Jump to content

Honor 4C

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάνω αντιγραφή τον φάκελο dload με το αρχειο του update μεσα στην sd card.μετα παω ενημερωση λογισμικου,μενου,τοπικη ενημερωση και βρισκει το αρχειο.παταω πανω του και ρωταει για εγκατασταση.παταω ναι,κανει επανακινηση το κινητο και με το που αρχιζει να κανει install μου βγαζει το παραπανω μηνυμα..version check fail.install update failed

• Απαντήσεις 275
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπηκα στο site αλλα δεν εχει τιποτα για το 4C..στο support δεν βρισκω τιποτα..

σε αλλα site που διαβαζω επισης λεει first install stock recovery.αυτο τι ειναι?δεν ειναι για μενα ε?απο οτι καταλαβαινω ειναι αν εχεις βαλει ηδη καποια αλλη εκδοση

Edited by kretz

Το stock recovery είναι το stock πρόγραμμα για να κάνει install το λογισμικό. Υπάρχει και το twrp.

Στο μενού του κινητού σου ποιά έκδοση λέει ότι έχεις; πχ C432B310.

Όταν έιχα την 4.1.1 εγκατέστησα την παρακάτω κατεβάζοντάς την από το Πολωνικό site της Huawei.

Honor 4C_Firmware_CHM-U01_C432B310_Poland_Czech Republic_Macedonia The Former Yugoslav Republic of_Bulgaria_Finland_Greece_Hungary_Romania_5.1.1_EMUI 03.1

Επίσης τι γλώσσα και χώρα έχεις βάλει;

Τώρα έχω κάποια beta κινέζικη έκδοση 6.κάτι (μετά από πολύ διάβασμα στο xda και στο pda.ru).

Δοκίμασε αυτό.

http://www.hihonor.com/cz/support/details/?DOC_ID=62463

Edited by aposporis

ευχαριστω πολυ παιδια για ολα.τελικα εβαλα αυτη απο την σελιδα4 της δημοσιευσης 50.εγκατασταθηκε κανονικα και δουλευει μια χαρα.επιτελους :D:D:D

• 2 weeks later...
Δυστυχώς ήρθε η ώρα να γνωρίσω από κοντά τις "περίφημες" υπηρεσίες της arvato. Η οθόνη μου έμφανίζει μια κίτρινη γραμμή στην δεξιά μεριά, σαν λεκές. Βέβαια φαίνεται κυρίως σε άσπρο φόντο. Γεινκά δεν είναι κάτι που βγάζει μάτι. Ομως όπως και να χει πρέπει να φτιαχτεί. Εχει εμφανιστεί σε κανέναν άλλο? Τουλάχιστον να ξέρω από πριν τι ακριβώς παίζει.

μόλις το τσίμπησα παιδιά και εγώ από mediamarkt για περιορισμένο budget για τα σημερινά δεδομένα μου έκατσε λουκούμι . αγόρασα και από ένα μικρό μαγαζάκι μια θήκη σιλικόνης και είναι μια χαρά . σε λίγο θα αρχίσω και το στήσιμο :P
[sIGPIC][/sIGPIC]

σύνδεσα το κινητό με τον υπολογιστή με το HiSuite αλλά μου έγραφε η 4.4 είναι προς το παρόν η τελευταία ενημέρωση

κατά τα αλλά πολύ σφαιράτη συσκευή . λίγο τα ακουστικό είναι χαμηλά σε σχέσει με άλλες συσκευές όπως το Moto G2

αλλά οκ ακούς τον συνομιλητή όχι δυνατά αλλά καθαρά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα το σχολιο 50 στην σελιδα 4.

Kατεβάζεις από κει την lollipop, βάζεις τον φάκελο dload στην sd , κάνεις τοπική ενημέρωση και είσαι κομπλέ. Η ενημέρωση εγκαθίσταται χωρίς κανενα προβλημα.;)

Κοιτα το σχολιο 50 στην σελιδα 4.

Kατεβάζεις από κει την lollipop, βάζεις τον φάκελο dload στην sd , κάνεις τοπική ενημέρωση και είσαι κομπλέ. Η ενημέρωση εγκαθίσταται χωρίς κανενα προβλημα.;)

την έβαλα σήμερα το πρωί την βρήκα μέσω της ελληνικής σελίδας της huawei

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι αυτή πέρασα εγώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα! Ειμαι κι εγω μια ικανοποιημενη -σε γενικές γραμμές- κατοχος του κινητου αυτού. Το μονο μου θεμα είναι η φορτιση κι η αποφόρτιση. Δηλαδη, στις 2 τελευταιες φορτίσεις αδειασε η μπαταρία μεσα σε μια μερα,χωρις ιδιαίτερη χρήση. Μήπως φταίει που η προηγούμενη φορτιση ηταν με αλλο φορτιστη (εναν για ταμπλετ λενοβο)?? Κι αν ναι, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μονιμο πρόβλημα; Τώρα το φορτιζω με τον δικο του, όμως τι γίνεται σε περίπτωση που μείνει στον φορτιστη ενω εχει φορτισει; Έχω παρατηρήσει ότι θέλει κανα 4ωρο (ακομα και με τον δικο του) οποτε δε προλαβαινω παντα να τον βγαλω, κι ετσι προκειμένου να το αφησω στη μεση... το αφήνω περισσότερο. Το εχω εναν μηνα περίπου,και δεν εχω κανει ακομα αναβάθμιση.

Παιδιά καλησπέρα! Ειμαι κι εγω μια ικανοποιημενη -σε γενικές γραμμές- κατοχος του κινητου αυτού. Το μονο μου θεμα είναι η φορτιση κι η αποφόρτιση. Δηλαδη, στις 2 τελευταιες φορτίσεις αδειασε η μπαταρία μεσα σε μια μερα,χωρις ιδιαίτερη χρήση. Μήπως φταίει που η προηγούμενη φορτιση ηταν με αλλο φορτιστη (εναν για ταμπλετ λενοβο)?? Κι αν ναι, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μονιμο πρόβλημα; Τώρα το φορτιζω με τον δικο του, όμως τι γίνεται σε περίπτωση που μείνει στον φορτιστη ενω εχει φορτισει; Έχω παρατηρήσει ότι θέλει κανα 4ωρο (ακομα και με τον δικο του) οποτε δε προλαβαινω παντα να τον βγαλω, κι ετσι προκειμένου να το αφησω στη μεση... το αφήνω περισσότερο. Το εχω εναν μηνα περίπου,και δεν εχω κανει ακομα αναβάθμιση.

κάνε την αναβάθμιση λύνονται πολλά προβλήματα . όπως και ο ήχος του ακουστικού πλέον είναι παρά πολύ καλώς . και όχι δεν πειράζει που έβαλες άλλο φορτιστή απλά άμα μπορείς βάζε το με το δικό του .

απλά χρειάζεται κάρτα sd να γίνει το update

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, θα τη κανω συντομα. Μέσω του του λινκ που δινετε παραπάνω;γιατι εχω το άσπρο,και το χω παρει απο μηντια μαρκτ.. οσο για τη φόρτιση τελικα πειράζει περισσότερο να μενει πιο πολύ στο φορτιστη ή να το βγαζω νωρίτερα ακομα κι αν δεν εχει φορτισει πλήρως; Αυτο όμως δε του χαλαει τη μπαταρία;

Ναι, θα τη κανω συντομα. Μέσω του του λινκ που δινετε παραπάνω;γιατι εχω το άσπρο,και το χω παρει απο μηντια μαρκτ.. οσο για τη φόρτιση τελικα πειράζει περισσότερο να μενει πιο πολύ στο φορτιστη ή να το βγαζω νωρίτερα ακομα κι αν δεν εχει φορτισει πλήρως; Αυτο όμως δε του χαλαει τη μπαταρία;

και εγώ από media το αγόρασα σε μαύρο , από το λινκ που έβαλα ποιο πάνω την πέρασα

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατι ακομα, νομιζα οτι το χα γραψει πριν, γιατι λετε οτι θελει sd card η ενημερωση; δηλαδη απαραιτητα εκει τη περναμε; και πως; και θα τρεχει κανονικα, χωρις να κολλαει;

κατι ακομα, νομιζα οτι το χα γραψει πριν, γιατι λετε οτι θελει sd card η ενημερωση; δηλαδη απαραιτητα εκει τη περναμε; και πως; και θα τρεχει κανονικα, χωρις να κολλαει;

για να γίνει η αναβάθμιση γίνετε μόνο μέσω της κάρτα sd γιατί εκεί ξεζιπάρεις τον φάκελο για να γίνει η διαδικασία

μετά πας ενημέρωση λογισμικού - τοπική ενημέρωση βρίσκει το αρχείο μόνο του και αρχίζει η διαδικασία , γύρω στο 10 λεπτό θα σε πάρει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό είναι να το φορτίζεις με το δικό του φορτιστή. Γύρω στις 2,5 ώρες θέλει. Οχι πολύ παραπάνω όμως γιατί μπορεί να υπάρξει θέμα με την μπαταρία. Νωρίτερα αν το βγαζεις δεν πειράζει.