dimxr Δημοσιεύτηκε May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2015 Χαίρετε παίδες! Ξανά τις συμβουλές σας θα ζητήσω καθώς ποτέ δε λαθέψατε! Ψάχνω κινητό μέχρι 4.7" (max 5") για μέση χρήση... Η τιμή του μέχρι τα 120 ευρώ... Ψάχνω για ένα καλό VFM και γενικά δεν έχω πρόβλημα είτε να είναι κινέζος ή όχι... Επίσης ένα άλλο στοιχείο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο είναι η αυτονομία του... Μην ξαφνικά επειδή ξεχάσαμε ανοιχτό το 3G να μας μείνει σε 5 ώρες στο χέρι... Δεν ζητάω δλδ κορυφαίες αυτονομίες, αλλά όσο το δυνατόν καλύτερες... Υπάρχει λοιπόν κάτι άξιο αγοράς ή πρέπει κανέις να ανέβει πιο ψηλά για να πάρει κάτι αξιόλογο; Είδα για παράδειγμα κι αυτό στην κατηγορία hands on και γενικά φαντάζομαι πως όλο και κάτι εντοπίζει κανείς ακόμη και σε αυτά τα λεφτά πλέον... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ph64 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Αυτό το έχω εδώ και 5 μήνες και κρατάει 5-6 ημέρες για πλάκα, με 3G ανοιχτό 4-6 ώρες την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) LG L90: Εξαιρετικό Vfm, με καλή αυτονομία και αναβάθμιση σε Lollipop. Edit Αν θέλεις 4G και καλύτερες επιδόσεις δες και το Sony Xperia E4g. Είναι ολοκαίνουργια συσκευή αλλά δεν είναι τόσο δοκιμασμένη (λίγο πιο ακριβή στα 127€). Edited May 12, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 p6000 $120/€110 vickmall.com 2gb ram, 16gb rom, 2700mah, lollipop πληρωμη paypal, αποστολη singpost Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. May 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, κοιτάζω πολύ και το Motorola Moto E 2nd Gen 4G... Νομίζω πως και αυτό είναι μια πολύ καλή λύση... Και η τιμή του όλο και πέφτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλό είναι αλλά υστερεί σε κάποια σημεία όπως πχ ότι δεν έχει φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Της δεύτερης γενιάς νομίζω πως έχει. Το πρώτο δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Της δεύτερης γενιάς νομίζω πως έχει. Το πρώτο δεν έχει. Δεν νομίζω πως έχει. Στο skroutz έχουν κάνει λάθος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δίκιο έχεις. Κοίταξα στο gsmarena. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. May 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια... Είμαι μεταξύ elephone p6000 και motorola moto e 4g... Το μόνο που φοβάμαι είναι την κατασκευαστική ποιότητα του elephone διότι από χαρακτηριστικά το σκίζει το motorola... Παίζει να έχει flaws από τη μαμά όταν θα έρθει; Θα κρατήσει 2 χρόνια ή τζάμπα θα δώσω τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια... Είμαι μεταξύ elephone p6000 και motorola moto e 4g... Το μόνο που φοβάμαι είναι την κατασκευαστική ποιότητα του elephone διότι από χαρακτηριστικά το σκίζει το motorola... Παίζει να έχει flaws από τη μαμά όταν θα έρθει; Θα κρατήσει 2 χρόνια ή τζάμπα θα δώσω τα λεφτά; δεν εχουν περασει 2 χρονια απο την κυκλοφορια τους για να σου απαντησουμε με βεβαιοτητα. διαβασε ολοκληρα τα θεματα των 2 συσκευων εδω στο φορουμ και κρινε: moto e, p6000 Edited May 16, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts