dbekia Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Γειά σου φίλε :D, καιρό έχουμε να ανταλλάξουμε κουβέντα ... Μπα, εγώ έχω την χειρότερη περίπτωση. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάμε με βάση τα κοινώς αποδεκτά υπάρχοντα στατιστικά δεδομένα που έχουν προκύψει μετά απο χρόνια (δεκαετίες στη συγκεκριμένη περίπτωση :lol: ) χρηστικής εμπειρίας. Πάντως αν και η SEIKO πάντα δίνει με πολύ συντηρητικό τρόπο τα όρια ακρίβειας των μηχανισμών της και συγκεκριμένα για τον 7S26 απο όσο θυμάμαι(ίσως να κάνω και λάθος) δίνει +- 40 sec/μέρα, είσαι ΜΑΛΛΟΝ απο τους άτυχους, και αυτό διότι δεν είναι ιδιαίτερα σπάνιο ακόμη και ακρίβεια κοντά στα +5sec/μέρα αν και οι περισσότεροι βιώνουν καταστάσεις κοντά στα +20 sec/μέρα. Πάντως εγώ ένα καταδυτικό monster που είχα πριν χρόνια κυμαινόταν μεταξύ +10 έως +15 sec/μέρα. Είναι ωστόσο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος μηχανισμός είναι γνωστός για τη στιβαρότητα και την αξιοπιστία του ΚΑΙ ΟΧΙ για την ιδιαίτερα υψηλή του ακρίβεια, αν ρυθμιστεί βέβαια κατάλληλα μπορεί να φτάσει και επίπεδα COSC. Όλα τα παραπάνω προορίζονται για τους άλλους φίλους μας (νέους και μη), και όχι για τον ferengi που του είναι γνωστά ... ...7S26A που κερδίζει γύρω στα 40sec τη μέρα. Δυστυχώς συμβαίνουν κι' αυτά, ίσως αν έκανες μια προσπάθεια να το ρυθμίσεις ΙΣΩΣ να έβλεπες βελτίωση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 η ρυθμιση που λες μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται γιατι εχω και εγω παρομοιο προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 η ρυθμιση που λες μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται γιατι εχω και εγω παρομοιο προβλημα ? Η ρύθμιση ενός μηχανικού μηχανισμού (αυτόματου ή μη) για ακρίβεια, είναι μια ιδιαίτερα εξειδικευμένη διαδικασία που απαιτεί προχωρημένες γνώσεις ορολογοποιϊας και εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό. Εκτός αυτών χρειάζεται και πολύ ικανά χέρια λόγω των ιδιαίτερα λεπτών χειρισμών που πραγματοποιούνται σε μικροσκοπικά και νευραλγικής σημασίας εξαρτήματα του μηχανισμού του ρολογιού. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι μια διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί μακροσκοπικά σε κάποιο ρολόι. Γι αυτό κανείς , πλήν εξειδικευμένων πιστοποιημένων επαγγελματιών τεχνικών (ή ιδιοτών με χρόνια ενασχόληση και βαθιά σπουδή και σχετικό πάθος με το αντικείμενο (ορολογοποιϊα) που αποδέχονται ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ), δεν θα ήταν καλό να προσπαθήσει. Άρα πέρα του ότι, με σύντομο τρόπο, δεν είναι δυνατόν στα πλαίσια αυτού του forum να στο εξηγήσω, δεν έχει και νόημα ... Απλά το ανέφερα στον ferengi (όχι ότι δεν το ήξερε, απλά και μόνο σαν δυνατότητα/παρότρυνση πιο πολύ) γιατί γνωρίζω το επίπεδο των γνώσεών του και εκείνος γνωρίζει τι συνεπάγεται μια τέτοια επιλογή και τις δυνατότητες που έχει αν θέλει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο (πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα της εμπιστοσύνης του ή μόνος του). Ωστόσο αν θέλεις για εγκυκλοπαιδικούς λόγους να μάθεις περισσότερα, αν ψάξεις στο internet θα βρείς πολλά αρκετά αναλυτικά εν είδος guide αλλά και video σχετικά με το θέμα. Η καλύτερη επιλογή που έχεις, αν δεν γνωρίζεις, είναι να απευθυνθείς σε κάποιον εξοσιουδοτημένο τεχνικό για να πραγματοποιήσει τη διαδικασία (δυστυχώς στην Ελλάδα είναι ελάχιστοι και αμφιβάλω αν κάνουν και σωστή δουλειά) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Η ρύθμιση ενός μηχανικού μηχανισμού (αυτόματου ή μη) για ακρίβεια, είναι μια ιδιαίτερα εξειδικευμένη διαδικασία που απαιτεί προχωρημένες γνώσεις ορολογοποιϊας και εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό. Εκτός αυτών χρειάζεται και πολύ ικανά χέρια λόγω των ιδιαίτερα λεπτών χειρισμών που πραγματοποιούνται σε μικροσκοπικά και νευραλγικής σημασίας εξαρτήματα του μηχανισμού του ρολογιού. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι μια διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί μακροσκοπικά σε κάποιο ρολόι. Γι αυτό κανείς , πλήν εξειδικευμένων πιστοποιημένων επαγγελματιών τεχνικών (ή ιδιοτών με χρόνια ενασχόληση και βαθιά σπουδή και σχετικό πάθος με το αντικείμενο (ορολογοποιϊα) που αποδέχονται ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ), δεν θα ήταν καλό να προσπαθήσει. Άρα πέρα του ότι, με σύντομο τρόπο, δεν είναι δυνατόν στα πλαίσια αυτού του forum να στο εξηγήσω, δεν έχει και νόημα ... Απλά το ανέφερα στον ferengi (όχι ότι δεν το ήξερε, απλά και μόνο σαν δυνατότητα/παρότρυνση πιο πολύ) γιατί γνωρίζω το επίπεδο των γνώσεών του και εκείνος γνωρίζει τι συνεπάγεται μια τέτοια επιλογή και τις δυνατότητες που έχει αν θέλει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο (πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα της εμπιστοσύνης του ή μόνος του). Ωστόσο αν θέλεις για εγκυκλοπαιδικούς λόγους να μάθεις περισσότερα, αν ψάξεις στο internet θα βρείς πολλά αρκετά αναλυτικά εν είδος guide αλλά και video σχετικά με το θέμα. Η καλύτερη επιλογή που έχεις, αν δεν γνωρίζεις, είναι να απευθυνθείς σε κάποιον εξοσιουδοτημένο τεχνικό για να πραγματοποιήσει τη διαδικασία (δυστυχώς στην Ελλάδα είναι ελάχιστοι και αμφιβάλω αν κάνουν και σωστή δουλειά) ... οκ φιλε , νομιζα οτι ηταν σχετικα απλο ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 οκ φιλε , νομιζα οτι ηταν σχετικα απλο ευχαριστω ! Το ξέρω ότι δεν βοήθησα ιδιαίτερα (ίσως και καθόλου), αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, άλλωστε θα ήταν λάθος μου (λέγοντάς σου ένα βασικό/μπακάλικο μπούσουλα δύο τριών πραγμάτων που μπορείς να κάνεις, και πάντα πολύ περιληπτικά=ίσως ακατανόητα) να σε παροτρύνω να προβείς σε ενέργειες που θα είχαν, το πιθανότερο, αντίθετο αποτέλεσμα απο το επιθυμητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 αντιθετα με βοηθησες γιατι καταλαβα οτι ειναι κατι που δεν μπορω να το κανω εγω φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Dbekia βλέπω έχεις γνώσεις για το αντικείμενο..από μεράκι τα έμαθες όλα αυτα; η έχεις σχετικό επάγγελμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 αντιθετα με βοηθησες γιατι καταλαβα οτι ειναι κατι που δεν μπορω να το κανω εγω φιλε μου! Αν έχεις ή είσαι διατεθειμένος να αποκτήσεις, κάποιες βασικές γνώσεις, και ταυτόχρονα έχεις πρόσβαση στα άκρως απαραίτητα εργαλεία (κάποια κατσαβιδάκια, holders, τσιμπίδες άντε και κανά μεγενθυντικό φακό σαν αυτούς που χρησιμοποιούν οι χρυσοχόοι ή οι ηλεκτρονικοί, κ.τ.λ) δεν είναι κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο. ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ (απλά στην ουσία θα περιστρέψεις ελαφρά ένα μικροσκοπικό "διακοπτάκι" που βρίσκεται εύκολα και είναι εσκεμένα προσβάσιμο για αυτόν ακριβώς το λόγο, πάντα στο μηχανισμό). (Πάντα μιλάω πολύ περιγραφικά και μπακάλικα για να προβάλλω μια νοητή εικόνα στο μυαλό σου χωρίς να αναφέρω ορολογίες και τεχνικούς όρους που ίσως αγνοείς.) ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ! Στην ουσία (αφού δεν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό πέραν των ανωτέρω κατασβίδια κ.τ.λ. π.χ. electronic oscillator meter) η παραπάνω επέμβαση είναι μια διαδικασία "trial and error" που εμπειρικά και μόνο, δια της δοκιμής και παρατήρησης των αποτελεσμάτων της, ΙΣΩΣ έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν όχι, τότε το πρόβλημα του μηχανισμού, σχετικά με την ακρίβεια, βρίσκεται κάπου στα πιο εσωτερικά εξαρτήματα του μηχανισμού, και οποιαδήποτε περαιτέρω προσπάθεια βελτίωσης-ρύθμισης-συντήρησής του ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ! ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΜΠΛΟΚΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. Dbekia βλέπω έχεις γνώσεις για το αντικείμενο..από μεράκι τα έμαθες όλα αυτα; η έχεις σχετικό επάγγελμα; Όπως ότι εξειδικευμένο ξέρει/μαθαίνει ο καθένας μας, α) απο μεράκι και λόγω β) της τάσης μου να προσπαθώ να εξηγώ και να κατανοώ τον τρόπο λειτουργίας κάθε μηχανισμού (μηχανικού, ηλεκτρικού/μαγνητικού ή ηλεκτρονικού) τύχει να μου τραβήξει το ενδιαφέρον. γ) Φυσικά απαραίτητα ήταν και τα εφόδια που έχω αποκτήσει λόγω σπουδών ... Αν προσπαθούσα να κατανοήσω το μηχανισμό λειτουργίας π.χ. κάποιων βιολογικών διεργασιών , ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ DISADVANTAGE ακριβώς επειδή θα ήμουν υποχρεωμένος να καλύψω ένα γνωστικό αντικείμενο που αν και σχετικά γνώριμο ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ) ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ, και πέραν αυτού δεν είχα καμία περαιτέρω τριβή με τα σχετικά του θέματα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Συνυπογράφω στο ακέραιο τα όσα γράφει και περιγράφει ο dbekia, ακόμη και αυτά για τον ferengi. To μόνο που ίσως θα μπορούσα να προσθέσω είναι ότι πρακτικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ακρίβειας μεταξύ μηχανικού και quartz, τα quartz είναι σαφώς πιο ακριβή στη μέτρηση του χρόνου, απλά τα μηχανικά έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, (εφ΄όσον συντηρηθούν σωστά) και βέβαια από ανταλλακτικά τα quartz μειονεκτούν, δεν μιλώ για τις σοβαρές εταιρείες. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Εγώ έχω ένα Seiko Arctura Kinetic Chronograph και είναι φοβερό κατά τη γνώμη μου. http://www.amazon.com/Seiko-Arctura-Kinetic-Chronograph-Watch/dp/B0000V695E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 τι λετε ρε παιδια;; τοτε να μην το παρω... πειτε μου γρηγορα... ευχαριστωτο ρολοι που διαλεξες ειναι απλα ρολογαρα,κι επιβλητικο και πανεμορφο. Εγώ έχω ένα Seiko Arctura Kinetic Chronograph και είναι φοβερό κατά τη γνώμη μου. http://www.amazon.com/Seiko-Arctura-Kinetic-Chronograph-Watch/dp/B0000V695E το εχω κι εγω,η σειρα arctura ανεκαθεν ηταν στην καρδια μου. kinetic πανω απο ολα και πανεμορφο απλα. το χω και με μαυρη πλακα και ειναι ακομα πιο φοβερο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Μόλις παράγγειλα και εγω eνα Seiko Kinetic Perpetual και συγκεκριμένα το SNP001P1. http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_p.html Εχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Μόλις παράγγειλα και εγω eνα Seiko Kinetic Perpetual και συγκεκριμένα το SNP001P1. http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_p.html Εχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο? Κλασικό και πολύ όμορφο. Με γεια :) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Μόλις παράγγειλα και εγω eνα Seiko Kinetic Perpetual και συγκεκριμένα το SNP001P1. http://www.seikowatches.com/products/premier/kinetic_p.html Εχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο? Από που και πόσο αν επιτρέπεται... Ευχαριστώ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teh_man Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ρολογια Nixon υπαρχουν στην Αθηνα? Αν ναι, που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ρολογια Nixon υπαρχουν στην Αθηνα? Αν ναι, που? Υπάρχουν εδώ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Από που και πόσο αν επιτρέπεται... Ευχαριστώ Απο εδώ http:///www.orolus.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpierce Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Γεια σας, Φίλε dbekia επίτρεψε μου να σε συγχαρώ τοσο για τις γνώσεις σου όσο και για το επίπεδο σου. Επίσης καταπληκτική εντύπωση μου έχει προκαλέσει ο εξαιρετικός σου χειρισμός της ελληνικής-παρότι μερικές φορές είσαι λίγο πομπώδης(χωρίς παρεξήγηση)-.Συγχαρητήρια και πάλι. Ήθελα να σε ρωτήσω και να ρωτήσω γενικά και τα άλλα μέλη αν γνωρίζετε τη μάρκα Aeronautec,μιας και αγόρασα πρόσφατα το Seahawk από το e-men.gr. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teh_man Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Υπάρχουν εδώ ;) Το ειχα δει το skateshop αλλα δεν εχει το ρολοι που θελω:( Ειναι ο μοναδικος που φερνει Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Το ειχα δει το skateshop αλλα δεν εχει το ρολοι που θελω:( Ειναι ο μοναδικος που φερνει Ελλαδα? Απ'οτι ξερω ναι,αλλου δεν εχω βρει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 καλυτερη φωτο απο βδομαδα http://img507.imageshack.us/img507/5307/072608103013dw6.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 καλυτερη φωτο απο βδομαδα http://img507.imageshack.us/img507/5307/072608103013dw6.jpg ωραιο τ ο ρολοι σου καλοριζικο:) ποσο το πηρες αν επιτρεπεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 δωρακι ειναι,δεν ξερω... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arowana Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Καλησπέρα σε όλους, παράκληση εάν υπάρχουν πληροφορίες για αξιόπιστο service για καταδυτικά ωρολόγια citizen στη Θεσσαλονίκη. Προηγούμενη εμπειρία μου από κατάστημα πώλησης-service σε κεντρικό δρόμο της πόλης ήταν απογοητευτική. ευχαριστώ, αναμένω απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Για δειτε αυτο.. http://bp0.blogger.com/_5z_tOREUfGo/R_3TC3We1YI/AAAAAAAAEKM/t6FYzJ0tagA/s400/de_grisogono_mec_dg.JPG Το ρολόι Meccanico DG της De Grisogono είναι ένα νέο πρωτότυπο ρολόι από τη γνωστή Ελβετική εταιρεία κατασκευαστών κοσμημάτων και ρολογιών. Το Meccanico DG είναι το πρώτο μηχανικό ρολόι με ψηφιακή απεικόνιση. Το ρολόι διαθέτει το μηχανισμό DG 042 De Grisgono ο οποίος δίνει τη δυνατότητα εμφάνισης της ώρας δύο διαφορετικών ζωνών. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό (177 κομμάτια). Το Meccanico DG θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα της De Grisogono. Τιμη εεεεεε.... 188.675 ευρω!!!!:X:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts