spgkolem Δημοσιεύτηκε May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 19, 2015 Καλησπερα στο φορουμ.Ψαχνω κινητο για κοπελα.Απο οταν πηρα το hongmi πριν 1,5 χρονο ψηλοσταματησα να ασχολουμαι τοσο με τα κινητα και θελω την βοηθεια σας για επιλογη συσκευης γυρω στα 140 ευρω ειτε απο Κινα ειτε απο Ελλαδα.Τα κριτηρια ειναι 1)oι καλες επιδοσεις με οσο το δυνατον λιγοτερο lag σε χαλαρη χρηση(fb,viber,browsing,gps)-2gb ram 2)η καλη ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια 3)η out of the box λειτουργεια της συσκευης μιας και δεν θα ειναι δικο μου το κινητο εχω εντοπισει μεχρι στιγμης τα Coolpad F1 Elephone P6000 ZTE V5 Red Bull Nubia Z5S mini Πιο ειναι το καλυτερο απο αυτα?Υπαρχουν και αλλες επιλογες?Αν δεν μας καλυπτει κατι σε αυτην την τιμη μπορουμε να ανεβασουμε το budget αλλα δεν ειναι και power user η κοπελα,οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα με αυτην την κατηγορια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 από αυτά έχω πάρει το V5 2/8 GB στην αδερφή μου. Το φλάσαρα την πρώτη μέρα και τέλος εκεί... Κανένα παράπονο, κανένα κακό σχόλιο. Σε περιπτώσεις που θες να πάρεις για άλλον συσκευή και πόσο μάλλον όταν δεν θα έχεις την ευχέρεια να το σκαλίζεις συνέχεια, σου προτείνω να πάρεις κάτι που να είναι σχεδόν απροβλημάτιστο. Δες και το redmi 2 ή το note της xiaomi! Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά ακούγεται ότι είναι απροβλημάτιστες συσκευές και οι δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. May 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση!Ναι,φαινεται ωραιο το zte και συμφωνω για το σκαλισμα.Πως και το φλασαρες? Το redmi 2 δεν το πολυκοιταω λογω 1 gb ram και το note επειδη ειναι μεγαλουτσικο σε διαστασεις και ξεχασα να το βαλω στα προαπαιτουμενα. Edited May 19, 2015 by spgkolem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos82 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Πήρα το coolpad για συνάδελφο και είναι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια δεν το έχει δουλέψει με δύο κάρτες για να ξέρω αν είναι απροβλημάτιστο και κατά αυτήν την λειτουργία. Για μένα πάντως, είναι μεγάλο για κοπέλα και σχετικά βαρύ. Καλύτερα να βρεις κάτι στις 4.7ίντσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση!Ναι,φαινεται ωραιο το zte και συμφωνω για το σκαλισμα.Πως και το φλασαρες? Το redmi 2 δεν το πολυκοιταω λογω 1 gb ram και το note επειδη ειναι μεγαλουτσικο σε διαστασεις και ξεχασα να το βαλω στα προαπαιτουμενα. για να βγάλω τις κινενικες εφαρμογές και να το κάνω λίγο παραπάνω απροβλημάτισμο. Υπάρχει redmi 2 και με 2GB RAM κοίτα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Φίλε και γω σε αυτή τη φάση είμαι για την αδερφή μου. Έχω καταλήξει στο nubia γιατί το coolpad είναι out of stock σε όλα τα κατάστημα τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. May 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 για να βγάλω τις κινενικες εφαρμογές και να το κάνω λίγο παραπάνω απροβλημάτισμο. Υπάρχει redmi 2 και με 2GB RAM κοίτα το. Σωστος για το redmi με 2 gb ram!Μπαινει στις επιλογες! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε και γω σε αυτή τη φάση είμαι για την αδερφή μου. Έχω καταλήξει στο nubia γιατί το coolpad είναι out of stock σε όλα τα κατάστημα τα. Και της κοπελας αυτο αρεσει,αλλα διαβασα λιγο στο νημα του οτι δεν ερχεται με play store.Το κοιταξες παραπανω?Μπορει να κανω και λαθος.Ειναι απλη η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 android 4.4 +google play! http://www.vickmall.com/zte-nubia-z5s-mini-1280-720-pixels-snapdragon-600-quad-core-1-7ghz-smartphone-4-7inch-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-gps-otg.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe88 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Σωστος για το redmi με 2 gb ram!Μπαινει στις επιλογες! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και της κοπελας αυτο αρεσει,αλλα διαβασα λιγο στο νημα του οτι δεν ερχεται με play store.Το κοιταξες παραπανω?Μπορει να κανω και λαθος.Ειναι απλη η διαδικασια? Το παραγγελνεις από minideal και βάζουν το playstore. Έχω παραγγείλει και το xiaomi mi2s από κει και ότι είχα ζητήσει root, playstore και ελληνικά μου τα εβαλαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. May 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,μαλλον προς το nubia ειμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Coolpad F1 Elephone P6000 ZTE V5 Red Bull Nubia Z5S mini f1: μονο 8gb rom, δεν υποστηριζει 4G p6000: μετρια καμερα v5 red bull: μονο 8gb rom, δεν υποστηριζει 4G z5s mini: μικρη μπαταρια 2000mah και δεν υποστηριζει 4G το πιο δοκιμασμενο ειναι το f1 με καλες εντυπωσεις. ως πιο ισοζυγισμενη, ισχυρη, future proof συσκευη, προτιμω το p6000 (τα αλλα ειναι καπως πιο παλια και πιο αδυναμα). android 5, ρουταρισμενο απο την εταιρια, κανει update μεσω wifi, πληρως εξελληνισμενο μενου, χωρις κινεζικες ή αλλες αχρηστες εφαρμογες, μπαταρια 2700mah, δικαρτο. vickmall.com €110/$120 Edited May 19, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spgkolem Δημ. May 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 f1: μονο 8gb rom, δεν υποστηριζει 4G p6000: μετρια καμερα v5 red bull: μονο 8gb rom, δεν υποστηριζει 4G z5s mini: μικρη μπαταρια 2000mah και δεν υποστηριζει 4G το πιο δοκιμασμενο ειναι το f1 με καλες εντυπωσεις. ως πιο ισοζυγισμενη, ισχυρη, future proof συσκευη, προτιμω το p6000 Αν διαλεγα για μενα,εκει θα κατεληγα και εγω.Αλλα μιας και ειναι για αλλον το κινητο(και ειδικα για γυναικα)δεν εμπιστευομαι και τοσο την elephone ως εταιρεια για τυχον προβληματα.Ασε που της φαινεται μεγαλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ημουν κατοχος coolpad f1 και zte v5 redbull.Η συγκριση εγερνε την πλαστιγγα υπερ του f1 αλλα δεν υπαρχει λογος να το ψαχνεις αφου coolpad ακομα και στο ali δεν εχει κανενας (και εγω θελω ενα κομματι) και ολοι λενε, οσοι υποστηριζουν οτι το εχουν, οτι θα το παραγγειλουν απο το εργοστασιο σε 4-7 μερες...(?)Παρε zte v5 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αφου και out of the box δουλευει μια χαρα (θα πρεπει να διορθωσεις το youtube ισως) και χωρις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts