Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ αν και ημουν 10d ρουταρα ετσι
(δεν χανεται η εγγυηση).

Δες το βιντεακι ειναι αστειο και ας φαινεται βουνο.

10 λεπτα εκανα αφου ειχα κατεβασει τα αρχεια.

Thanks to Statyss για το βιντεακι..

Κατέβασε και μια στοκ μην παει τιποτα στραβα να τη ριξεις απευθειας αν χρειαστει.

Dpi άλλαξε κανεις στη μαμα ρομ;;

την στοκ από που την κατεβαζουμε???

LG G4

ea6gka βάλε η πες και ωρα internet αν μπορείς που ειχες σ αυτα.

Σε idle ποσο πέφτει?

Με την rom που την αγόρασες το εχεις ?

Edited by Demoneoire

Τι εννοείς ώρα ιντερνέτ; ναι με την ρομ που το αγόρασα το έχω
All it takes is a swipe...

Καλησπέρα,

Είμαι καινούργιος στο forum θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Γνωρίζει κανένας πώς μπορούμε να τσεκάρουμε αν είναι refurbrished το κινητό;;

Μιλαω για lg g4..

Σας ευχαριστώ πολύ..

Ποση ωρα χρήση με τον browser ειχες με wifi περιπου ξερεις?

Τα γραφει στις λεπτομερειες χρησης εκει που ειναι και η οθονη κτλ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια επειδη σκεφτομαι να κανω αγορα της συγκεκριμενης συσκευης

1.Οθονη : εχετε παρατηρησει καποιο προβλημα στην οθονη της συσκευης; καθετες σκουρες γραμμες (banding) κιτρινιλες κλπ;

2.Μπαταρια : απο θεμα αυτονομιας πως τα παει η συσκευη; ειναι παρομοια με το G2 η οχι;

3.Εκδοση Android : Oταν το αγορασω θα εχει περασμενη εκδοση android 5.0.1; εχει παρει αναβαθμιση σε android 6 η συσκευη;

αν ναι πριν κανω αναβαθμιση απο android 5 σε 6 θα πρεπει πρωτα να κανω factory reset η οχι; οπως επισης και μετα την αναβαθμιση θα πρεπει να ξανακανω factory reset;

4.Φορτιστης : Ο φορτισης που δινει η Lg για το G4 ειναι "fast charge" οπως στο Flex 2 η κανονικος; και πανω σε αυτο θελω να ρωτησω ειναι καλο για την μπαταρια να φορτιζει τοσο γρηγορα; θεωρω πως ειναι μεγα λαθος αλλα πειτε μου γιατι αν εχει "fast charge" φορτιστη καλυτερα να το φορτισω με καποιον αλλον μικροτερο σε amber φορτιστη ωστε να μην κανω και ζημια στην μπαταρια δεν με ενδιαφερει ποσο θα αργησει να φορτισει αλλα να φορτισει κανονικα και σωστα..

Αυτα! οποιος εχει χρονο και διαθεση ας μου απαντησει :)

Edited by dilimma
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια επειδη σκεφτομαι να κανω αγορα της συγκεκριμενης συσκευης

1.Οθονη : εχετε παρατηρησει καποιο προβλημα στην οθονη της συσκευης; καθετες σκουρες γραμμες (banding) κιτρινιλες κλπ;

2.Μπαταρια : απο θεμα αυτονομιας πως τα παει η συσκευη; ειναι παρομοια με το G2 η οχι;

3.Εκδοση Android : Oταν το αγορασω θα εχει περασμενη εκδοση android 5.0.1; εχει παρει αναβαθμιση σε android 6 η συσκευη;

αν ναι πριν κανω αναβαθμιση απο android 5 σε 6 θα πρεπει πρωτα να κανω factory reset η οχι; οπως επισης και μετα την αναβαθμιση θα πρεπει να ξανακανω factory reset;

4.Φορτιστης : Ο φορτισης που δινει η Lg για το G4 ειναι "fast charge" οπως στο Flex 2 η κανονικος; και πανω σε αυτο θελω να ρωτησω ειναι καλο για την μπαταρια να φορτιζει τοσο γρηγορα; θεωρω πως ειναι μεγα λαθος αλλα πειτε μου γιατι αν εχει "fast charge" φορτιστη καλυτερα να το φορτισω με καποιον αλλον μικροτερο σε amber φορτιστη ωστε να μην κανω και ζημια στην μπαταρια δεν με ενδιαφερει ποσο θα αργησει να φορτισει αλλα να φορτισει κανονικα και σωστα..

1) μια χαρά είναι η συσκευή δεν έχει προβλήματα.

2) σε μπαταρία το g2 είναι καλύτερο λόγο και οθόνης σε μέγεθος και ανάλυσης.

3) οποία έκδοση και να έχει μπορείς να κανείς τις αναβαθμίσεις που θα έρθουν χωρίς επαναφορά. Αν αντιμετωπίσεις προβλήματα τότε κανείς μια επαναφορά που συνήθως τα διορθώνει.

4) Η συσκευή υποστηρίζει fast charge αλλά ο φορτιστής στην συσκευασία νομίζω δεν είναι fast. Αλλά δεν κανείς ζημιά ίσα ίσα κανείς πιο γρήγορα την δουλειά σου. Έτσι κι αλλιώς σήμερα όλοι στον 1,5 χρόνο πάνω κάτω αλλάζουν μπαταρία δεν είναι να φοβάσαι.

Nokia 8800 Scirocco

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επειδη δεν βλέπω για Ελλάδα κάτι , προφανώς κατεβάζουμε την ανάλογη για την χώρα προορισμού της συσκευής π.χ. για εμένα Τσεχία....σωστά..??

LG G4

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επειδη δεν βλέπω για Ελλάδα κάτι , προφανώς κατεβάζουμε την ανάλογη για την χώρα προορισμού της συσκευής π.χ. για εμένα Τσεχία....σωστά..??

Ακριβώς!

Για είσαι εντάξει και στο θέμα της εγγύησης πρέπει να έχεις rom της χώρας καταγωγής του κινητού σου!

Από θέμα λειτουργικότητας μπορείς να βάλεις κι άλλης χώρας, αρκεί να είναι για Η815 (αν έχεις αυτό).

Μπορείς να βάλεις το ΙΜΕΙ σου εδώ:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1α

Και θα σου "υποδείξει" την τελευταία δικιά σου....

Edited by Titarasaudi

Ακριβώς!

Για είσαι εντάξει και στο θέμα της εγγύησης πρέπει να έχεις rom της χώρας καταγωγής του κινητού σου!

Από θέμα λειτουργικότητας μπορείς να βάλεις κι άλλης χώρας, αρκεί να είναι για Η815 (αν έχεις αυτό).

Μπορείς να βάλεις το ΙΜΕΙ σου εδώ:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1α

Και θα σου "υποδείξει" την τελευταία δικιά σου....

ΕΚΑΝΑ ελεγχο IMEI και μου εμφανιζει τα εξης:

Version: V10D

Country: FRA/FRA(FRANCE)

Model: LGH815

Dimension: 2 B

οπως ανεφερα το δικο μου ειναι για Τσεχία (NETWORK CODE:CZE & LOCATION CODE:N ).....

εχω εκδοση V10D LGH815, ενω για την Τσεχια αναφερει οτι εχει δοθει εως V10C LGH815 nd

τι ισχυει..??

LG G4

ΕΚΑΝΑ ελεγχο IMEI και μου εμφανιζει τα εξης:

Version: V10D

Country: FRA/FRA(FRANCE)

Model: LGH815

Dimension: 2 B

οπως ανεφερα το δικο μου ειναι για Τσεχία (NETWORK CODE:CZE & LOCATION CODE:N ).....

εχω εκδοση V10D LGH815, ενω για την Τσεχια αναφερει οτι εχει δοθει εως V10C LGH815 nd

τι ισχυει..??

Δοκίμασε κι αυτό, να δεις τι θα σου βγάλει:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo

1)Όπως είπε και ο φίλος πριν κανένα πρόβλημα με την οθόνη ΓΕΝΙΚΟΣ....Αν διαβάσατε λίγες σελίδες πίσω θα βλέπατε ότι όσοι το έχουν πάρει ανεξαρτήτου παρτίδας κανείς δεν είχε θέμα με την οθονη...Και αν κάποια στιγμή βρεθεί κάποιος με πρόβλημα τότε θα είναι τυχαίο.....γιατί συνέχεια να λέμε τα ίδια και τα ίδια...

2)Εδώ οι απόψεις διίστανται....σίγουρα το G2 είχε καλύτερη αυτονομία αλλά και το G4 Δεν τα πάει καθόλου άσχημα σε σύγκριση με ίδια μοντέλα του ανταγωνισμού...

3)Το τηλέφωνο έρχεται με έκδοση 5.1 Και παίρνει αναβαθμίσεις κανονικά χωρίς reset....Android 6 Δεν έχει πάρει ακόμα και είναι άγνωστο το πότε....

4)Ο φορτιστής που δεινει η LG ΔΕΝ Είναι quick charge....Αλλά και να ήταν εγώ που το φορτιζω πάντα με quick charge της samsung (και μάλιστα σχεδόν πάντα το αφήνω ολόκληρο το βραδυ) δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα...ίσα ίσα που από ότι έχω καταλάβει έχω αρκετά καλύτερη αυτονομία από άλλους και ας έχω την DUAL SIM έκδοση...η μπαταρία δεν παθαίνει κάτι.....αλλά και να πάθει 14 ευρώ έχει....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

πως κατεβάζετε τα αρχεία? μου ανοίγει ένα κενό λινκ. χρειάζεται download manager ?

Δεύτερη μπαταρία από που αγοράζουμε ....? Αντιπροσωπία ή σε κάποιο κατάστημα ...? Στέλνει η αντιπροσωπεία με κούριερ ....?

Καλύτερα απ' το επίσημο service της LG:

http://www.procordia.gr/

εχει κανεις την spigen neo hybrid με το κινητο αυτο? ειναι ενταξει με την δερματινη πλατη?

ΥΓ γιατι δεν εχουμε δικο μας subforum? :D

εχει κανεις την spigen neo hybrid με το κινητο αυτο? ειναι ενταξει με την δερματινη πλατη?

ΥΓ γιατι δεν εχουμε δικο μας subforum? :D

Καλα λες,εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε??:lol:

Poco X3 nfc 6/128

Ολα μέσα,βελτιώσεις,root,custom rom,θηκες,γυαλια,μεμβρανες,αποριες,νεοι χρηστες....χανει η μανα το παιδι...Ψαχνεις να βρεις κατι και δεν το βρισκεις ποτε.

Ps: Στα 540dpi είναι αψογο το τηλ και δουλευουν ολα τελεια.[ATTACH]64340[/ATTACH]

https://www.dropbox.com/s/lfaxd1f4mosgu8f/Screenshot_2015-10-11-20-58-26.png?dl=0

Edited by Da_rudakos

βγηκα στο μπαλκονι και τραβηξα πρωτη φορα νυχτερινες, χαχαχαχα ενταξει η καμερα το βραδυ ξεφευγει επικνδυνα...respect!

Ολα μέσα,βελτιώσεις,root,custom rom,θηκες,γυαλια,μεμβρανες,αποριες,νεοι χρηστες....χανει η μανα το παιδι...Ψαχνεις να βρεις κατι και δεν το βρισκεις ποτε.

Ps: Στα 540dpi είναι αψογο το τηλ και δουλευουν ολα τελεια.[ATTACH]64340[/ATTACH]

https://www.dropbox.com/s/lfaxd1f4mosgu8f/Screenshot_2015-10-11-20-58-26.png?dl=0

Βάλε την νεα rom AN 5.1 TOU SEVEN..πύραυλος ρουκέτα..!!

http://forum.xda-developers.com/g4/development/h815-7-hd-4-1-t3213742

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Λες να ριξω και recovery ;; Περασα 10d καθαρη σημερα ρουταρισμενη! (κλειδωμενο bootloader ακομα)

Ξεκλειδωστον βρε.. Τι περιμένεις..!! Φοβάσαι.? Τι φοβάσαι.! Βάλε και recovery κ είσαι κομπλε.!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4