Jump to content

Honor 4C

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς ήρθε η ώρα να γνωρίσω από κοντά τις "περίφημες" υπηρεσίες της arvato. Η οθόνη μου έμφανίζει μια κίτρινη γραμμή στην δεξιά μεριά, σαν λεκές. Βέβαια φαίνεται κυρίως σε άσπρο φόντο. Γεινκά δεν είναι κάτι που βγάζει μάτι. Ομως όπως και να χει πρέπει να φτιαχτεί. Εχει εμφανιστεί σε κανέναν άλλο? Τουλάχιστον να ξέρω από πριν τι ακριβώς παίζει.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και γω εδώ και δύο μέρες, ακριβώς μάλιστα στα δεξιά της οθόνης! Το θέμα είναι πως είμαι εκτός Αθήνας και θα το φτιάξω όταν γυρίσω. Θέλω να μου πεις τι έγινε με την δικιά σου περίπτωση και αν βολεύει να πάει κάποιος στην Arvato με ΜΜΜ ή να πάρω αυτοκίνητο;

• Απαντήσεις 275
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το χω πάει ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου. Σκοπεύω όμως να το πάω μέσα στη βδομάδα. Από ΜΜΜ δεν ξέρω τι έχει εκεί κοντά και κατα πόσο βολεύει. Εγώ πάντως θα πάω με το αυτοκίνητο μου. Θα γράψω αναλυτικά τι παίζει μόλις γίνει η δουλειά. ;)

Το λευκό ή το μαύρο έχεις?

Δεν το χω πάει ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου. Σκοπεύω όμως να το πάω μέσα στη βδομάδα. Από ΜΜΜ δεν ξέρω τι έχει εκεί κοντά και κατα πόσο βολεύει. Εγώ πάντως θα πάω με το αυτοκίνητο μου. Θα γράψω αναλυτικά τι παίζει μόλις γίνει η δουλειά. ;)

Το λευκό ή το μαύρο έχεις?

Το μαύρο έχω (παίζει κάποιο ρόλο; ). Οπότε αναμένω τι θα γίνει με σένα για να το πάω, γιατί αν σου πουν ότι δεν καλύπτει η εγγύηση την ζημιά ή τίποτα παρόμοιο θα κοιτάξω να το φτιάξω μόνος μου...

Α οκ. Απλά ρωτησα γιατί είναι άλλες παρτίδες τα λευκά και άλλες τα μαύρα. Αλλά απ ο,τι φαίνεται τα προβλήματα είναι κοινά τελικά.

Θα ενημερωσω μόλις έχω νέα. ;-)

To κινητό μπήκε σήμερα για service. Μου είπαν για 2-3 εργάσιμες. Αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό και χρειαστεί να το παραγγείλουν απ' έξω, μπορεί να πάει αρκετά παραπάνω. Βεβαια δεν μου είπαν στα σίγουρα αν καλύπτεται από την εγγύσηση. Μονο ότι αν δεν καλύπτεται η "εξέταση" κοστιζει 8,50 ευρώ + το κόστος επισκευής. :worry:

Ειδωμεν....

To κινητό μπήκε σήμερα για service. Μου είπαν για 2-3 εργάσιμες. Αν δεν υπάρχει το ανταλλακτικό και χρειαστεί να το παραγγείλουν απ' έξω, μπορεί να πάει αρκετά παραπάνω. Βεβαια δεν μου είπαν στα σίγουρα αν καλύπτεται από την εγγύσηση. Μονο ότι αν δεν καλύπτεται η "εξέταση" κοστιζει 8,50 ευρώ + το κόστος επισκευής. :worry:

Ειδωμεν....

Δεν μας τα λέει καλά η Arvato μέχρι στιγμής... Το πρόβλημα αυτό είναι καθαρά κατασκευαστικό γιατί σε μένα τουλάχιστον το κιν. ούτε μία φορά δεν έχει πέσει κάτω, συν ότι του έχω θήκη αλλά και τζαμάκι που θα πρέπει ξανά να πληρώσω και να βάλω εάν το φτιάξω...

Δεν μας τα λέει καλά η Arvato μέχρι στιγμής... Το πρόβλημα αυτό είναι καθαρά κατασκευαστικό γιατί σε μένα τουλάχιστον το κιν. ούτε μία φορά δεν έχει πέσει κάτω, συν ότι του έχω θήκη αλλά και τζαμάκι που θα πρέπει ξανά να πληρώσω και να βάλω εάν το φτιάξω...

έχω κουραστεί να διαβάζω χιλιάδες αρνητικά σχόλια για αυτήν την arvato που πλέον αναρωτιέσαι πως ακόμα γίνετε να είναι επίσημη αντιπρόσωπος service

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως ειναι κατασκευαστικο το συγκεκριμενο προβλημα. Σε περίπτωση που μου πουν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση δεν το φτιάχνω!Θα παραγγείλω το εξάρτημα από eBay και θα προσπαθήσω να το φτιάξω μόνος μου.

Τσαμπατζιστικα λεφτά δεν δίνω σε κανέναν...

Οντως ειναι κατασκευαστικο το συγκεκριμενο προβλημα. Σε περίπτωση που μου πουν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση δεν το φτιάχνω!Θα παραγγείλω το εξάρτημα από eBay και θα προσπαθήσω να το φτιάξω μόνος μου.

Τσαμπατζιστικα λεφτά δεν δίνω σε κανέναν...

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα τηλ. εδώ κιόλας!

Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και υποστήριξης της Huawei

+302111988000

Ελληνική

09:00 - 18:00 , Δευτέρα έως Παρασκευή

EDIT: Από την στιγμή που είναι επίσημος πωλητής και η MediaMarkt μπορώ να το πάω εκεί και να το στείλουν?

Edited by AFC13R

καλημέρα παιδιά . είχα ζητήσει να μπει το Avatar για την δικιά μας συσκευή και όπως βλέπετε μπήκε όποιος θέλει πάει και το βάζει :):superman:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθω να κατεβασω την αναβαθμιση απο τα λινκ που δωσατε παραπανω αλλα σε ολα (2) κατεβενει με 10kb/s και σταματαει στην μεση και ξανα απο την αρχη κτλ.Παιζει κανα λινκ σωστο?Το εχω παρει απο mediamarkt και θελω να κανω αναβαθμιση πριν αρχισω να το δουλευω και απλα περιμενω 2 μερες τωρα μπας και κατεβει αλλα μπαααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Προσπαθω να κατεβασω την αναβαθμιση απο τα λινκ που δωσατε παραπανω αλλα σε ολα (2) κατεβενει με 10kb/s και σταματαει στην μεση και ξανα απο την αρχη κτλ.Παιζει κανα λινκ σωστο?Το εχω παρει απο mediamarkt και θελω να κανω αναβαθμιση πριν αρχισω να το δουλευω και απλα περιμενω 2 μερες τωρα μπας και κατεβει αλλα μπαααααα

http://consumer.huawei.com/gr/support/downloads/detail/index.htm?id=81392&key4=honor%204c

κάτι παίζει με την σύνδεση σου . εμένα πάλι μου το δίνει με μεγάλη ταχύτητα

περίμενε λίγο στην αρχή η σελίδα αργή να φορτώσει

[sIGPIC][/sIGPIC]

και απο εξω που δοκιμασα και απο 3g τιποτα.10-15kbs

έχεις θέμα φίλε με το ίντερνετ σου

εμένα με wifi σφαίρα πάει

[sIGPIC][/sIGPIC]

δικια μου forthnet , forthnet φιλου connx στην δουλεια και βοντα 4g. Σε ολα πιανει ιιιιισως για λιγο 50 kbs

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

δικια μου forthnet , forthnet φιλου connx στην δουλεια και βοντα 4g. Σε ολα πιανει ιιιιισως για λιγο 50 kbs

το έβαλα αυτή τη στιγμή πάλι να το τεστάρω τσέκαρε και το αποτέλεσμα στην φωτο

http://postimg.org/image/u05rmid0b/

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

wtf?!?!?!?! Λεει να με τρολλαρει?Απο 4 διαφορετικες συνδεσεις εχω προσπαθησει.Θελω να κλαψω Edited by nikolis2000

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

wtf?!?!?!?! Λεει να με τρολλαρει?Απο 4 διαφορετικες συνδεσεις εχω προσπαθησει.Θελω να κλαψω

Δεν σε τρολλάρει, και εγώ το κατεβάζω... στην αρχή άρχισε με 1mbs και τώρα παίζει από 10kbs μέχρι 600kbs. την περισσότερη ώρα κατεβάζει γύρω στα 90kbs...

edit: την περισσότερη ώρα κατεβάζει με 6kbs :(

Edited by douglas

Δεν σε τρολλάρει, και εγώ το κατεβάζω... στην αρχή άρχισε με 1mbs και τώρα παίζει από 10kbs μέχρι 600kbs. την περισσότερη ώρα κατεβάζει γύρω στα 90kbs...

edit: την περισσότερη ώρα κατεβάζει με 6kbs :(

τη να πω παιδιά δεν ξέρω 2 φορές που το κατέβασα εγώ 1 για μένα πριν καιρό και 1 χθες για δοκιμή μέσα σε ένα 20λεπτό είχε κατέβει

βασικά και ποιο λίγο από 20 λεπτό γιατί το βάζω μέσω download accelerator plus

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κατεβασα.Απο την τριτη που το παιδευω.Σταματα ξεκινα...fail resume 5 ημερες αλλα κατεβηκε

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

up σχετικά με την arvato:

Εχουν περάσει 10 μέρες από τότε που το πήγα για σέρβις κι απ΄ ό,τι φαίνεται θα τραβήξει αρκετά αυτή η ιστορία. Πήρα τηλεφωνο και μου είπαν ότι περιμένουν κάποιο ανταλλακτικό. Ρώτησα αν ξέρουν πόσο περίπου θα πάρει και δεν είχαν ιδέα! :mad: Ισως μου λεει ξέρουν την Παρασκευή. Αρχικά όταν το πήγα μου είχαν πει για 2-3 εργάσιμες ή max 10 αν έπρεπε να παραγγείλουν το ανταλλακτικό. Είμαι εξαλλος με αυτήν την εξέλιξη δίοτι τελικά φάνηκαν ασυνεπείς + ότι το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς για μενα και αναγκάζομαι να τα βολεύεω με "μπαλώματα" !:angry:

Η φήμη τους τελικά δεν είναι τυχαία...

up σχετικά με την arvato:

Εχουν περάσει 10 μέρες από τότε που το πήγα για σέρβις κι απ΄ ό,τι φαίνεται θα τραβήξει αρκετά αυτή η ιστορία. Πήρα τηλεφωνο και μου είπαν ότι περιμένουν κάποιο ανταλλακτικό. Ρώτησα αν ξέρουν πόσο περίπου θα πάρει και δεν είχαν ιδέα! :mad: Ισως μου λεει ξέρουν την Παρασκευή. Αρχικά όταν το πήγα μου είχαν πει για 2-3 εργάσιμες ή max 10 αν έπρεπε να παραγγείλουν το ανταλλακτικό. Είμαι εξαλλος με αυτήν την εξέλιξη δίοτι τελικά φάνηκαν ασυνεπείς + ότι το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς για μενα και αναγκάζομαι να τα βολεύεω με "μπαλώματα" !:angry:

Η φήμη τους τελικά δεν είναι τυχαία...

πραγματικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω μεγάλες εταιρίες όπως καλή ώρα την huawei που πρέπει να σε στέλνουν σε service τύπου arvanto και σε καρκινιάζουν .

η μόνοι εταιρεία που όσες φορές έτυχα να πάω συσκευές μου εγώ και τα φιλαράκια μου και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα ούτε με χρεώσεις ούτε με τίποτα και έχει και επίσημο service θεσσαλονίκη ήταν η samsung όλες η άλλες είναι απλά ταλαιπωρία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκείνο που μου τη δίνει περισσότερο είναι ότι δεν φροντιζουν να έχουν ένα μικρό έστω στοκ ανταλλακτικών. Ξέρεις πχ ότι το τάδε μοντέλο εμφανίζει συνήθως το τάδε πρόβλημα. Ποσο δύσκολο είναι να έχει το ανταλλακτικό εκεί? Ποσο θα τους κοστισει πια?