Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guys απευθυνομια σε εσας που εχετε την συσκευη και τη δουλευετε καθημερινα. Είμαι στο μεταιχμιο να αλλάξω μετα απο χρόνια το Samsung Note μου (Note 4 Πλεον) και να ερθω στη παρεα της LG. Η αληθεια είναι οτι φοβαμαι λίγο καθώς το brand της LG είναι κατώτερο από της samsung αλλά το 4αρι μου έχει κινήσει την περιέργεια. Πάσχει καθόλου το κινητό από lag? Στο note υπάρχουν κάποια ψιλά που εξαφανίζονται με την αλλαγή launcher. Επίσης η κάμερα είναιι όντως τόσο καλή όσο διαβάζω στα ξένα site? Για λίγο καιρό πέρασε από τα χέρια μου το S6 το οποιο ομολογουμένως έβγαλε εξαιρετικές φωτό. Ελπίζω να μπορείτε να βοηθήσετε!

Ανώτερο σε όλα(οθόνη/κάμερα/επιδόσεις-multitasking-no lags/radio/root) το g4, πλην μπαταρίας, κατασκευής & κυρίως της πένας.

Στο brand δεν θα αναφερθώ, δεν νομίζω ότι έχει θέση σε τεχνολογικό φόρουμ.

Αν δεν ήθελα οπωσδήποτε την πένα & ότι μπορεί να κάνει αυτή, μάλλον θα είχα μεταπηδήσει σε g4.(Ίσως γίνει με g5).

Αν μου περίσσευε το 400άρι θα το χα πάρει σίγουρα να κάνει παρέα στο note edge.

Ανώτερο σε όλα(οθόνη/κάμερα/επιδόσεις-multitasking-no lags/radio/root) το g4, πλην μπαταρίας, κατασκευής & κυρίως της πένας.

Στο brand δεν θα αναφερθώ, δεν νομίζω ότι έχει θέση σε τεχνολογικό φόρουμ.

Αν δεν ήθελα οπωσδήποτε την πένα & ότι μπορεί να κάνει αυτή, μάλλον θα είχα μεταπηδήσει σε g4.(Ίσως γίνει με g5).

Αν μου περίσσευε το 400άρι θα το χα πάρει σίγουρα να κάνει παρέα στο note edge.

Την πενα την δεν την χρησιμοποιώ. Κάμερα θέλω και lag free. Για την μπαταρία φαντάζομαι θα είμαι στα μισα

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Την πενα την δεν την χρησιμοποιώ. Κάμερα θέλω και lag free. Για την μπαταρία φαντάζομαι θα είμαι στα μισα

Στα μισά η μπαταρία δεν είναι με τίποτα,λίγο χειρότερη θα έλεγα μιας και το note 4 είναι μέτρια υλοποίηση στη μπαταρία,οθόνη και απόκριση αφής έτη φωτός μπροστά το note 4,κάμερα και lag έτη φωτός μπροστά το g4.Για την ποιότητα κατασκευής εμένα το note 4 δεν με συγκίνησε και μπορώ να πω ότι το g4 ήταν καλύτερο στο χέρι.

Μπαταρία πιστεύω είναι στα 3/4, όχι στα μισά.

Σε κάμερα(ειδικά αν ασχολείσαι και με manual) & lag πιστεύω θα σε καλύψει σίγουρα.

Στα μισά η μπαταρία δεν είναι με τίποτα,λίγο χειρότερη θα έλεγα μιας και το note 4 είναι μέτρια υλοποίηση στη μπαταρία,οθόνη και απόκριση αφής έτη φωτός μπροστά το note 4,κάμερα και lag έτη φωτός μπροστά το g4.Για την ποιότητα κατασκευής εμένα το note 4 δεν με συγκίνησε και μπορώ να πω ότι το g4 ήταν καλύτερο στο χέρι.

Στα μαγαζιά που το παιζω μου αρεσει τρελα το ui καθως θυμίζει nexus. Με καλυψατε θα παω να το παρω. Αναφορικα με την αφη τι εννοούμε οτι ειναι καλύτερη στο note?

Στα μαγαζιά που το παιζω μου αρεσει τρελα το ui καθως θυμίζει nexus. Με καλυψατε θα παω να το παρω. Αναφορικα με την αφη τι εννοούμε οτι ειναι καλύτερη στο note?

Εννοώ η απόκριση είναι πιο άμεση στο note 4 και ειδικά αμα βάλεις tempered glass θα καταλάβεις γρήγορα τη διαφορά

Εννοώ η απόκριση είναι πιο άμεση στο note 4 και ειδικά αμα βάλεις tempered glass θα καταλάβεις γρήγορα τη διαφορά

Εγώ πάντως έχω tempered glass και η απόκριση είναι μια χαρά, ίσα ίσα που σου δίνει την αίσθηση ότι Πριν ακουμπήσεις την οθόνη αντιλαμβάνεται το δάχτυλο σου.δεν σημαίνει βέβαια κάτι τέτοιο, απλά θέλω να πω ότι η αφή είναι ευαίσθητη σε βαθμό λάθους...

Τα Note γενικά έχουν κορυφαίο touch, λόγω του ειδικού digitizer για την πένα.

Πάντως, όσες φορές χρησιμοποίησα g4 δεν είχα θέμα με τo touch, αντίθετα με κέρδιζε ο υποδειγματικός τρόπος λειτουργίας του(αναφέρομαι σε 5.1.1, για M δεν έχω άποψη)

Τα Note γενικά έχουν κορυφαίο touch, λόγω του ειδικού digitizer για την πένα.

Πάντως, όσες φορές χρησιμοποίησα g4 δεν είχα θέμα με τo touch, αντίθετα με κέρδιζε ο υποδειγματικός τρόπος λειτουργίας του(αναφέρομαι σε 5.1.1, για M δεν έχω άποψη)

Στην M είναι ακόμη πιο άμεσο...

Εγώ παιδιά έγραψα την εμπειρία μου μιας και είχα και τα 2 τηλέφωνα δεν χρειάζεται να χαιδευουμε τα αυτιά επειδή έχουμε μια συσκευή, πρέπει να γράφουμε αντικειμενικα και το touch στο note 4 είναι ανώτερο και δεν νομίζω ότι φταίει η πένα γιατί στο s6 edge είναι ακόμα καλύτερο.

Στην M είναι ακόμη πιο άμεσο...

Και που να δείτε το touch του LG V10....Επειδή από Note 4 πήγα σε G4 Και τώρα σε V10 το V10 Είναι θεωρώ ότι καλύτερο έχω πιασεί στα χέρια μου....για μην μιλήσω για ποιότητα κατασκευής(έτη μπροστα), οθονη, κάμερα και Βίντεο....ένα ακόμα καλύτερο βελτιωμένο G4....και με την ίδια ματαρια (3000) Ίσως και λίγη καλύτερη αυτονομία από το G4 (Πως γίνεται αυτο?)

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

οθόνη και απόκριση αφής έτη φωτός μπροστά το note 4,κάμερα και lag έτη φωτός μπροστά το g4.Για την ποιότητα κατασκευής εμένα το note 4 δεν με συγκίνησε και μπορώ να πω ότι το g4 ήταν καλύτερο στο χέρι.

Από ποια άποψη θεωρείς καλύτερη την οθόνη του note 4; Γιατί εγώ διαφορά μπορώ να εντοπίσω στο λευκό(καλύτερο το g4) και στο μαύρο χρώμα(καλύτερο το note 4). Κατά τα άλλα είναι κορυφαίες και οι δύο.

Όσον αφορά το touch αποκλείεται να είναι έτη φωτός μπροστά το note 4 γιατί στο g4 σχεδόν πριν αγγίξες την οθόνη αποκρίνεται! Πόσο καλύτερο από αυτό θα μπορούσε να είναι το note 4 και το κάθε note 4;

Τέλος στην ποιότητα μου αρέσει περισσότερο το note 4 επειδή είναι μεταλλικό.

Από ποια άποψη θεωρείς καλύτερη την οθόνη του note 4; Γιατί εγώ διαφορά μπορώ να εντοπίσω στο λευκό(καλύτερο το g4) και στο μαύρο χρώμα(καλύτερο το note 4). Κατά τα άλλα είναι κορυφαίες και οι δύο.

Όσον αφορά το touch αποκλείεται να είναι έτη φωτός μπροστά το note 4 γιατί στο g4 σχεδόν πριν αγγίξες την οθόνη αποκρίνεται! Πόσο καλύτερο από αυτό θα μπορούσε να είναι το note 4 και το κάθε note 4;

Τέλος στην ποιότητα μου αρέσει περισσότερο το note 4 επειδή είναι μεταλλικό.

Έχεις δουλέψει το note 4; μάλλον όχι όταν το δουλέψεις θα καταλάβεις τι εννοώ :rolleyes:

Παιδιά όσοι έχετε την 6 την περάσατε εσείς; η σας ήρθε οτα; Κ αν ναι με ποιο τροπο

Μπες στο XDA και κανε search για το loupe.

Με αυτο περνάς οποια εκδοση θες χωρις να χανεις εγγύηση η οτιδηποτε αλλο.

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για οποιον θελει την v20d εδω...

Καλησπέρα.

Το μόνο, αλλά τρελά εκνευριστικό, που συμβαίνει πολύ συχνά τώρα τελευταία, είναι να μην ανοίγει η οθόνη μόλις την απομακρύνω από το πρόσωπο στο τέλος μιας κλήσης με αποτέλεσμα φυσικά να μην μπορώ να την τερματήσω, ή να μην ανοίγει η οθόνη όταν είναι και στο standby. Δεν ανταποκρίνεται ούτε εννοείται και στο πίσω κουμπί. Μόνο απομάκρυνση της μπαταρίας....

Είναι σύνηθες και δηλωμένο προς τα κεντρικά της LG αυτό στην 6.0 ώστε να κάνω υπομονή σε πρoσεχές update?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλησπέρα.

Το μόνο, αλλά τρελά εκνευριστικό, που συμβαίνει πολύ συχνά τώρα τελευταία, είναι να μην ανοίγει η οθόνη μόλις την απομακρύνω από το πρόσωπο στο τέλος μιας κλήσης με αποτέλεσμα φυσικά να μην μπορώ να την τερματήσω, ή να μην ανοίγει η οθόνη όταν είναι και στο standby. Δεν ανταποκρίνεται ούτε εννοείται και στο πίσω κουμπί. Μόνο απομάκρυνση της μπαταρίας....

Είναι σύνηθες και δηλωμένο προς τα κεντρικά της LG αυτό στην 6.0 ώστε να κάνω υπομονή σε πρoσεχές update?

Δεν γνωρίζω αν στο έχουν ξαναπεί...αλλά αν έχεις γυαλί ή μεμβράνη που να σκεπάζει από πάνω τον αισθητήρα δίπλα στην μπροστά κάμερα τότε η θα ακολουθήσεις τις σχετικές οδηγίες ρύθμισης του αισθητήρα (Υπάρχουν σε αυτό το θεμα) η τα ξηλωνεις και είσαι έτοιμος....Τώρα αν τα έχεις κάνει και δεν έστρωσε τότε στο σερβις

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εγώ παιδιά έγραψα την εμπειρία μου μιας και είχα και τα 2 τηλέφωνα δεν χρειάζεται να χαιδευουμε τα αυτιά επειδή έχουμε μια συσκευή, πρέπει να γράφουμε αντικειμενικα και το touch στο note 4 είναι ανώτερο και δεν νομίζω ότι φταίει η πένα γιατί στο s6 edge είναι ακόμα καλύτερο.

Μπα φίλος θα έβαλες καμία tempered της πλάκας πάνω και σου φάνηκε, δεν είσαι ο μόνος που είχες τις συσκευές ή μπορεί να είχες ελαττωματική.

Μια χαρά είναι το touch του LG G4 καμία διαφορά με το S6 edge τα ίδια είναι.

Εκεί που υπάρχει διαφορά στην αίσθηση της απόκρισης είναι με το iPhone, δεν έχει κλείσει η ψαλίδα ακόμα αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη πια όσο παλιά.

Μπα φίλος θα έβαλες καμία tempered της πλάκας πάνω και σου φάνηκε, δεν είσαι ο μόνος που είχες τις συσκευές ή μπορεί να είχες ελαττωματική.

Μια χαρά είναι το touch του LG G4 καμία διαφορά με το S6 edge τα ίδια είναι.

Εκεί που υπάρχει διαφορά στην αίσθηση της απόκρισης είναι με το iPhone, δεν έχει κλείσει η ψαλίδα ακόμα αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη πια όσο παλιά.

Φίλε και χωρίς tempered glass ειδικά με το s6 η διαφορά είναι μεγάλη

Το touch του s6 είναι καλύτερο εννοείς;

Φυσικά είναι ανώτερο στα ίδια επίπεδα με το iphone που έγραψε ο φίλος πιο πάνω

Φίλε και χωρίς tempered glass ειδικά με το s6 η διαφορά είναι μεγάλη

Τι tempered προτεινετε? Nilkin?

Επισης θελω να παρω το κινητο με το δέρμα χρειάζεται θηκη για να προστατεψω τον φακο της καμερας η ειναι πιο μεσα απο το καπακι;

Και εμείς τις εμπειρίες μας παραθέτουμε και λέμε ότι έχει υποδειγματικό touch ακόμα και με γυαλί στην οθόνη.λατρεύω τα νοτε καθώς έχουν περάσει έστω και για λίγο από τα χέρια μου αλλά μην υπερβαλουμε κιόλας. Όσο για το touch του iPhone συμφωνώ ότι έχει ένα ελάχιστο προβάδισμα από ολα. προχωρά σε αγορά φίλε αν σου αρεσει.θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος απλό τη συσκευή.

Ε

Edited by Manosvasilakis

Εγώ που είχα στα χέρια μου το s6 για 5 μέρες δν ενθουσιαστικό κ τόσο. Οκ παρά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής μεγάλο κ γυαλί. Αλλά ως εκεί. Κ μόνο που δεν έχει υποδοχή sd για μένα απορρίπτεται.. Για την οθόνη του ωραία ζωντανη πιο μικρό μέγεθος από g4 με ωραιο κράτημα στο χέρι . δνεν ενθουσιαστικα κ τόσο με το multitask του. Κάποιος είπε πως πως για να δουλέψει άριστα θέλει Ρουτ ή συσκευή. Δεν το δοκιμασα. Όσο για την κάμερα του μου φάνηκε πιο άσπρη ή φωτογραφία του. Του g4 είναι πιο αληθινή. Γνώμη μου πάντα! Αφήστε για τις φωτό στο σκοτάδι. Μέρα νύχτα υπερ g4. Επίσης πολύ άσχημο κ το εξόγκωμα στην πίσω κάμερα που προεξέχει.....αυτά από μένα. Το έδωσα κ ξαναπηρα g4. Life is good..

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Πρέπει να κάνεις αυτά :

Follow steps below to re-calibrate proximity sensor(must with the glass protector is installed and which is sensor covered up)

1. TYPE "277634#*#" in phone dialer. Hidden Menu screen will show up.

2. Select "Device Test"->"MT", it will show "system will be restarted", then choose OK.

3. After reboot, GENESIS MiniOS 3.1 screen will show up, press "individual item+power" while power button is pressed.

4. Next, find "sensor test", enter it(do not block the proximity sensor), the proximity sensor will be automatically calibrated. Then block proximity sensor two times to exit.

5. Find "Back to the MainList", enter.

6. Press "Normal boot+power" while power butten is pressed to reboot system, done.

Στην marshmallow αλλάξτε το νούμερο που πρέπει να πληκτρολογήσετε με αυτό *#546368#*815#*

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4