zzzzz Δημοσιεύτηκε November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2004 καλημερα ! προσφατα αγορασα ενα laptop που εχει ασυρματη καρτα και μολις το ανοιξα βρηκε 3 δικτυα στα οποια οταν παταω connect μου ζηταει netkey(?) επειδη ειμαι εντελως ασχετος στον χωρο θελω να ξερω αν μπορω να κανω κατι παραπανω εκτος απο το να τα βλεπω να υπαρχουν εκει. και β) αν μπορω να μαθω απο που προερχονται αυτα ή οποια αλλη πληροφορια ! μενω στην Καβαλα και ολα αυτα τα ψαχνω απο απλη περιεργεια οποιος εχει να μου πει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Προφανώς και τα 3 είναι κλειδωμένα και ζητούν κωδικό για το wep. Απλά τα ξεχνάς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. November 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 κριμα και ηθελα να "ψαχτω" λιγο.. ευχαριστω παντος Papashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 http://www.awmn.gr Καλο Χριστουγεννιατικο και Πρωτοχρονιατικο μηνα!!!! :D :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 καλημερα ! τελικα καταφερα και συνδεθηκα σε ενα δικτυο που ειναι ξεκλειδωτο.. απο κει και μετα ομως δεν ξερω τι μπορω να κανω πως μπορω να εχω καποια "επικοινωνια" δηλαδη ή κατι αλλο (ναι ναι θα ηθελα και λιγο internet) οποιδηποτε πληροφορια θα με βοηθουσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Bρε φιλαράκο, εσύ δεν θες να μάθεις, θες να κλέψεις ίντερνετ..... Εγώ λυπάμαι αλλά δεν δίνω τέτοιες πληροφορίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 κανεις λαθος ,δεν ειπα πως δεν θελω να μαθω απλα σαν καινουργιος στο χωρο ενθουσιαστηκα με ολα αυτα δεν συνηθιζω να "κλεβω" internet οπω λες το εγραψα επηρεασμενος απο καποιες αναφορες που διαβασα εδω και εκει.Αυτο λοιπον θα γινοταν (αν) με την εγκριση του διαχειριστη του δυκτιου. ημουν λοιπον μεσα στη χαρα οταν ειδα πως συνδεθηκα σε ενα ασυρματο δυκτιο και ταυτοχρονα απεγνωσμενος επειδη δεν ηξερα τι να κανω απο εκει και μετα ενατξει αν δεν θελεις μου πεις στοιχειωδη πραγματα, δικαιωμα σου μιας και φαινεσαι αρκετα ψαγμενος με το θεμα φιλικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 file mou...an to diktuo pou eheis sundethei einai sundemeno sto internet,k den to ehei blokarei gia hrisi apo to diktyo tote eheis prosvasi....min ksehnas oti to wifi einai apla ena diktyo opos to ensurmato...an thelei o allos na ehei kati sharing tote se afinei..an ohi tote den eheis na kaneis kati mazi tou....min eheis sundemeni tin idea :sundeomai sto wifi ara automata eho prosvasi sto net... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zzzzz (10 Δεκ. 2004 , 18:28) κανεις λαθος ,δεν ειπα πως δεν θελω να μαθω απλα σαν καινουργιος στο χωρο ενθουσιαστηκα με ολα αυτα δεν συνηθιζω να "κλεβω" internet οπω λες το εγραψα επηρεασμενος απο καποιες αναφορες που διαβασα εδω και εκει.Αυτο λοιπον θα γινοταν (αν) με την εγκριση του διαχειριστη του δυκτιου. ημουν λοιπον μεσα στη χαρα οταν ειδα πως συνδεθηκα σε ενα ασυρματο δυκτιο και ταυτοχρονα απεγνωσμενος επειδη δεν ηξερα τι να κανω απο εκει και μετα ενατξει αν δεν θελεις μου πεις στοιχειωδη πραγματα, δικαιωμα σου μιας και φαινεσαι αρκετα ψαγμενος με το θεμα φιλικα ! Τα πράγαματα δεν είναι τόσο απλά και κατανοητά για να τα καταλάβεις με post των 5-10 γραμμών. Διάβασε στις σελιδές που σε παρέπεμψαν παραπάνω, κατάλαβε περίπου τι παίζει και ρώτα πλέον συγκεκριμένες απορίες που θα είναι εύκολο να απαντηθούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Molis phra adsl router/access point. Apo m@l@kia thn wra pou prospa8ousa na sthsw to diktuo exasa to network key pou molis eixa ftia3ei me passphrase kai 3afnika den exw prosvash sto router!! Me reset den fainetai na ginetai tipota! Gia thn istoria einai ths level one to mhxanhma.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 κράτα το κουμπί του reset για 10", θα πρέπει να γυρίσει στα factory default. Ενναλακτικά συνδέσου στο router σου ενσύρματα, και ξαναάλλαξε το key Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zatrikisths Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Ensurmata eixa dokimasei alla to evlepe san diaforetiko diktuo (to asurmato me 192... to ensurmato me 178.......... h kati tetoio). Telika to katafera. Thx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Ρε παιδια επειδη δε θελω να ανοιξω νεο τοπικ και επειδη ειμαι αρχαριος πηρα μια καρτα D-Link PCMCIA για το laptop.Αυτο που ρωταω...ειναι καλη??Η καρτα ειναι αυτη: http://www.priveshop.gr/product.php?code=403412&sess=1283013527 Eιναι 802.11Β ή 802.11G?Γιατι οι αποψεις στο site της D-Link με αλλα site διαφερουν Kαι κατι ακομα.Στο priveshop λεει οτι η ταχυτητα της ειναι μεχρι 108mbps.Στο D-Link.com δεν υπαρχει G650+.Υπαρχει σκετη G650 η οποια ταχυτητα εχει εως 108mbps.Η ιδια καρτα ειναι? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Wirelessly posted (Nokia6260/2.0 (3.0436.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από gregorisvas Ρε παιδια επειδη δε θελω να ανοιξω νεο τοπικ και επειδη ειμαι αρχαριος πηρα μια καρτα D-Link PCMCIA για το laptop.Αυτο που ρωταω...ειναι καλη??Η καρτα ειναι αυτη: http://www.priveshop.gr/product.php?code=403412&sess=1283013527 Eιναι 802.11Β ή 802.11G?Γιατι οι αποψεις στο site της D-Link με αλλα site διαφερουν Kαι κατι ακομα.Στο priveshop λεει οτι η ταχυτητα της ειναι μεχρι 108mbps.Στο D-Link.com δεν υπαρχει G650+.Υπαρχει σκετη G650 η οποια ταχυτητα εχει εως 108mbps.Η ιδια καρτα ειναι? Ευχαριστω :) Luthike h aporia.Einai men 802.11G apla doulevei sta 54mbps.Me ta 108mbps einai allh alla mou eipan oti mporeis na th flashareis k na th leitourghseis k sta 108mbps (auth pou exw egw) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts