megatr0n Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλημερα στην παρεα. Απο χτες κατοχος κι εγω του G4! Ολα καλα μεχρι στιγμης χωρις κανενα προβληματακι. Το μονο κακο ειναι το σχετικα μεγαλο κατω bezel. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 @megatr0n Από πού έγινε η αγορά και τι παρτίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 @megatr0n Από πού έγινε η αγορά και τι παρτίδα? Μου το εδωσε φιλαρακι απο εδω μεσα, αγορασμενο απο LG Ελλαδος. Πού βλεπω την παρτιδα; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 @megatr0n Την παρτίδα την γράφει στο κουτή, η στην πίσω μεριά αν βγάλεις την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 @megatr0n Την παρτίδα την γράφει στο κουτή, η στην πίσω μεριά αν βγάλεις την μπαταρία. Κουτι δεν εχω μαζι και μπαταρια δε βγαζω γιατι θα μου μηδενισει το gsam! Παντως σαν πρωτη εντυπωση (αν και ειναι ακομα νωρις) εχει καλυτερη μπαταρια απο s6 edge. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλημέρα, υπάρχει κάποιος πού δεν χρησιμοποιεί τα ακουστικά του G4 και θα ενδιαφερόταν να τα πουλήσει..? Αν ναι τότε pm me. :) ευχαριστώ! Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Κι εγω τελικα ενεδωσα και (ξανα)πηρα Lg το 4.Προελευση Ουγγαριας παρτιδα 506 σε πλαστικο γκρι απο Kaizer.Κανενα θεμα,ουτε screen bleeding,ουτε πουθενα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Λοιπον παιδια οπως εχω δηλωσει οτι μου αρεσε αρκετα το G4 παλι δεν αντεξα και το παραγγειλα για τριτη φορα ξανα αν και ημουν ετοιμος να παω σε s6 edge. Ελπιζω με το καλο αυριο που θα ρθει να ειναι αψεγαδιαστο χωρις προβληματα διοτι δεν θα αντεξω παλι τα ιδια. Για την κουβεντα ειναι Ουγγαριας και παρτιδα 506 και μαυρο δερμα μιας και προτιμησα παρτιδα αντι για χρωμα, κατοπιν συζητησεως με τον υπαλληλο. Το δικό μου είναι Ουγγαρίας παρτίδα 505 απροβληματιστο Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Δεν ξέρω αν το έχετε παρει χαμπάρι αλλά οι τιμές των κινητών έχουν παρει την ανηφόρα όπως κοίταξα σε z3/g4/s6 Και δεν προβλέπεται να πέσουν όχι μόνο σύντομα αλλά ίσως περαιτέρω να τσιμπησουν οι τιμές. Είναι γνωστο ότι την νύφη την πληρώνουν πρώτα τα προϊόντα που δεν ανήκουν στα αναγκαίος απαραίτητα προϊόντα όπως είναι την τεχνολογίας σε πρώτη φάση capital control. Ήδη στην black list μας έχουν βάλει amazon, ebay και Paypal και άμα μπούμε σε αυτήν την λίστα θα περάσει πολύ μεγάλο διάστημα έως αρθούν τα εμπόδια και ο αποκλεισμός. Ακόμα και αν ανοίξουν οι τράπεζες την Δευτέρα που και αυτό πολύ χλωμό κόβεται βάση συνθηκών στην χώρα. Edited July 3, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Παιδια μολις παρελαβα πατριδας 506 και εχει οχι απλα bleeding αλλα δεν βλεπεται Αρα 3 στα 3. Ουτε ο Μητσωτακης να μουνα. Εφυγε για DOA απο το πρωτο 5αλεπτο. Τωρα θα πρεπει να το εξακριβωσει η LG και μετα το καταστημα θα μου το αντικατασησει. Απλα θα παει μεσα της αλλης εβδομαδας. Α ρε LG τι τραβαω για να σε αποκτησω. Πάντως τα θέλει και σενά ο κ:X:Xος σου,ήδη από το πρώτο σου είχα γράψει στείλτο πίσω και πάρε τα χρήματα και μην το ξαναπάρεις-ειδικά τώρα που πάμε στο γκρέμο να ρισκάρει κάποιος 400+ € για 3η φορά με ξεπερνάει. Στο ξαναλέω πάρε τα χρήματα και ΜΗΝ το ξαναπάρεις...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Πάντως τα θέλει και σενά ο κ:X:Xος σου,ήδη από το πρώτο σου είχα γράψει στείλτο πίσω και πάρε τα χρήματα και μην το ξαναπάρεις-ειδικά τώρα που πάμε στο γκρέμο να ρισκάρει κάποιος 400+ € για 3η φορά με ξεπερνάει. Στο ξαναλέω πάρε τα χρήματα και ΜΗΝ το ξαναπάρεις...:confused: Τι να σου πω ρε συ. Δηλαδη ελεος ποια. Βρε μπας και ολα αυτα στις τιμες αυτες ειναι Β διαλογης? Και 3 στα 3? Και τι να παρω? Και απο τι φαινεται παλι στο G4 θα παω. Το ηθελα πολυ το G4. Μετα ουτε το M9 μου αρεσει ουτε το απλο s6. Το edge που σκεφτομουνα βγαζει προβλημα στον accelometre. Οποτε? Και πιστεψε με εχω μαθει ετσι με το τηλ που δεν μπορω με τιποτα . Ειναι για μενα πολυ σημαντικο. Ειναι η λοξα μου. Και απο τι φαινεται παλι θα το ρισκαρω. Αλλα σιγουρα κατι παιζει με τα φθηνα του skroutz. Δεν εξηγειται αλλιως. Βεβαια ειμαι αρκετα ψειρας και τα ψαχνω αλλα το συγκεκριμενω ητανε πραγματικα απαραδεχτο και υποτιθεται ητανε και νεα παρτιδα. Πλεον κρεμομαι απο την αποφαση της LG. Αν αυτη κρινει οτι οντως το bleeding ειναι πολυ τοτε το μαγαζι απο μονο του αναλαμβανει η επιστροφη χρηματων η αντικατασταση με νεο διοτι το κινητο ειναι λεπτων. Αλλα γενικα δεν θελω να σκεφταομαι σε καμια περιπτωση την λαθος κριση της αντιπροσωπειας γιατι βλεπω να σκοτωνομαστε. Edited July 3, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Γι αυτους που εχουν πειραματιστει,ποια εξωτερικη εφαρμογη περαν της μαμας ειναι καλη για φωτογραφιες για το κινητο μας,μιας και δεν εχει βγει ακομα Xcam για το g4??Και κατι αλλο,το g4 δεν εχει αναγνωριση προσωπου οταν κοιτας την οθονη να παραμενει αναμενη,οπως στο g3?Δεν το βρισκω πουθενα στις ρυθμισεις... Edited July 3, 2015 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Γι αυτους που εχουν πειραματιστει,ποια εξωτερικη εφαρμογη περαν της μαμας ειναι καλη για φωτογραφιες για το κινητο μας,μιας και δεν εχει βγει ακομα Xcam για το g4??Και κατι αλλο,το g4 δεν εχει αναγνωριση προσωπου οταν κοιτας την οθονη να παραμενει αναμενη,οπως στο g3?Δεν το βρισκω πουθενα στις ρυθμισεις... Για αναγνώριση προσώπου ξέχνα το, δυστυχώς κάνανε μεγα βλακεια η LG εκεί... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Τι να σου πω ρε συ. Δηλαδη ελεος ποια. Βρε μπας και ολα αυτα στις τιμες αυτες ειναι Β διαλογης? Και 3 στα 3? Και τι να παρω? Και απο τι φαινεται παλι στο G4 θα παω. Το ηθελα πολυ το G4. Μετα ουτε το M9 μου αρεσει ουτε το απλο s6. Το edge που σκεφτομουνα βγαζει προβλημα στον accelometre. Οποτε? Και πιστεψε με εχω μαθει ετσι με το τηλ που δεν μπορω με τιποτα . Ειναι για μενα πολυ σημαντικο. Ειναι η λοξα μου. Και απο τι φαινεται παλι θα το ρισκαρω. Αλλα σιγουρα κατι παιζει με τα φθηνα του skroutz. Δεν εξηγειται αλλιως. Βεβαια ειμαι αρκετα ψειρας και τα ψαχνω αλλα το συγκεκριμενω ητανε πραγματικα απαραδεχτο και υποτιθεται ητανε και νεα παρτιδα. Πλεον κρεμομαι απο την αποφαση της LG. Αν αυτη κρινει οτι οντως το bleeding ειναι πολυ τοτε το μαγαζι απο μονο του αναλαμβανει η επιστροφη χρηματων η αντικατασταση με νεο διοτι το κινητο ειναι λεπτων. Αλλα γενικα δεν θελω να σκεφταομαι σε καμια περιπτωση την λαθος κριση της αντιπροσωπειας γιατι βλεπω να σκοτωνομαστε. Η επιμονή σου δείχνει ένα πάθος για το G4,το σέβομαι αυτό....πάρε και ένα τέταρτο μπας και σου κάτσει το καλό το σωστό.....;):):confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Για αναγνώριση προσώπου ξέχνα το, δυστυχώς κάνανε μεγα βλακεια η LG εκεί... Τι φαουλ ηταν αυτο?Καραμπινατη αφαιρεση..Ισως θα σκεφτηκαν την εξοικονομηση ενεργειας,αλλά και παλι ηταν must χαρακτηριστικο αυτο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Καλημέρα στην παρέα! Έχω το κινητό 3 μέρες. Με έχει ικανοποιήσει πλήρως. Ειδικά το multitasking είναι απίστευτο! Το remote control πολύ χρήσιμο αν έχεις πολλές συσκευές (στο σαλόνι πχ). Η κάμερα έχει πολύ καλό interface και έξυπνες λειτουργίες (πχ φωτίζει όλη την οθόνη για βραδινή selfie). Το δέρμα είναι το κάτι άλλο, τρομερή αίσθηση. Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Η επιμονή σου δείχνει ένα πάθος για το G4,το σέβομαι αυτό....πάρε και ένα τέταρτο μπας και σου κάτσει το καλό το σωστό.....;):):confused: Εχω τρελλαθει μιλαμε. Συνεχεια διαβαζω εγω το πηρα και ολα οκ, εμενα δεν εχει τιποτα, εμενα ειναι τελειο, Εμενα γιατι ρε γ.μ.το? Τοσο γκαντεμια? Τωρα δεν ξερω τι να κανω. Να το ξαναππαρω απο το μαγαζι που το πηρα διοτι ολα ειναι παρτιδα 506 και ουγγαριας η να παρω τα λεφτα και να κοιταξω αλλου να βρω κανενα Γαλλικο Ιταλικο κτλ? Και μια ερωτηση ρε παιδια. Παιζει η LG πει οτι ειναι φυσιολογικο το Bleeding? Γιατι στην ουσια αυτην δεν εχει χασιμο παρα μονο εξακριβωσει θα κανει και μετα θα το αναλαβει το καταστημα που το αγορασα. Αν το κανει αυτο ουτε επισκευη θα γινει ουτε αντικατασταση απο κανεναν και θα το φαω στην μαπα και θα τρελλαθω μετα. Μιλαμε ουτε πισω καπακι δεν εβαλα. Μονο μπαταρια, ανοιξα πηρα την κρυαδα μου και αμεσως πακεταρισα και το στειλα πισω με courier. Edit: Παντως με προβληματισε πολυ μετα απο διαλογο που εκανα με καποιον τεχνικο απο LG που ανεφερε για κομματια Β' διαλογης διοτι μου ειπε στα δικα τους δεν αντιμετωπισαν κανενα προβλημα. Τα δικα τους ομως εχουν 780 ευρωπουλα. Edited July 4, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Εχω τρελλαθει μιλαμε. Συνεχεια διαβαζω εγω το πηρα και ολα οκ, εμενα δεν εχει τιποτα, εμενα ειναι τελειο, Εμενα γιατι ρε γ.μ.το? Τοσο γκαντεμια? Τωρα δεν ξερω τι να κανω. Να το ξαναππαρω απο το μαγαζι που το πηρα διοτι ολα ειναι παρτιδα 506 και ουγγαριας η να παρω τα λεφτα και να κοιταξω αλλου να βρω κανενα Γαλλικο Ιταλικο κτλ? Και μια ερωτηση ρε παιδια. Παιζει η LG πει οτι ειναι φυσιολογικο το Bleeding? Γιατι στην ουσια αυτην δεν εχει χασιμο παρα μονο εξακριβωσει θα κανει και μετα θα το αναλαβει το καταστημα που το αγορασα. Αν το κανει αυτο ουτε επισκευη θα γινει ουτε αντικατασταση απο κανεναν και θα το φαω στην μαπα και θα τρελλαθω μετα. Μιλαμε ουτε πισω καπακι δεν εβαλα. Μονο μπαταρια, ανοιξα πηρα την κρυαδα μου και αμεσως πακεταρισα και το στειλα πισω με courier. Edit: Παντως με προβληματισε πολυ μετα απο διαλογο που εκανα με καποιον τεχνικο απο LG που ανεφερε για κομματια Β' διαλογης διοτι μου ειπε στα δικα τους δεν αντιμετωπισαν κανενα προβλημα. Τα δικα τους ομως εχουν 780 ευρωπουλα. Δεν υπάρχει Β διαλογής σε άλλες χώρες και σε ανεπτυγμένες χώρες Α διαλογή, είναι απλά μην σου τύχει και εαν σου κάτσει ένα που είναι μικρό το κακό άστο και απόλαυσε το! Τι να πω, τόση γκαντέμης είσαι?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Δεν υπάρχει Β διαλογής σε άλλες χώρες και σε ανεπτυγμένες χώρες Α διαλογή, είναι απλά μην σου τύχει και εαν σου κάτσει ένα που είναι μικρό το κακό άστο και απόλαυσε το! Τι να πω, τόση γκαντέμης είσαι?? Εγω και ο Μητσοτακης. Κανενας αλλος. χαχαχαχαχ Ας ελπισω η LG να το κρινει προβλημα. Αν πει και καλα οτι ειναι ενταξει τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Το δικο μου ειναι παρτιδα 505. Κανενα θεμα μεχρι στιγμης! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Από σκρουτζομάγαζο και εγώ και όλα άψογα εδώ και περίπου 20 μέρες που το έχω, οπότε απλά είναι να μη σου κάτσει ή στραβή.. Πάντως ξαναλέω φαν της Samsung αν και αγοράζω και δοκιμάζω λόγο χόμπι ότι καλή συσκευή υπάρχει σχεδόν, αλλά με το G4 βρήκα λιμάνι. Θες ή εκπληκτικά Φωτεινή κάμερα το βράδυ, θες το απίστευτα γρήγορο multitasking(& τα 2 που ανέφερα σαφώς ανώτερα απ τα Galaxy S6 Edge και απλό που είχα), θες που όλα δουλεύουν αποβλημάτιστα και ότι ή οθόνη των 5.5 είναι καλύτερη για browsing και γενικά ίντερνετ απ τη 5.1, θες ή πολύ όμορφη αίσθηση του δέρματος πίσω που απλά καμιά σχέση δεν έχει με το φτηνιάρικο πλαστικό απομίμηση που έχουν τα note και κάπως έτσι έγινα φίλος του G4 ακόμα πιο πολύ σε σημείο να σκέφτομαι σοβαρά τυχόν plus έκδοση με το snap 820 που λένε τα έρθει φθινόπωρο. Άσε που δουλεύουν κανονικά και λεπτομέρειες για άλλους, βασικά πράγματα για μένα όπως το direct call shortcut στη home screen,το drop down status bar να κατεβάζεις τη notification και το παρατεταμένο πάτημα των data toggles σε πάει εκεί που πρέπει να επιλέξεις 3G/GSM etc και όχι σε άσχετα μενού πραγματάκια που ή καλή μας Samsung τα θεωρεί περιττά μάλλον και τα κατάργησε απ το S6. Τα 2 πρώτα ευτυχώς με Nova prime και beta το δεύτερο δουλεύουν αλλά..... G4 λοιπόν σχεδόν σε όλα εκτός οθόνης ειδικά στον ήλιο, εκεί τα S6 παίζουν μπάλα σε ποιο πάνω ράφι. Τη μέρα ή αλήθεια είναι θα ήθελα ένα S6 λόγο και μεγέθους και πιο ευκρίνειας οθόνης έξω αλλά μέχρι εκεί. Ούτε σε smoothness, ούτε σε κάμερα(ειδικά νύχτα), ούτε πόσο μάλλον σε multitasking το G4 έχει να ζηλέψει κάτι, αντιθέτως νομίζω το S6 έχει... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Από την αρχή έλεγα ότι το g4 είναι φοβερό τηλ και ας μην υπερτερεί σε specs το S6 Θα δοκίμασε την τύχη μου άλλη μια φορά εφόσων πάρω χρήματα πίσω. Θα κοιτάξω για κανένα Γαλλικό Ιταλικό Αγγλικό μπας και κάτσει καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Από την αρχή έλεγα ότι το g4 είναι φοβερό τηλ και ας μην υπερτερεί σε specs το S6 Θα δοκίμασε την τύχη μου άλλη μια φορά εφόσων πάρω χρήματα πίσω. Θα κοιτάξω για κανένα Γαλλικό Ιταλικό Αγγλικό μπας και κάτσει καλό. Οπως σου είπα έξ αρχής. Δεν σε παει τα made in Hungary. Διάλεξε μαγαζί που να πουλάνε δυτικό ευρωπαϊκής χώρας μήπως σου κάτσει η καλη. Παίζει να σου πουν ομως οτι το bleeding εφοσον δεν ειναι σε μεγαλο βαθμό οτι ειναι χαρακτηριστικό της τεχνολογίας οθόνης διοτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα,άσχετα αν οι περισσότεροι ειτε δεν έχουν ειτε δεν το αντιλαμβάνονται ειτε δεν τους ενοχλεί. Εγω εως τωρα bleeding μονο σε tablet εχω συναντήσει,σε κινητα οχι αλλα εχω συναντήσει αλλα κουσούρια στα κινητα(pixel,προβληματική μπαταρία,υπερθέρμανση(Lumia 930) κ.α Edited July 4, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Οπως σου είπα έξ αρχής. Δεν σε παει τα made in Hungary. Διάλεξε μαγαζί που να πουλάνε δυτικό ευρωπαϊκής χώρας μήπως σου κάτσει η καλη. Παίζει να σου πουν ομως οτι το bleeding εφοσον δεν ειναι σε μεγαλο βαθμό οτι ειναι χαρακτηριστικό της τεχνολογίας οθόνης διοτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα,άσχετα αν οι περισσότεροι ειτε δεν έχουν ειτε δεν το αντιλαμβάνονται ειτε δεν τους ενοχλεί. Εγω εως τωρα bleeding μονο σε tablet εχω συναντήσει,σε κινητα οχι αλλα εχω συναντήσει αλλα κουσούρια στα κινητα(pixel,προβληματική μπαταρία,υπερθέρμανση(Lumia 930) κ.α Κοιτα η αλήθεια είναι ότι το bleeding στο συγκεκριμένο τηλ φαινότανε ακόμα και σε φωτισμό δωματίου οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι αρκετό. Και τι πάει να πει λόγω τεχνολογίας. Εδώ παίρνεις ταμπλετ των 100 ευρώ και είναι τέλειο το πάνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Cocous η το ψηριαζεις πολυ η τι να πω...? Παιδια αυτο β διαλογης το εχω σκεφτεί και εγω καθολου απιθανο να αγοραζουν παρτιδες "ελλατωματικες". καταρχας κατι πολυ απλο. Που δεν σας παραξενευει...? Έχετε σκεφτεί ποτε κανεις σας οτι αγοραζει. Ο αντιπρόσωπος πχ στα 100 τιμη χονδρικής και το πουλαει λιανική πχ 200ε οταν καθε μερα πέφτει το προιον1 ευρω ασταματητα και εχει και στοκαρισμενα κομματια ποιος ξερει ποσω την τρωει κανονικα? Μπαμπαδες εμπορους κανεις δεν εχει ? Καταστηματαρχες? Ποιο λογικο ειναι το β διαλογής παρα οτι διποτε αλλο Edited July 4, 2015 by ArGy-mObiLe Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts