dark_master Δημοσιεύτηκε May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2015 (edited) Πολύ premium κατάσταση smartwatch . http://content.myphone.gr/photo/full/38989/zeblaze-rover-smartwatch-gearbest-com.jpg Specs από το επίσημο site Model ROVER Hardware CPU MTK2501/108MHz Memory combinations 24Mb RAM/32Mb ROM Bluetooth Bluetooth 4.0 Display LCD Screen 1.54 Inches TFT IPS Screen Touch screen DSC_6232 G+F capacitive touch screen Resolution 240x240 Pixel Battery 250 mAh Li-ion battery Service Time Standby time 72 hours Talking time 8 hours Charger Standard customize micro USB charger Shell material Alloy Wrist wrap Premium Leather Watch Strap Sensor 3D acceleration, Sedentary reminder,Sleep monitoring, Anti theft Features Call Function Answer/Make call Message Synchronous message Entertainment Bluetooth music player Call Reminder Vibration Speaker 0.5w speaker Clock display Analog/Digital Interface Pedometer Yes Altimeter Yes Thermometer Yes Barometer Yes Languages English, German, French, Spanish, Italy, Russian, Portuguese,Dutch Appearance Color Black(Orange)/Gold(Brown)/Silver(Black) Product size 45 x 44 x 8.8 mm Weight 48g όπως αναφέρετε στο post Tο Zeblaze Rover, ένα «γνωστό» smartwatch κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά, αδιάβροχο (IP65), εφοδιασμένο με μία TFT οθόνη 1,54 ιντσών και μπαταρία 250 mAh που του προσφέρει έως και 3 ημέρες αυτονομίας. Περισσότερα για την συσκευή που διατίθεται από το Gearbest.com στην τιμή των $69.99, μπορείτε να μάθετε εδώ. ΠΡΙΝ επισκεφτείτε την σελίδα, εκμεταλλευτείτε το κουπόνι GBZRT από το Gearbest.com για τα μέλη της κοινότητάς μας, κάντε παραγγελία 17$ φθηνότερα. Edited May 12, 2015 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Πολυ ομορφη κατασκευη Ψηνομαι να το παραγγειλω, αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα feedback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Πολυ ομορφη κατασκευη Ψηνομαι να το παραγγειλω, αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα feedback είναι πολύ φρέσκο και δεν έχει ακόμα reviews , εκ πρωτης όψεως πάντως φαίνεται value for money Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Τελικά το πήρε κανείς; Γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ. Αν ναι, τι γνώμη έχετε; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 επειδή ρωτάς και στο άλλο thead, δεν θα έλεγα ότι είναι μεγάλο σαν συσκευή δες μια πρόχειρη φωτογραφία στον καρπό μου. https://goo.gl/photos/ABSkGpQAXSFjuKYW7 τη συσκευή την έχω μήνες αλλά ουσιαστικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει για να έχω πλήρη εικόνα. για μένα το μεγάλο φάουλ της συσκευής είναι το μέγεθος στο λουράκι το οποίο θα έπρεπε να είναι πιο πλατύ, δυστυχώς χάνει πολύ με το λεπτό (18mm πρέπει να είναι) για να μην μιλήσω βέβαια για την ποιότητα του που είναι αρκετά κακή. επίσης 1-2 φορές νομίζω ότι δεν πάτησε καλά στη βάση φόρτισης και ήθελα λίγο βάρος από τη μία πλευρά για να φορτίσει. σε αυτά τα χρήματα βέβαια κάτι τέτοια πρέπει να τα περιμένεις. επίσης από ελληνικά τα πάει σχετικά καλά στις ειδοποιήσεις, και μόνο το γράμμα "γ" δεν εμφανίζεται σωστά. εμφανίζεται αλλά διαφορετικά από τα άλλα. μενού σχετικά απλό και κατανοητό, ομιλία με το ρολόι μέτρια, και οθόνη αξιοπρεπέστατη για τα χρήματα της συσκευής. αυτά, αν το δω καλύτερα θα γράψω και αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 αν και κάπως καθυστερημένα, ένα μικρό video για τη συσκευή, αλλά και διαγωνισμός για όποιον ενδιαφέρεται να το κερδίσει!! link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts