noe Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 για τα ρολογια zeno τι γνωμη εχετε?ειναι αξιοπιστα?αξιζει να δωσει κανεις 500-600e για zeno? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Το oroloi.gr ειναι αξιόπιστο??? Σκεφτομαι να αγοράσω ένα ρολόι.:) Θα το στείλουν άμεσα..η θα έχουμε παρατράγουδα?? Αξιόπιστο ναι είναι αλλά και ακριβό κατά τη γνώμη μου. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2463 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2527 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2797 Τώρα τα λινκ λειτουργούν. Το oroloi.gr προσθέτει στο Url και ένα session id, το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί όταν θέλει κάποιος να δώσει το link αλλού, καθώς το session ισχύει μόνο για τον αρχικό επισκέπτη. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Δεν θα το ελεγα...γιατι σε μερικα ρολογια εχω βρει πολυ φτηνες τιμες..απ'οτι στην αγορα εξω. παραδειγμα...εχω "σταμπαρει" ενα ρολοι..που εχω ψαξει και σε αλλα e-shop σχετικα με ρολογια και δεν το βρηκα.ομως σε ενα Γερμανικο e-shop το βρηκα κατα 60 ευρο πιο φθηνα :blink: ομως δεν θελω και αλλα 50 ευρο αποστολη...να'μαστε στα ιδια χρηματα! και το oroloi.gr σου τα στελνει δωρεαν..κατι ειναι και αυτο...και επισης εχει πολλα ΝΕΑ μοντελα τα οποια δεν τα βρισκεις ευκολα σε καταστηματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noe Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Δεν θα το ελεγα...γιατι σε μερικα ρολογια εχω βρει πολυ φτηνες τιμες..απ'οτι στην αγορα εξω. παραδειγμα...εχω "σταμπαρει" ενα ρολοι..που εχω ψαξει και σε αλλα e-shop σχετικα με ρολογια και δεν το βρηκα.ομως σε ενα Γερμανικο e-shop το βρηκα κατα 60 ευρο πιο φθηνα :blink: ομως δεν θελω και αλλα 50 ευρο αποστολη...να'μαστε στα ιδια χρηματα! και το oroloi.gr σου τα στελνει δωρεαν..κατι ειναι και αυτο...και επισης εχει πολλα ΝΕΑ μοντελα τα οποια δεν τα βρισκεις ευκολα σε καταστηματα.:) ποιο ειναι αυτο raven? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 ποιο ειναι αυτο raven? Αυτό :worry: http://www.unger-uhren-schmuck.de/images/product_images/popup_images/DKNY-Uhren-NY1307.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acc Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2463 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2527 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=2797 Τώρα τα λινκ λειτουργούν. Το oroloi.gr προσθέτει στο Url και ένα session id, το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί όταν θέλει κάποιος να δώσει το link αλλού, καθώς το session ισχύει μόνο για τον αρχικό επισκέπτη. Πολύ καλά,σ'ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Το δικό μου ρολοι ειναι storm navigator, αρκετα καλο alfamesitiki.gr Παράθεση alfamesitiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Απο οτι καταλαβα, ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν φοραει ρολοι! Εμενα το ρολοι δεν με βολευει καθολου γενικα και το εχω αντικαταστησει με το ρολοι του κινητου τηλεφωνου...:O:O:O:O:O Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Απο οτι καταλαβα, ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν φοραει ρολοι! Εμενα το ρολοι δεν με βολευει καθολου γενικα και το εχω αντικαταστησει με το ρολοι του κινητου τηλεφωνου...:O:O:O:O:O κι εγω δεν πολυφοραω !!:) βαζω μονο αν ειναι να βγω εξω το βραδυ !! ειδικα το καλοκαιρι το βρισκω αρκετα ενοχλητικο !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Οπως συνιθησεις ειναι το Ρολοι.η το φορας και σου αρεσει και την ψαχνεις και για αλλα ρολογια.η παιρνεις ενα απλο και το φορας ετσι για την "μοστρα". Εγω εχω 4 ρολογια και θελω να παρω και αλλο.το καθε ενα εχει την χαρη του.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Τα ρολόγια ειναι ξεπερασμένα, η τεχνολογία και η μόδα απαιτεί να βλέπουμε την ώρα από τα κινητά. :D Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Δεν συμφωνω.το ρολοι ειναι διαχρονικο και ποτε δεν θα "ξεπεραστει"..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coulomb Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Casio, Swatch & Jacques Lemans Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 gia sas psaxno ena roloi pou na einai me derma giro giro kati san afta pou forame sto xeri kati dermatina pou pano na exei roloi ti tha protinate ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acc Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Ξέρετε πού μπορεί να βρει κανείς παλιά Swatch; Στην αντιπροσωπεία όχι,οπότε μόνο σε εμπορικά καταστήματα που θα έχουν στοκ, έτσι; gia sas psaxno ena roloi pou na einai me derma giro giro kati san afta pou forame sto xeri kati dermatina pou pano na exei roloi ti tha protinate ? Τι εννοείς,ένα απλό ρολόι σαν αυτό; http://www.oro.gr/index.php?target=products&product_id=135 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 oxi na einai olo derma kai pano na einai to roloi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimeraellada Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 oxi na einai olo derma kai pano na einai to roloi Τι εννοείς? Να μην φαίνεται ο μηχανισμός του ρολογιου στο πίσω μέρος αλλά το λουράκι? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 nai kai sta plagia apo to roloi na exei louraki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noe Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 nai kai sta plagia apo to roloi na exei louraki κοιτα αυτο.λιγο ιδιαιτερο αλλα εμενα μου εκανε κλικ.SECTOR Compass Watch Special Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Πήρα από Ζυρίχη πριν ένα μήνα ένα Swatch, το Cool Days της Core Collection, στα 60€. Πώς σας φαίνεται; Το μόνο που με χαλάει, ότι αλλαγή ημέρας γίνεται στις 2 το πρωί αντί τα μεσάνυχτα, αν και απ ότι έμαθα αυτό συμβάινει σε όλα τα Swatch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Πήρα από Ζυρίχη πριν ένα μήνα ένα Swatch, το Cool Days της Core Collection, στα 60€. Πώς σας φαίνεται; Το μόνο που με χαλάει, ότι αλλαγή ημέρας γίνεται στις 2 το πρωί αντί τα μεσάνυχτα, αν και απ ότι έμαθα αυτό συμβάινει σε όλα τα Swatch. Ωραίο είναι και σε καλή τιμή..Εγώ είχα πάρει το δικό μου Swatch 45 ευρώ από το Ελ.Βενιζέλος πριν 1 χρόνο..Και ναι όλα τα Swatch αλλάζουν ημερομηνία με αργό ρυθμό..Ξεκινάει κατά τις 12 και 20 και ολοκληρώνεται μέχρι τις 2... Λίγο γυναικείο δεν είναι ή το πήρες για δώρο?!? (ξέρω περίεργη...) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Για μένα το πήρα, απλά έχω λεπτό χέρι (όπως και πόδι, γι' αυτό και δυσκολεύομαι να βρω παπούτσια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noe Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Για μένα το πήρα, απλά έχω λεπτό χέρι (όπως και πόδι, γι' αυτό και δυσκολεύομαι να βρω παπούτσια). μονο αν εχεις τοσο λεπτο χερι μπορει να σου ταιριαξει ενα τετοιο ρολοι.μεγια και καλοφορετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 nai kai sta plagia apo to roloi na exei louraki Εννοείς μήπως κάτι τέτοιο: http://www.watchworx.co.uk/images/Military/BUND/DSC00150.jpg Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts