aelo Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Αφού έχεις χρόνο μέχρι το καλοκαίρι παρακολούθησε το amazon μήπως βγάλει και κανένα κουπόνι και το πάρεις σε καλύτερη τιμή, εκτός αν το βρεις από αλλού φθηνότερα. Πάντως μην ανησυχείς και σήμα να μην πιάνεις μπορείς να την ρυθμίσεις χειροκίνητα την ώρα. Άμα κοιτάξεις στο manual στο official site λέει πως γίνεται. Υ.Γ. Ψάξε να βρεις και κανένα καλό λουράκι που τα έχουν σε καλύτερες τιμές στην Αμερική , όποτε βαριέσαι τον μπρασελέ να αλλάζεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εγώ έχω έρωτα με τα G-SHOCK... Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokokritsos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 καλησπέρα παιδιά, έχω ένα ρολόι invicta pro driver το οποίο είναι αυτόματο και είναι και το πρώτο ρολόι που έχω σε αυτή την κατηγορία το έχω περίπου δυο χρόνια (μου το έκαναν δώρο) και ξαφνικά ενώ το φορούσα άρχισε να χάνει λεπτά και ένα πρωί που ξύπνησα είχε σταματήσει.. το κούνησα έντονα για να ξεκινήσει αλλά το επόμενο πρωί πάλι τα ίδια.. ξέρει κάποιος να μου πει τι ακριβώς χρειαζετε και πόσο θα μου κοστίσει αυτό περίπου? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Σε ρολοι φιλου μου παρουσιασε το ιδιο προβλημα. Σερβις θελει. Παρε τηλ στη αντιπροσωπεια του και στειλτο εκει. Ολα αυτα τα ρολοια καποια στιγμη θελουν ενα σερβις ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an21 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Το Daytona δεν έχει καμία σχέση με το tag... To Rolex ειναι υψηλής ορολογοποιιας ενώ τα tag μεσαίας :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εγώ έχω έρωτα με τα G-SHOCK... Kαι εγώ τα ίδια. Με αγαπημένο το GA-100. Την ολόμαυρη, stealth εκδοχή του. απλά τέλειο Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Το Daytona δεν έχει καμία σχέση με το tag... To Rolex ειναι υψηλής ορολογοποιιας ενώ τα tag μεσαίας :/ Και τι εστι υψηλη ωρολογοποιια;Την ωρα τη λενε καλα,ή αυτο δε μας νοιαζει; Γιατι εγω,παρ ολον του οτι εχω ενα Ζενιθ,που το πηρα πριν απο 40 χρονια 4.000δρχ,απο τη Ροδο χωρις Τελωνειο,και στην Αθηνα εκανε 6.000,(ενας μισθος καθηγητη πα να πει),επειδη βαριεμαι να καθομαι να το κουρδιζω,αλλα και να το διορθωνω,αφου χανει 2-3 λεπτα το μηνα,φοραω τα τρια ρολογακια μου,δυο Σεικο και ενα Σιτιζεν,που ιδιως τα δυο πρωτα,χανουν καποια λιγα δευτερολεπτα το ΕΞΑΜΗΝΟ. Και τα πηρα 200€ απο την Ιαπωνια. Το κακο ειναι οτι εχουν σταματησει να παραγονται,για να βαλω κανα λινκ,μπας και θελει να αγορασει καποιος απο τα παιδια εδω.(Καπου ειδα το ενα,σε τιμη 500€). Οπως γραφω σε καθε ευκαιρια,οταν μπαινει θεμα Ελβετικων αυτοματων ρολογιων,μπορει πολλα απ αυτα,να ειναι ομορφα σαν αντικειμενα,αλλα δεν ειναι καλα ρολογια,μιας και δε δειχνουν την ωρα,(που ειναι και η δουλεια τους),με ακριβεια. Χωρια τη φασαρια να τα κουρδιζεις. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Φιλε ασχετο επειδη θα παω Ροδο ειπες χωρις τελωνειο. Απο που μπορω να παρω κ εγω ετσι; Αεροδρομιο εννοεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Το Daytona δεν έχει καμία σχέση με το tag... To Rolex ειναι υψηλής ορολογοποιιας ενώ τα tag μεσαίας :/ Μπα. http://www.ablogtowatch.com/wp-content/uploads/2012/07/TAG-Heuer-MikrotourbillonS-black-Background.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Φιλε ασχετο επειδη θα παω Ροδο ειπες χωρις τελωνειο. Απο που μπορω να παρω κ εγω ετσι; Αεροδρομιο εννοεις; Αγαπητε,δυστυχως για σενα,Η Ροδος,επαψε να εχει διαφορετικο καθεστως Τελωνειου,απο τοτε που μπηκαμε στην ΕΕ. Αυτα που γραφω εγω,ο παππούς,γινανε το 1971.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Οποίος θέλει χωρίς τελωνείο και είναι διατεθειμένος να πάει στη Ρόδο, γιατί δεν πάει λίγο παραδίπλα, στην Τουρκία, και να πάρει από εκεί ότι θέλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Οπως ξαναεγραψα,το θεμα Ροδου,εχει πλεον αλλαξει,απο τοτε που μπηκαμε στην ΕΕ.Υπαρχουν πλεον οι ιδιοι δασμοι με εδω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Οπως ξαναεγραψα,το θεμα Ροδου,εχει πλεον αλλαξει,απο τοτε που μπηκαμε στην ΕΕ.Υπαρχουν πλεον οι ιδιοι δασμοι με εδω. Για τους δασμούς που ανέφερε ο φίλος του απάντησα ό,τι εφόσον επιθυμεί να τους αποφύγει, να πεταχτεί δίπλα στην Τουρκία, αφού είναι διατεθειμένος να φθάσει ως τη Ρόδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ειναι μια λυση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 σκεφτομαι να παρω αυτο http://www.skroutz.gr/s/4693658/Casio-Edifice-Black-Rubber-Chronograph-ERA-300B-1AVER.html πως σας φαίνεται ? το εχει κανεις απο εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παιδιά θέλω αν μπορείτε να μου πείτε πως διορθώνουμε γρατζουνιές από μπρασελέ τιτανίου και με τι μπορούμε να το καθαρίζουμε. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει μηχανικά ρολόγια σε χαμηλή τιμή; η ας μου δώσει μερικές μάρκες να τα ψάξω. Δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από τα 200 ευρώ και ψάχνω κάτι φτηνό και όμορφο. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Ramosi9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει μηχανικά ρολόγια σε χαμηλή τιμή; η ας μου δώσει μερικές μάρκες να τα ψάξω. Δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από τα 200 ευρώ και ψάχνω κάτι φτηνό και όμορφο. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Ramosi9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Δες για seiko η/και orient. Το creation watches εχει πολλα καλα και φθηνα μηχανικα ρολογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskampouris Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μπορει καποιος να μου πει μαρκες που να ειναι σχεδιαστικα κοντα στα u-boat αλλα σε πολυ οικονομικοτερη τιμη; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μπορει καποιος να μου πει μαρκες που να ειναι σχεδιαστικα κοντα στα u-boat αλλα σε πολυ οικονομικοτερη τιμη; ευχαριστω tw steel, oozoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatals Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μπορει καποιος να μου πει μαρκες που να ειναι σχεδιαστικα κοντα στα u-boat αλλα σε πολυ οικονομικοτερη τιμη; ευχαριστω Haemmer, tw steel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Από ebay ή από κινέζικο μαγαζί αν αγοράσω ένα ρολόι αξίας 100 περίπου υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο με απλά μεταφορικά χωρίς κούριερ; γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος που κάνει αγορές ρολογιών από Κίνα;; Στάλθηκε από το Ramosi9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Από ebay ή από κινέζικο μαγαζί αν αγοράσω ένα ρολόι αξίας 100 περίπου υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο με απλά μεταφορικά χωρίς κούριερ; γνωρίζει να μου απαντήσει κάποιος που κάνει αγορές ρολογιών από Κίνα;; Στάλθηκε από το Ramosi9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Εξαρταται απο το τι τιμη θα γραφει απέξω,και αν ειναι γνωστη μαρκα. Αν εχει γραψει 20$,και η φιρμα ειναι αγνωστη,μπορει και να μην πληρωσεις τιποτα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αρα παιζει ρολο αν θα γράψει η όχι τι ακριβως περιεχει το δέμα. Να σαι καλά φίλε. Σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerolas Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά! Βλέπω τελευταία σε βιτρίνες CASIO ή και άλλα ρολόγια ηλεκτρονικά με μπρασελέ ή μαύρο πλαστικό στυλ δεκαετίας ΄80.. Είναι αλήθεια ότι είναι "μόδα" πάλι;; Παραθέτω ενδεικτικά κάποιες εικόνες από μοντέλα που ξαφνικά βλέπω σε βιτρίνες μαγαζιών με ρολόγια στην πόλη μου(Γιάννενα).. https://svpply.com/item/1973551/American_Apparel__A168WG9A_Casio http://www.watchmarkaz.pk/watch-CasioA159W_N1DFClassicDigitalBraceletWatch Edited June 1, 2014 by xerolas Λάθος ανάρτηση μιας εικόνας.. Παράθεση " Similis simili gaudet" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts