walkera82 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Από σήμερα και εγώ κάτοχος του g4. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Από σήμερα και εγώ κάτοχος του g4. Καλορίζικο! Πως σου φάνηκε η μετάβαση από S6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλορίζικο! Πως σου φάνηκε η μετάβαση από S6; Ευχαριστώ. Πολύ νωρίς για να πώ κάτι, ούτε 4 ώρες δε το έχω. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 EUROPE COMMON απο πια χωρα ειναι ρε παιδια..?? και εμενα φοραει την v10a... μηπως για αυτο δν μπορω να το ρουταρω.? δν μου βγαζει ενημερωση για να αναβαθμισω στην C η στην D.....τι παιζει?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλορίζικο! Πως σου φάνηκε η μετάβαση από S6; Χρήστο ακομα το κρατας το g2 εεε δεν λες να κανεις ακομα μεταβαση πουθενα??:lol: παντως για θύμισε μου τι χρονους βγαζεις στο g2 γιατι εγω εχω ξεχασει!!!:lol: εγω με το g4 σε δυο μερες με το ζορι 4-4.30 ωρες οθονης και κανενα 2 ωρες κλήσης!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Χρήστο ακομα το κρατας το g2 εεε δεν λες να κανεις ακομα μεταβαση πουθενα??:lol: παντως για θύμισε μου τι χρονους βγαζεις στο g2 γιατι εγω εχω ξεχασει!!!:lol: εγω με το g4 σε δυο μερες με το ζορι 4-4.30 ωρες οθονης και κανενα 2 ωρες κλήσης!!! Γεια σου ρε Μάνθο!! Ακόμα με το G2 :cool: Δε μου πάει η καρδιά να το αποχωριστώ!! Τώρα γλυκοκοιτάζω το G4, για να δούμε πότε θα πάρω απόφαση!! :D Με custom rom lollipop και Xceed kernel βαράω ακόμη 7ωρα οθόνης με το G2! Με μπαταρία 2+ χρόνων...... αέρας πάει το κινητό!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Γεια σου ρε Μάνθο!! Ακόμα με το G2 :cool: Δε μου πάει η καρδιά να το αποχωριστώ!! Τώρα γλυκοκοιτάζω το G4, για να δούμε πότε θα πάρω απόφαση!! :D Με custom rom lollipop και Xceed kernel βαράω ακόμη 7ωρα οθόνης με το G2! Με μπαταρία 2+ χρόνων...... αέρας πάει το κινητό!!! ;) Απίστευτος είσαι 2+ χρόνια με το ίδιο τηλέφωνο;μπράβο φίλε μου τους περισσότερους εδώ μέσα μας έχει πιάσει καταναλωτική μανία,βέβαια βοήθησε πιστεύω και το εξαιρετικό g2,μακάρι να με βοηθήσει το g4 να μην αλλάξω πάλι συσκευή γρήγορα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adad Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 10 μερες με το g4 σημερα ανακαληυψα οτι εχει 4 καμμενα pixel. με εφτιαξε παλι το καρμα εβαλα deadpixel μονο στο μαυρο χρωμα φαίνονται Φίλε μου και εγώ το ίδιο πράγμα είδα...μάλιστα το έχω αναφέρει και σε αυτό το thread ποιο πίσω,έτρεξα ότι εφαρμογή υπήρχε,και τελικά ναι.!!! μόνο στο μαύρο χρώμα έβλεπα το φαινόμενο αυτό,όχι όμως με 4 καμένα pixel,αλλά δεκάδες...??? Το κουφό είναι ότι πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω κάτι τέτοιο,ξέρω πως εάν ένα pixel είναι καμένο φαίνεται σε όλα τα χρώματα,και είναι λογικό(εφόσον κάηκε) να μην ανάβει σε κανένα χρώμα της οθόνης,εγώ όμως έβλεπα ένα έναστρο ουρανό αν μπορώ να το πω έτσι,μόνο σε μαύρο χρώμα,τρέξε πρώτα αυτήν και δές στην οθόνη με τις γκρίζες γραμμές αν βλέπεις κάτι,μετά τρέξε και αυτήν και πήγαινε στην μαύρη οθόνη και πες μου τι βλέπεις;;; *(Φυσικά με 100% φωτεινότητα,και χωρίς auto) με ενδιαφέρει και μένα πολύ το θέμα αυτό... Επειδη θελω και ενα καλωδιο και φορτιστη για φιλο ξερετε μεταφορικα;; Σε εμένα μου είπαν 15€ η μπαταρία,και 8€ μεταφορικά,αλλά μένω επαρχία,οπότε μπορεί να είναι λιγότερα,τα μεταφορικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Γεια σου ρε Μάνθο!! Ακόμα με το G2 :cool: Δε μου πάει η καρδιά να το αποχωριστώ!! Τώρα γλυκοκοιτάζω το G4, για να δούμε πότε θα πάρω απόφαση!! :D Με custom rom lollipop και Xceed kernel βαράω ακόμη 7ωρα οθόνης με το G2! Με μπαταρία 2+ χρόνων...... αέρας πάει το κινητό!!! ;) Πολυ καλα κανεις και εγω το κραταω και δε το δινω οχι τοσο πολυ για την μπαταριαρα αλλα για καποιες λειτουργιες που το τζι4 (ξεφτιλα)δεν εχει.Θα ρωτησω πιο κατω τι θελω οπωσδηποτε στα κινητα μου. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδιά απίστευτο το κινητό τέλειο σε όλα αλλά την μπαταρία την πίνει νερό. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 ξεκλειδωσα bootloader φλασαρα ρεκοβερυ ρουταρα.. και μολις εβαλα την 7,6 του seven..!! εντυπωσεις αυριο.. Ενα πολυ πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Κολλατο και τον Ντουρακο για την στηριξη που μου εδειξαν και τηνπολυτιμη βοηθεια που μου παρειχαν...!!! Τους ειμαι ευγνωμων..