Voodooman Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Δείτε το τέλειο diver's: http://209.85.135.104/search?q=cache:h71bod4p08gJ:www.amazon.com/Seiko-Titanium-Limited-3000pcs-Worldwide/dp/B000F0J1J6+Seiko+atlas+titanium&hl=el&gl=gr&ct=clnk&cd=1 200 μ. αδιάβροχο, αυτόματο σειράς 5, τιτάνιο, έκδοση 3000 κομματιών. Ποιός τυχερός θα το προλάβει... Μετά από την τελευταία μου αγορά, η γυναίκα μου δεν πρόκειται να με ξαναφήσει να αγοράσω ρολόι, αλλά στην πρώτη ευκαιρία δεν θα μου γλιτώσει αυτό... @ mvagustagm2000 κοίτα και αυτό: http://www.oroloi.gr/product_info.php?cPath=197_200&products_id=1468&osCsid=bc810b43234c3de7c1bc0734f55844c7 Το έχω 6 χρόνια τώρα και λειτουργεί άψογα. Και αν το ψάξεις πολύ και είσαι αρκετά τυχερός, μπορεί και να βρεις σε κανένα μαγαζί το μπρασελέ της ίδιας σειράς και να έχεις ένα πολύ καλό και ανθεκτικό ρολόι για όσα χρόνια θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 ανεβασε τη φωτογραφια, διοτι δεν ειμαι εγγεγραμενος στο site αυτο.:O ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Δεν θέλει εγγραφή, ελεύθερο είναι. Απλά εκεί που σου ζητάει κωδικό, πήγαινε κατευθείαν αριστερά στις μάρκες ορολογιών. Είναι εκείνο στα 195 ευρώ, σε μπλε η μαύρο καντράν με το κουρδιστήρι στο 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Δεν θέλει εγγραφή, ελεύθερο είναι. Πήγαινε oroloi.gr, μετά στα citizen-καταδυτικά και θα το δεις εκεί. Είναι εκείνο στα 195 ευρώ, σε μπλε η μαύρο καντράν με το κουρδιστήρι στο 7. http://www.oroloi.gr/images/NY0040-09E.jpg μαλλον αυτο λες, ε? ναι, τετοια ψαχνω! απλα το Link που εδωσες δεν ανοιγει... αυτο το seiko που αναφερω νωριτερα και το ψαχνω εχεις υπ'οψιν σου ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Μάλλον σε βρήκα... http://www.roachman.com/seiko/automatic/SNZD65.html 128 δολλάρια, seiko 5, αλλά η κορώνα στο 4 και όχι στο 3 όπως έλεγες. Μία ένσταση έχω μόνο για το συγκεκριμένο. Ακόμη και στη φωτογραφία, το ατσάλι του μου φαίνεται λίγο μέτριο. Πάντως εδώ http://209.85.135.104/search?q=cache:lghk4-bypOQJ:www.roachman.com/seiko/diver/seiko-diver.html+seiko+diver%27s+5&hl=el&gl=gr&ct=clnk&cd=1&client=firefox-a έχει τα περισσότερα καταδυτικά seiko που έχω δει μαζεμένα. Χάζεψε! Γνώμη μου, ό,τι πάρεις να το πάρεις από Ελλάδα. Εγγύηση, αντιπροσωπεία, service, όλα είναι πιο εύκολα. Και ας δώσεις και 50 ευρώ παραπάνω που λέει ο λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Δείτε το τέλειο diver's: http://209.85.135.104/search?q=cache:h71bod4p08gJ:www.amazon.com/Seiko-Titanium-Limited-3000pcs-Worldwide/dp/B000F0J1J6+Seiko+atlas+titanium&hl=el&gl=gr&ct=clnk&cd=1 200 μ. αδιάβροχο, αυτόματο σειράς 5, τιτάνιο, έκδοση 3000 κομματιών. Ποιός τυχερός θα το προλάβει... . Ωραιο ρολόι αλλα οχι και τελειο :O Τοσα χρονια σαν δυτης φοραω citizen που ειναι τα δευτερα καλυτερα ρολογια στον κοσμο. http://www.oroloi.gr/images/MG000007E.jpg http://www.oroloi.gr/images/JP300053L.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Μάλλον σε βρήκα... http://www.roachman.com/seiko/automatic/SNZD65.html 128 δολλάρια, seiko 5, αλλά η κορώνα στο 4 και όχι στο 3 όπως έλεγες. Μία ένσταση έχω μόνο για το συγκεκριμένο. Ακόμη και στη φωτογραφία, το ατσάλι του μου φαίνεται λίγο μέτριο. οχι, δεν ειναι αυτο...:( απο ελλαδα θα το παρω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Δεν το είπα από άποψη λειτουργίας, έτσι και αλλιώς το τελευταίο που χρειάζεται ένα δύτης είναι ένα ρολόι σαν αυτό που έβαλα στην φωτογραφία. Αυτά που έβαλες εσύ είναι καταδυτικά εργαλεία. Το αριστερό κατά τη γνώμη μου έξω από το νερό δεν φοριέται με τίποτα! Το πασίγνωστο στη δεξιά το παλεύει καλά. Απλά, καλώς ή κακώς, υπάρχει αυτή η κατηγορία ορολογιών που λέγεται "diver's" και αυτό για εμένα είναι το ωραιότερο μέχρι τα $600 που κοστίζει. Όχι ότι ο μηχανισμός του αξίζει αυτά τα λεφτά, αλλά λίγο το τιτάνιο, λίγο τα 3000 κομμάτια, πάει στην ευχή... @ mvagustagm2000 Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα diver's της Seiko και της Citizen μοιάζουν τρομερά μεταξύ τους, οπότε βρες αυτό που είναι στην καλύτερη τιμή και χτύπα το. Οι μηχανισμοί τους είναι πραγματικά ακριβείς (το δικό μου κερδίζει το πολύ 3 λεπτά τον μήνα) και ξεπερνάνε πολλά ρολόγια των €2000+ σε ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Το αριστερό κατά τη γνώμη μου έξω από το νερό δεν φοριέται με τίποτα! +1000 ακομη και τα gshock ειναι κομψοτερα για να τα φορας εκτος νερου...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Δεν το είπα από άποψη λειτουργίας, έτσι και αλλιώς το τελευταίο που χρειάζεται ένα δύτης είναι ένα ρολόι σαν αυτό που έβαλα στην φωτογραφία. Αυτά που έβαλες εσύ είναι καταδυτικά εργαλεία. Το αριστερό κατά τη γνώμη μου έξω από το νερό δεν φοριέται με τίποτα! Το πασίγνωστο στη δεξιά το παλεύει καλά. Απλά, καλώς ή κακώς, υπάρχει αυτή η κατηγορία ορολογιών που λέγεται "diver's" και αυτό για εμένα είναι το ωραιότερο μέχρι τα $600 που κοστίζει. Όχι ότι ο μηχανισμός του αξίζει αυτά τα λεφτά, αλλά λίγο το τιτάνιο, λίγο τα 3000 κομμάτια, πάει στην ευχή... @ mvagustagm2000 Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα diver's της Seiko και της Citizen μοιάζουν τρομερά μεταξύ τους, οπότε βρες αυτό που είναι στην καλύτερη τιμή και χτύπα το. Οι μηχανισμοί τους είναι πραγματικά ακριβείς (το δικό μου κερδίζει το πολύ 3 λεπτά τον μήνα) και ξεπερνάνε πολλά ρολόγια των €2000+ σε ακρίβεια. τοτε εκανα λαθος,με αυτο το σκεπτικο..το ρολόι που εδειξες πριν ειναι οτι πρεπει,αλλα νομισα οτι το εβαλες σαν "ρολόι επαγγελματια". εγω ειχα παρει πριν 12 χρονια ενα citizen promaster 172 χιλιαρικα και κοιταξα και ειδα οτι τοσο παλιο ρολόι και η τιμη του ειναι στα ιδια επιπεδα.το μονο κακο με τα citizen ειναι οτι αν παθει βλαβη πρεπει να το στειλεις αποκλειστικα στην αντιπροσωπια που ειναι στην Αθηνα.και επισης το λουρακι του κοστιζει 14 χιλιαρικα.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Eγώ γενικά φοράω φθηνά ρολόγια μάρκας Q & Q :lol: Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Πραγματικα επαγγελματικά ρολόγια τελικά βγάζουν πολύ λίγες εταρίες, citizen, suunto, quantum. Αυτά τα promaster της citizen έχουν κάνει θραύση χρόνια τώρα, πρέπει να είναι τα πιο πετυχημένα και καλοπουλημένα ρολόγια όχι μόνο τους είδους τους, αλλά γενικότερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής Όσο για το λουράκι, δεν το σκέφτεσαι για μπρασελέ; Τα μπρασελέ αυτής της σειράς είναι ρυθμιζόμενα, για να ταιριάζουν και πάνω από τη στολή. Το μπρασελέ το είχα πάρει 25 χιλιάδες το '02. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Δείτε το τέλειο diver's: Το τέλειο diver's της Seiko είναι το Spring Drive 600M, δείτε το εδώ σε συγκριτικό με το Marinemaster 300M: http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=1305566&rid=0 κτήνος... :cool: Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Το τέλειο diver's της Seiko είναι το Spring Drive 600M, δείτε το εδώ σε συγκριτικό με το Marinemaster 300M: http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=1305566&rid=0 κτήνος... :cool: παρα πολυ ομορφο... ποσο να κανει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Περίπου 2500 έουρο.... Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Πραγματικα επαγγελματικά ρολόγια τελικά βγάζουν πολύ λίγες εταρίες, citizen, suunto, quantum. Αυτά τα promaster της citizen έχουν κάνει θραύση χρόνια τώρα, πρέπει να είναι τα πιο πετυχημένα και καλοπουλημένα ρολόγια όχι μόνο τους είδους τους, αλλά γενικότερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής Όσο για το λουράκι, δεν το σκέφτεσαι για μπρασελέ; Τα μπρασελέ αυτής της σειράς είναι ρυθμιζόμενα, για να ταιριάζουν και πάνω από τη στολή. Το μπρασελέ το είχα πάρει 25 χιλιάδες το '02. εχω φορεσει το μπρασελε και οντως ειναι πολυ καλο,αλλα με χαλαει γενικοτερα το μπρασελε γιατι εχω σπασμενο καρπο και με κουραζει,επισης ειναι και βαρυ απο μονο του το ρολόι και με το λουρακι την "βρισκω" καλυτερα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 παιδιά πάνως υπάρχουν πολύ όμορφα κομμάτια seiko που δυστυχώς Ελλάδα δεν έρχονται απο τη σειρα 5 και divers Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Όντως εξαιρετικό. Αλλά αν κοστίζει €2500, του λείπουν πολλά... -Νομίζω δεν έχει βαλβίδα διαφυγής Ηλίου. -Δεν έχει προστατευτικά γύρω από την κορώνα. -Δεν είναι τιτάνιο. Από την άλλη, είναι GMT, κάτι κάπως σπάνιο, ιδίως για γιαπωνέζικο. Αλλά βέβαια πληρώνεις τόσα λόγω του spring drive και των 600m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Όντως εξαιρετικό. Αλλά αν κοστίζει €2500, του λείπουν πολλά... -Νομίζω δεν έχει βαλβίδα διαφυγής Ηλίου. Δεν έχει γιατί δεν την χρειάζεται. Έχει ειδική φλάντζα σχήματος L η οποία δεν αφήνει το ήλιο να μπει στην κάσα. Δες εδώ και εδώ (ψάξε για τη λέξη Helium) -Δεν έχει προστατευτικά γύρω από την κορώνα. Δεκτό -Δεν είναι τιτάνιο. Είναι (Δες στο δεύτερο λινκ που έδωσα) Από την άλλη, είναι GMT, κάτι κάπως σπάνιο, ιδίως για γιαπωνέζικο. Αλλά βέβαια πληρώνεις τόσα λόγω του spring drive και των 600m. Άλλες απορίες; :D Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Μία τελευταία, θα έδινες €2500 για αυτό το seiko;:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Και αλλη μια! 2500 ευρω :X :X Για ενα ρολοι??? Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Μία τελευταία, θα έδινες €2500 για αυτό το seiko;:cool: Εγω παντως δεν θα τα εδεινα για το συγκεκριμενο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Όχι, δε θα τα έδινα γιατί πρώτον δεν μου αρέσουν τα diver ρολόγια και δεύτερον και να μου άρεσαν δεν πάει στο χέρι μου ένα τόσο τεράστιο ρολόι :) Τώρα αν με ρωτάς αν τα αξίζει, ναι πιστεύω ότι τα αξίζει για το Spring Drive κατά κύριο λόγο (νομίζω είναι καιρός να απεμπολίσουμε τη ρετσινιά του "υποδέεστερου" κατασκευαστή από τη Seiko, μόνο και μόνο επειδή είναι γιαπωνέζικη) και για τα 600μ στη συνέχεια. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένα IWC αξίζει 3-4 χιλιάρικα επειδή παίρνει έναν ήδη έτοιμο μηχανισμό της ΕΤΑ με τεχνολογία κάθε άλλο παρά πρωτοποριακή και τον βελτιώνει στα σημεία και δεν το αξίζει ένα Seiko spring drive με τεχνολογία που προχωρεί την ωρολογοποίια ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Όσο για την απορία "2500 ευρώ για ένα ρολόι;", να ενημερώσω ότι υπάρχουν και πολύ ακριβότερα... Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Θα ήθελα να κατατάξω την seiko ψηλά ρε φίλε ferengi, αλλά δεν μπορώ. Είναι πολύ άδικο, αλλά με εμποδίζουν κάποια πράγματα. -Η παραγωγή της είναι πολύ μεγάλη και με μεγάλη απόκλιση τιμών. -Συνεχείς αλλαγές μοντέλων, συνεχείς ανακατατάξεις στις τεχνολογίες της. -Τα μοντέλα της συνήθως έχουν μικρό κύκλο ζωής. Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματική αξία της ως εταιρία, αλλά για εμένα είναι λόγοι που δεν μπορώ να την βάλω δίπλα δίπλα πχ με την Oris. Είναι χαζό να κρίνεις μία εταιρία από τέτοια μαρκετινίστικα κόλπα, αλλά τί μπορείς να κάνεις; και εντάξει, αυτό για την ΕΤΑ και τον 7750 δεν το συζητώ καν, για εμένα φτάνει στα όρια της κοροϊδίας. Ο ίδιος μηχανισμός σε ρολόγια από 800 μέχρι 4000 ευρώ...(ή και πιο πάνω;) Και εγώ μέχρι πριν από μερικούς μήνες έβρισκα τα 2000 ευρώ υπερβολικό ποσό, τώρα υπερβολικό μου φαίνεται το 15000 ευρώ... Όχι, δεν ξύπνησα ξαφνικά πλούσιος, αλλά όσο κοιτάω στο Internet τόσο βλέπω ότι τα €3000 μετά βίας αρκούν για να πάρεις ένα ρολόι υψηλής κατηγορίας και πάνω. Ακούγεται χαζό, αλλά έτσι είναι. €2000 για κάτι που λογικά θα κρατήσεις μία ζωή μάλλον είναι λογικά λεφτά. Έχω δαπανήσει περίπου 2000 ευρώ για κινητά τα τελευταία 5 χρόνια και για υπολογιστές €10000 τα τελευταία 10 χρόνια(πιο πριν δεν τα έπαιρνα εγώ). Τα παλιά συνήθως αραχνιάζουν στην αποθήκη. Αλλά το ρολόι μου, αν δεν μου το κλέψουν, μάλλον θα το έχω μέχρι να τα τινάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Δε συμφωνώ για την seiko ισα ισα που τα μοντέλα της είναι αθάνατα αρκετά ποσες και ποσες γενεες δεν εχουν κληρονομήσει seiko απο γονείς παππούδες όσο για ποιότητα τα έχουμε μπερδέψει απλά είμαστε ρατσιστες οτι τα ιαπωνικά και τα κινέζινα είναι κακής ποιότητας, για εμένα η seiko είναι εταιρία υψηλής ορολογοποιιας απλά εδώ Ελλάδα μας πασάρουν προσιτά μοντέλα μην ξεχνάτε το seiko credor που κάνει 107.000 ευρώ και είναι ενα κόσμημα, όπως έχω πει και ποιο πάνω ψάχτε το μη βλεπετε και κρίνετε απο το τι έρχεται Ελλάδα και Ευρώπη Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts