Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xωρίς root και Xposed, αδύνατο θα έλεγα.

φοβαμαι να το κανω ροοτ ακομα δεν ξερω ****το... το leagoo το ειχα κανει κ το εβγαλα γιατι δν χρειαζοταν τελικα

στο g4 πρεπει να γινει?? εχει να διαβασω πουθενα για αποψεις περι ροοτ στο g4 συγκεκριμενα??

i cant get no sleep

Έχω μια καλυτέρευση στην αυτονομία μετά τις πρώτες φορτίσεις 3:30 περίπου οθόνη με αρκετό 4g όσο πιάνω με wind.

φοβαμαι να το κανω ροοτ ακομα δεν ξερω ****το... το leagoo το ειχα κανει κ το εβγαλα γιατι δν χρειαζοταν τελικα

στο g4 πρεπει να γινει?? εχει να διαβασω πουθενα για αποψεις περι ροοτ στο g4 συγκεκριμενα??

Tα περί root εκτός του ότι έχουν αναφερθεί και από μέλη του forum σε προηγούμενες σελίδες, μπορείς να τα βρείς και στο xda. Προσωπική μου άποψη (και μόνο) δεδομένου του γεγονότος ότι ο bootloader ακόμα δε κλειδώνει (για το θέμα εγγυήσεως), είναι να μη το κάνεις. Μόλις βρεθεί το "κλειδί" για το κλείδωμα ξανά του bootloader, τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Tα περί root εκτός του ότι έχουν αναφερθεί και από μέλη του forum σε προηγούμενες σελίδες, μπορείς να τα βρείς και στο xda. Προσωπική μου άποψη (και μόνο) δεδομένου του γεγονότος ότι ο bootloader ακόμα δε κλειδώνει (για το θέμα εγγυήσεως), είναι να μη το κάνεις. Μόλις βρεθεί το "κλειδί" για το κλείδωμα ξανά του bootloader, τότε όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Για σκέτο root χωρίς custom recovery δεν χρειάζεται να ξεκλειδωσεις bootloader. Περνας xposed και εισαι αρχοντας.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Για σκέτο root χωρίς custom recovery δεν χρειάζεται να ξεκλειδωσεις bootloader. Περνας xposed και εισαι αρχοντας.

Το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται στη συγκεκριμενη rom που υπαρχει. Ποιος μας λεει τι θα γινει οταν πανε ολα στην 6?

Μάριος...

Σωστός, τώρα το διάβασα. http://forum.xda-developers.com/g4/themes-apps/guide-installing-xposed-locked-t3181593

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Σας βλέπω να γκρινιάζετε για την μπαταρία και απορώ τι χρήση κάνετε.

Εμένα συνήθως βγάζει 3 ημέρες με μέση χρήση. Δηλαδή 1 ώρα τηλέφωνο την ημέρα και κανά 3ωρο ίντερνετ/viber κλπ.

Έτυχε πριν κανά μήνα που πνιγόμουν στη δουλειά να βγάλει και 9 ημέρες χωρίς φόρτιση. Βέβαια, σχεδόν δεν το άγγιζα.

Και μια συμβουλή: όταν δεν χρησιμοποιείτε το ίντερνετ της κινητής, γυρίστε το στο 2G. Θα δείτε τεράστια διαφορά στην αυτονομία.

Screenshot???

Σρυ αλλά με τέτοια χρήση δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βγάλει 3 μέρες. Με τέτοια χρήση το βράδυ θα είναι στο 40%.ίσως λέω και πολύ...

Πάντως με προσεκτική χρήση η μπαταρία μου έχει βγάλει και 5 ώρες οθόνη.

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

θελω α παρω για φιλο το black leather πηρα σε ενα καταστημα ρωτησα αν ειναι branded και μου ειπαν οτι στο κουτι δεν αναφερει κατι αντιθετα μου ειπαν οτι στο καφε που εχουν αναφερει οτι ειναι branded πως τοπιστοποιυμε αν ειναι branded? αν ειναι χανουμε κατι?
υπογραφή εκτός ορίων

θελω α παρω για φιλο το black leather πηρα σε ενα καταστημα ρωτησα αν ειναι branded και μου ειπαν οτι στο κουτι δεν αναφερει κατι αντιθετα μου ειπαν οτι στο καφε που εχουν αναφερει οτι ειναι branded πως τοπιστοποιυμε αν ειναι branded? αν ειναι χανουμε κατι?

Και branded να είναι, δεν υπάρχει πρόβλημα σαν συσκευή. Το αρνητικό είναι ότι θα έχει ενδεχομένως κάποιο bloatware με εφαρμογές του παρόχου. Προσωπικά επιθυμώ πάντα unbranded συσκευές για να μη βλέπω το λογότυπο του παρόχου.

βασικα και branded να παρετε φλασαρετε μια open europe και παπαλα
All it takes is a swipe...

Το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται στη συγκεκριμενη rom που υπαρχει. Ποιος μας λεει τι θα γινει οταν πανε ολα στην 6?

Οταν βγει η 6 ή μενεις με τη παλιά ρουταρισμενη ή φλασαρεις μια μαμα ρομ και παίρνεις κανονικα το update και περιμένεις νεο ρουτ.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

βασικα και branded να παρετε φλασαρετε μια open europe και παπαλα

Φιλε επιδη ειμαι ασχετος μηπως μπορεις να μου πεις πως γινεται αυτο...???:worry:

Φιλε επιδη ειμαι ασχετος μηπως μπορεις να μου πεις πως γινεται αυτο...???:worry:

Είναι ο οδηγός για το g3 αλλά νομιζω ισχύει κανονικά και στο g4. Ασ το επιβεβαιώσει όμως και καποιος άλλος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940

Κατοχος ενος black leather απο το πρωι...παρτιδα 505 γαλλικο.

Μολις εγινε και ροοτ και σιγα σιγα το στηνω.

Αποφάσισα να το πάρω μέχρι την έλευση του v10 που κόβω από βλεβαρη και μετά αλλά δε βρισκω παρτίδα από 506 και πάνω και είναι από παροχους εγώ το θέλω ελεύθερο πήρα 2. 3 και ρώτησα ξέρετε κάποιο σκρουτζομαγαζο να έχει αυτό που θέλω σε καφέ η μαύρο ;και ας δώσω κάτι παραπάνω.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδιά μπορεί να μου προτείνεται κάποιο κατάστημα από Skroutz για να πάρω το κινητό; Φυσικά μιλάω για unbranded. Και μία ακόμα ερώτηση, το δερμάτινο καπάκι μετράει; Μήπως ξεφτίζει εύκολα; Να προτιμήσω πλαστικό;

Με το τηλεφωνο κλειστο βαζω το φορτιστη και δεν φορτιζει κλειστο.

Ανοιγει μονο του.. ειναι φυσιολογικο αυτο?

Ναι, don't worry

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Ναι συμβαίνει σε όλους....έτσι το έχει κάνει η LG....Και τέλειος αφορτιστο να είναι όταν φόρτιση στο 5% ανοίγει μόνο του....αν θέλετε να το φορτισετε κλειστό τότε συνδέστε το ανοιχτό να ξεκινήσει η φόρτιση και μετά απενεργοποιηστε το.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Και μία ακόμα ερώτηση, το δερμάτινο καπάκι μετράει; Μήπως ξεφτίζει εύκολα; Να προτιμήσω πλαστικό;

αν παρεις leather edition εχει μεσα και 2ο πλαστικο καπακι...;)

Θα μπω και γω στη παρεα απο αυριο αλλα μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω και αν γινεται οοοολα τα αρχεια φωτο βιντεο μουσικες τηλεφωνα κλπ απο τζι2 απευθειας στο τζι4;
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4