anle Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παιδια καλημερα,θελω να κανω ενα δωρακι σον εαυτο μου!!!!και σκεφτηκα τι καλυτερο απο ενα καλο ρολοι.............λοιπον,εχω βρει ενα OMEGA seamaster professional μεταχειρισμενο με μαύρη πλάκα, άριστο, νέο μοντέλο, στο κουτί του με πιστοποιητικά και απόδειξη αγοράς, και θα ηθελα την αποψη σας-σαν πολυ ποιο ειδικοι σε αυτο το θεμα- για το που να παω για να διαπιστωσω την αυθεντικοτητα του,τι να προσεξω καθως σε τι τιμη θα μπορουσα να το παζαρεψω με τον πωλητη του (λεει οτι το δινει στα 1100 ευρω). Ευχαριστω προκαταβολικα για την συμβουλη σας......που ελπιζω να μου δωσετε!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παιδια καλημερα,θελω να κανω ενα δωρακι σον εαυτο μου!!!!και σκεφτηκα τι καλυτερο απο ενα καλο ρολοι.............λοιπον,εχω βρει ενα OMEGA seamaster professional μεταχειρισμενο με μαύρη πλάκα, άριστο, νέο μοντέλο, στο κουτί του με πιστοποιητικά και απόδειξη αγοράς, και θα ηθελα την αποψη σας-σαν πολυ ποιο ειδικοι σε αυτο το θεμα- για το που να παω για να διαπιστωσω την αυθεντικοτητα του,τι να προσεξω καθως σε τι τιμη θα μπορουσα να το παζαρεψω με τον πωλητη του (λεει οτι το δινει στα 1100 ευρω). Ευχαριστω προκαταβολικα για την συμβουλη σας......που ελπιζω να μου δωσετε!!!! loipon k egw exw omega seamaster pro maurh plaka ktl.. apla den mas eipes pio montelo einai akribos? einai automato? emena px einai to 2254.50.00 an einai auto k einai opws les se para polu kalah katastash k exei akoma egguhsh koutia xartia ktl 1000-1100 mou fenete kalh timh :) bebaia kainourgio kanei 1400 isws k 1350 euro dne kserw an aksizei na to diakindineuseis :P apo thn allh an einai ligwn mhnwn k einai se aristh entelos katastash k tou exeis empistosunh ti na sou pw partw. h apofash einai dikh sou :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παιδια καλημερα,θελω να κανω ενα δωρακι σον εαυτο μου!!!!και σκεφτηκα τι καλυτερο απο ενα καλο ρολοι.............λοιπον,εχω βρει ενα OMEGA seamaster professional μεταχειρισμενο με μαύρη πλάκα, άριστο, νέο μοντέλο, στο κουτί του με πιστοποιητικά και απόδειξη αγοράς, και θα ηθελα την αποψη σας-σαν πολυ ποιο ειδικοι σε αυτο το θεμα- για το που να παω για να διαπιστωσω την αυθεντικοτητα του,τι να προσεξω καθως σε τι τιμη θα μπορουσα να το παζαρεψω με τον πωλητη του (λεει οτι το δινει στα 1100 ευρω). Ευχαριστω προκαταβολικα για την συμβουλη σας......που ελπιζω να μου δωσετε!!!! Ειναι το αυτοματο (κουρδιζει δηλαδη) και ειναι 41mm..........αυτα ξερω προς το παρον.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ειναι το αυτοματο (κουρδιζει δηλαδη) και ειναι 41mm..........αυτα ξερω προς το παρον.... Η αντιπροσωπεια μπορει να μου εγγυηθει οτι θα ειναι αυθεντικο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Η αντιπροσωπεια μπορει να μου εγγυηθει οτι θα ειναι αυθεντικο;; to 2254.50.00 einai. koita logika nai mporei na sou egguhthei. alla den kserw an prepei na to anoiksei gia na dei thn mhxanh ..... ti na pw den to exw psaksei to thema giati den exw parei pote mou etsi metaxeirismeno. auta ........ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Για κοιταξε λίγο τα παρακάτω λίνκ και βρές ποιό ακριβώς είναι το ρολόι που θα αγοράσεις. Η τιμή καλή μου φαίνεται αν είναι γνήσιο, γιατί γύρω στα 1100€ βρίσκω το QUARTZ. Ο Κωδικός πάντως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και καλό θα είναι να δείς τα χαρτιά του και με βασή τον κωδικό να ψάξεις sto 3W.omegawatches.KOM. για να βρείς ακριβώς τι αγοράζεις. Δηλάδή κοίτα αυτά... ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ και βέβαια .... ΕΔΩ Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 stardrive πολυ καλη δουλεια με τα λινκ που ποσταρες , μπραβο :) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παιδια σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας στις ερωτησεις μου!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Για όποιον σκέφτεται να αγοράσει ρολόι που θα είναι PVD coated. Surface treatment is a key step in watchmaking. To coat or cover surfaces, especially by gold-plating, watchmakers were for a long time entirely dependent on the electrolysis method. Today, on the other hand, an almost unlimited range of techniques is available. The leading technology for this purpose is PVD – Physical Vapour Deposition. PVD coating guarantees extremely hard surfaces and therefore protects all the components of the watch case, crown, bracelet or clasp. The surface hardness of a PVD coating is many times that of steel and therefore greatly superior to traditional methods, especially in terms of durability. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Το νέο κτίριο της ρόλεξ είναι πλέον γεγονός, το 8ο κτίριο 32000 τετραγωνικών τέλειωσε πριν λίγες εβδομάδες στην πόλη Biel, το τρίτο της ρόλεξ στη Biel. Διαβάστε αναλυτικότερα στο Watchtime που κυκλοφoρεί όπως και πλήρη ανάλυση για τη νέα τεχνικά συστήματα που έχουν μπει στις μηχανές της ρόλεξ αλλά και τεστ για το νέο GMT II. http://i57.photobucket.com/albums/g229/dimatha/GMTIIwatchtime.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanik Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Φιλε dimatha την εχεις ταισει-διαφημισει μια χαρα τη rolex βλεπω ε? Κανεις για δια-φημιστης της!!! Το νέο κτίριο της ρόλεξ είναι πλέον γεγονός, το 8ο κτίριο 32000 τετραγωνικών τέλειωσε πριν λίγες εβδομάδες στην πόλη Biel, το τρίτο της ρόλεξ στη Biel. Διαβάστε αναλυτικότερα στο Watchtime που κυκλοφoρεί όπως και πλήρη ανάλυση για τη νέα τεχνικά συστήματα που έχουν μπει στις μηχανές της ρόλεξ αλλά και τεστ για το νέο GMT II. http://i57.photobucket.com/albums/g229/dimatha/GMTIIwatchtime.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Σαν φαν της ωρολογοποιήας με τι άλλο θα μπορούσα να ασχοληθώ, με τις εταιρίες που απλά πουλάνε με μάρκετινγκ αλλά όχι με ωρολογοποιήα? Μόνο η ρόλεξ και η πατέκ συνεχίζουν την αληθινή παράδωση και αφού δεν είμαι ακόμη στα 60+ για πατέκ ασχολούμε με τη ρόλεξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 ψαχνω ρολοι να αντικαταστησω το παλιο μου ψηφιακο diesel. ΘΕλω να ειναι ψηφιακο, με χοντρο λουρι (τοσο που να φερνεται ως δερμα και οχι ως ρολοι..ξερετε σα πετσι για το χερι ) , γενικως οσο πιο χοντρο τοσο το καλυτερο και αν εχει και πρωτοποριακη εμφανιση ακομα καλυτερα... καμια καλη προταση εχει κανεις? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keep_walking Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Εγώ πάντα παίρνω κάτι noname αδιάβροχα, τα κρατάω έναν χρόνο και μετά τα αλλάζω πάλι με noname :) Παράθεση http://www.phphosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 dimatha αν πάει κάποιος σήμερα να πάρει ένα GMT Master II , πως μπορεί να ξέρει αν θα είναι το τελευταίο μοντέλο με όλες αυτές τις βελτιώσεις..??:worry: ή δεν μπορεί..?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 psinomaste nikos_S3 ???? http://img62.imageshack.us/my.php?image=supercasegmtzl9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 εεχχμμμ..'εχω ήδη ένα που σύντομα γίνεται 3 ετών, αλλά όντως ψήνομαι πολύ για το καινούργιο... όποιος έχει και κανά λινκ με λεπτομέρειες, καλοπροαίρετο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&goto=2011539&rid=2997#msg_2011539 http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&goto=1826608&rid=2997#msg_1826608 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Η ατσάλινη έκδοση αναμένεται από πάρα πολλούς Νίκο, αν τελικά παρουσιαστεί του χρόνου στη Βασιλεία σε 2-3 χρόνια θα καταφέρεις να βρεις κανένα, αν δεν παρουσιαστεί του χρόνου ... πρέπει να κάνεις ακόμα περισσότερο υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 ώπα γιατί το έχασα λίγο τώρα..:O αυτό που κυκλοφορεί τώρα ατσάλι δεν είναι..?? και αυτό που βλέπω στις φώτο αναμένεται σε 1-2 χρόνια..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pern Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 να ρωτησω και εγω..θελω να παρω ενα ρολογακι ρολεξ γιατι το σεκτορακι μου παρεδωσε ψυχη..Για τα ρολεξ να πω την αληθεια δεν μου αρεσει το τζαμακι -μεγεθυντικος φακος- της ημερομηνιας και ετσι προσανατολιζομαι για μοντελα που δεν εχουν ημερομηνια. Ειδα ενα μοντελο με ημερομηνια αλλα με απλο τζαμακι, ειναι παλια γραμμη?Ποσο κυμαινεται περιπου?Και για την ιδια γραμμη ατσαλι/μαυρο φοντο χωρις ημερομηνια τι τιμες παιζουν γενικως?thanx! παντως αν καποιος ψαχνει κατι πολυ διαφορετικο και φθηνο προτεινο το lacoste sport 2700A. Το αγορασα απο ιταλια γυρω στα 69 ή 99 ευρω με 50% εκπτωση και στην ελλαδα εχει κανει παταγο ολοι κολανε και ρωτανε που το βρηκα. Ειναι μεγαλο σε μεγεθος και η φωτο το αδικει. Το πηρα σε μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα γνήσια απο τα αντίγραφα? Υπάρχει κάτι που μπορεί να μας πεί ενα σάιτ και να αποδεικνείει οτι είναι αυθεντικό? Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω αντίγραφο (να γλυτώσω και κανα ευρώ :O) αλλά τουλάχιστον να το ξέρω... Κοιτάω γι αυτό http://www.superchrono.com/index.php?currency=EUR&main_page=product_info&products_id=74 Είναι αρκετά χαμηλή η τιμή και με προβληματίζει... Ευχαριστω! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Νίκο αυτό που βλέπεις είναι σε TT, Two Tone, δίχρωμο δηλαδή μισό χρυσό μισό ατσάλι. Για ξανακοίταξε καλά. Για το ατσάλινο δυστυχώς θα περιμένουμε πολύ. Το πρόβλημα είναι η παραγωγή του Parachrome Blu spiral που ακόμα δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα που θέλει η ρόλεξ ώστε να το τοποθετήσει σε όλα τα μοντέλα της. pern αν και έχω κάποια ρόλεξ με ημερομηνία και το μεγεθυντικό τα αγαπημένα μου είναι αυτά χωρίς καν ημερομηνία. Η συμμετρία του dial είναι που γοητεύει τόσο, κάτι πολύ συμαντικό στην ωρολογοποιήα, αν και η ημερομηνία με μεγεθυντικό είναι αρκετά χρήσιμοι και μάλιστα από κάποια ηλικία και μετά. :) Το επόμενο μου θα είναι αυτό. http://i57.photobucket.com/albums/g229/dimatha/galak1.jpg Έχει και τη μακροβιότερη ιστορία όλων των υπαρκτών μοντέλλων της ρόλεξ αλλά και την πιό ένδοξη όλων. Ο Wilsdorf, υδριτής της ρόλεξ, τα χάριζε στους πιλότους των συμμαχικών δυνάμεων για να μπορούν να οργανώνουν τις πορείες και τις επιθέσεις τους με ακρίβεια επειδή τότε δεν είχανε καμπίνα από το κρύο όλα τα άλλα ρολόγια δε λειτουργούσαν σωστά. Ίσως πράγματι χάρις αυτά τα ρολόγια να επιρεάστικε κάπως το αποτέλεσμα του πολέμου. Αυτό και αν είναι ιστορικό μοντέλο, δε συμφωνείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ε καλά "η rolex στο πλευρό του πολέμου" δεν είναι και η καλύτερη αιτία να φοράς ένα ρολόι...(ξέρεις, ας είναι καλά τα rolex τους σκοτώσαμε τους αντιπάλους!!). Οι καταδύσεις ή οι εξερευνήσεις φαίνονται αρκετά πιο ελκυστικές σαν ιδέες για marketing. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 @ dimatha Η Ωρολογοποιία δεν είναι μόνο η Rolex και η Patek Philippe. Μηχανές και haute horologie δημιουργούν και πολύ άλλοι απλά δεν είναι ευρύτερα γνωστοί. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω εγώ είναι πως οι δύο αυτές αναμφίβολα εξαιρετικές εταιρείες σου αρέσουν πάρα πολύ Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts