Jump to content

Nero 6601 και plugins

Mixahlid3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας

Γνωριζει κανεις να μου πει με ποιο τροπο μεσω του Nero μπορω να μετατρεψω Audio cd se Mp3 και αν ναι με ποιο τροπο και με ποια εκδοση του Nero?

Ευχαριστω

Harry_65

Ένα απλό και freeware πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά είναι το cdex. Το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές όμως, μερικά από τα σχετικά topics είναι τα παρακάτω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=39803

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=28519

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=17311

Μπορείς να βρεις και άλλες πληροφορίες με την Αναζήτηση.

καλημέρα παιδιά...το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορώ να μετατρέψω tracks απο audio cd σε mp3. αναγκαστηκά τα κάνω *.ogg και ψιλοαργεί. υπάρχει κάποιo plugin για να μου επιτρέπει να μετατρεπω τα τραγούδια σε Mp3;;

Δες εδώ. Θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Επειδή υπήρχε topic που άνοιξε μόλις χθες με την ίδια ερώτηση, έγινε merge. Πάντως, αν και δεν ήξερα ότι υπάρχει (και) τέτοιο plugin για το Nero, θα πρότεινα το cdex που γράφω και στο προηγούμενο post.

φίλε mcde δεν βρίσκω το λόγο να εγκαταστήσω ενα νέο πρόγραμμα απο τη στιγμή που εχω μαθεί και με βολευει το nero. στη αρχή μετετρεπε κανονικότατα σε mp3 αλλα ξαφνικά δημιουργήθηκε το πρόβλημα...

μαλλον εχεις περιορισμένο αριθμό ημερών χρήσεως η αριθμό μετατροπών...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkandir ( 1 Δεκ. 2004 , 11:17)

Δες εδώ. Θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

φίλε μου υπάρχει κάποιο plugin για mp3 αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο είναι... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bestfalcon16 ( 2 Δεκ. 2004 , 12:39)

φίλε mcde δεν βρίσκω το λόγο να εγκαταστήσω ενα νέο πρόγραμμα απο τη στιγμή που εχω μαθεί και με βολευει το nero. στη αρχή μετετρεπε κανονικότατα σε mp3 αλλα ξαφνικά δημιουργήθηκε το πρόβλημα...

μαλλον εχεις περιορισμένο αριθμό ημερών χρήσεως η αριθμό μετατροπών...

Ίσως να είχες βολευτεί με το Nero, αλλά πρότεινα το cdex επειδή είναι freeware, μικρό σε μέγεθος, με πολλές ρυθμίσεις και χρησιμοποιεί τον lame.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bestfalcon16 ( 2 Δεκ. 2004 , 12:49)

φίλε μου υπάρχει κάποιο plugin για mp3 αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο είναι... :o

Να σου πω την αλήθεια, ούτε κι εγώ. Το συγκεκριμένο δεν το έχω καν κατεβάσει. Απλά είδα ότι υπήρχε. Sorry... :o

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

κατέβασα το cdex καλό φαίνεται... θέλω να δώ αν κατεβάζει τις πληροφορίες του cd απο το internet...αν δεν κατεβάζει... :o

Χρησιμοποιεί τη freedb, πρέπει απλά να βάλεις ένα e-mail (που δεν χρειάζεται να είναι αληθινό). Επίσης διαβάζει cd text που είναι βολικό αν πετύχεις δισκάκι που έχει.

τελικά δεν έγινε τίποτα... το εγκατέστησα, πατάω διπλό κλίκ για να ανοίξει και τα windows πετάνε μια όμορφη μπλέ οθόνη η οποία δεν διαβάζεται κιόλας... :o