georgehh Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Αλήθεια πως το αποφασίσατε με τον νομικόσας? Διαβάσατε για τη μηχανικη στην ωρολογοποιία ή απλά θέλετε κάτι διαχρονικό το οποίο να δουλεύει τέλεια για μια ζωή χωρίς να το βγάζεις από το καρπό σου ότι και αν κάνεις? καταληξαμε εκει γιατι πιστευουμε ειναι μονοδρομος, και ειναι ρολοι για μια ζωη, που στα λευτα του καλυτερο δεν υπαρχει Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Παιδια σας παραθετω το εξης διλημα: http://www.rolexreferencepage.com/seamaster/smp.html περιπου 1500 ευρω μετρητα ή http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=280&osCsid=c46059470c920371a501ea376afb34b2 στα 1100 ευρω μετρητα τι λετε;;; επισης πειτε μου εαν γνωριζετε καταστηματα στην Αθηνα με καλες τιμες-και αυτα που πουλουν να ειναι οντως αυθεντικα ............ Ευχαριστω..............προκαταβολικα!!! Anle έχω το aquaracer της Tag Heuer που παρουσίζεις στα 1100Ε αλλά το χρονογράφο!Είναι απίστευτο,το έχω περίπου ένα χρόνο(από όταν είχε βγει) και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όσο για το Rolex απλά και μόνο το όνομα κοστίζει τα +400Ε. Η επιλογή δική σου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Georginos το έχεις ένα χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα? Πραγματικά απίστευτο. Αυτό έλειπε να πάθει αφού δύο χρόνια είναι η εγγύηση. Όταν δουλεύει κάθε μέρα για 10 χρόνια και χάνει το πολύ 3 δεύτερα τη μέρα όπως δουλεύουν τα ρόλεξ χωρίς σέρβις τότε θα μπορείς να πεις ότι το συστίνεις ανεπιφύλακτα. Και όσο για το όνομα είναι η μόνη μαζί με την Titoni που δε πουλάει μούρη αλλά ρολόγια. Αν θες εσύ παρε VC με τις αγοραστές μηχανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 georgehh, αν επειδή συνέχεια λες για τη τιμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο πές μου με επιχειρήματα τι καλύτερο υπάρχει, σαν ρολόι πάντα και όχι σαν κόσμημα χωρίς να περιορίζεσαι στη τιμή. Όσα και να δώσεις δε βρίσκεις πιο ανθεκτικό, αξιόπιστο, ακριβείας, μακροζωίας ρολόι. Και από μια εταιρία που κάθε σύγχρονο ρολόι βασίζεται στης δικές της εφευρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Φιλε dimatha απλα εχω μετανιωσει για καποια πραγματα που εχω πει παλιοτερα για την εταιρια ρολεξ, και πραγματικα νιωθω ασχημα τα συγκεκριμενα ρολογια, ειναι και θα μεινουν απο τα αντικειμενα ποθου που καποιος αξιζει να αγορασει σαν επενδυση και σαν γουστο και σαν ρολογια, ειπαμε sub non date για εμενα, ειναι στοχος που εχω θεσει ως προτεραιοτητα,Georginos καλα σοβαρα μιλας? ενα ρολοι που κραταει ενα χρονο ειναι ο θεος δηλαδη? εδω και τα casio κρατανε αιωνες δε σημαινει κατι αυτο, ρολοι ειναι δε θα λιωσει στο χερι σου πανω δεν ειναι παγωτο Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Το καλύτερο ρολόι αν θες απλά να έχεις την ώρα με ακρίβεια και να μην παθαίνει και τίποτα είναι ένα απλό casio G-shock. Τα υπόλοιπα περί ρόλεξ αναφέρονται σε άλλα πράγματα και όχι απλά να λένε την ώρα. Οπότε η παραφιλολογία "αντέχει, έχει ακρίβεια" είναι για να έχουμε να λέμε. Γιά ρίξτε στο πάτωμα ένα ρόλεξ να στραβώσει δείκτης απ την αδράνεια να δούμε γέλιο που θα πέσει, ρίξτε και ένα casio και ελάτε να μου πείτε για ανθεκτικότητα. Μη μιλήσουμε για χρήματα... Αυτά για όσους δεν αφήνει ο εγωισμός τους να παραδεχθούν ότι θέλουν rolex για την ιστορία του, γιατί τους αρέσει τρελλά, γιατί είναι φετίχ, κόσμημα και ότι άλλο εκπροσωπεί στη συνείδησή τους (λέγε με marketing) και ένα καλό για τα δεδομένα του ρολόι. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Φιλε το casio δεν ειναι ρολοι παραδοσιακο, εμεις μιλαμε και συγκρινουμε ρολογια με δεικτες(περισσοτερο) ασε που ειναι πλαστικουρα το casio, το μονο που εχει ειναι κυκλωματα, επισης δεν ειναι αυτοματο εχω casio και απο το περασμα του χρονου ειναι λες και το πλαστικο εχεi λιωσει οπως ειπε και ο dimatha μελεταμε ενα ρολοι κατα 2 παραγοντες μηχανη, ανθεκτικοτητα, τα casio αν δεν κανω λαθος δεν εχουνε καν αχαρακτο κρυσταλλο, δεν εχουνε καν μελετη για υψηλες και πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.αν θες ομως ηλεκτρονικο ρολοι εγω χατηρι δε σου χαλαω παρε ενα tag microtimer.τωρα αν μου λες να παρεις το ρολεξ αν το ριξεις κατω θα σου απαντησω συμφωνα με τι λογικη σου οτι αν παρεις μια βαριοπουλα και χτυπησεις ολα τα ρολογια σπανε εννοειτε δεν μιλαμε υπο τετοιες συνθηκες, αλλωστε τα ρολογια ειναι υλικα αγαθα και καθετι υλικο χαλαει υπο καποια πιεση Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Guru όπως είπε και ο georgehh το πλαστικό γρατσουνιέται εύκολα και σε 5 χρόνια στο χέρι μου δε θα έμενε τίποτα. άσε για την ακρίβεια, αν και ηλεκτρονικό χάλια. και θερμοκρασίες λειτουργίας από +10 εώς +40 μετά σε αφήνουν ξεκρέμαστο. Και το ρολόι είναι για να το φοράς και όχι για να το πετάς, στο καρπό σου το ρόλεξ είναι αθάνατο. Και πως μπορείς να συγκρίνεις την ύψιστη μηχανική με ένα χαζό και άψυχο κύκλωμα? Δεν είναι ούτε φετίχ, ούτε μάρκετινγκ, ούτε μούρη κτλ Είναι πραγματικό εργαλείο και αληθινή ωρολογοποιία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Ελληνικά ρολόγια: http://louannwatches.loukasmainas.com/ Βασικά μόνο την κάσα φτιάχνει ο κύριος Μάινας αλλά είναι μια πολύ καλή δουλειά από έναν αργυροχρυσοχόο. Η τιμή λίγο τσιμπημένη αλλά αφού πουλάει λίγα κομμάτια λογικό είναι ότι από κάπου πρέπει να βγάλει το κέρδος του, όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλες τις εταιρίες που κατασκευάζουν σχετικά λίγα κομμάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 SeaDweller vs σκαθάρι. http://pics.r-l-x.de/picserv/files/3/16600bug.mpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Georginos το έχεις ένα χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα? Πραγματικά απίστευτο. Αυτό έλειπε να πάθει αφού δύο χρόνια είναι η εγγύηση. Όταν δουλεύει κάθε μέρα για 10 χρόνια και χάνει το πολύ 3 δεύτερα τη μέρα όπως δουλεύουν τα ρόλεξ χωρίς σέρβις τότε θα μπορείς να πεις ότι το συστίνεις ανεπιφύλακτα. Και όσο για το όνομα είναι η μόνη μαζί με την Titoni που δε πουλάει μούρη αλλά ρολόγια. Αν θες εσύ παρε VC με τις αγοραστές μηχανές. Πρώτον ουδέποτε είπα ότι επειδή έχω αυτό το ρολόι Georginos καλα σοβαρα μιλας? ενα ρολοι που κραταει ενα χρονο ειναι ο θεος δηλαδη? εδω και τα casio κρατανε αιωνες δε σημαινει κατι αυτο, ρολοι ειναι δε θα λιωσει στο χερι σου πανω δεν ειναι παγωτο. Νομίζω ότι παραφράσατε τα λεγόμενα μου dimatha και georgehh! Πρώτον:Ουδέποτε είπα ότι,το συγκεκριμένο ρολόι επειδή δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα σε ένα χρόνο -και γιατί να βγάλει άλλωστε- είπα ότι είναι ο θεός. Δεύτερον:Πουθενά δεν ανέφερα ότι τα ρολόγια της Rolex έχουν προβλήματα και είναι αναξιόπιστα.Στον καθένα είναι γνωστή η ποιότητά τους Τρίτον:Η σύγκριση έγινε ανάμεσα στα 2 ρολόγια και δεν έκανα καμία επίθεση προς καμία εταιρία. Τέταρτον:Το ότι η Rolex δεν πουλάει μούρη και πουλάει μόνο τεχνολογία και αξιοπιστία,δεν το δέχομαι.Εγώ προσωπικά τουλάχιστον. Πέμπτον:Είμαι κάτοχος αρκετών ρολογιών(4),αν και αρκετά νέος 21ετών.Στη συλλογή μου δεν έχω ούτε ένα Rolex και ούτε θα έχω για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον,γιατί πολύ απλά τα θεωρώ μεγαλίστικα! Είμαι πολύ νέος για να φορέσω Rolex. Φιλικά georginos:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 giorginos mporeis se parakalw polu na mas epixeirhmatologiseis giati eipes oti to TAGHeuer Aquaracer Automatic 300M einai kalutero apo to omega seamaster pro to 2254.50.00(http://www.rolexreferencepage.com/seamaster/smp.html) ? exeis epixeirhmata? h apla to eipes epeidh to agorases k esu . k kati allo esena einai automato h quartz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Τέταρτον:Το ότι η Rolex δεν πουλάει μούρη και πουλάει μόνο τεχνολογία και αξιοπιστία,δεν το δέχομαι.Εγώ προσωπικά τουλάχιστον. Ακριβώς αυτό είναι το point μου. Το ρόλεξ πουλάει και μούρη (γι αυτό και το θέλω άλλωστε αλλά τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι). Πάντως αμφιβάλλω αν θα αντέξει στα χέρια μου και ας είναι το πιο "ανθεκτικό", καθώς ο όρος ανθεκτικότητα είναι πολύ σχετικός, για δύο λόγους: 1.) το βγάζω κάθε βράδυ και το φοράω νυσταγμένος το πρωί οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην μου πέσει στο πάτωμα. 2.) Πάντα μα πάντα το κοπανάω χωρίς τη θέλησή μου σε πόμολα πόρτας στο πέρασμα μου (όχι συχνά αλλά όταν γίνεται γίνεται καλή σύγκρουση) οπότε η στεφάνη σε κάποια χρόνια θα έχει γίνει σαγρε. (για -50C θερμοκρασία, 300m κάτω απ τη θάλασσα, στο διάστημα, δε με ενδιαφέρει να αντέχει-δουλεύει σωστά, όπως δεν ενδιαφέρει και το 99% των κατόχων rolex, απλά δεν το ξέρουν :P ) Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Ακριβώς αυτό είναι το point μου. Το ρόλεξ πουλάει και μούρη (γι αυτό και το θέλω άλλωστε αλλά τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι). Πάντως αμφιβάλλω αν θα αντέξει στα χέρια μου και ας είναι το πιο "ανθεκτικό", καθώς ο όρος ανθεκτικότητα είναι πολύ σχετικός, για δύο λόγους: 1.) το βγάζω κάθε βράδυ και το φοράω νυσταγμένος το πρωί οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην μου πέσει στο πάτωμα. 2.) Πάντα μα πάντα το κοπανάω χωρίς τη θέλησή μου σε πόμολα πόρτας στο πέρασμα μου (όχι συχνά αλλά όταν γίνεται γίνεται καλή σύγκρουση) οπότε η στεφάνη σε κάποια χρόνια θα έχει γίνει σαγρε. (για -50C θερμοκρασία, 300m κάτω απ τη θάλασσα, στο διάστημα, δε με ενδιαφέρει να αντέχει-δουλεύει σωστά, όπως δεν ενδιαφέρει και το 99% των κατόχων rolex, απλά δεν το ξέρουν :P ) Μπα... τιποτα δεν θα σου παθει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Guru και εγώ το κοπανάω συνέχεια στο μολύβδινο ντουλάπι που έχουμε μέσα στο σκοτινό θάλαμο στο ακτινολογικό κάθε φορά που πάω να φυλάξω τις κασέτες επειδή συνέχεια κάποια λάμπα είναι καμένη και δε βλέπω τη τύφλα μου. Εκεί απεβίωσε και το φόρτις μου. Κάθε φορά που γινόταν αυτό έβγαινα έξω και το κοιτούσα να δω από ποια πλευρά του κρυστάλλου είχε φύγει κομμάτι αλλά ευτυχώς τίποτα, δεν έχει ούτε γρατσουνιά. Για τα καταδυτικά έχεις δίκιο, ούτε εγώ θα πάρω ποτέ γιατί δεν το χρειάζομαι, αλλά για δες το καλοκαίρι πόσο χάνουν τα άλλα ρολόγια που στη παραλία το μεσημέρι που ψήνεται το ρολόι ειδικά αν έχει μαύρη πλάκα. Georginos δυστυχώς όλα τα ρολόγια σε αυτή τη τιμή τα ίδια είναι. Γι'αυτό εγώ προτιμώ να πάρω κάτι φθηνότερο Τιτονι βασικά το οποίο έχει την ίδια ποιότητα με κάτι άλλα που είναι 1000 ευρώ πιο ακριβά και θα έχω και φτηνό σέρβις στην ίδια την εταιρεία για τα επόμενα 50+ χρόνια. Δύο ρολόγια μου 50 ετών τα έκανα σαν καινούρια και είναι ξανά αδιάβροχα και κρατάνε καλή ώρα. Έχω πάρει και δύο καινούρια τιτονι αλλά δεν τα φοράω φυσικά για καθημερινά, τα λυπάμαι. Προτιμώ να ζορίζω τα ρόλεξ που είναι φτιαγμένα γαϊδούρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 anle γιατί θες να πάρεις καταδυτικό? Κάνεις καταδύσεις ή απλά σου αρέσουν? Σκέψου ότι εκτός από το κόστος αγοράς τα καταδυτικά έχουν και μεγαλύτερο κόστος σέρβις, ειδικά το ομέγα με τη βαλβίδα. Γι'αυτό θα σου πρότινα ένα μη καταδυτικό αλλά απλό σπορτιφ. Αν τελικά το αγοράζεις επειδή σου αρέσει διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο αλλά πρώτα δες τα από κοντά και φόρεσε τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Παιδια εγώ ενα G-shock που είχα και το κράτησα 8 χρόνια μπορώ να πω ότι εκτός από τη φθορά του πλαστικού λόγω χρόνου δεν καταλαβαίνουν Χριστό. Και στο κάτω κάτω δίνεις 60-100 ευρώ κάθε 6-8 χρόνια άν είσαι τοσο extreme και το ρολόι σου εκτός από ώρα κάνει και παπάδες (φανταστειτε τι θα κάνει το 3ο που θα πάρεις, σε 18 χρόνια πχ ). Μιλάμε το χτύπησα άπειρες φορές (έχει αντιχαρακτικό κρύσταλλο) και το χειρότερο έτρεχα με το ποδήλατο και δεν υπολόγισα ότι δεν χωρούσα και έσκασα με το ρολόι στη μάντρα (άγρια μάντρα όχι επίπεδη) > συνέπεια μία γρατζουνία στο μαύρο πλαστικό που δεν φαίνεται καν. Δεν υπάρχει περίπτωση ρολόι με κάσα και εκτεθειμένο κρύσταλλο να μην πάθαινε τίποτα. Και εγώ γουστάρω ρόλεξ αλλά για τη ομορφιά , το φινίρισμα και το κύρος του και όχι για την αντοχή του , όυτε τα 14000 μέτρα που φθανει στην θάλασσα. Και μην άκούω περί ακρίβειας . Σταθμάρχες είστε? Μια φορά το 6μηνο το ρύθμιζα με Γρινουιτς αν έχανε κάνα λεπτό και αυτό ήταν. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 ντα βίντσι τα ρόλεξ βγάλαν όνομα για την αντοχή τους αλλά εσύ δεν τα γουστάρεις γι'αυτά. Στο μαρανέλο είσαι? είναι σαν να λες γουστάρο τις φερράρι για την αντοχή τους αλλά όχι για τη χειροποίητη κατασκευή τους, την ιστορία τους, το κράτημα τους κτλ. Λες και μιλαμε για jeep και οχι για φερράρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 giorginos mporeis se parakalw polu na mas epixeirhmatologiseis giati eipes oti to TAGHeuer Aquaracer Automatic 300M einai kalutero apo to omega seamaster pro to 2254.50.00(http://www.rolexreferencepage.com/seamaster/smp.html) ? exeis epixeirhmata? h apla to eipes epeidh to agorases k esu . k kati allo esena einai automato h quartz? Νομίζω φίλτατε nomikosas ότι πουθενά σε αυτό το forum δε σύγκρινα τα 2 ρολόγια όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.Κανένα δεν έβγαλα καλύτερο από το άλλο.Απλά εξέφρασα τη δική μου γνώμη σε αυτή τη σύγκριση με βάση το προσωπική μου εμπειρία με ένα από τα δύο. Το automatic έχω. Φιλικά georginos:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Νομίζω φίλτατε nomikosas ότι πουθενά σε αυτό το forum δε σύγκρινα τα 2 ρολόγια όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.Κανένα δεν έβγαλα καλύτερο από το άλλο.Απλά εξέφρασα τη δική μου γνώμη σε αυτή τη σύγκριση με βάση το προσωπική μου εμπειρία με ένα από τα δύο. Το automatic έχω. Φιλικά georginos:) georginos katarxhn o filos mas anle eipe oti exei ena dilhma k rwthse metaksu autwn twn rologiwn (Tag k omega) pio na parei. esu tou apantas k tou les gia to tag tou to sustineis anepifulakta se sxesh me to omega afou auto rwtouse to paidi.... telos se ena post sou pio katw les xarakthristika: ''Τρίτον:Η σύγκριση έγινε ανάμεσα στα 2 ρολόγια και δεν έκανα καμία επίθεση προς καμία εταιρία. '' ara mhn mou les oti nane.... den mporeis na milas k na les thn gnwmh sou se kapoion an den ksereis pragmatika to antikeimeno(opoio k an einia auto) k an den exei empeiria sobarh..... dld pws toy to sustineis anepifulakta se sxesh me to omega? ws ti? pes epixeirhmata..... :D apla eprepe na peis filaraki mou anle den kserw polla apo rologia egw otan bghke to tag aquaracer o xronografos mou arese k to phra k twra pou to exw oute ena xrono den exw kapoio parapono h de mou exei bgalei kapoio problhma... :) tespa na se kala . auta ola ta lew giati den mou aresei enw exw dikio na mou thn lene ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Και μην άκούω περί ακρίβειας . Σταθμάρχες είστε? :lol: :lol: :lol: (μου θύμισες και τη γνωστή διαφήμισή!) Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Η ακρίβεια είναι το αρχικό ζητούμενο στην ωρολογοποιία εδώ και αιώνες, πότε άλλαξαν τα δεδομένα? Ίσως στην ελλάδα που κανείς δεν πάει στην ώρα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Η ακρίβεια είναι το αρχικό ζητούμενο στην ωρολογοποιία εδώ και αιώνες, πότε άλλαξαν τα δεδομένα? Ίσως στην ελλάδα που κανείς δεν πάει στην ώρα του. Μα αν η ακρίβεια είναι το αρχικό ζητούμενο στην ωρολογοποιία δε θα έπρεπε να είχαν καταργηθεί τα μηχανικά ρολόγια και να είχαν επικρατήσει τα quartz; Μήπως τελικά δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο και μετά από κάποιο σημείο ακριβείας η ακρίβεια περνάει σε δεύτερη μοίρα; PS. Τρία δεύτερα την ημέρα είναι υπόθεση έτσι...και μην αρχίσετε τα "είναι πολύπλοκος μηχανισμό" αν το ζητούμενο είναι η ακρίβεια και δεν τα καταφέρνει καλά πιό το νόημα;; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 auta ola ta lew giati den mou aresei enw exw dikio na mou thn lene ;) Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει για πιο δίκιο μιλάς. Η λεγόμενη "σύγκριση" έγινε με βάση τα δικά μου κριτήρια(εμφάνιση,εμπειρία με ένα από τα 2 και αν θες συμπάθεια προς κάποια εταιρία) και όχι με βάση τεχνικά χαρακτηριστικά.Επιμένω ότι κανένα δεν έβγαλα καλύτερο από το άλλο. Και δε νομίζω να σου την είπα ή να σου επιτέθηκα. Αντιθέτως εγώ βλέπω μία επίθεση προς το προσωπό μου χωρίς λόγο,μιας και το μόνο που έκανα ήταν να πω πολύ απλά τη γνώμη μου και να συστήνω ένα από τα 2 ρολόγια.Αυτό άλλωστε ζητούσε και ο φίλος μας.Τη δικιά σας γνώμη ακόμα δεν την έχει ακούσει-διαβάσει! Τώρα πως το θέμα πήρε αυτές τις διαστάσεις....? Το θέμα θεωρείται λήξαν για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Τα μηχανικά ασκούν την γοητεία που έχει το ανθρώπινο λάθος και την προσπάθεια που κάνουμε να μηδενιστεί.. Τα quartz φέρνουν περισσότερο την έννοια του ψυχρου υπολογιστή, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα εκφράζουν την τελειότητα τους μηχανικά. Σε μένα αρέσουν και τα δύο είδη το καθένα για διαφορετικού λόγους και για διαφορετικές χρήσεις. Τώρα αν ένα ρολόι είναι πιό ανθεκτικό από ένα άλλο εξαρτάται από τον κατασκευαστή και τον σκοπό χρήσης. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts