Mark_K Δημ. April 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Υποθέτω προηγουμένως έτρεχαν οι εντολές και το έβλεπαν. Καλού κακού, κάνε μία επανεγκατάσταση σε adb drivers. Το ότι μπαίνει σε fastboot μάλλον καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Υποθέτω προηγουμένως έτρεχαν οι εντολές και το έβλεπαν. Καλού κακού, κάνε μία επανεγκατάσταση σε adb drivers. Το ότι μπαίνει σε fastboot μάλλον καλό είναι. περασα ολους τους drivers αλλα δεν το βλεπει παλι...να μην σας ζαλιζω κιολας...θα φαει πεταμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Σιγά το ζάλισμα. Μπορεί να μην έχει να κάνει, αλλά αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή. Ελπίζω να μην είναι τόσο άσχημα γενικά. Λύση θα μπορεί να βρεθεί, αλλά αν η επισκευή κοστίζει λίγο παρακάτω από όσο κάνει η συσκευή καινούρια, δεν συμφέρει. :( Κατά τα άλλα, έδωσα στον πατέρα μου που μεταχειριζόταν το moto e μια άλλη συσκευή που περίσσεψε, και το πήρα πίσω να το χρησιμοποιώ ως 2ο. Μετά από factory reset και πέρασμα μερικών βασικών εφαρμογών, το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά. Θα μπορώ να μεταφέρω πιο άμεσες εντυπώσεις από το πως πάει με marshmallow. Αυτό που θέλει προσοχή με το τελευταίο, είναι μετά το reset. Αν θέλει κανείς να αλλάξει λογαριασμό Google, πρέπει να βάλει πρώτα τον παλιό, και μετά να τον αλλάξει. Ή πριν κάνει reset να τον αφαιρέσει από τη συσκευή. Διαφορετικά κλειδώνει για λόγους ασφαλείας, και με ταλαιπώρησε για λίγη ώρα εχθές που το δοκίμασα.. Από ότι διάβασα αυτό γίνεται από την 5.1 έκδοση του android και μετά, καθώς με την 5.0.2 δεν είχα συναντήσει τέτοιο θέμα. Sent from my XT1562 Edited April 26, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Σιγά το ζάλισμα. Μπορεί να μην έχει να κάνει, αλλά αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε και σε άλλο υπολογιστή. Ελπίζω να μην είναι τόσο άσχημα γενικά. Λύση θα μπορεί να βρεθεί, αλλά αν η επισκευή κοστίζει λίγο παρακάτω από όσο κάνει η συσκευή καινούρια, δεν συμφέρει. :( Κατά τα άλλα, έδωσα στον πατέρα μου που μεταχειριζόταν το moto e μια άλλη συσκευή που περίσσεψε, και το πήρα πίσω να το χρησιμοποιώ ως 2ο. Μετά από factory reset και πέρασμα μερικών βασικών εφαρμογών, το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά. Θα μπορώ να μεταφέρω πιο άμεσες εντυπώσεις από το πως πάει με marshmallow. Αυτό που θέλει προσοχή με το τελευταίο, είναι μετά το reset. Αν θέλει κανείς να αλλάξει λογαριασμό Google, πρέπει να βάλει πρώτα τον παλιό, και μετά να τον αλλάξει. Ή πριν κάνει reset να τον αφαιρέσει από τη συσκευή. Διαφορετικά κλειδώνει για λόγους ασφαλείας, και με ταλαιπώρησε για λίγη ώρα εχθές που το δοκίμασα.. Από ότι διάβασα αυτό γίνεται από την 5.1 έκδοση του android και μετά, καθώς με την 5.0.2 δεν είχα συναντήσει τέτοιο θέμα. Sent from my XT1562 τελικα ολα καλα πηγα σε αλλο υπολογιστη και το εφτιαξα! εβαλα custom rom και τωρα θα δω πως να βαλω την 6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Τέλεια. Την επίσημη 6 θέλεις, η custom; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Τέλεια. Την επίσημη 6 θέλεις, η custom; Sent from my XT1562 μολις εβαλα και την επισημη 6 ολα τελεια! root φιλε μου ξερεις πως κανουμε την 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μπα, δεν το έχω ψάξει γιατί δε με ενδιέφερε. Στο xda λογικά θα έχει κάτι. Αν δω τίποτα αργότερα θα σου πω. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Μπα, δεν το έχω ψάξει γιατί δε με ενδιέφερε. Στο xda λογικά θα έχει κάτι. Αν δω τίποτα αργότερα θα σου πω. Sent from my XT1562 ευχαριστω! αν και τωρα που κοιταξα δεν βρηκα τιποτα...μαλλον δεν βγηκε αλλα και ετσι πεταει το κινητακι! ειναι τρελο vfm!