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 ελα εγω εχω την διαφανη θηκη της νιλκιν σε ακουω :p:p:p:p:p Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 φιλε δες λιγο να μηνηματα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Θελω να μου πειτε οποιος ξερει πως και αν υπαρχει τροπος να περναω οτιδηποτε σαϊτ συντομευση στην αρχικη οθονη οπως στο τζι2. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Θελω να μου πειτε οποιος ξερει πως και αν υπαρχει τροπος να περναω οτιδηποτε σαϊτ συντομευση στην αρχικη οθονη οπως στο τζι2. Αν χρησιμοποιεις chrome πας στη σελιδα που θες, και μενου Προσθηκη στην αρχικη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια εχω φαει τρελο σκαλωμα με ξεκλείδωμα bootloader ! Την μια waiting for device την αλλη error device not found ! Εκανα ολους του οδηγους εγκατασταση 3 φορές! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Mόλις ανακάλυψα και εγώ ένα dead pixel μαύρο σαν τις χήρες χαχαχαχα δεν θα έδινα σημασία αλλά είναι ακριβώς στο κέντρο και πάει το μάτι μου συνέχεια εκεί,ίσα ίσα που φαίνεται βέβαια, τι λέτε να το πάω για αλλαγή οθόνης η δεν αξίζει; Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Στην οθόνη σας εμφανίζεται επάνω σαν μία μικρή λεζάντα με ποιό έντονο χρώμα (σκούρο) σε σχέση με την υπόλοιπη οθόνη; Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Αν χρησιμοποιεις chrome πας στη σελιδα που θες, και μενου Προσθηκη στην αρχικη οθονη. Και με τον firefox έτσι ακριβώς γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ευχαριστω παιδες Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 υπαρχει δυνατοτητα να τροποποιησουμε το αρχειο mixer paths για δυνατοτερο ηχο.? οπως καναμε στο G2-G3..?? το εχει κανει καποιος??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Προσπαθώντας να καταλάβω αν είναι καμένο pixel η σκόνη στην οθόνη του g4 αναγκαστικά να αφαιρέσω το tembered glass της nilkin και αφού δεν ξαναμπαίνει το ίδιο είπα να του κάνω μερικά τεστ αντοχής παιδιά το ρημάδι δεν γρατζουνιέται με τίποτα,ρε τι κοπίδι τι κατσαβίδι του έβαλα για να κάνει έστω μια γρατζουνιά τίποτα λέμε φοβερή δουλειά από την nilkin ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Προσπαθώντας να καταλάβω αν είναι καμένο pixel η σκόνη στην οθόνη του g4 αναγκαστικά να αφαιρέσω το tembered glass της nilkin και αφού δεν ξαναμπαίνει το ίδιο είπα να του κάνω μερικά τεστ αντοχής παιδιά το ρημάδι δεν γρατζουνιέται με τίποτα,ρε τι κοπίδι τι κατσαβίδι του έβαλα για να κάνει έστω μια γρατζουνιά τίποτα λέμε φοβερή δουλειά από την nilkin ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Νόμιζα στην αρχή οτι τα εβαλες αυτά πανω στην οθόνη σου... :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 υπαρχει δυνατοτητα να τροποποιησουμε το αρχειο mixer paths για δυνατοτερο ηχο.? οπως καναμε στο G2-G3..?? το εχει κανει καποιος??? Μη σε πάρω στο λαιμό μου φίλε μου, αλλά φαντάζομαι ότι γίνεται! Εγώ στο G2 (με custom 5.0.2) το έκανα μ' αυτόν τον editor: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.byteexperts.texteditor Θέλει προσοχή στον text editor! Φαινομενικά όλοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά, αλλά κάποιοι μπορεί να σου αλλάξουν και πραγματάκια που δε θα δεις με αποτέλεσμα το bootloop. Σου ξαναλέω όμως, μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί έχεις άλλο τηλέφωνο και άλλη έκδοση Android. Αν έχεις όμως custom recovery πάρε ενα nandroid backup πρώτα και δοκίμασε. Έτσι ώστε αν κάτι δε πάει καλά να επανέλθεις γρήγορα! ;) Φαντάζομαι να έβγαλες το McAFee;....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μη σε πάρω στο λαιμό μου φίλε μου, αλλά φαντάζομαι ότι γίνεται! Εγώ στο G2 (με custom 5.0.2) το έκανα μ' αυτόν τον editor: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.byteexperts.texteditor Θέλει προσοχή στον text editor! Φαινομενικά όλοι μπορούν να κάνουν τη δουλειά, αλλά κάποιοι μπορεί να σου αλλάξουν και πραγματάκια που δε θα δεις με αποτέλεσμα το bootloop. Σου ξαναλέω όμως, μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί έχεις άλλο τηλέφωνο και άλλη έκδοση Android. Αν έχεις όμως custom recovery πάρε ενα nandroid backup πρώτα και δοκίμασε. Έτσι ώστε αν κάτι δε πάει καλά να επανέλθεις γρήγορα! ;) Φαντάζομαι να έβγαλες το McAFee;....... Χαχαχααααααα..εννοείται το εβγαλα κ δν το ξαναεβαλα...φοβάμαι να το δοκιμασα.. Δν ξέρω κ ποιες ακριβώς να δοκιμασα να αλλάξω... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts