Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού έχεις χρόνο μέχρι το καλοκαίρι παρακολούθησε το amazon μήπως βγάλει και κανένα κουπόνι και το πάρεις σε καλύτερη τιμή, εκτός αν το βρεις από αλλού φθηνότερα.

Πάντως μην ανησυχείς και σήμα να μην πιάνεις μπορείς να την ρυθμίσεις χειροκίνητα την ώρα. Άμα κοιτάξεις στο manual στο official site λέει πως γίνεται.

Υ.Γ. Ψάξε να βρεις και κανένα καλό λουράκι που τα έχουν σε καλύτερες τιμές στην Αμερική , όποτε βαριέσαι τον μπρασελέ να αλλάζεις :)

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
καλησπέρα παιδιά, έχω ένα ρολόι invicta pro driver το οποίο είναι αυτόματο και είναι και το πρώτο ρολόι που έχω σε αυτή την κατηγορία το έχω περίπου δυο χρόνια (μου το έκαναν δώρο) και ξαφνικά ενώ το φορούσα άρχισε να χάνει λεπτά και ένα πρωί που ξύπνησα είχε σταματήσει.. το κούνησα έντονα για να ξεκινήσει αλλά το επόμενο πρωί πάλι τα ίδια.. ξέρει κάποιος να μου πει τι ακριβώς χρειαζετε και πόσο θα μου κοστίσει αυτό περίπου? ευχαριστώ!!

Σε ρολοι φιλου μου παρουσιασε το ιδιο προβλημα. Σερβις θελει. Παρε τηλ στη αντιπροσωπεια του και στειλτο εκει. Ολα αυτα τα ρολοια καποια στιγμη θελουν ενα σερβις !

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Εγώ έχω έρωτα με τα G-SHOCK...

Kαι εγώ τα ίδια. Με αγαπημένο το GA-100.

Την ολόμαυρη, stealth εκδοχή του.

απλά τέλειο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το Daytona δεν έχει καμία σχέση με το tag... To Rolex ειναι υψηλής ορολογοποιιας ενώ τα tag μεσαίας :/

Και τι εστι υψηλη ωρολογοποιια;Την ωρα τη λενε καλα,ή αυτο δε μας νοιαζει;

Γιατι εγω,παρ ολον του οτι εχω ενα Ζενιθ,που το πηρα πριν απο 40 χρονια 4.000δρχ,απο τη Ροδο χωρις Τελωνειο,και στην Αθηνα εκανε 6.000,(ενας μισθος καθηγητη πα να πει),επειδη βαριεμαι να καθομαι να το κουρδιζω,αλλα και να το διορθωνω,αφου χανει 2-3 λεπτα το μηνα,φοραω τα τρια ρολογακια μου,δυο Σεικο και ενα Σιτιζεν,που ιδιως τα δυο πρωτα,χανουν καποια λιγα δευτερολεπτα το ΕΞΑΜΗΝΟ.

Και τα πηρα 200€ απο την Ιαπωνια.

Το κακο ειναι οτι εχουν σταματησει να παραγονται,για να βαλω κανα λινκ,μπας και θελει να αγορασει καποιος απο τα παιδια εδω.(Καπου ειδα το ενα,σε τιμη 500€).

Οπως γραφω σε καθε ευκαιρια,οταν μπαινει θεμα Ελβετικων αυτοματων ρολογιων,μπορει πολλα απ αυτα,να ειναι ομορφα σαν αντικειμενα,αλλα δεν ειναι καλα ρολογια,μιας και δε δειχνουν την ωρα,(που ειναι και η δουλεια τους),με ακριβεια.

Χωρια τη φασαρια να τα κουρδιζεις.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Φιλε ασχετο επειδη θα παω Ροδο ειπες χωρις τελωνειο. Απο που μπορω να παρω κ εγω ετσι; Αεροδρομιο εννοεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Daytona δεν έχει καμία σχέση με το tag... To Rolex ειναι υψηλής ορολογοποιιας ενώ τα tag μεσαίας :/

Μπα.

http://www.ablogtowatch.com/wp-content/uploads/2012/07/TAG-Heuer-MikrotourbillonS-black-Background.jpg

Φιλε ασχετο επειδη θα παω Ροδο ειπες χωρις τελωνειο. Απο που μπορω να παρω κ εγω ετσι; Αεροδρομιο εννοεις;

Αγαπητε,δυστυχως για σενα,Η Ροδος,επαψε να εχει διαφορετικο καθεστως Τελωνειου,απο τοτε που μπηκαμε στην ΕΕ.

Αυτα που γραφω εγω,ο παππούς,γινανε το 1971.:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Οποίος θέλει χωρίς τελωνείο και είναι διατεθειμένος να πάει στη Ρόδο, γιατί δεν πάει λίγο παραδίπλα, στην Τουρκία, και να πάρει από εκεί ότι θέλει;

Οπως ξαναεγραψα,το θεμα Ροδου,εχει πλεον αλλαξει,απο τοτε που μπηκαμε στην ΕΕ.Υπαρχουν πλεον οι ιδιοι δασμοι με εδω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Οπως ξαναεγραψα,το θεμα Ροδου,εχει πλεον αλλαξει,απο τοτε που μπηκαμε στην ΕΕ.Υπαρχουν πλεον οι ιδιοι δασμοι με εδω.

Για τους δασμούς που ανέφερε ο φίλος του απάντησα ό,τι εφόσον επιθυμεί να τους αποφύγει, να πεταχτεί δίπλα στην Τουρκία, αφού είναι διατεθειμένος να φθάσει ως τη Ρόδο...

Παιδιά θέλω αν μπορείτε να μου πείτε πως διορθώνουμε γρατζουνιές από μπρασελέ τιτανίου και με τι μπορούμε να το καθαρίζουμε. Ευχαριστώ :)

Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει μηχανικά ρολόγια σε χαμηλή τιμή; η ας μου δώσει μερικές μάρκες να τα ψάξω. Δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από τα 200 ευρώ και ψάχνω κάτι φτηνό και όμορφο.

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Ramosi9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει μηχανικά ρολόγια σε χαμηλή τιμή; η ας μου δώσει μερικές μάρκες να τα ψάξω. Δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από τα 200 ευρώ και ψάχνω κάτι φτηνό και όμορφο.

Ευχαριστώ

Δες για seiko η/και orient. Το creation watches εχει πολλα καλα και φθηνα μηχανικα ρολογια.

Μπορει καποιος να μου πει μαρκες που να ειναι σχεδιαστικα κοντα στα u-boat αλλα σε πολυ οικονομικοτερη τιμη; ευχαριστω

Μπορει καποιος να μου πει μαρκες που να ειναι σχεδιαστικα κοντα στα u-boat αλλα σε πολυ οικονομικοτερη τιμη; ευχαριστω

tw steel, oozoo

Haemmer, tw steel

Από ebay ή από κινέζικο μαγαζί αν αγοράσω ένα ρολόι αξίας 100 περίπου υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο με απλά μεταφορικά χωρίς κούριερ; γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος που κάνει αγορές ρολογιών από Κίνα;;

Από ebay ή από κινέζικο μαγαζί αν αγοράσω ένα ρολόι αξίας 100 περίπου υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο με απλά μεταφορικά χωρίς κούριερ; γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος που κάνει αγορές ρολογιών από Κίνα;;

Εξαρταται απο το τι τιμη θα γραφει απέξω,και αν ειναι γνωστη μαρκα.

Αν εχει γραψει 20$,και η φιρμα ειναι αγνωστη,μπορει και να μην πληρωσεις τιποτα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Γεια σας παιδιά!

Βλέπω τελευταία σε βιτρίνες CASIO ή και άλλα ρολόγια ηλεκτρονικά με μπρασελέ ή μαύρο πλαστικό στυλ δεκαετίας ΄80..

Είναι αλήθεια ότι είναι "μόδα" πάλι;;

Παραθέτω ενδεικτικά κάποιες εικόνες από μοντέλα που ξαφνικά βλέπω σε βιτρίνες μαγαζιών με ρολόγια στην πόλη μου(Γιάννενα)..

https://svpply.com/item/1973551/American_Apparel__A168WG9A_Casio

http://www.watchmarkaz.pk/watch-CasioA159W_N1DFClassicDigitalBraceletWatch

Edited by xerolas
Λάθος ανάρτηση μιας εικόνας..
" Similis simili gaudet"