spartak Δημοσιεύτηκε November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 30, 2004 Τον τελευταίο καιρό ο υπολογιστής μου κάνει κάποιες επανεκινήσεις ενώ δουλευει. χωρίς προφανή λόγο (pentium 4 3ghz, 1024 mhz ram). Όταν ξεκινά πάλι, γίνεται μια προσθήκη στη λίστα startup του εξής: %systemroot%\system32\dumprep 0 -k Μήπως έχει κανείς καμμιά ιδέα γιατί πρόκειται ή που μπορεί να οφείλεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 xrhsimopieis netmod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Μπορείς να δεις το Event Viewer και να μας πεις τι error βγάζει; Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Ναι χρησιμοποιώ netmod(3.81 έκδοση), κάποιες από τις επανεκινήσεις γίνονται ενόσω είμαι στο δίκτυο κάποιες όχι. Τις περισσότερες φορές συμβαίνουν όταν ο υπολογιστής είναι αρκετή ώρα ανοικτός.... Που είναι το event viewer; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak ( 1 Δεκ. 2004 , 06:29) Ναι χρησιμοποιώ netmod(3.81 έκδοση), κάποιες από τις επανεκινήσεις γίνονται ενόσω είμαι στο δίκτυο κάποιες όχι. Τις περισσότερες φορές συμβαίνουν όταν ο υπολογιστής είναι αρκετή ώρα ανοικτός.... Που είναι το event viewer; :confused: Δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου"--->Διαχείρηση--->Εργαλεία συστήματος--->Προβολή συμβάντων :) Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiki_d Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Τι τροφοδοτικό έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Να γνωρίζεις ότι το NETMOD ευθύνεται για αρκετές μπλε οθόνες και restarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Nαι και αν έχεις το netmod σε usb, να το βάλεις σε σειριακή που έχει πολύ λιγότερα προβλήματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Ναι το έχω στη usb το netmod. Το τροφοδοτικό είναι 350 watt. Θα δοκιμάσω τη σειριακή στο netmod. Θα μπορούσε να φταίει τίποτα άλλο; Τίποτα hardware πρόβλημα; Αυτή η πιθανότητα με ανησυχεί πιο πολύ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Φίλε μου όταν το παθαίνεις αυτό δουλεύεις στον υπολογιστή, δηλαδή κουνάς έστω το ποντίκι; :confused: Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 to ksero auto, mou to kane ki emena.. ti firewall exeis pano? btw, an thes mporeis na to kaneis na min kanei restart alla tha exeis mple othones anti gia reboot, opote doron adoron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Ναι δουλεύω κάτι όποτε το παθαίνει. Νομίζω κάποια φορά μπορεί να μην δούλευα αλλά έγραφα cd. έστω. Firewall zonealarm 4.5.594 (pro). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 des sto system32/drivers an exeis kana ambrim.sys an oxi try the following: Control Panel > System > Advanced > Startup and Recovery > System failure > Restart [uncheck] meta perimene na erthei mple othoni (anti gia restart) kai pes mas pio arxeio to kanei (to grafei kato kato [5-6 teleutees sires nomizo]) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Πριν από όλα αυτά, βγάλε το netmod από το usb και δες τι γίνεται. Αν το πρόβλημα επιμένει, προσπάθησε να θυμηθείς πότε άρχισε να εμφανίζεται το πρόβλημα και αν είχες κάνει κάποια αλλαγή στο μηχάνημα τότε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 mpa den ine to netmod an enoieis gia to IPNATHLP error.. kane auto pou sou ipa kai pes mas ti leei i mple othoni stis 5-6 teleutees seires Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. December 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να σημειώσω απλώς ότι όταν εγκατέστησα το zonealarm 5.x οι επανεκινήσεις αυξήθηκαν... οπότε το απεγκατέστησα και επανήλθα στο παλαιό (4.5 έκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 sinithos auta ta reboot/mpel othones erhontai apo firewall, dioti den sinergazontai me ta windows tis perisoteres fores... ego ixa to visnetic 2.2 kai me ixe taraksei se auta ta boot kai mple othones, ospou to etzasa kai isixasa.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rocky13 ( 2 Δεκ. 2004 , 18:40) sinithos auta ta reboot/mpel othones erhontai apo firewall, dioti den sinergazontai me ta windows tis perisoteres fores... ego ixa to visnetic 2.2 kai me ixe taraksei se auta ta boot kai mple othones, ospou to etzasa kai isixasa.. :) Λες να ευθύνεται το Black Ice για τα δικά μου τα restart?? :confused: :worry: Όταν είχα το Zone Alarm δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. :rolleyes: Αν υποψιαστώ πως το firewall είναι το πρόβλημα θα πεθάαααααααααααααανωωωωωωωωω(Λαζόπουλος)! :lol: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 ki omos ta perisotera boot/mple othones ofeilontai se firewall... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Δεν ισχύει αυτό. Αλλοίμονο αν προκαλούσε τόσα προβλήματα ένα firewall. Μπορεί να έτυχε σε κάποιον, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κανόνας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 einai profanes re mcde oti ginete apo firewall, pos allios oi perisoteres mple othones proerxontai apo NAT errors? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Εχω και εγώ το ιδειο πρόβλημα με το netmod και δεν ξέρω τι να κάνω να βάλω αλλο μοντεμ ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Μάλιστα ειχε φτάσει σε σειμείο να κάνει μια επανεκίνηση κάθε πάντε λαπτά, έκανα φορμάτ αλλά τωρα πάλι τα ίδεια κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 ki ego ta idia pathena kai exo jetspeed 520, alla ela mou nte pou den ine to modem.. skise oti software firewall exeis kai des an sou kanei pia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Απλά κατεβάστε τους νέους drivers για το netmod usb. Αντιμετώπιζα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το windows sp2. Στην αρχή το γύρισα σε σειριακό αλλα για κάποιο ανεξήγητο λόγο μια μέρα, άρχισε να σέρνεται. Οπότε κατέβασα τους καινούργιους drivers και απο τότε όλα είναι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts