Jump to content

[S5] Προβλήματα με την κάμερα

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eσυ εχεις viber.Το προβλημα στο βγαζει;

εγω σημερα κανω αντικατασταση με παλια εκδοση του viber και θελω καποια στιγμη να στειλω email στο viber.Εαν οντως ευθυνετε αυτο για το κολλημα

Απλα εγω εχω ξενερωση και δεν ξαναπερνω ουτε τσαμπα σαμσουνγκ

Ναι το χω το Viber,και μου βγαζει το προβλημα ασχετα αν εχω ανοιξει προσφατα την καμερα απο το Viber η οχι

Aντώνης

• Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Post #4303, #4304, #4308

Νομίζω ότι αναφέρει την version. Δεν απαντάει όμως στην εύλογη ερώτησή μας, ούτε όμως και κανένας άλλος απαντάει! Προφανώς το όλο πρόβλημα ολοκληρώνεται στις διαμαρτηρίες! :rolleyes:

Για λινκ δυστυχώς δεν έχω. Προσωπικά δεν το δουλεύω καν. Πιστεύω όμως ότι αν γκουγκλάρεις κάτι θα βρεις. ;)

EDIT:

Με κάθε επιφύλαξη, δες εδώ:

https://my.pcloud.com/publink/show?code=JGs

και εδώ:

http://getandroidapp.org/applications/communication/28226-viber-5-0-0-4083.html

Σκάναρε για ιούς κλπ, πρώτα!

Διαβαζοντας τα παραπανω ειπα να κανω και την δοκιμη αφαιρεσης της νεας εκδοσης του viber.κατέβασα παλιότερη έκδοση συγκεκριμενα την 5.0.0 και αφού έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής εγκατεστησα την παλιά έκδοση του viber και απενεργοποιησα από το play store την αυτόματη αναβάθμιση της εφαρμογής και εδώ και μία μέρα δεν μου έχει παρουσιάσει το πρόβλημα με την κάμερα.το εχει κανει καποιος αλλος;;; εχει τελικα αποτελεσμα.φταιει οντως το Viber και οχι η σαμσουνγκ που δεν βγαζει αναβαθμιση

Διαβαζοντας τα παραπανω ειπα να κανω και την δοκιμη αφαιρεσης της νεας εκδοσης του viber.κατέβασα παλιότερη έκδοση συγκεκριμενα την 5.0.0 και αφού έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής εγκατεστησα την παλιά έκδοση του viber και απενεργοποιησα από το play store την αυτόματη αναβάθμιση της εφαρμογής και εδώ και μία μέρα δεν μου έχει παρουσιάσει το πρόβλημα με την κάμερα.το εχει κανει καποιος αλλος;;; εχει τελικα αποτελεσμα.φταιει οντως το Viber και οχι η σαμσουνγκ που δεν βγαζει αναβαθμιση

Ειδες που τζαμπα κραζουμε τοσο καιρο; :p

Εχω ξαναπει εδω και εναμιση μηνα εχω πανω την bob7 απροβληματιστη,μου εβγαλε ενα πρωινο τον δαιμονα εκανα επανεκινηση εφυγε,εσβησα τελειως viber + skype και απο τοτε δεν το εχει κανει ουτε μια φορα!! Δεν υπερβαλω ουτε μια φορα,και μαλιστα πηγα ενα ταξιδι πριν 15 μερες κ εβγαλα καμια 30αρα φωτο....

Περίμενε 4-5 ημέρες να δείς πως θα πάει.

Απο το google play φαινεται οτι η τελευταια αναβαθμιση του viper ειναι απο τις 7/4/2015. Το προβλημα με την καμερα ειναι απο πολυ πιο πριν απο αυτη την ημερομηνια. Επομενως δεν ειναι προβλημα της εφαρμογης αλλα προβλημα της samsung το θεμα της καμερας στο τηλεφωνο.

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Απο το google play φαινεται οτι η τελευταια αναβαθμιση του viper ειναι απο τις 7/4/2015. Το προβλημα με την καμερα ειναι απο πολυ πιο πριν απο αυτη την ημερομηνια. Επομενως δεν ειναι προβλημα της εφαρμογης αλλα προβλημα της samsung το θεμα της καμερας στο τηλεφωνο.

Για αυτο τον λογο εγινε δοκιμη με την εκδοση 5.0.0 που ειναι πολυ παλιοτερη.τωρα στο playstore ειναι η 5.3.0

Θελει μερικες μερες για να δουμε εαν θα αρχισουν τα προβληματα. Οπως ανεφερα εχω μονο 1,5 μερα χωρις προβλημα επισημαινοντας οτι η συσκευη μου ειναι απο αντικατασταση καινουργια με ημερομηνια κατασκευης το 3 μηνα του 2015.το προβλημα το εμφανισε μεσα σε 2 μερες. Αλλα παρατηρω οτι η συσκευη βaζοντας το viber σε παλια εκδοση σταματησε να μου υπερθεμενετε χωρις λογο.μπορει και να ειναι τυχαιο

και εγω ειναι της αποψης οτι φταιει η σαμσουνγκ.και για αυτο το κυνηγησα και πηρα αντικατασταση συσκευης.αλλα δυστυχως παλι τα ιδια.παντος 10 μερες πριν την αντικατασταση το ειχα χωρις viber και δεν μου ειχε παρουσιασει το bug.

Edited by jtkar

Σύγκρινε την ημερομηνία έκδοσης της 5.0.0, όχι της τελευταίας έκδοσης. Όταν γράψαμε πρώτη φορά ότι το πρόβλημα το δημιουργεί η τελευταία έκδοση του viber ήταν για την χρονική στιγμή που το γράψαμε. Από τότε έχουν γίνει και άλλες αναβαθμίσεις στο viber.

εγω χρησιμοποιω την https://thepiratebay.gd/torrent/10137218/Download_Viber_4.3.1.21_apk_for_android

ειναι η 4,3-περσινη παλια αλλα λειτουργεικοτατη,απενεργοποιω τα απντειτ ου πλειστορ που ετσι και αλιως με ενοχλουσαν και δεν ξαναασχοληθηκα

ο δαιμονας της καμερας δεν υπαρχει απλα(σχεδον 1,5 μηνα και καμια 500αρια πικ)

Edited by aaaaztek84
δεν φαινοταν το μυν

Είμαστε σε καλό δρόμο, ως αναφορά το θέμα viber/camera problem αλλά θέλει λίγη υπομονή ακόμη.:cool:

Θα έλεγα αυτό το χρονικό διάστημα που το τεστάρεις, γενικά να αποφύγεις τις αναβαθμίσεις. Κράτα τις εδόσεις των εφαρμογών που έχεις σε ένα σημείο, χωρίς κάποια μεταβολή, ώστε να έχουμε μια αφαιτηρία. Το λέω γιατί μπορεί να τα φέρει έτσι ο διάολος και μια αναβάθμιση τρίτης εφαρμογής να δημιουργήσει θέμα και να μην μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

αν περάσουν 4-5 μέρες κανονικής χρήσης του viber χωρίς πρόβλημα και κάτι να συμβεί μετά θα ξέρουμε ότι δεν θα εφθίνεται αυτό.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Nαι έτσι όπως το είπες για υπομονή, απόρησα αν ξέρεις τπτ για πιθανή λύση κτλ.

Είναι υπο δοκιμή η λύση. Δοκιμάζει ο @jtkar μια παλιότερη έκδοση του viber.

Απλα πρότεινα, επειδή μπορεί καμια φορα απο μια σύμπτωση να τραβας τις τριχες σου, να μην αναβαθμίσει τίποτα για 4-5 μέρες. Ωστε κάποιο πιθανό πρόβλημα σε τρίτη εφαρμογή (πχ κάποιο φακό), να μην μας μπερδέψει και να μας οδηγήσει σε λαθος συμπέρασμα.

Αν για 4-5 μέρες πλήρους χρήσης του viber στην έκδοση 5.0.0 δεν παρουσιάσει πρόβλημα το κινητό, προφανώς εχουμε στα χερια μας κάποια λύση. Και μαλιστα που να αποδεικνύει οτι μπορεί τελικά να φταίει η εφαρμογή και οχι η Σάμμυ που μεχρι τώρα σχεδον όλοι (μεσα και εγω) της τα σούραμε!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

εγω χρησιμοποιω την https://thepiratebay.gd/torrent/10137218/Download_Viber_4.3.1.21_apk_for_android

ειναι η 4,3-περσινη παλια αλλα λειτουργεικοτατη,απενεργοποιω τα απντειτ ου πλειστορ που ετσι και αλιως με ενοχλουσαν και δεν ξαναασχοληθηκα

ο δαιμονας της καμερας δεν υπαρχει απλα(σχεδον 1,5 μηνα και καμια 500αρια πικ)

Συμφωνα και με τα δικα σου λεγομενα πρεπει να ισχυει οτι μαλλον φταιει το viber.εγω 2 μερες ειμαι οκ.θα ενημερωσω σε περιπτωση που θα βγαλει προβλημα.

Εγω εχω βαλει τη 5.0.0

https://my.pcloud.com/publink/show?code=JGs

To κατεβαζετε με δικη σας ευθυνη (εγω το τσεκαρα με antivirus και δεν μου εβγαλε κατι)

Μηπως να στειλουμε μαζικα και ενα email στο viber ή πολυ απλα να το βαθμολογησουμε μαζικα με 1 αστερι στο play store με αιτιολογια το bug στην καμερα

Εγω μαλλον τζαμπα εκραζα την σαμσουνκγ.και εστειλα δυο φορες την συσκευη στο σερβις μεχρι να γινει αντικατασταση

Εγώ τα έλεγα λολ

Κατσε βρε παιδί μου! Κανε λίγο υπομονή και μας την λες μετά απο 2-3 μέρες ακόμη! :D

Παρακολουθώ εδώ και μέρες τα προβλήματα που γράφετε. Εγώ ρε παιδιά που έχω και τελευταία έκδοση viber Skype κλπ χρησιμοποιώ συχνά κάμερα και δεν μου έχει εμφανίσει το bug παρά μόνο πριν μήνες μετά από dirty upgrade τι φταίει? :P

Παρακολουθώ εδώ και μέρες τα προβλήματα που γράφετε. Εγώ ρε παιδιά που έχω και τελευταία έκδοση viber Skype κλπ χρησιμοποιώ συχνά κάμερα και δεν μου έχει εμφανίσει το bug παρά μόνο πριν μήνες μετά από dirty upgrade τι φταίει? :P

Κοίτα, στο δικό σου φταίει αποκλειστικά η Σάμμυ γιατί δεν στο εμφανίζει! :p

Στους υπόλοιπους φταίει μαλλον το viber!

Εναλλακτικά μπορεί οποιος θέλει να το κατεβάσει και απο εδώ :

https://www.dropbox.com/s/zvcxk9rr3c4qoqe/Viber%205.0.0.apk?dl=0

Εννοείται οτι το εχω τσεκάρει για ιούς αλλά και πάλι τονιζω οτι ειναι με δική σας ευθύνη!

Ειναι η έκδοση 5.0.0 του viber.

Edited by fanatikos

Είναι υπο δοκιμή η λύση. Δοκιμάζει ο @jtkar μια παλιότερη έκδοση του viber.

Απλα πρότεινα, επειδή μπορεί καμια φορα απο μια σύμπτωση να τραβας τις τριχες σου, να μην αναβαθμίσει τίποτα για 4-5 μέρες. Ωστε κάποιο πιθανό πρόβλημα σε τρίτη εφαρμογή (πχ κάποιο φακό), να μην μας μπερδέψει και να μας οδηγήσει σε λαθος συμπέρασμα.

Αν για 4-5 μέρες πλήρους χρήσης του viber στην έκδοση 5.0.0 δεν παρουσιάσει πρόβλημα το κινητό, προφανώς εχουμε στα χερια μας κάποια λύση. Και μαλιστα που να αποδεικνύει οτι μπορεί τελικά να φταίει η εφαρμογή και οχι η Σάμμυ που μεχρι τώρα σχεδον όλοι (μεσα και εγω) της τα σούραμε!

Στο επίσημο λινκ απο google φορουμ που είχε παρατεθεί πριν μερικές σελίδες, η google παραδέχεται το πρόβλημα και πως μπορούν να το προκαλέσουν εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα. Άρα δε νομίζω να είναι μόνο θέμα viber. Mακάρι να κάνω λάθος βέβαια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο φίλος 2 ημέρες θα έχει καταευχαριστηθεί τη συσκευή, η οποία χωρίς το bug, είναι εξαιρετική.

Κατσε βρε παιδί μου! Κανε λίγο υπομονή και μας την λες μετά απο 2-3 μέρες ακόμη! :D

Μακαρι να βρεθει η λυση για να χαρειτε τα κινητα σας και ας κανω λαθος :p:lol::)

Στο επίσημο λινκ απο google φορουμ που είχε παρατεθεί πριν μερικές σελίδες, η google παραδέχεται το πρόβλημα και πως μπορούν να το προκαλέσουν εφαρμογές που χρησιμοποιούν την κάμερα. Άρα δε νομίζω να είναι μόνο θέμα viber. Mακάρι να κάνω λάθος βέβαια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο φίλος 2 ημέρες θα έχει καταευχαριστηθεί τη συσκευή, η οποία χωρίς το bug, είναι εξαιρετική.

Ας βρούμε εμείς μια λύση, εστω και προσωρινή με το viber και την οριστική ας την δώσει μετά η Google.

το μαμα λογισμικο δε ξερω πως τα λετε αυτα δε πολιοασχολουμε τοσο πολυ.... δεν εχω κανει ακομα γτ δε ξερω πως γινετε και δε θελω να χασω τοσα πραγματα που εχω στο κινητο....

Πες μας σε παρακαλώ την έκδοση λογισμικού που φοράει αυτη την στιγμή.

Με όλα αυτά που διαβάζω να νιώθω τυχερός δηλαδή που δεν μου έχει παρουσιαστεί ΠΟΤΕ μα ποτέ το πρόβλημα της κάμερας!! και χρησιμοποιώ viber κατά κόρον, swiftkey (γιατι καπου το είδα αναφέρθηκε).

Το κινητάκι είναι απλά άψογο. Έχω 28 μέρες uptime απ οταν εβαλα την τελευταια BOD3 6.0 του AMBASADII και πάει νερό!

manufacturing date 2015-01-31.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Εγώ είχα γράψει για το swift key. Ακόμα δεν μου εμφανίστηκε ξανά πρόβλημα από τότε.

Το μόνο που μου πάει στο μυαλό τότε είναι να παίζει ρόλο κάποιος συνδυασμός εφαρμογών που δημιουργούν το πρόβλημα. Π.χ. με το swift key μόνο του δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά με το swift key (ή το Viber) μαζί με μια άλλη εφαρμογή που ο ένας την έχει και ο άλλος όχι, το πρόβλημα να δημιουργείται μόνο σ' αυτόν που έχει και τις δυο.

Αν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν από εμάς τα προβληματικά ζευγάρια (ή τριάδες ή κουαρτέτα) εφαρμογών που δημιουργούν το πρόβλημα.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Eξακολουθεί να μην εμφανίζεται το bug με παλαιότερη έκδοση του viber?

Eγώ κάνω clear cache οταν μου το εμφανίζει και έχει αραιώσει κατά πολυ.

Σε εμενα συνεχιζει να μην παρουσιαζει το bug εδω και 5 μερες βαζοντας παλια εκδοση του viber 5.0.0. Θα σου προτεινα να την βαλεις.σε προηγουμενο post μου εχω λινκ για να το κατεβασεις.επισης σταματηαε να υπερθεμενετε το κινητο μου και κραταει η μπαταρια ποιο πολυ.

Επισης εστειλα mail στο Viber.και συνημμενα η απαντηση τους.οποιος μπορει ας στειλει και αυτος μηνυμα για να μας παρουν και λιγι ποιο σοβαρα αν και απο την απαντηση τους εδειξαν ενδιαφερον.Να επισημανω οτι εστειλα email και ειχα αμεση απαντηση που ζητουσε λεπτομεριες για το προβλημα.και η τελικη απαντηση ηρθε μετα απο 2 μερες

Screenshot_2015-05-23-13-16-49.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ts2ine2mppw31xo/Screenshot_2015-05-23-13-16-49.png?dl=0

Edited by jtkar

Σε εμενα συνεχιζει να μην παρουσιαζει το bug εδω και 5 μερες βαζοντας παλια εκδοση του viber 5.0.0. Θα σου προτεινα να την βαλεις.σε προηγουμενο post μου εχω λινκ για να το κατεβασεις.επισης σταματηαε να υπερθεμενετε το κινητο μου και κραταει η μπαταρια ποιο πολυ.

Επισης εστειλα mail στο Viber.και συνημμενα η απαντηση τους.οποιος μπορει ας στειλει και αυτος μηνυμα για να μας παρουν και λιγι ποιο σοβαρα αν και απο την απαντηση τους εδειξαν ενδιαφερον.Να επισημανω οτι εστειλα email και ειχα αμεση απαντηση που ζητουσε λεπτομεριες για το προβλημα.και η τελικη απαντηση ηρθε μετα απο 2 μερες

Screenshot_2015-05-23-13-16-49.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ts2ine2mppw31xo/Screenshot_2015-05-23-13-16-49.png?dl=0

Νομίζω οτι πλεον μπορούμε να το προτείνουμε ως λύση σε φίλους που εχουν πρόβλημα.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που πάψει να δουλεύει το πρώτο λινκ που δώσαμε, έδωσα και δεύτερο επίσης ελεγμένο και καθαρο από ιους.

Εγώ το παρατήρησα στο fb ειδικά όταν ανοίγει κάποια ιστοσελίδα μέσα στο fb. Το κόλλημα του αιώνα παγώνει όλο το κινητό θέλει home button για να ξεκολλήσει και αν δεν κάνεις kill το fb δεν επανέρχεται. Από μια αναβάθμιση του fb και μετά μου το κάνει.

Προσωπικά την εχω ξηλώσει την εφαρμογή. Το ανοιγω απο σελίδα του chrome, με widget τον σελιδοδεικτη. Πάει πολυ καλά ετσι. Ουτε κολλήματα, ουτε κρασαρισματα, ουτε τίποτα.

Παντως ειναι τεράστια και πολυ κακό γραμμένη εφαρμογή.

Κι επίσημα πλέον το πρόβλημα με την κάμερα οφείλεται στο viber. Αυτό δηλαδή που κάποιοι φωνάζουμε τόσο καιρό. Στην έκδοση 5.4 αναμένεται να λυθεί.

• The title was changed to [S5] Προβλήματα με την κάμερα