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DESO Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Μετά την εγκατάσταση του Marsmallow, σε κάποιους υπολογιστές δεν μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων όταν συνδέω την συσκευή με usb. Με το lollipop δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Το έχει παρατηρήσει άλλος χρήστης της συσκευής αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Κατεβάζεις την κουρτίνα με τις ειδοποιήσεις, ώστε στις επιλογές usb αντί για μόνο φόρτιση να επιλέξεις μεταφορά αρχείων mtp; Sent from my MotoE2(4G-LTE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DESO Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 @Mark_K Το έκανα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η συσκευή δεν ανταποκρίνονταν (δεν άνοιγε ώστε να μπορώ να δω τα αρχεία) Εν τέλει έφτιαξε μόνο του μετά από καμιά 10ρια φορές, χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μήπως φταίει το καλώδιο και ανάλογα με τη θέση που έχει δουλεύει ή όχι. Το δικό μου βλέπει την κάρτα, είτε είναι εσωτερική είτε εξωτερική. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagfyt Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά καλημέρα, έκανα unlock και root, αλλά από εκεί και μετά το τηλ. κάνει συνεχώς loop το μήνυμα "unlocked bootloader" και κάνει reboot μόνο του. Έχω προσπαθήσει να του περάσω διάφορες επίσημες rom, αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Όταν πάω να περάσω rom από το TWRP Recovery βγάζει πάντα ένδειξη failed. Υποθέτω κάποιο θέμα δημιουργήθηκε όταν του φλάσαρα το super user. Θέλω την βοηθειά σας στο εξής : αν μπορείς να με πληροφορήσετε ποια είναι η κανονική rom για αυτό το τηλ. Εγώ το αγόρασα από Ελλάδα, Αθήνα κι όταν το πρωτο άνοιξα είχε αν θυμάμαι καλά ιταλική γλώσσα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλημέρα παιδιά. Το κινητό δεν έχει επιλογή να περνούν οι εφαρμογές (κάποιες από αυτές) στην κάρτα Micro sd? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αν έχεις Android 6 περασμένο, και έχεις κάνει την SD εσωτερική, τότε ναι. Αλλά γενικά δεν δουλεύει τόσο καλά αυτό. Με 3 διαφορετικές κάρτες κάρτες uhs-3 που δοκίμασα τουλάχιστον. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αυτό έκανα. Κι όντως διαπίστωσα ότι δε δούλεψε πολύ καλά. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motormount Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλησπέρα! Μετά από ενάμιση μήνα όχι απαιτητικής χρήσης, έχουν αρχίσει δύο πολύ ενοχλητικά προβλήματα. α) Το ηχείο και το μικρόφωνο δουλεύουν κατά βούληση. β) Η μπαταρία αδειάζει πολύ πιο γρήγορα, θα έλεγα σχεδόν στο μισό της αρχικής διάρκειας! Χθες έκανα ένα reset και έβγαλα και μιά κάρτα kingston HC 10ρα, 16gb που είχα την οποία όταν είχα τοποθετήσει μου έβγαλε μύνημα πως είναι αργή για το κινητό ( ??? ) * και ελπίζω να δω βελτίωση. Ένας φίλος πιο πάνω δεν μας είπε την κατάληξη με το δικό του, ελπίζω να μην έχω τα ίδια!!! Καλή συνέχεια! *10ρα κάρτα δεν θεωρείται γρήγορη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Εγώ δοκίμασα 3 γρήγορες κάρτες (UHS-3 μάλιστα που θεωρητικά είναι αρκετά πιο γρήγορες από μια απλή class-10), και μου έβγαζε πάντα μήνυμα πως είναι αργή. Την πιο καλή από όλες, μια Verbatim που έχει θεωρητικό μέγιστο 80mb/s στην εγγραφή και 90 στην ανάγνωση, την έβαλα και στο πιο "καλό" μου, το Moto X Play, και ενώ όταν την διαμόρφωσα ως φορητή μου έβγαζε 45mb/s ανάγνωση και έγγραφη, όταν την διαμόρφωσα ως επέκταση της εσωτερική μνήμης οι ταχύτητες έγιναν αντίστοιχα 16/12. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν αξίζει να την χρησιμοποιήσεις ως "εσωτερική" γιατί η ταχύτητα είναι απογοητευτική και το lag μεγάλο. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια μπας και οι κάρτες που ψώνισα ήταν μάπες ή μαϊμούδες(αν και 3/3 να ήταν έτσι δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Εγώ δοκίμασα 3 γρήγορες κάρτες (UHS-3 μάλιστα που θεωρητικά είναι αρκετά πιο γρήγορες από μια απλή class-10), και μου έβγαζε πάντα μήνυμα πως είναι αργή. Την πιο καλή από όλες, μια Verbatim που έχει θεωρητικό μέγιστο 80mb/s στην εγγραφή και 90 στην ανάγνωση, την έβαλα και στο πιο "καλό" μου, το Moto X Play, και ενώ όταν την διαμόρφωσα ως φορητή μου έβγαζε 45mb/s ανάγνωση και έγγραφη, όταν την διαμόρφωσα ως επέκταση της εσωτερική μνήμης οι ταχύτητες έγιναν αντίστοιχα 16/12. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν αξίζει να την χρησιμοποιήσεις ως "εσωτερική" γιατί η ταχύτητα είναι απογοητευτική και το lag μεγάλο. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια μπας και οι κάρτες που ψώνισα ήταν μάπες ή μαϊμούδες(αν και 3/3 να ήταν έτσι δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανό...) Φίλε πάρε την pro της Samsung που έχω πάρει εγώ μόνο με αυτή θα δεις διαφορά!!!! Sent from my XT1572 using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160618/546255deafd8bbcf665ad65b9a671f13.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160618/b999898d05d738037a7dcc36e9a07ab7.jpg Edited June 18, 2016 by kpetros Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Πιστεύω ότι είναι και θέμα συσκευής. Αν έχεις το moto x style όπως λέει στην υπογραφή σου, μπορεί να πετύχει αυτές τις ταχύτητες. Το moto e με τον sd410 δύσκολα το κόβω... Ερώτηση. Στο συγκεκριμένο τεστ την έχεις ως εσωτερική ή ως φορητή; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Πιστεύω ότι είναι και θέμα συσκευής. Αν έχεις το moto x style όπως λέει στην υπογραφή σου, μπορεί να πετύχει αυτές τις ταχύτητες. Το moto e με τον sd410 δύσκολα το κόβω... Ερώτηση. Στο συγκεκριμένο τεστ την έχεις ως εσωτερική ή ως φορητή; Sent from my XT1562 Το τεστ έγινε στην sd... Sent from my XT1572 using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το ξέρω ότι έγινε στην SD. Πως την έχεις ορίσει την SD σε ρωτάω. Ως επέκταση της εσωτερικής ή ως φορητό αποθηκευτικό μέσο(όπως ήταν πριν το Android 6.0). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το ξέρω ότι έγινε στην SD. Πως την έχεις ορίσει την SD σε ρωτάω. Ως επέκταση της εσωτερικής ή ως φορητό αποθηκευτικό μέσο(όπως ήταν πριν το Android 6.0). ως φορητό αποθηκευτικό μέσο. Sent from my XT1572 using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Για αυτό βλέπεις τέτοιες ταχύτητες. Αν το είχες ορίσει σαν επέκταση του αποηθευτικού χώρου ίσως έπεφτε δραματικά η επίδοση. Αυτό είχα γράψει πιο πάνω. Κάρτα που επίσης θεωρητικά έχει 90/80 ανάγνωση/εγγραφή, μου πέτυχε(ορισμένη σαν φορητή) 45/45 στο moto x play(πιθανότατα στο style να έπιανε και αυτή παραπάνω) και μόλις την ρύθμισα να δουλεύει σαν εσωτερική (επέκταση) στην ίδια συσκευή έπεσε στα 16/12. Αλλά επειδή δεν δούλευε σωστά γενικά ξαναγύρισα στην παλιά μου την 64άρα που είναι απλή uhs-I. Έτσι κι αλλιώς για μέχρι Full HD που τραβάει το x play δεν έχει ανάγκη. Για 4Κ ίσως χρειάζεται παραπάνω. Το Moto E πάντως, με όποια κάρτα και να δούλεψα όλο είχε θέματα για να γίνει εσωτερική, και παράτησα την ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Για αυτό βλέπεις τέτοιες ταχύτητες. Αν το είχες ορίσει σαν επέκταση του αποηθευτικού χώρου ίσως έπεφτε δραματικά η επίδοση. Αυτό είχα γράψει πιο πάνω. Κάρτα που επίσης θεωρητικά έχει 90/80 ανάγνωση/εγγραφή, μου πέτυχε(ορισμένη σαν φορητή) 45/45 στο moto x play(πιθανότατα στο style να έπιανε και αυτή παραπάνω) και μόλις την ρύθμισα να δουλεύει σαν εσωτερική (επέκταση) στην ίδια συσκευή έπεσε στα 16/12. Αλλά επειδή δεν δούλευε σωστά γενικά ξαναγύρισα στην παλιά μου την 64άρα που είναι απλή uhs-I. Έτσι κι αλλιώς για μέχρι Full HD που τραβάει το x play δεν έχει ανάγκη. Για 4Κ ίσως χρειάζεται παραπάνω. Το Moto E πάντως, με όποια κάρτα και να δούλεψα όλο είχε θέματα για να γίνει εσωτερική, και παράτησα την ιδέα. Μάλλον έχει να κάνει με τον SD410 η όλη καθυστέρηση. Sent from my XT1572 using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts