρεπε να ειχες βαλει προφιλ "εκτος συνδεσης" ωστε να κλεισει εντελως

ως κινητο και ουσιαστικα να καιει πολυ λιγοτερη μπαταρια .

δοκιμασε με το notepad ,αν και παλι δεν ανοιγει απλα ειναι corrupted ,αρα

δοκιμασε να το ξανακατεβασεις απο irc ,εγω απο εκει το βρηκα και δουλευει.

Άκυρο συγνώμη...

exei kataferei kaneis na dei live tv apo to 6630?? me voda h tim??

σου ξεφυγαν 2 πραγματα :

1. επρεπε να το ειχες φορτισει και ας εδειχνε 4/5

2. επρεπε να ειχες βαλει προφιλ "εκτος συνδεσης" ωστε να κλεισει εντελως

ως κινητο και ουσιαστικα να καιει πολυ λιγοτερη μπαταρια .

Twra to kserw file mou kai oxi tipota allo einai apo ta varvata ma8hmata(Thlepikoinwniaka systhmata)kai htan monadikh eukairia.To 8ema einai oti h endeiksh ths mpatarias den einai ka8olou aksiopisth,apo ths 3 mpares pefth sth mia xwris na to katalaveis

Σε πορακαλώ αν μπορείς στείλε μου αυτό το .nfo αρχείο και το αρχείο .sis στο c_senekis@hotmail.com γιατί το έχω κατεβάσει από 4 διαφορετικούς στο irc και σε κανένα δεν υπάρχει το .sis και το .nfo είναι 0kb!

soy to esteila me pm :D

Twra to kserw file mou kai oxi tipota allo einai apo ta varvata ma8hmata(Thlepikoinwniaka systhmata)kai htan monadikh eukairia.To 8ema einai oti h endeiksh ths mpatarias den einai ka8olou aksiopisth,apo ths 3 mpares pefth sth mia xwris na to katalaveis

nai ,to paratirisa kai ego ,argei poly na paei apo full sto 3 alla apo 3 sto 1

paei poly pio grigora .

katevasa to repligo pdf mobilizer to opoio kanei apsogh douleia,to 8ema omws einai oti einai trial kai den mporw na vrw pou8ena to kwdiko tou,mipws gnwrizei kapoios pou mporw na to vrw.As mou steilei me pm thn selida,exw th v.1