Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά με το τελωνείο τι γίνεται...κάποια στιγμή ρώτησα τις ταχυμεταφορικές για το αν μπορώ να το στείλω χωρίς ''και καλά'' να πω ότι είναι ρολόι (που δεν δέχονται) και μου απάντησαν ότι όλα τα πακέτα περνούν από x-rays, οπότε το πιο πιθανό να κολήσει....ήταν σαφέστατοι δε, πως και στο πήγαινε και στο έλα θα έχω χρέωση τελωνείου μιας και η Ελβετία δεν ανήκει στην Ε.Ε..:worry:

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά...ψάχνω να βρώ ρολόι εδώ και καιρό....! Έχω βρεί κάτι Casio Edifice, αλλά μ άρεσουν πολύ τα ρολόγια σαν αυτά ( http://cgi.ebay.co.uk/Chronographe-BUW-100-SWISS-MADE-RPP-1-049_W0QQitemZ250351381812QQihZ015QQcategoryZ31387QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 ). Μπορείτε να μου προτείνετε παρόμοια; ( Άσπρο φόντο ). Αλήθεια αυτά τα ρολόγια στο ebay πρώτη φορά τα ακούω..."φαινονται" καλά..είναι όμως ή τζάμπα λεφτά;
Life Is Good

σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά με το τελωνείο τι γίνεται...κάποια στιγμή ρώτησα τις ταχυμεταφορικές για το αν μπορώ να το στείλω χωρίς ''και καλά'' να πω ότι είναι ρολόι (που δεν δέχονται) και μου απάντησαν ότι όλα τα πακέτα περνούν από x-rays, οπότε το πιο πιθανό να κολήσει....ήταν σαφέστατοι δε, πως και στο πήγαινε και στο έλα θα έχω χρέωση τελωνείου μιας και η Ελβετία δεν ανήκει στην Ε.Ε..:worry:

Έχω αγοράσει 6 ρολόγια από χώρες εκτός ΕΕ (ΝΑ Ασία και Ιαπωνία) και στο τελωνείο δεν έχουν κολλήσει καμμία φορά, με τα γνωστά κόλπα - ο πωλητής δηλώνει μικρή αξία, το δηλώνει ως δώρο ή ως μεταχειρισμένο κτλ. Θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος να το πιάσουν, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα γενικά πρόβλημα. Από όσα πράγματα (πάνω από 20) έχω αγοράσει από το ebay, ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά με έπιασαν στο τελωνείο και ήταν όταν το πακέτο μου το έστειλαν με ιδιωτική courier. Προφανώς οι courier είναι μιλημένοι με το τελωνείο, ανοίγουν τα πακέτα και μοιράζονται τα λεφτά με το κράτος. Καλό, έ;

Μα αυτό που λένε είναι τρελό. Τί να χρεώσουν για ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο που πάει και έρχεται στο σέρβις του; Πιστεύω ότι ο πιο ανώδυνος τρόπος είναι να το στείλεις με ΕΛΤΑ, συστημένο και επείγον.

Καλησπέρα παιδιά...ψάχνω να βρώ ρολόι εδώ και καιρό....! Έχω βρεί κάτι Casio Edifice, αλλά μ άρεσουν πολύ τα ρολόγια σαν αυτά ( http://cgi.ebay.co.uk/Chronographe-BUW-100-SWISS-MADE-RPP-1-049_W0QQitemZ250351381812QQihZ015QQcategoryZ31387QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 ). Μπορείτε να μου προτείνετε παρόμοια; ( Άσπρο φόντο ). Αλήθεια αυτά τα ρολόγια στο ebay πρώτη φορά τα ακούω..."φαινονται" καλά..είναι όμως ή τζάμπα λεφτά;

Σε αυτά τα χρήματα δύσκολα να βρεις κάτι ανάλογο. Την μάρκα δεν την ξέρω, αλλά αν όντως φοράει αυτήν την μηχανή που αναφέρει (ΕΤΑ), τότε δεν έχεις να φοβάσαι και πάρα πολλά σε μηχανολογικό επίπεδο, η ΕΤΑ είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανών παγκοσμίως. Τώρα για την υπόλοιπη ποιότητα όπως τα λες, "φαίνονται" καλά. Με κάτι τέτοιες μάρκες υπάρχει πάντα ο κίνδυνος οι φωτογραφίες να είναι πιο καλές από την πραγματικότητα. Γενικά σε αυτά τα χρήματα κάνεις τρία πράγματα, ή αγοράζεις από ντόπιο μαγαζί αφού το δοκιμάσεις προσωπικά ή αγοράζεις από το ebay αφού το δοκιμάσεις ζωντανό σε κάποιο μαγαζί ή αγοράζεις μία αναγνωρισμένη μάρκα.

Έχω αγοράσει 6 ρολόγια από χώρες εκτός ΕΕ (ΝΑ Ασία και Ιαπωνία) και στο τελωνείο δεν έχουν κολλήσει καμμία φορά, με τα γνωστά κόλπα - ο πωλητής δηλώνει μικρή αξία, το δηλώνει ως δώρο ή ως μεταχειρισμένο κτλ. Θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος να το πιάσουν, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα γενικά πρόβλημα. Από όσα πράγματα (πάνω από 20) έχω αγοράσει από το ebay, ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά με έπιασαν στο τελωνείο και ήταν όταν το πακέτο μου το έστειλαν με ιδιωτική courier. Προφανώς οι courier είναι μιλημένοι με το τελωνείο, ανοίγουν τα πακέτα και μοιράζονται τα λεφτά με το κράτος. Καλό, έ;

Μα αυτό που λένε είναι τρελό. Τί να χρεώσουν για ένα μεταχειρισμένο αντικείμενο που πάει και έρχεται στο σέρβις του; Πιστεύω ότι ο πιο ανώδυνος τρόπος είναι να το στείλεις με ΕΛΤΑ, συστημένο και επείγον.

thanks again...θα ρωτήσω και στο ταχυδρομείο αν γίνεται να το στείλω έτσι αλλά και ασφαλισμένο (το οποίο από μόνο του βαράει την καμπάνα ''κλέφτε με'')..:O

Οπωσδήποτε ασφαλισμένο. Έχω διαβάσει ουκ ολίγες ιστορίες για ρολόγια χιλιάδων ευρώ που "χάθηκαν" στο δρόμο. Με ανασφάλιστο ρισκάρεις...

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Οπωσδήποτε ασφαλισμένο. Έχω διαβάσει ουκ ολίγες ιστορίες για ρολόγια χιλιάδων ευρώ που "χάθηκαν" στο δρόμο. Με ανασφάλιστο ρισκάρεις...

Και πώς γίνεται; Λέει πιο πάνω ότι δεν δέχονται να ασφαλίσουν ρολόγια αξίας μεγαλύτερης από 500 ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να μην υπάρχει ούτε μία υπηρεσία που να αναλαμβάνει μεταφορές ακριβών αντικειμένων.

Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ δύσκολο να ασφαλίσεις μεγάλης αξίας δέμα, αλλά λογικά κάποιος θα το κάνει. Κι εγώ δεν ξέρω περισσότερα, γι' αυτό και δεν είχα απαντήσει στο αρχικό μήνυμα, από την άλλη όμως προσωπικά δεν θα ρίσκαρα να το στείλω ανασφάλιστο.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

voodooman οι εταιρίες courier δε δέχονται ειδικά ρολόγια πάνω από 500 ευρώ αξία...θα ρωτήσω όμως και στο απλό ταχυδρομείο μπας και..!

apo ton augousto peripou exo auto

http://di1.shopping.com/images/pi/21/d4/f0/51286160-100x100-0-0.jpg

apolita ikonopoihmenos...to ixa parei sta 250e an thimame kala

Εγώ πήρα αυτό http://picture.yatego.com/images/41f125122d7429.2/09531612368.jpg για καλό και έχω ένα χρονογράφο Seiko για καθημερινό :)

voodooman οι εταιρίες courier δε δέχονται ειδικά ρολόγια πάνω από 500 ευρώ αξία...θα ρωτήσω όμως και στο απλό ταχυδρομείο μπας και..!

update: ειλικρινά ''τα έχω πάρει'' και σκέφτομαι να ανοίξω εγώ μια υπηρεσία που να αποστέλει ασφαλισμένα δέματα στο εξωτερικό..:mad:

το ταχυδρομείο λοιπόν δέχεται ασφαλισμένο φάκελο μέχρι 1066 ευρώ για Ελβετία (απορώ πως το βγάλαν αυτό το ποσό και όχι πχ 1000 ή 1100)...για το αν κολάει στο τελωνείο δεν πέρναν και όρκο...:wacko: και σε περίπτωση που χαθεί θέλουν και απόδειξη ότι αυτό που είχα στείλει κοστίζει τόσο...!! λες και δε με χρέωσαν ανάλογα όταν τους είπα για πόσο θέλω να το ασφαλίσω...πρέπει να τους πάω και απόδειξη...

ηθικό δίδαγμα : το πιο πιθανό να πάω ένα τριήμερο Ζυρίχη με 250 ευρώ εισητήριο...άντε άλλα τόσα ξενοδοχείο και σε μια ωρίτσα με λεοφωρείο είμαι Λουκέρνη στην Bucherer (ή τους ζητάω να το παραλάβουν και Ζυρίχη).....και τη δουλειά μου κάνω, και άγχος δε θα έχω...και την Ελβετία θα (ξανα)δω..:O και όλα φίνα..:)

αι σιχτιρ πια με τις @!#$@!% υπηρεσίες τους..!!!

Εγω πηρα αυτο πριν 2 εβδομαδες :)

Swatch Dark Phoenix

Δεν ειναι τιποτα τρομερο, αλλά το λατρευω!

http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/DSC06311.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Swatch Dark Phoenix

http://i191.photobucket.com/albums/z287/n_wildgirl/DSC06311.jpg

Το έχω αυτό το ρολόι ως δεύτερο, ωραίο είναι. ;)

Swatch Dark Phoenix

Mην το λές!

Όταν πρωτοβγήκαν οι ατσάλινοι swatch χρονογράφοι είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό! Τα έβλεπα και μου έτρεχαν τα σάλια, αλλά πού λεφτά...

Όλο το σκέφτομαι να πάρω έναν, να μου φύγει το απωθημένο και όλο το αναβάλω!.. Ιδίως αυτός είναι πολύ του γούστου μου.

A, και το νεότερο μέλος της οικογένειας

http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/IMG_3012.jpg

Suunto T3C.

Κανονικά είναι running computer, αλλά δείχνει και την ώρα. Και επειδή το βρίσκω και όμορφο, το φοράω και καμμιά φορά έξω.

εγω παντως σταθηκα τυχερος και πηρα αυτο απο μαγαζι που εκλεινε μονο 90 ευρω

http://www.e-jewels.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1402&category_id=214&option=com_virtuemart

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Γεια σας παιδιά. Παρήγγειλα την Παρασκευή από Αγγλία το diesel DZ1214. Έφτασε την τρίτη στο ταχυδρομείο και το παρέλαβα χθές Τετάρτη. Το πήρα 108 ευρώ βάση ισοτιμίας όταν Ελλάδα έχει 145 - 160 αλλά δεν το έβρισκα πουθενά ετοιμοπαράδοτο. Το θέμα είναι οτι επειδή είμαι πολύ ψείρας παρατήρησα πως οι δείκτες δεν είναι απόλυτα συγχρονισμένοι. Δλδ όταν ο λεπτοδείκτης (μεγάλος) δείχνει 12 (ακριβώς) ο ωροδείκτης είναι ελαφρός πιο πίσω. Ρώτησα σε ένα ρολογάδικο στην Θεσσαλονίκη που μένω γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπε πως ενδέχεται το ρολόι να έχει χτυπηθεί, ταρακουνηθεί κατα την μεταφορά και να έχει γίνει μικρή μετακίνηση των δεικτών. Δεν είναι κάποιο σπουδαίο πρόβλημα αλλά όπως είπα είμαι ψείρας και μόνο που ξέρω οτι υπάρχει τρελαίνομαι. Επίσης μου είπε οτι το χτύπημα δεν καλύπτεται από την εγγύηση και πως αν το στείλω στο service Αθήνα μόνο τα μεταφορικά συστημένο θα μου βγεί ακριβότερα από το να μου το φτιάξει αυτός. Μου ζήτησε 15 ευρώ. Καλά για μεταφορικά Αγγλία δεν το συζητάω. Δεν ξέρω αν μπορείτε να προτείνετε τπτ απλά το αναφέρω μήπως έχει συμβεί και σε άλλον και να μου πεί πως το αντιμετώπισε. Βέβαια μπορώ να πάω και σε ένα ψυχολόγο και να με βοηθήσει να ξεπεράσω το πρόβλημα που έχω αλλά από την στιγμή που πληρώνω κάτι έχω την απαίτηση αυτό να είναι στην εντέλεια. Έτσι δεν είναι;

Γεια σας παιδιά. Παρήγγειλα την Παρασκευή από Αγγλία το diesel DZ1214. Έφτασε την τρίτη στο ταχυδρομείο και το παρέλαβα χθές Τετάρτη. Το πήρα 108 ευρώ βάση ισοτιμίας όταν Ελλάδα έχει 145 - 160 αλλά δεν το έβρισκα πουθενά ετοιμοπαράδοτο. Το θέμα είναι οτι επειδή είμαι πολύ ψείρας παρατήρησα πως οι δείκτες δεν είναι απόλυτα συγχρονισμένοι. Δλδ όταν ο λεπτοδείκτης (μεγάλος) δείχνει 12 (ακριβώς) ο ωροδείκτης είναι ελαφρός πιο πίσω. Ρώτησα σε ένα ρολογάδικο στην Θεσσαλονίκη που μένω γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπε πως ενδέχεται το ρολόι να έχει χτυπηθεί, ταρακουνηθεί κατα την μεταφορά και να έχει γίνει μικρή μετακίνηση των δεικτών. Δεν είναι κάποιο σπουδαίο πρόβλημα αλλά όπως είπα είμαι ψείρας και μόνο που ξέρω οτι υπάρχει τρελαίνομαι. Επίσης μου είπε οτι το χτύπημα δεν καλύπτεται από την εγγύηση και πως αν το στείλω στο service Αθήνα μόνο τα μεταφορικά συστημένο θα μου βγεί ακριβότερα από το να μου το φτιάξει αυτός. Μου ζήτησε 15 ευρώ. Καλά για μεταφορικά Αγγλία δεν το συζητάω. Δεν ξέρω αν μπορείτε να προτείνετε τπτ απλά το αναφέρω μήπως έχει συμβεί και σε άλλον και να μου πεί πως το αντιμετώπισε. Βέβαια μπορώ να πάω και σε ένα ψυχολόγο και να με βοηθήσει να ξεπεράσω το πρόβλημα που έχω αλλά από την στιγμή που πληρώνω κάτι έχω την απαίτηση αυτό να είναι στην εντέλεια. Έτσι δεν είναι;

Συμφωνώ απολυτως. Εφοσον το πληρωνεις ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ πρεπει να ειναι τελειο. Αυτο βεβαια ειναι μεγαλη κουβεντα, εγω εχω αρχισει να πιστευω πως τελικα τιποτα δεν το παιρνουμε τελειο, ολα εχουν καποιο μικροελαττωμα που ξενερωνει... (ειμαι κι εγω ψειρας)

εγω παντως σταθηκα τυχερος και πηρα αυτο απο μαγαζι που εκλεινε μονο 90 ευρω

http://www.e-jewels.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1402&category_id=214&option=com_virtuemart

Πολυ ομορφο! Να το χαιρεσαι! :happy: (και καλη φαση 90 ευρω απο 170 ;))

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δωσε τα 15 ευρω να το φτιαξεις.... καμια φορα τρωνε χτυπηματα τα κουτια τι να κανει και ο πωλητης οταν πεταει ο υπαλληλος απο 3 μετρα τον σακο...:mad:
[COLOR=Red][B]A P R I L I A[/B][/COLOR]

Αν παραγγείλω από εδώ store.dieseltimeframes.com από που θα έρθει το ρολόι;

Είναι η επίσημη σελίδα ρολογιών της diesel έτσι;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

σε όσα άτομα με ξέρουν,ειναι γνωστή η αδυναμία μου στα ρολόγια...απο πολύ μικρή ηλικία τα αγαπούσα..τώρα έχω 17 ρολόγια..αυτό που φοράω συχνότερα ειναι το TAG Heuer Link Diamond μιας και είναι δώρο απο ένα άτομο που αγαπάω ιδιαίτερα..

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Αν παραγγείλω από εδώ store.dieseltimeframes.com από που θα έρθει το ρολόι;

Είναι η επίσημη σελίδα ρολογιών της diesel έτσι;

Θα έρθει από Αμερική λογικά. Δεν νομίζω να στέλνουν Ελλάδα γιατί το έψαξα όταν ήθελα να πάρω το δικό μου. Εγώ το πήρα το δικό μου από http://www.britishwatchcompany.com/diesel-gents-bracelet-watches-dz1214-p-4706.html

Δεν έχει μεταφορικά. Καλό είναι αλλά έχει κινδύνους.

Αυτό είναι και το ρολόι που πήρα. Πολύ καλή τιμή αλλά έχω το πρόβλημα που αναφέρω. Δεν νομίζω όμως πως οφείλεται σε αυτούς. Ποιο μοντέλο θες να πάρεις?

Υ.Γ. Φωτό μπορώ να ανεβάσω μόνο απ'το Ιντερνετ?

Θα έρθει από Αμερική λογικά. Δεν νομίζω να στέλνουν Ελλάδα γιατί το έψαξα όταν ήθελα να πάρω το δικό μου. Εγώ το πήρα το δικό μου από http://www.britishwatchcompany.com/diesel-gents-bracelet-watches-dz1214-p-4706.html

Δεν έχει μεταφορικά. Καλό είναι αλλά έχει κινδύνους.

Αυτό είναι και το ρολόι που πήρα. Πολύ καλή τιμή αλλά έχω το πρόβλημα που αναφέρω. Δεν νομίζω όμως πως οφείλεται σε αυτούς. Ποιο μοντέλο θες να πάρεις?

Υ.Γ. Φωτό μπορώ να ανεβάσω μόνο απ'το Ιντερνετ?

Καλησπέρα.

Επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω κάποια κοσμήματα από το συγκεκριμένο, μπορείς να μου πεις κατά πόσο είναι αξιόπιστο?Τι εννοείς όταν λες κινδύνους?

Πρόσεξα και κάτι άλλο επίσης, ότι άλλη τιμή δίνει σε λίρα αγγλίας και άλλη σε ευρώ, καμία σχέση με την ισοτιμία που υπάρχει.

Καλησπέρα.

Επειδή σκέφτομαι να παραγγείλω κάποια κοσμήματα από το συγκεκριμένο, μπορείς να μου πεις κατά πόσο είναι αξιόπιστο?Τι εννοείς όταν λες κινδύνους?

Πρόσεξα και κάτι άλλο επίσης, ότι άλλη τιμή δίνει σε λίρα αγγλίας και άλλη σε ευρώ, καμία σχέση με την ισοτιμία που υπάρχει.

Όταν λέω κινδύνους εννοώ αυτό που γράφω στην αρχή της σελίδας. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο και έχει και πιστοποίηση για ονλαιν αγορές. Επειδή δημιουργήθηκε θέμα και με μένα με την ισοτιμία να ξέρεις ότι θα σε χρεώσουν σε λίρες. Οπότε μην δίνεις σημασία στα Ευρώ που λένε. Εμένα έλεγαν 104,77 και τελικά το πήρα 108,33. Αν θές κάνε μετατροπές εδώ. http://www.green-acres.com/gr/currency_converter.htm

Να ξέρεις ότι σε χρεώνουν την ημέρα της αποστολής. Οπότε τυχον αλλαγές ισοτιμίας μπορεί να είναι υπερ σου η και εις βάρος σου. Πάντω καλού κακού για κάθε 100 ευρώ να έχεις υπόψιν ενα +- 10% λόγο αλλαγής ισοτιμίας. Το λέω αν θες να αγοράσεις με prepaid να βάλεις επιπλέον λεφτά για να μην ταλαιπωρηθείς επιπλέον όπως έπαθα εγώ.